Als een ieder zich nu eens uitsprak als Charles Wade Barkley


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #20


Het is goed als bekenden hun hart luchten, zich uitspreken wat ze denken en voelen, maar in 99% van de gevallen komen deze uitspraken noot op TV en de andere media, hoe lang hij nog blijft staan op YouTube, 1 week, een dag nog 1 uur ?

Charles Wade Barkley (Leeds20 februari 1963)
… is een Amerikaanse voormalig basketbalspeler. Hij is erkend als een van de meest dominante power forwards in de geschiedenis van de NBA. Hij behoort tot de 50 beste NBA-spelers aller tijden en was lid van het Amerikaanse “Dream Team” dat in 1992 en 1996 goud veroverde op de Olympische Spelen.

Charles Barkley zegt dat politici willen dat zwart-witte mensen elkaar haten

Charles Barkley deelde enkele verfrissende en botte gedachten over de verdeeldheid in Amerika (noot, en de wereld), en iedereen moet zijn woorden horen.

Het is bekend dat de gepensioneerde NBA-legende nooit terugdeinst als hij iets te zeggen heeft, en deze keer vertelde hij over de chaos en het bloedbad in Amerika.

Barkley zei de volgende zaterdagmiddag voorafgaand aan de start van de Final Four-wedstrijden:

Man, ik denk dat de meeste blanken en zwarte mensen geweldige mensen zijn. Ik geloof dat echt in mijn hart, maar ik denk dat ons systeem is opgezet waar onze politici, of ze nu Republikeinen of Democraten zijn, zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat we elkaar niet mogen, zodat ze hun greep op geld en macht kunnen behouden. Ze verdelen en heersen. Ik geloof echt in mijn hart dat de meeste blanken en zwarte mensen geweldige mensen zijn, maar we zijn zo stom om onze politici te volgen, of het nu Republikeinen of Democraten zijn, en hun enige taak is: ‘Hé, laten we ervoor zorgen dat deze mensen niet van elkaar houden. andere. We wonen niet in hun buurt, we hebben allemaal geld, laten we ervoor zorgen dat de blanken en zwarten elkaar niet mogen, laten we rijke mensen en arme mensen niet aardig voor elkaar maken, laten we de middenklasse door elkaar gooien. Ik geloof dat echt in mijn hart.

Je kunt hieronder naar zijn volledige opmerkingen luisteren.

Goed voor Barkley. Goed voor Barkley om de waarheid te spreken en niet bang te zijn om te zeggen wat velen van ons geloven dat waar is.

Vertrouw me als ik zeg dat we veel meer gemeen hebben dan dat we ons van elkaar scheiden. We moeten het onthouden, en we moeten onthouden dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

Neem bijvoorbeeld sporten. Ik ben nog nooit naar een sportevenement geweest waar mijn team aan het winnen is, maar ik moet eerst iedereen vragen op wie ze hebben gestemd voordat ik het feest kan vieren.

Dat gebeurt niet. We zitten er samen in, maar het voelt alsof Amerika die geest een beetje heeft verloren.

Props voor Barkley om mensen eraan te herinneren wat belangrijk is. Daar kunnen we tegenwoordig wel wat meer van gebruiken.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk