Van GMO planten naar Genetisch Aangepaste Mensen, daar kan weinig mis gaan, … toch?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #26


Zomaar even zoeken online en wat mRNA dotjes aan elkaar knopen.

Reuters Fact Check

Een bewering die online wordt gedeeld en zegt dat mRNA-vaccins voor coronavirus de bevolking in vijf jaar zouden kunnen halveren door het doden van de meeste mensen die ze krijgen, is niet gebaseerd op enig wetenschappelijk feit. Het is bewezen dat vaccins voor COVID-19 veilig en effectief zijn.

Update 15-04-2021 KLA TV video onder aan de pagina Fraude

Dus het mRNA epigenetica ‘vaccin’ dat zonder de testfase op de markt is gedumpt is veilig volgens het Reuters persagentschap en hun feiten ‘onderzoekers’ ?

Dat klopt beste Reuters staf medewerkers, er is geen wetenschappelijke onderzoek dat dit zou kunnen gebeuren dat er mensen dood kunnen gaan. Maar draaien we hier de feiten niet 180 graden om en moeten farmaceuten via jarenlange onderzoek niet eerst aantonen dat hun product veilig is voordat men mensen gebruikt in een wetenschappelijk experiment. Waar mensen die dit betwijfelen zich op beroepen zijn de feiten die ze konden vaststellen bij de eerdere onveiligheid van vaccinatie programma’s, met de Spaanse griep als grootste misser en slagveld, en hebben we net niet ontdekt dat vaccins al 32 jaar niet wetenschappelijk getest zijn met alle bewezen gevolgen als autisme?

Ga ik zoeken op “mRNA epigenetics” dan kom ik vele artikelen tegen waar wetenschappers bijna kwijlen als ze het over dit life experiment hebben. Immers is nu na de voeding, waar men jaren ervaring heeft met het genetisch knutselen aan planten nu de mens aan de beurt. Als het fout gaat is het dikke pech hebben met de dood tot gevolg of levenslang veroordeeld tot een leven als ‘kneusje’.

Zoals ik nog nooit vertrouwen heb gehad in genetisch geknutsel met planten, alsof de natuur fouten heeft gemaakt, en wij kunnen het beter. Epigenetische modificaties van mRNA en DNA in planten, een studie die we tegen kwamen in PubMed.gov

De discussie en onderzoeken naar deze inbreuk in de natuur staat in het middenpunt van de belangstelling, vooral bij de felle GMO tegenstanders waar ik mijzelf ook toe reken. Mijn hele vertrouwen in “de supermarkt” is totaal de grond in geboord jaren geleden.

En zeg nu zelf, zie jij rond om je heen de gezondheid en levensverwachting met sprongen vooruit gaan. Een voordat je iets roept daarover ga dan eerst de boeken lezen van Weston A Price “Voeding en fysieke degeneratie“, en over de Blauwe Zones eerder ben je niet gekwalificeerd om mee te praten.

Ik kan mij niet onttrekken aan het gevoel dat bedrijven super winsten ruiken om bij de mensheid te kunnen ingrijpen op het natuurlijke staat van zijn met een giga hoeveelheid medicijnen op de plank voor als het ergens mis zou gaan (570 medicijnen wachten al op FDA goedkeuring)

Als ik op het wetenschappelijk platform PubMed.gov mRNA in tik krijg ik 690.064 zoekresultaten !

Kijk ik naar de datum van de gepubliceerde artikelen dan is dat voornamelijk van de laatste 5 jaar, dus allemaal van recente datum en dat wordt nu op de markt gebracht / gedumpt als zijnde veilig en uitgebreid getest?

Maar alles gaat goed want met “negative mRNA experience komen maar 167 artikelen naar boven.

En intussen in de echte wereld bij de CDC, de Centers for Disease Control and Prevention zijn al 1.909 Amerikaanse zielen geregistreerd voor wie deze “vaccins” echt kaartjes waren voor het paradijs – in meer prozaïsche taal, voor het mortuarium. En dat in het korte tijdsbestek dat er pas ‘gevacciëxperimenteerd wordt. (gevaccineerd + geëxperimenteerd)

Vroeger vond ik mensen die voor een fors bedrag hun lichaam beschikbaar stelden voor een medisch experiment al totaal losgeslagen krankjorum, nu moet het woord nog uitgevonden worden om het te benoemen nu ze dit gratis laten doen om dat het niets kost en ze verwachten weer vrijuit te kunnen leven, vrijuit behalve dan de gezondheid of levenseinde.

In 2018 na twee dodelijke ongelukken met de Boeing 737 Max waarbij 346 mensen de dood vonden bij deze twee ongelukken werd de gehele vloot stilgelegd met een kostenplaatje van meer als 20 miljard dollar. Nu over de gehele wereld al meer als (geschat) 10.000 mensen de dood hebben gevonden gaat alles gewoon door en lees ik dat ‘de vaccins’ veilig zijn en de nadelen niet opwegen tegen de voordelen. Maar wat als de extra doden en verminkten pas komen na de volgende griep golf, lees de volgende vitamine D en andere tekorten de volgende winter?

Hoe ga je over een jaar om met gevoelens van woede om als je ontdekt dat het inderdaad allemaal een medische experiment was en mensen door angst gedreven zichzelf blootstelden aan de waanzin, deze medische vernedering, deze moorden. Lig je dan vele nachten wakker met ingedachten; “Had ik dan toch beter bij de les moeten zijn en deze mensen kunnen redden door het verstrekken van de juiste informatie, of is het een ieder zijn eigen stomme fout en verantwoording? Maar al die oudjes dan die niets anders meer kunnen als de staatsmedia volgen omdat de kleine letters lezen hen moeilijk afgaat? En de kinderen die vertrouwen hadden in hun ouders?

Krijgen we dan te maken met de grootste generatie ooit met Post-Traumatic Stress Disorder (PTSD) ? En, … wat kunnen we leren van de periode na de Spaanse griep waar ergens tussen de 20 en 100 miljoen doden zijn gevallen. Hoezo ergens tussen de 20 en 100 miljoen doden, was dat niet iets nauwkeuriger te berekenen of mocht het niet duidelijk zijn dat dit ook de gevolgen waren van eenzelfde medisch experiment?

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk