Energie opwekking in een ‘stroom’versnelling met de sterling motor


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #32


Stirlingmotoren bestaan al sinds de negentiende eeuw. Ze zijn een elegant eenvoudige manier om stroom op te wekken met behulp van temperatuurverschillen, maar niemand heeft ooit een manier gevonden om ze efficiënt genoeg te maken voor grootschalig gebruik. Nu heeft een Brits bedrijf een warmtepompsysteem ontwikkeld op basis van de principes van de Stirling Engine, maar met enkele ingenieuze aanpassingen, zonder HFK-koelgassen en met een besparing van 30% op energiekosten in vergelijking met bestaande systemen.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk