Kan ik de politiek en … de politie nog wel gehoorzamen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #30


Als miljoenen hun leven gegeven hebben voor onze vrijheid ben je een asshole als, ..

… als je blijft gehoorzamen aan de politiek en ziet dat onze democratie reeds is afgebroken en de politie voor een deel gewoon als de nieuwe generatie NSBers gehoorzamen en zich manifesteren als de bezettingsmacht van de kartel politici. Elke kartel politicus is nu immers mijn vijand en ik bedoel elke die daar geen duidelijk afstand van neemt, -IEDEREEN- van de kartel partijen! En de politie, die voor een deel hun gezworen eed openlijk en met geweld schenden en regels handhaven die rechtstreeks in strijd zijn met de grondwet en alle andere mensenrechten.

 • Feit: Nog nooit is er een virus wetenschappelijk geïsoleerd.
 • Feit: Het gehele COVID / Corona ‘virus’ is dus niet ‘meetbaar’ en een vervalste crisis.
 • Feit: geen enkel WOB verzoek is wereldwijd gehonoreerd
 • Feit: Het vaccin is geen ‘vaccin’ maar een epigenetische ingreep gelijk GMO planten.
 • Feit: Dit experimentele ‘vaccin’ had nooit vrijgegeven mogen worden met veilige alternatieven.
 • Feit: Het gehele “C” draaiboek is bekend, de uitrol van de Nieuwe Wereld Orde.
 • Feit: De politiek pleegt hoogverraad tegen de bevolking
 • Feit: In de recente geschiedenis werd hoogverraad altijd berecht via militaire tribunalen omdat de burger rechtspraak daar niet voor ingericht is.

Op dit moment lopen de proef processen al wereldwijd en worden de bewijzen verzameld / zijn reeds deels verzameld om tot een zogenaamde class action te komen een collectieve groepsvordering die moet uitmonden in een militair tribunaal onder de naam Neurenberg Code 2.0. Het begaan van reeds strafbaar gestelde medische experimenten zoals omschreven in de Neurenberg Code na de tweede wereldoorlog.

Vele miljoenen mensen hebben in de afgelopen eeuw in twee wereldoorlogen hun leven gegeven voor onze vrijheid. Ik ga het recht voor zijn raap stellen. Je bent een asshole (Engels scheldwoord) als je niet op zijn minst onderzoekt wat er gaande is in deze krankzinnig geworden wereld. De betekenis van asshole is: een dom, gemeen of verachtelijk persoon. Ik zou bovendien voor dit asshole scheldwoord nog evenveel negatieve betekenissen kunnen benoemen, gezombieficeerd, egocentrisch, bang stinkerd, ….

WIJ– als totale samenleving van de wereld worden onderdrukt, beroofd van onze vrijheden, op grote schaal vergiftigd via de lucht, het water, de voeding, de medicijnen en onze gedachten worden vergiftigd door de media. We worden uitgespeeld tegen elkaar.

En dat is niet de wereld waarin ik wens te leven, een leven waar ik binnen een Sociaal Krediet Systeem elke minuut van de dag moet nadenken of mijn actie niet gaat leiden (lijden) tot meer onderdrukking, strafmaatregelen en uitsluiting van de maatschappij.

Laat de goede politici heel duidelijk aangeven aan welke kant van van de lijn ze staan.

Laat de politie een manier verzinnen zodat we kunnen zien of ze onze vriend of vijand zijn of ontslag nemen als dit niet mogelijk blijkt te zijn in de praktijk.
Laten mijn medeburgers op hun hoede zijn en nieten de NSB valstrik trappen door de ‘voorbeeldige burger te spelen in de ogen van de dictatuur’. De geschiedenis leert wat de gevolgen zijn, …

In het afgelopen tijdvak sinds 17 maart 2020 ben ik al via een confinement / lockdown / opsluiting al 18 weken totaal buiten een vrije maatschappij geplaatst en vele maanden extra met een avondklok en gedeeltelijke / totale sluiting van de samenleving.

Ik wens zo niet te leven dus actie is vereist !

Langzaam ten ondergaan samen met de halfgare gekookte kikkers is geen optie. Ik maak dus graag duidelijk waar ik sta.

Ik zeg –NEE– tegen:

 • De politiek
 • De politie
 • De medicijnman (alias de dokter)
 • De fake rechtspraak

En bedenk dit, elke “Ja Maar” is een Nee tegen jezelf, voor miljoenen is deze grens al gepasseerd, … en is er geen enkele weg meer terug !

 • – tegen je vrijheid
 • – tegen je toekomst
 • – tegen je lichamelijke integriteit
 • – tegen je eigenwaarde
 • – tegen, ….

IK zeg –JA– VOOR VRIJHEID !!

In de zestiger jaren deed de KGB een fascinerend experiment. Ze leerden dat als je mensen twee maanden lang non-stop bombardeert met angst berichten dat dan de meesten deze angst berichten geloven en totaal gehersenspoeld zijn, tot het punt dat ze voor geen enkele rede vastbaar zijn. Noot: Dat zien we dus nu al een jaar gebeuren !!


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk