Ook deze samenzweringstheorie komt uit met een implanteerbare microchip om COVID te detecteren


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #28


In 2004 keurde de FDA de implantatie van RFID-microchips bij mensen goed, en hoewel ze niet op grote schaal worden gebruikt, is er sprake van gebruik bij soldaten en waarschuwt de samenzwering menigte al tien jaar voor hen. Bovendien begon een bedrijf in Wisconsin in 2017 zijn werknemers te dwingen een chip te laten inplanten om toegang te krijgen tot bedrijfscomputers en dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Bron artikel the Activist Post: Conspiracy Theory Comes True as Pentagon Creates Implantable Microchip to Detect COVID
Door: Matt Agorist

Snel vooruit naar 2021 – na een volledig jaar van de bureaucratie die de COVID-19 technocratische dystopie heeft opgevoerd – en implanteerbare microchips worden aangeprezen als een “check engine light” voor COVID-19 op 60 minuten.

Het huidige programma wordt gefinancierd door de geliefde ‘research’-arm van het Pentagon, Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) – die in 2017 bleek miljoenen uit te geven aan’ genetische uitstervingstechnologie ‘die kan worden gebruikt om hele soorten uit te roeien. Oh, alsjeblieft, laat ze een microchip in me stoppen!

De gepensioneerde legerkolonel Dr. Matt Hepburn, een arts voor infectieziekten, vertelde zondag 60 Minutes dat de microchip werkt als een controlelampje voor mensen.

“Het is een sensor,” zei Hepburn. “Dat kleine groene ding daarbinnen, je legt het onder je huid en wat dat je vertelt is dat er chemische reacties plaatsvinden in het lichaam en dat signaal betekent dat je morgen symptomen zult krijgen.”

Volgens het rapport is de microchip, ingebed in een weefselachtige gel, ontworpen om continu het bloed van de ontvanger van de chip te testen op de aanwezigheid van het virus. Zodra COVID-19 is gedetecteerd, waarschuwt de chip de patiënt om een ​​snelle bloedtest uit te voeren, die zelf kan worden toegediend, om het positieve resultaat te bevestigen.

“We dagen de onderzoeksgemeenschap uit om met oplossingen te komen die misschien als sciencefiction klinken”, zei Hepburn, wiens rol bij DARPA, zo voegde hij eraan toe, is om “pandemieën van tafel te krijgen”.

Zonder enig bewijs van concept vertelde de gepensioneerde kolonel de gastheer dat deze microchip “de infectie op zijn weg kan stoppen”. Echter, zoals massale testen hebben bewezen, die ontelbare vals-positieven en -negatieven hebben opgeleverd, is het simpelweg weten dat je COVID-19 hebt of niet, niet genoeg om de verspreiding te stoppen.

Desalniettemin prijst de reguliere media deze nieuwe implanteerbare microchip aan als een middel om ‘pandemieën voor altijd te beëindigen’. Wees gerust: als TFTP of een ander alternatief mediakanaal met een vergelijkbare kop zou draaien, zouden we “feitelijk gecontroleerd” in de vergetelheid raken.

Lees verder bij de bron

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk