We moeten winnen dus kunnen we niet verliezen !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #27


Dat is een nadenker die even uitgelegd moet worden. De statement komt van Reiner Fuellmich, een van de meest vooraanstaande advocaten ter wereld die nu bezig is binnen een internationaal team van advocaten met de Neurenberg Code 2.0 voorbereiding en regionale en landelijke rechtszaken voert op dit moment.

We moeten winnen anders blijft er een wereld, een leven over dat het niet waard is om geleefd te worden.

Een slavenleven waar geen hoop of ontsnapping meer mogelijk is aan de totale onderdrukking waar je als slaaf op afstand gecontroleerd gaat worden, en dat ook nog eens volledig geautomatiseerd naar het Sociaal Krediet Systeem model dat reeds actief is in China.

Nogmaals anders gesteld. We moeten met zijn allen ‘vechten’ voor gerechtigheid of je erbij neerleggen dat je een totalitair slavenleven tegemoet gaat.

Nooit in de gehele geschiedenis zijn er mensen geweest die niet voor hun vrijheid gevochten hebben, voor het laatste sprankje hoop. Dus de keuze is winnen of de laatste man en vrouw in de gehele wereld zullen met inzet van hun leven vechten voor de onvoorwaardelijke vrijheid.

Ook al zijn het maar 20 procent van de mensen wereldwijd die wakker zijn, die bij de les zijn, dan zijn dit toch dicht tegen 1,5 miljard mensen die ze zouden moeten uitschakelen om de absolute wereldmacht te grijpen.

Als je nu denkt in de vorm van complotten, de mensen die mij nog niet geloven heb ik al afgeschreven, nul energie steek ik daar in, de deur staat voor een ieder open maar ik vraag niet meer of je alsjeblieft wil kijken en luisteren.

Ik kijk of ik kanalen kan inschakelen waar ik meerdere mensen kan bereiken die de ja maar, ja maar, ja maar stage al lang gepasseerd zijn. Waar we mensen kunnen bereiken die nog twijfelen en waar we met de juiste informatie snel, super snel kunnen scoren.

De medische experimenten zijn namelijk al begonnen en eenmaal de spuit erin en er is geen enkele weg terug, we kunnen dan ook alleen maar mensen bereiken die slagkracht kunnen tonen met de juiste instelling. 

In times of an mRNA emergency
There’s only one urgency
People who want to life and say yes
No time left for a guess
Like the program in your DNA
A deadline without a time for mayday

– HM

mind parachute

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk