Pas op Hugo “C”; “Hier komt de zon”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #21


Deze titel kwam ik tegen vandaag die gelijk mijn aandacht trok; “Zonlicht inactiveert Coronavirus 8 keer sneller dan voorspeld“. We moeten weten waarom”. Echt waar, het stond er, jeetje. Wat goed zeg, er wordt onderzoek gedaan naar hoe de natuur zijn werk doet. Chapeau, bingo, fantastisch, buitengewoon, extraordinaire !!

Ik moest gelijk denken aan dat liedje van de Beatles; “Here comes the sun”.

De gewone griep is al een jaar geleden omgekat naar het “C” monster, toen vorig jaar de zon kwam zijn ze over geschakeld van “C” doden naar het “C” besmettingsmonster. En dankzij bange gezombieficeerde (nominatie woord van het jaar) mensen en wat van die aandacht trekkende trutten die na een vals positieve “C” de hele wereld laten weten hoe ziek ze zich wel niet voelen en hoe zielig ze zijn. Daar heb ik jaren geleden dé oplossing al voor gevonden. Ga zo staan dat die woorden het ene oor ingaan en het andere weer uit en geen enkele ergernis oproepen, dan sta je precies waterpas. Gereedschap overbodig. Naast je bullshit radar, je intuïtie, je evenwichtsorgaan die maakt dat jij je staande kan houden in deze waanzinnig geworden wereld beschik je nu dus ook over een ingebouwd waterpas. Ik heb wel de indruk dat deze gereedschappen al langer gebruikt werden bij de zogenaamde wappies, eveneens genomineerd voor woord van het jaar.

Here comes the sun, duh du du duh

Als je lichaam meer zonlicht krijgt dan heb je dus meer vitamine D en kunnen de opruim troepen aan de slag met achterstallig onderhoud om de troep op te ruimen, schoon schip te maken.

Dit vraagt de ‘wetenschap’ zich af in het artikel; “Bij het team van wetenschappers roept het naar meer onderzoek op, hoe zonlicht SARS-COV-2 inactiveert na het beseffen dat er sprake is van een beschamendheid tussen de meest recente theorie en experimentele resultaten”.

Dat het virus een theorie was dat had Louis Pasteur al bekend tegenover Antoine Béchamp op 28 september 1895, de sterfdag van eerst genoemde.

Nog zon statement van de ‘wetenschap’; “Het virus werd acht keer sneller inactief als experimenten in het meest recente theoretische model aantoonde”.

Ik neem graag mijn hoed af voor iemand die iets slims zegt of doet (Chapeau), maar nu verwissel ik die hoed voor een pet en ga even door het leven als ‘Jan met de pet’.

Wetenschap is toch geen theorie maar iets waarnemen zodat anderen datzelfde kunnen waarnemen nadat men er op gewezen wordt. We kunnen toch al eeuwen lang zien dat in het voorjaar mensen opknappen of moet je blind zijn om wetenschapper te mogen worden?

“De theorie veronderstelt dat de inactivatie werkt door het hebben van UVB die het RNA van het virus beschadigen”, legde Luzzatto-Fegiz (cq. de ‘wetenschapper’) uit.

Maar ik begrijp het allemaal wel, als je schrijft voor een magazine als “The Journal of Infectious Diseases“, dan moet je met dure woorden schermen en dat er nog heeeeel veel onderzoek nodig is. En zo proberen ze dat balletjes al sinds 1895 in de lucht te houden om lekker geld te verdienen, belangrijk te zijn voor de buitenwereld met status en als je het goed doet leuke vakantie reisjes, etc. Ik zag het voor mijn neus gebeuren met de drive in show toen zo’n wetenschap vrouwtje een boek had uitgebracht over een ‘ziekte’ en daarvoor een feest kreeg aangeboden door het belanghebbenden farmaceutische bedrijf. het hoogtepunt van de avond was de vertoning van de super de luxe vakantievideo, uiteraard geheel verzorgt door het pilletjes bedrijf.

Status, aanzien, een luxe leventje maar aan het misfortuin van hun patiënten hebben ze geen boodschap. In het woordenboek staan echter het weten van wetenschap -NIET- op dezelfde pagina als het ‘geweten’.

Toen Louis Pasteur zijn bekentenis aflegde op zijn sterfbed tegenover Antoine Béchamp in de roemruchte zinsnede; Le microbe n’est rien, le terrain est tout! – De microbe is niets, de voedingsbodem is alles!

Louis Pasteur (1822–1895), ‘ontdekker’ van de Ziektekiem Theorie, stelt dat ziektekiemen de oorzaak zijn van ziektes, dus het doden van ziektekiemen zou de oplossing zijn om ziektes te voorkomen en te behandelen. Dit legde de basis voor de huidige kostbare maar lucratieve medische behandelingen voor het opsporen, behandelen, vernietigen en stoppen van ziektekiemen door middel van testen, vaccinaties, synthetische medicijnen, antibiotica, chemotherapie, bestraling en chirurgische verwijdering van lichaamsdelen en organen.

Antoine Béchamp aan de andere kant stelde; “Ziektekiemen zijn het gevolg van een zieke aandoening die van binnenuit ons lichaam komt, niet de oorzaak ervan. Daarom spelen onze voedingstoestand, toxiciteit niveau, pH-waarde (zuur / alkalisch evenwicht) en zelfs ons stressniveau een belangrijke rol bij het genezen en behandelen van ziekten. Dit betekent ook dat omgevingsfactoren zoals chronische luchtverontreiniging, water- en bodemverontreiniging een negatieve invloed kunnen hebben op onze gezondheid door de lucht die we inademen, het voedsel dat we eten en het water dat we drinken”.

Lees het gehele verhaal van Louis en Antoine hier

En ja Hugo, daar is ’t’ie dan de zon.

De zon die maakt dat jullie weer een nieuw sprookje moeten gaan verzinnen. Na de “C” doden kwamen de “C” besmettingen en dat laatste is steeds meer als leugen ontmaskerd, Zweden nooit in lockdown, geen sociale afstand, geen maskers en net zoveel “C” doden als overal en nergens. 1/3 van Amerika weer helemaal open zonder “C” gekte, Polen, Italië. Alleen in o.a Frankrijk, Duitsland en ook Nederland worden de teugels verder aangehaald, net nu de zon komt. Hebben we iets te verbergen, samenscholingen verbieden om face to face discussies onmogelijk te maken, begint internet teveel details te geven aan de “gezombieficeerden” over de satanische agenda en zijn uiteindelijk zelfs deze doden te leven te wekken?

Hugo doet zijn best want anders is hij niet meer welkom op familiefeestjes waar de naam AstraZeneca alleen maar tot vreugde stemt, … stemde !!

Toevallig is ondergetekende schrijver ook geen gekke Henkie en heeft van Hugo geen hoge pet op evenals van al die jongens en meisjes die doktertjes spelen en nu zelfs op een stoel gaan zitten waar men denkt te kunnen beslissen over leven en dood en ik vraag mij af of de Neurenberg Code al een keer woord van het jaar is geweest?

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk