dotcom.radio aflevering 255 van 18-04-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #32


Noot: Deze uitzending nummer 255 zal niet gedeeld worden via Telegram, Gab, MeWe en via de RSS feed. Wij vinden de mRNA info niet geschikt voor de reeds gevaccineerden en dat leggen we hier uit waarom ! Stel, je hebt kanker: Wil je dan weten hoelang je statistisch gezien nog te leven hebt, Nee? Dan is deze aflevering ook niet geschikt voor reeds gevaccineerden.

dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 255: Veel politieagenten in de VS nemen ontslag – Medisch dossier openbaar vanwege COVID – Geen extra bedden maar 925 miljoen voor test samenleving – Gehoorzamen politie & politiek? – CNN er ‘weer’ gloeiend bij – Agenda 2030 – Einde “C” communicatie – Update Neurenberg Code – Toegang sociale media onder overheid controle? en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

In times of an mRNA emergency
There’s only one urgency
People who want to life and say yes
No time left for a guess
Like the program in your DNA
A deadline without time for a mayday

– HM
medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Zerohedge Hordes Of Demoralized Cops Are Quitting Their Jobs, And America’s Streets Are Less Safe As A Result

[PA. Triot] https://www.volgjezorg.nl digid+sms; aanpassen van toestemmingen…
– Maatregel dat ‘ze’ van de meesten toch ff hun medische dossier kunnen leegplunderen, ze (Hugo en mede Mengele assistenten) zeggen alleen een samenvatting.
– “Op 8 april heeft de minister van VWS, Hugo de Jonge, een gedoogbesluit getekend dat het tijdelijk mogelijk maakt om een samenvatting van de medische informatie van de huisarts bij de huisartsenpost en de SEH te raadplegen. Het gedoogbesluit wordt gesteund door de Autoriteit Persoonsgegevens, het Openbaar Ministerie en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. De koepelorganisaties van huisartsen en ziekenhuizen (LHV, InEen, NVZ), Patiëntenfederatie Nederland, Zorgverzekeraars Nederland, VZVZ en het ministerie van VWS zijn samen vertegenwoordigd in de werkgroep die de tijdelijke uitwisseling via het LSP regelt.”

* Voor maar liefst 925 miljoen euro wordt de nieuwe ‘testsamenleving’ ingericht, maar we hebben toch nog geen kabinet, mogen zij deze dure maatregelen zomaar nemen?

* Jongeren verzekeren zich via WhatsApp groepen tegen avondklok boeten, methoden die verboden zijn door, …. de dictators

[Mike] Burgers in Oost-Oekraine worden beschoten met NAVO-munitie:

GV Kan ik de politiek en … de politie nog wel gehoorzamen?

TRUMP– & –Qanon

* ‘We Were Creating A Story — Our Focus Was To Get Trump Out’: CNN Director Busted By Undercover Veritas Operative

[reactie op Rob] Evergreen, kinderhandel / kernwapens, nu weer het gerucht van Chemtrails en Gates i.v.m. dit schip.

Een wereldmacht tot de grond vernietigen kost jaren
WOI 4 jaar
WOII 6 jaar
– en nu wordt er achter de schermen een oorlog uitgevochten sinds 2016, jaar 5 dus
het zou kunnen dat we in de buurt komen, …. ?
– alleen komen de slachtoffers mogelijk pas na de oorlog

[Rogier] Beste Mike en Henk, Afgelopen dotcom radio kwam de vraag op “waarom houdt de DS zich zo vast aan agenda 2030.. en dus alles wordt nu zo zichtbaar en versneld uitgevoerd“.

Mike je gaf aan dat je het antwoord op die vraag niet wist.. maar dat de white heads dit dus wel weten.

Ik weet dat je niet veel hebt met tarrot, channeling, reading… maar wel met intuïtie.. gevoel…. 3 dagen geleden is er een sessie geweest tussen: Kelli Rivers, Michelle Fielding and tarot by Janine! Concept sessie is: er worden 10 vragen gesteld… Janine (ik ken ze nog niet) gaat op basis van tarrot kaarten een antwoord geven. Hierna komt Michelle Fielding aan het woord die eerder een reading/channeling heeft gedaan om deze vragen ook beantwoord te krijgen… Vaak met prachtige bevestigingen van elkaars verhaal… Ik vind het een super gave (ja lange) sessie.. maar ….. Na 58 minuten komt Michelle Fielding met haar reading op een vraag… en ik mocht aan je opmerking van afgelopen zondag denken… waarom rekt DS de 2030 agenda niet ” even op naar achteren” 2032 is de start van de “Golden Age, The Age of Love”…. Zou dit er mee te maken hebben? Deze link “komt precies”  op het tijdstip in de youtube film terecht ;)…

ps: ja ook ik moet even 10x wennen aan de opmerkingen over the Galactics… maar het jaartal 2032 wil ik met jullie delen..
ps: alle vragen zijn super actueel.. QFS (Nesara/Gesara), Trump….
ps2: ondertiteling NL is mogelijk :).. dit mis ik echt op huidige bitchute, newbrandtube etc etc….

* Mike Lindell: Free, Clean Speech Social Media Site Set to Launch Monday

* Iran Obtains 60% Enriched Uranium Overnight In Alarming First

CORONA

*** Andere aanpak vanaf nu – Ik kan vanaf nu niet meer mijn “C” riedel afsteken over het gevaar van vaccineren, ik kwam deze week in gesprek met een Amerikaan die al 2 vaccins had gehad. Voor je het weet zit je op de stoel van de dokter; “Je hebt niet lang meer te leven in goede gezondheid of erger” Dus die weg is nu afgesloten.

GV Van GMO planten naar Genetisch Aangepaste Mensen, daar kan weinig mis gaan, … toch?
– Dus het mRNA epigenetica ‘vaccin’ dat zonder de testfase op de markt is gedumpt is veilig volgens het Reuters persagentschap en hun feiten ‘onderzoekers’ ? De bewijslast 180 graden omkeren !!
Als ik op het wetenschappelijk platform PubMed.gov mRNA in tik krijg ik 690.064 zoekresultaten !

[Medusa] Brekend: CoronaCheck app koppelt testgegevens aan DigiD, sofinummer, alles

* Video Sven Hulleman 11-04 Bericht ontvangen van verpleegkundige, er zijn nu mensen opgenomen op de COVID afdeling die reeds gevaccineerd zijn !!

* “Horror On St Vincent” – Only Vaccinated Evacuees Able To Flee Amid Fears Of Next Big Volcanic Eruption

[Medusa] Longarts waarschuwt: coronapatiënten sterven door verkeerde behandeling!

* ZeroHedge German Government Pitches Plan To Reimpose Harsh Lockdown Measures

* Zerohedge 40% Of Marines Refuse COVID-19 Vaccine

* Hoe snel kan het gaan? Een 77-jarige man is maandagochtend in een ziekenhuis overleden nadat hij onwel was geworden op de parkeerplaats van de vaccinatielocatie in Noordwijkerhout (Zuid-Holland). Hij was vlak daarvoor gevaccineerd 

[Medusa] Advocaat Reiner Fuellmich geeft update over ‘Neurenberg 2’: Er is licht aan het einde van de tunnel

* DARPA Is Working On An Implantable Microchip To Detect Virus
– Op afstand bestuurbare testen en wordt dan de op afstand gegeven vaccinatie uit het interne voorraad reservoir verzorgt?

* GV We moeten winnen dus kunnen we niet verliezen !
Reiner Fuellmich maakte deze statement. Ook al zijn het maar 20 procent van de mensen wereldwijd die wakker zijn, die bij de les zijn, dan zijn dit toch dicht tegen 1,5 miljard mensen die ze zouden moeten uitschakelen om de absolute wereldmacht te grijpen.

* GV Van GMO planten naar Genetisch Aangepaste Mensen, daar kan weinig mis gaan, … toch?
– slecht gelezen arikel, mensen willen het niet weten ! (?)

* ‘Laboratoria in VS kunnen geen enkel van 1500 positieve testen Covid-19 vinden, blijkt Influenza A of B’

* Johns Hopkins University confirms: You can be vaccinated with a PCR test, even without knowing

[Melkmeisje] Juridische verklaring voor degenen met schoolgaande kinderen:​ tekst van Sonja Slingerland

[Rob] Ontkoppeling lichaam en ziel: “Ik heb dit al eerder via andere bronnen gehoord, dat paragnosten geen mensen meer willen aannemen voor een consult. Ze zien niks meer bij deze mensen, er is geen connectie meer met de ziel te krijgen…Zo erg dit…”

[Rob] Vandaag kreeg ik het shot Ivanka Trump

[Rob] testlocatie voor 42.800 euro en geen vrije inschrijving via Stichting Open Nederland

* Motie test inreis verplichting, bijna het gehele kabinet is voorstander van de (onbetrouwbare) test behalve FvD en DENK

* Er zijn de afgelopen 14 maanden geen IC bedden bijgekomen er is wel bijna 1 miljard vrijgemaakt voor de testsamenleving terwijl er nog niet eens geen kabinet is !!

* Twitter Sven Groter 1 miljoen euro nu al voor de viroloog of wetenschapper die het bestaan van het C19 virus kan aantonen.

[Rob] XanderNieuws De van Harvard afkomstige bekende Amerikaanse medische wetenschapper dr. Leonard Horowitz, die in 2016 op het World International Film Festival in Londen en Genève de prijs voor ‘Beste Film’ kreeg voor zijn spraakmakende documentaire ‘Un-Vaxxed’, heeft een aanklacht ingediend tegen onder meer vaccinfabrikant Pfizer. Bij de rechtbank heeft hij bewijs ingediend waaruit zou blijken dat de Covid-19 vaccins van Pfizer en Moderna in samenwerking met het Pentagon en een bekende Harvard neurowetenschapper doelbewust zijn ontworpen als een transhumaan gentherapie wapen, waarmee opzettelijk het risico op een ‘pan-genocide’ op de hele mensheid wordt genomen.

[Rob] Nederland groet het verzet tegen testbewijzen.

SOCIALE MEDIA

* ‘That’s Not Orwellian, THIS Is Orwellian’: Aussies Mulling ID For Access To Facebook, Twitter, Tinder
– De Australische regering denkt na over een voorstel dat burgers zou verplichten om ten minste twee vormen van identificatie te verstrekken als ze sociale media willen gebruiken, onder het mom van ‘online pesten bestrijden en gebruikers gemakkelijker bij de autoriteiten aangeven’.

GEDACHTENVOER

[Huub] Het is op dit moment gewoon wéér flink aan het sneeuwen in Breda. Echt bizar om dit zo vaak half april nog te zien. Wat ik me afvraag…zouden ze dit expres doen om ons binnen te houden? En het zo makkelijker maken dat we ons aan de regels houden? Het is misschien ver gezocht, maar niks verbaast me meer.
– Noot eerst mooi weer vervolgens koude, dat maakt dat de oogst minder groot wordt, wellicht is het nog erger dan je denkt Huub ?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten