Pommelien(tje) Praatte als een kip zonder kop, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #23


Heb je wel eens kinderen zien spelen op de camping die uit verschillende landen kwamen en elkaar beslist niet verstaan. Ze spelen vermaken zich, leren zich te gedragen (sommigen uitgezonderd) en hebben een leuke dag.

Snel door naar een verjaardag waar je soms, als je laat aankomt, tussen de vrouwen terecht komt. Soms vermaak ik mij dan kostelijk, (soms). Er zijn gesprekken bij waar een ieder door elkaar zit te babbelen en dan gewoon van gesprek onderwerp veranderd zonder dat het vorige onderwerp afgesloten is of halverwege een zin afgekapt wordt. Zou men daar het spreekwoord bedacht hebben; “Praten als een kip zonder kop?”

Je leest een artikel op een website waar vele reacties onder staan. Daar kom je het praten als een kip zonder kop ook heel vaak tegen. Iemand geeft een reactie op het artikel en heeft niet gelezen dat er al verschillende antwoorden stonden op die opmerking.

De aller, aller, aller domste opmerking kwam ik gisteren tegen op een uitermate goed artikel bij CommonSenceTV met als onderwerp het visus bestaat niet.

Onder dit artikel zie ik dan een reactie, “Een virus gaat dood zonder host. Het is geen bacterie, waar Koch’s postulates voor zijn geschreven”.

Voorzien van een link naar een artikel waar men schrijft; “The Covid-19 virus has been isolated many times”. Noot: Maar, … moet het dan niet -ELKE- keer aangetoond worden bij elke PCR test en niet vele keren?

Even later reageert ze nog eens, want ‘het’ is een ‘zij’ met de naam “Pommelien” kan dat niet anders; “Maar het is wél geïsoleerd. Meerdere keren, op verschillende manieren ook. Alleen voldoen ze niet aan een lijstje eisen die voor bacteriën zijn bedoeld en niet voor virussen”.

… en nog verder een derde reactie van “kipje zonder kop” -“Volgens mij zijn wij een publiek dat ook zelf onderzoek doet? Laat je dan niet per direct van de kaart brengen door nu dit artikel te lezen”

Maar ik denk dat “Pommelien” zelf van de wijs af is gebracht door met alle geweld haar mening op te dringen tot 3 maal toe dat een virus wel bestaat.

Laat ik nu dit -WEL- gelezen hebben in het nogmaals, goede artikel; “De Duitse Samuel Eckert heeft inmiddels een fonds voor de waarheid opgericht; ‘Truthfund’ genaamd. Dit fonds looft €225.000,- uit voor diegene die het bewijs van een geïsoleerd en geïdentificeerd virus kan leveren. Vooralsnog heeft niemand aanspraak gemaakt op het geld.

Ook ‘Pommelien(tje)’ gaat dit bedrag aan de neus voorbij.

Als ik iemand zou vinden die wetenschappelijk bewijs heeft dat een virus bestaat zou ik wijselijk mijn mond houden en proberen het bewijs te ontfutselen en mooi die €225.000,- euro in de zak steken.

Wat zou ik die ‘Pommelien(tje)’ graag een keer tegengekomen zijn op zo’n verjaardag praatgroepje, zo kwam ik al een keer in de “C” discussie een mevrouw tegen die het niet met mij eens was over het ‘virus’ en mij trots meedeelde dat ze een medische opleiding genoten had. Vijf minuten later moest ze naar toilet en keerde ze niet meer terug.  Teveel vragen van mij waar ze geen antwoord op had denk ik?

P.S. En waar is de link naar dat covid virus bewijs? Ik laat het je niet zien, voor €225.000,- euro moet je zelf je best maar doen.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk