dotcom.radio aflevering 254 van 11-04-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #25


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 254: autisme & vaccins zijn biologisch wapen 32 jaar zijn vaccins nooit getest is nu bewezen – Secondaire economie opbouwen, vergeet het maar. – Opstand politie een feit – Record nieuwe miljardairs, record faillissementen – Ukraine, Midden oosten & Noord Korea de oorlogstrommels worden weer geslagen – 20 staten geheel open in de VS (map) – Het virus bestaat niet, voorzaat Gates ook al actief – Vaccinatie plicht opnieuw nep nieuws – Schaduw boekhouding Louis Pasteur duikt op in 1970, media houden alles onder de pet – de testsamenleving – aangifte tegen Rutte en meer, …. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Autisme is geen product van degeneratie. Autisme wordt specifiek opgewekt door vaccins. De vaccins zijn een BIOLOGISCH WAPEN. Is het toeval dat autisme een staat is waarin mensen in zichzelf keren, affinitieit ontwikkelen voor harde voorwerpen, repetitief gedrag vertonen en zichzelf compleet kunnen verliezen in details? Ik dacht het niet. Vanuit een perspectief van manipulatie van de massa is dit een zeer wenselijk resultaat! Hoe is het dan mogelijk om dit specifiek via vaccins op te wekken? We hebben hier te maken met FREQUENTIETECHNIEK.

Is het toeval dat antidepressiva suicidaal en homocidaal gedrag in de hand werken? Welnee, men speelt in op de psyche d.m.v. specifieke FREQUENTIES. We hebben hier dus absoluut niet te maken met ‘onschuldige’ prikjes of medicijnen, maar met zeer verfijnde WAPENS.

17-08-2013 Ongetwijfeld zullen sommigen van jullie denken dat ik ze zie vliegen. Alle leven is frequentiespecifiek. Er zijn gezonde en ongezonde frequenties. Gelukkig ontstaat steeds meer het besef dat EMF-velden (wifi, DECT, GSM, UMTS) zeer schadelijk kunnen zijn. Je ziet het niet maar het is er wel, net als radioactieve straling. Ook dit zijn allemaal FREQUENTIEWAPENS. Wie dit niet wil erkennen, steekt zijn/haar kop in het zand.

[Rob] GV 32 jaar lang zijn vaccinaties NIET getest – 11 November 2018 Robert F. Kennedy Jr werkte samen met Del Bigtree van het Informed Consent Action Network om het Department of Health and Human Services op te nemen voor inbreuken op de vaccin veiligheid en ze hebben gewonnen.

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Deze week weer een video van iemand die een secundaire economie wil opbouwen om daarmee alle verboden en vaccinpaspoorts eenvoudig wil omzeilen. Toevallig ben ik daar 10 + jaar actief mee bezig geweest, maar er zijn mensen die wat te bieden hebben en veel kunnen. De vraag ontstaat het meest bij mensen die weinig of niets te ruilen hebben als tegenprestatie. Zelf zo’n LETS ruikring opgericht in de eigen plaats, … helaas, geen succes. Frankrijk was een prachtig excuus om de zaak te ontbinden. Maar ook officieel een secundaire economie starten, dan zit je nog steeds met vergunningen en grondstoffen etc, etc. Ze hebben je gewoon bij de ballen, noem mij ergens een groot succesvol grootschalig project?

* museumplein demonstranten – in the middle of noware gedropt door politie. In no time is er een groot particulier netwerk opgezet om gestrande mensen bij hun auto of thuis te brengen. Netwerk is nu 1500 man groot. Samen kun je meer.

* Nieuwe formateur Herman Tsjeen Willink, de pedo link met Demmink

[Geert] Pastoor stuurt politie de kerk uit Nazi’s / gestapo zijn niet welkom

[Geert] VIDEO: “Er gaan straks doden vallen!”, zeggen agenten en ME´ers . . .
Bijna 50 politieagenten, ME-ers en rechercheurs hebben intussen getuigd bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie. De verhoren die door Pieter Kuit worden afgenomen zijn niet mals. Van “wij zijn gelegaliseerde knokploegen” tot “er gaan binnenkort doden vallen” alles kwam voorbij maar uiteraard anoniem want de dienders lopen grote risico’s op intimidatie, groepsdruk en ontslag.

* Sinds de start van de coronacrisis kwam er elke achttien uur een miljardair bij, da’s lekker om te horen als je bij de ondernemers hoort die elke dag faiiliet gingen. In de VS UBS Predicts 80,000 More Retail Stores Will Close In Five Years

TRUMP– & –Qanon

Militaire actie op zee, rond de EU – Suez …

[Rob] Uit het X22-rapport van vandaag 05-02-2021:
Uiterlijk sinds Corona is onze samenleving diep verdeeld. Ik zeg op zijn laatst, omdat de splitsing met allerlei soorten veel eerder begon. Links, rechts, oud, jong, arm, rijk, werkend, werkloos, voor massa-immigratie en tegen massa-immigratie, voor de Co2-leugen en tegen hen en nu de pandemische hoax.

Dat brengt ons bij de 10 stadia van genocide:

1. Classificatie: mensen zijn onderverdeeld in “wij en zij”.
2. Symbolisering: mensen worden gedwongen zich te identificeren (bv. Maskerdragers, maskerweigeraars, gevaccineerd en niet-gevaccineerd).
3. Discriminatie: mensen beginnen systematisch anderen te discrimineren.
4. Ontmenselijking: mensen worden gelijkgesteld met dieren, ongedierte of ziekten (of andere denigrerende termen zoals corona-ontkenners / complottheoretici / covidiotes)
5. Organisatie: De regering richt speciale groepen (politie / leger) op om haar maatregelen met geweld af te dwingen.
6. Polarisatie: De regering stuurt propaganda (via de massamedia) om de bevolking op te zetten tegen de “anderen”.
7. Voorbereiden: de officiële maatregelen voor menselijke verwijdering / herplaatsing beginnen.
8. Vervolging: begin van moorden, diefstal van eigendommen, experimentele bloedbaden.
9. Uitroeiing: uitgebreide eliminatie van de (ongewenste) groep. Het is “uitroeiing” en geen moord omdat mensen niet als menselijk worden beschouwd.
10. Ontkenning: De regering ontkent dat ze een misdaad heeft gepleegd.

Denk er over na. Is het niet altijd zo begonnen?
https://www.bitchute.com/embed/UNVGt9GkPK90/?feature=oembed#?secret=ucQPv4XI51

* As the Federal government continues to wage its war on the second amendment, states across the country are taking preemptive measures to protect the rights of their residents. Iowa just added their name to the list of states making such moves by passing a law to lift restrictions on firearms purchases — instead of cracking down.

[Medusa] Steeds meer Amerikaanse staten zetten vraagtekens bij uitslag presidentsverkiezingen

ZeroHedge Ron Paul: Why Is The Biden Administration Pushing Ukraine To Attack Russia?
Merkel Demands Putin Reduce Russian Troops Near Ukraine In Phone Call
– terug draaien Iran deal
– Spanning Noord Korea
– alles is weer zoals voor Trump, er moet een wereldoorlog komen, hoe dan ook volgens het oude plan van de Deep State en lakeien als Merkel, Macron en alle andere marionettenpoppen

ZeroHedge: Biden Disapproval Soars As Over 170,000 Illegal Immigrants Flood The US In March, Most In A Decade

* Alex Jones has blown the lid on a massive human smuggling operation taking place right in plain sight at America’s southern border. Local police, however, could not care less.

* Zerohedge “Never Seen Anything Like This” – $1 Display Chip Shortage Causes Chaos In Global Supply Chain

20 van de 50 staten open geeft dit overzicht business open, geen restricties in grijze gebieden en geen avondklok in de gehele VS

CORONA

[Pa Triot] Uit X22report en van President Donald J. Trump die ook HCQ aan de wereld gaf.
https://www.hilarispublisher.com/open-access/determination-of-the-effectiveness-of-chlorine-dioxide-in-the-treatment-of-covid-19.pdf

[Rob] nu.nl Mensenrechtenhof beslist dat landen vaccinatieplicht mogen invoeren
[Johnny] Media blazen uitspraak Mensenrechtenhof over vaccinaties op. De zaak werd aangespannen lang voor deze zogenaamde “covid-crisis” [2006]. Er werd met geen woord gerept over covid of een virus.
– Gates and Soros are the largest donors to ECHR: https://t.co/EIVZRlFjg0

[Rob] Vaccinatie? Het virus bestaat niet! (deel 1) (deel 2) Goed artikel beide delen, Gaan terug naar de Spaanse griep waar de slachtoffers pas vielen na te zijn gevaccineerd, maakten daar in 2009 al melding van. Het artikel verhaalt over Louis Pasteur zijn positie en pathologisch liegen, diefstal (plagiaat), het vervalsen van experimenten, fraude en manipulatie. Om niet in zijn eigen leugens verstrikt te raken, hield hij sluw een soort ‘schaduwboekhouding’ bij. Die boekhouding is nu sinds 1970 openbaar. Natuurlijk komt Antoine Béchamp uitgebreid aan bod. Een sappige detail van dit artikel is dat Rockefellers investeringsadviseur een zekere Frederick T. Gates (1853-1923) en ja hoewel ontkend zit Bill in de familielijn. Ook zijn voorganger had geen onbevlekt blazoen !!

[Rob] Ninefornews Bedankt, Rutte en De Jonge: ‘Vaccinatieplicht verstopt in wetsvoorstel over testbewijzen’ Noot: ook hier, nee nationale wet is ondergeschikt aan de grondrechten

[Medusa] De testsamenleving, het moderne paard van Troje

* De lockdowns zorgen er voor dat er geen bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden, rechtstreekse ontmoetingen waar de presentator vragen kan stellen aan het publiek en er alle vooroordelen en waangedachten eruit kan trekken en elimineren.

[Rob] Ninefornews Nederlanders laten geen spaan heel van wetsvoorstel over testbewijzen: ‘Dit is medische dictatuur!’

* NOS Franse justitie onderzoekt luxe restaurants ‘waar covid niet bestaat’ NOOT: Ministers weten dat, covid bestaat ook niet

* Fotograaf maakt foto’s van lege parkeerplaats bij vaccinatiecentrum, wordt belaagd door beveiligers Noot: dat wordt gezellig in de vaccinatiepaspoort kroegen, daar zal je geen wappies tegenkomen

[Medusa] Ellaster Tijd om aangifte te gaan doen en een einde te maken aan de lockdown
– De aangifte is opgesteld door artsen voor waarheid in een dik boekwerk van ruim 400 pagina’s, inclusief 55 bijlages 

[Medusa] Het parlement in Servië bestormd, resultaat: geen avondklok meer

[Medusa] MISLEIDING door naamsverandering: VAXZEVRIA is de nieuwe naam van het Astrazeneca vaccin. ZEVRIA betekent : NEGEREN.

[Medusa] BELANGRIJKE OPROEP VAN DR. ELKE DE KLERK EN ADVOCAAT VAN KESSEL. De eis om per direct over te gaan tot de strafrechtelijke vervolging van Rutte en zijn kompanen, waarbij wordt gesteld dat zij op geen enkele wijze het NL volk vertegenwoordigen en geen mandaat hebben voor hun rechtshandelingen. Indien niet binnen 1 week zal worden overgegaan tot arrestatie van Rutte en zijn kompanen, dan zullen de aangevers overgaan tot het verzoeken van het Internationaal Strafhof te Den Haag tot het uitbrengen van een internationaal arrestatiebevel jegens Rutte en zijn kompanen o.g.v. onder meer artt 2 en 3 EVRM foltering en mishandeling van het NL volk.

* Verenigd Koninkrijk gaat terrassen, winkels, kapsalons en sportscholen heropenen vanaf 12 april

* Dr Mercola: Vaccine Passports – Lab Rat Loyalty Cards?

* WEF-globalist Klaus Schwab verklaart dat niet-gevaccineerde mensen een bedreiging voor de mensheid vormen – World Unity

[Sampjes] Duitsland 12 april voor 6 weken in harde lockdown? Bataafse courant / herstel de republiek nepnieuws ?

* Fransman claimt pre-corona vrijheid terug: ‘Ik heb twee vaccins gehad en eis einde van de lockdown!’ Hij verliest de rechtszaak !!

[Medusa] Nieuw onderzoek bevestigt enorme onderrapportage – mogelijk 50 tot 120 maal meer bijwerkingen dan worden gemeld

* Activist Post Kaboom: Texas Bans Vaccine Passports

* Dr. Fauci Can’t Explain Why Texas COVID Cases Keep Dropping Despite Reopening

* Musea, theaters en dierentuinen al deze maand toegankelijk via negatieve sneltest (Nu.nl) de tweedeling wordt verder uitgerold Ook in Israel creation of a two-tier society, the vaccinated and unvaccinated met de holocaust herinnering 7 april afgelopen week.

[Medusa] Finland maakt een einde aan lockdowns omdat ze als ongrondwettelijk worden beschouwd. Noot: Waarom komt men er pas na ruim een jaar achter hoe de grondwet werkt en wie is nu hoofdelijk verantwoordelijk voor de schade, gaan er nu landen failliet?

* Nu al die bedrijven open gaan voor geteste en gevaccineerde bezoekers, hebben ze dan wel voldoende personeel die dat werk WILLEN DOEN ?

* Afgelopen weekend ging er iemand dood die ik goed kende en er werd geen doodsoorzaak gemeld alleen, plotseling overleden. De doodsoorzaak achter houden plaatst BIJ MIJ zo iemand gelijk op het vaccinatie doden verdachten lijstje.

* De uitrol van het vaccinpaspoort in New York heeft al de kenmerken van een brand in een vuilcontainer met vijf alarmen. Het ‘Excelsior Pass’-vaccinpaspoortsysteem van de staat New York, dat is ontwikkeld door IBM, heeft zoveel problemen dat het me niet zou verbazen als het programma voor het einde van het kalenderjaar helemaal zou worden geschrapt. Het heeft enorme beveiligingsfouten, een krimpende klantenkring door het ontwerp, het blijft ongelooflijk onpraktisch en het is ongelooflijk gemakkelijk te manipuleren. Excelsior Pass is waardeloos, dankzij de idiocratie die verantwoordelijk was voor het ontwerp en de uitvoering ervan.

nu.nl Meer dan 20.000 mensen overleden vorig jaar aan gevolgen coronavirus
Officiële cijfers CBS
2017 – 150.027
2018 – 141.111
2019 – 138.800
2020 – 151.736
Het verschil dus met 2017, en 2020 is 1.790 doden
Betekenis epidemie: wanneer een ziekte in een grotere frequentie dan normaal voorkomt.
Betekenis pandemie: een epidemie op wereldwijde schaal
Maar er is in geen enkel land een epidemie vastgesteld behalve in de media

* Wuhan in de provincie Hubei: population of more than 60 million – they claim to have had just 90,000 cases and 4,636 deaths to date.
– the lockdown state of California – with a population of 40 million – has had 3.7 million cases and 59,000 deaths since the pandemic began.

* Same Apple that smears Georgia’s voter ID laws as “racist” now launching vaccine passport ID system on all iPhones

SOCIALE MEDIA

[Marij] Bill Gates koopt de Telegram app, maar dat bericht werd nergens bevestigd, nepnieuws

* Nu hebben we GAB nog maar die werkt nog steeds niet optimaal, Parler is niet betrouwbaar

* Na Facebook nu ook data van 500 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop
– mijn data is ook te koop, of nog beter te huur, dat is dus mijn data want ik verzamel geen eMail en IP nummers

* Ik merk dat bij veel RSS feeds de pagina geopend wordt via feedproxy.google.com/ adres van de website. Bedenk dat google daarmee ook een spionage optie heeft, ik copy and past zo’n link nooit maar de link van de website zelf en ontdaan van alles na de …/? want dat is eveneens tracking / spionage. Dat zie je bij facebook pagina’s, Twitter etc

* Jeroen Pols fileert Olaf Tempelman naar aanleiding van het stuk in de VolksKrant.

GEDACHTENVOER

GV Waarom wordt de ene mens ziek en de andere niet ?

GV Pommelien(tje) Praatte als een kip zonder kop, …

GV Pas op Hugo “C”; “Hier komt de zon”

GV Als een ieder zich nu eens uitsprak als Charles Wade Barkley

GV Een crisis is een bedenkelijke toestand die een feite een mogelijkheid schept, …

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten