32 jaar lang zijn vaccinaties NIET getest


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #22


Veiligheid is absoluut een cruciaal aspect bij vaccinatie, evenals volledig geïnformeerd zijn over de ingrediënten en mogelijke bijwerkingen van elk vaccin.

[2018] LOS ANGELES, 14 september 2018 / PRNewswire / – Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) heeft toegegeven dat het, in directe strijd met de federale wetgeving, dertig jaar lang geen enkel vaccin veiligheidsrapport aan het Congres heeft verstrekt, volgens Informed Consent Action Network (ICAN).

ICAN Informed Consent Action Network Lawsuits
Een enorme overwinning op vaccins: Gates en Fauci zullen gebroken worden

11 November 2018 Robert F. Kennedy Jr werkte samen met Del Bigtree van het Informed Consent Action Network om het Department of Health and Human Services op te nemen voor inbreuken op de vaccin veiligheid en ze hebben gewonnen. Hun rechtszaak heeft het bewijs opgeleverd dat de veiligheid van vaccins al meer dan 30 jaar (2018) wordt verwaarloosd, en zoals we weten is het niets anders dan een schijnvertoning, waaruit blijkt dat de overheidsinstanties die we moeten vertrouwen hun werk niet doen om de veiligheid van immunisaties te waarborgen en te verbeteren. .

De National Childhood Vaccine Injury Act van 1986 verplicht DHHS om verantwoordelijkheid te nemen voor het verbeteren van de werkzaamheid en veiligheid van vaccins; en belast hen met continue monitoring en verbetering van de melding van ongewenste voorvallen. De DHHS heeft ook de taak om ten minste om de twee jaar een rapport over verbeteringen door de clausule Mandate for Safer Childhood Vaccine aan het congres te verstrekken.

De DHHS is er niet in geslaagd om zelfs de meest elementaire aspecten van deze belangrijke taken die hen zijn toevertrouwd te vervullen door de afgelopen drie decennia geen enkel rapport in te dienen. Het is meer dan 30 jaar geleden dat NVICA werd opgericht en aan de DHHS werd toevertrouwd om kinderen te beschermen, ondanks het feit dat het de instantie is die belast is met het onderzoeken en verbeteren van de veiligheid, hebben ze niet zoveel gedaan als een vinger opsteken naar de veiligheid van vaccins.

read on

Al die tijd, NU 32 JAAR LANG worden kinderen blootgesteld aan NIET geteste vaccinaties, MISDADIG !!

… en al die tijd hebben de internationale media dit nieuws onder de pet gehouden !! Nu gaan ze zelfs verder om een mRNA experiment wereldwijd uit te rollen onder de naam ‘vaccinatie’ terwijl het nog niet eens een vaccin genoemd mag worden !!

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk