dotcom.radio aflevering 253 van 04-04-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #18


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 253 – Nederlandse politiek, weet je nog wel op wie je gestemd hebt of schaam je jezelf kapot en ben je het voor het gemak maar vergeten? – Het Suezkanaal is weer open, nu de beerput nog! – mRNA vaccin, meer als ooit tevoor hebben mensen hun toekomst letterlijk in de eigen hand. Komt het nog goed in de wereld, Jazeker, ik blijf hoopvol. Komt het goed voor iedereen nee zeker te weten van niet en maar nieuws, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Het -NIEUWE NORMAAL- wordt nooit een aanvaarding
en hopelijk geen hervorming, omarming maar mislukking
Worden de anti-vaxers  gestraft met ’n ontbering & omheining, 
Of naderen we de ontknoping, de ontbinding, ontploffing, … de onthulling
Kunnen weer opstarten met een omhelzing, ontroering, ontlading
en begint nu eindelijk een ieder aan de ontdekking, de ontginning
Getuigen van de ontsporing, met ontzetting, duizeling, huivering, marteling, …
maar wel -eindelijk- dat gevoel van voldoening
Maar in elke familie de bittere bijsmaak van verbijstering bij elke mRNA volgeling

– HM
  • Rutte, “Ik lieg niet”

    * En dan nu de minister die meer waspoeder in zijn neus stopt dan ons moeder in de wasmachine en de naam is … roffel … Hugo de Jonge !!

    * Kaag voor minister president ?

    * #Rutte heeft met 10 jaar trucjes de macht van de Kamer uitgehold. Hij moet weg. Maar dat is niet genoeg. De Kamer staat voor een historische kans. Het systeem van achterkamertjespolitiek kan nu doorbroken worden. Te beginnen met de invoering van het referendum.

Ik lees hier allerlei op Twitter geplaatste schrikverhalen. Ze zijn de grondwet aan het veranderen. Ze proberen Kaag er in te fietsen als MP. Ja, ze proberen de grondwet aan te passen en daar hebben ze twee kabinetten voor nodig, dus ze zijn gevaarlijk dichtbij nu Rutte 3 ‘demissionair’ is verklaard en Rutte 4 aanstaande is omdat ze de verkiezingen hebben ‘gewonnen’. En ja, ze proberen het zo te spelen dat Rutte het stokje kan doorgeven aan Kaag. Maar laten we even kijken naar het staatsrechtelijke aspect:

Allereerst, hoewel we waakzaam moeten zijn m.b.t. grondwetwijzigingen is het door hen gewenste tweede kabinet er nog niet. Er is nu een crisis gaande omtrent het verkenningsproces die maximaal wordt benut door Baudet om ons een snelcursus staatsrecht te geven. Rutte werkt zich steeds verder in de problemen. Eerst wist hij zogenaamd van niets en gooide hij Ollongren onder de bus. Nu zegt hij over de feiten te hebben beschikt nog voordat de rest van het parlement is ingelicht, terwijl hij een demissionaire status heeft en dus gewoon een parlementslid is als ieder ander kamerlid. Staatsrechtelijk is dit niet in de haak en Baudet dringt er terecht op aan om Rutte deze keer niet weg te laten komen met zijn leugens en het lek te achterhalen. Als Rutte en Ollengren dit niet zijn geweest, dan dus Koolmees en/of Van Ark, de twee nieuwe verkenners.

Voor wat betreft Kaag als gedoodverfde opvolger van Rutte, ik zie niet hoe ze dit nu even snel gaan regelen. Er wordt gesuggereerd dat Ollongren en Rutte een plannetje hebben gesmeed om dit mogelijk te maken, waarbij ze allebei zogenaamd gezichtsverlies lijden door hun ‘blunders’ en op de achtergrond verdwijnen, zodat Kaag in het zadel kan worden gehesen. Dat zullen ze ongetwijfeld willen proberen, maar kan het staatsrechtelijk ook? Kaag is momenteel noch minister, noch vice-premier en Rutte is geen premier meer, in dit verkenningsstadium zijn ze allebei parlementsleden. Hoe kan het ene parlementslid dat geen premierstatus meer heeft nu het stokje overgeven aan een ander parlementslid dat (nog) geen vice-premierstatus heeft? Ik zie in de verste verte niet hoe ze dit kunstje gaan flikken. Bovendien zal Baudet hier een stokje voor gaan steken en indien nodig zelfs de gerechtelijke weg bewandelen als de parlementaire weg faalt.

Dan is er nog een belangrijk staatsrechtelijk aspect dat onderbelicht blijft. De koning moet zijn goedkeuring verbinden aan een kabinet als er eenmaal sprake is van een formatie die leidt tot een coalitie. Zover zijn we nog helemaal niet, de kans bestaat dat er nu zoveel wantrouwen is ontstaan over het verkenningsproces dat geen enkele partij zijn vingers hier nog aan wil branden en dan gaan we met z’n allen opnieuw naar de stembus. Gaan ze dan weer de boel flessen? Dat zal deze keer nog lastiger worden want ik denk dat FvD met de dag meer punten scoort bij de massa, ze hadden het beter zo kunnen laten! Maar wat nou als de koning zijn goedkeuring helemaal niet verbindt aan het zo gevreesde kabinet Kaag? Moeten we de recente uitspraak van Willem-Alexander dat de coronamaatregelen niet mogen worden gebruikt om fundamentele burgervrijheden in te perken in dit licht worden gezien, is dit een voorbode? En is het niet zo dat de grootste partij de premier levert? Dat is volgens de ‘officiele’ uitslag de VVD, niet D666.

Ik kan maar 1 conclusie trekken op basis van het spel zoals ik het momenteel doorzie: ze weten van voren niet meer waar ze het van achteren moeten zoeken! We maken het totale faillissement van de Rutte-doctrine mee, het spel is uitgespeeld en hoe meer ze proberen ze uit dit zelfgecreeerde wak te komen, hoe erger ze zich er in draaien. Ik ben heel benieuwd hoe dit nu verder gaat en als ik details over het hoofd zie sta ik uiteraard open voor op- en aanmerkingen, maar eerlijk gezegd ben ik optimistisch gestemd want wat ze ook proberen, het is per definitie gedoemd om te mislukken!

Bron Rijksuniversiteit
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Ninefornews: Journalist Arnold Karskens afgevoerd door politie: ‘Dit lijkt heel erg veel op Oost-Europese toestanden’ (Museumplein demonstratie)

* Twitter: Politie maileveld spreken alleen Engels, zijn geen nederlanders ?

* Europese samenwerking militaire politie korpsen

* Soldaat voor de waarheid actie forum: Politie krijgt theoretisch het recht om te schieten op demonstranten. Zo ziet u maar ze drukken er wetten door heen om U desnoods met zwaar geweld onder de duim te houden. Deze plannen hebben duidelijk een voor opgezet doel.

* In a Massive Blow to Bad Cops, New York Effectively Ends Qualified Immunity
De NYPD die elke 2,5 uur een zaak aangespannen krijgt verliest zijn onschendbaarheid en worden verantwoordelijk voor hun acties. EINDELIJK

* UK Now Considering Facial Recognition to Enter Pubs and Events
The UK government is funding companies that are producing technology which will utilize digital face scans to check people’s vaccination status and allow or block them from entering pubs, stadiums and other venues.

* Metadata: The Digital Fingerprint You Had No Idea Is Attached To Every Photo You Take

TRUMP– & –Qanon

Donald J Trump is weer online https://www.45office.com/

* 28-03 Extra sleepboten in Suezkanaal, voorbereiding om containers te gaan lossen (NOS)

[Tim] Opnieuw gepost vanaf sociale media Evergreen shipping is eigendom van Ghislaine Maxwells man en vader (Indiaas: Ik kon dit niet bevestigen, maar heb wel geleerd dat Evergreen shipping privébezit is). De schepen noemen teken H3RC… zoals in Hilary Rodham Hebben Clinton en Russische zeeschepen het schip omsingeld. EVERGREEN FALLING: [24 maart] Hillary’s Codenaam van de CIA vertelt alles: Evergreen was de rederij van zooe die werd gebruikt bij de handel in kinderen uit landen als Haïti. Veel van de decodes van de afgelopen weken hebben gehamerd op de ernst van de waarheid over Haïti en wat het met de Democratische partij zal doen. Een paar dagen geleden kwam een schip van Evergreen Cargo in het Suezkanaal [Egypte] te liggen. De kapitein van het schip voer in een koers die, wanneer gevolgd van bovenaf, het beeld van een penis creëert… Dit lijkt erop te wijzen dat deze catastrofale navigatie opzettelijk was! Wat voor lading zal er op dit schip worden ontdekt? Bijna elke ‘Fact Checker’ in het bedrijf zwermde rond in een verhaal uit mei 2017 waarin werd beweerd dat een inval op een Evergreen Cargo-schip dat uit Afrika vertrok en aankwam in de haven van Baltimore, slachtoffers van mensenhandel herbergde uit landen als Jemen en Syrië, evenals drugs en andere illegale smokkelwaar. De naam van het schip? “De Chelsea”. Het roepnaambord voor een van hun schepen kreeg zelfs de naam “H3RC”! ! Evergreen bezit toevallig verschillende schepen genaamd “Chelsea”, wat toevallig de naam is van de dochter van HRC. De symboliek is onmiskenbaar. Toevallig vloog op 23 maart een verpleeghuis genaamd Evergreen Court in Spring Valley, New York in brand. Vaak zijn Deepstate-comms gehuld in dergelijke rampen. Ze offeren gebouwen vol mensen op om simpele boodschappen te communiceren: “Evergreen gaat in vlammen op”. Gewoon toeval? Mensenhandel, vooral in 3e wereldlanden waar mensen door de Elite als onmenselijk worden beschouwd, draait om de 4dr3n0chr0m3 handel. De naam “Evergreen” neemt dus … “Evergreen Chemtrails” voor eye popping onderzoek!! In plaats van een repost te doen, doe gewoon een zoektocht en wees bereid om te leren hoe de chemtrail operaties verlopen. https://duckduckgo.com/?q=evergreen+chemtrails&atb=v255-1&ia=web Veel vreemde evergreen dingen hè? Wie is er in oorlog met de mensheid? Het lijkt erop dat we erachter komen. Is dit allemaal een teken dat de deepstate klaar is? Wat als het publiek bewijs ziet van vrachtschepen gevuld met verhandelde mensen? Er is geen weg terug naar ‘normaal’… Er is alleen hier. Wees hier nu. Daar is de waarheid te horen. Nu de hillary connecties met de menselijke handel bekend worden, en ook wordt bekend dat de hillary paradeerde voor het publiek is kloon… Kunnen we zien dat kunstmatige levensvormen moeten worden gecontroleerd, anders hebben ze de neiging om over mensen te heersen. De mensheid MOET haar creaties beheersen… Dat maakt deel uit van het creatieproces. Wachten de Russen? De ogen van de wereld kijken toe. Komt er een confrontatie?https://beforeitsnews.com/alternative/2021/03/400hr-evergreen-cargo-ship-draws-penis-before-getting-stuck-intel-suggests-humans-may-be-inside-undeniable-connections-to-hillary-and-chelsea-clinton-and-ghislaine-maxwell-3746213.html

[Tim] Evergreen chemtrail en Nazi banden

* De naam ‘evergreen’ verwijst overigens naar Lucifer.

[Charza] boek / video Dexter, kinderhandel / martelen

* [EVERGREEN] YOU HAVE THE WORLD’S ATTENTION BY AIR, LAND & SEA. The plane crash was flight 666 someone wants the world watching this company thats for sure

* Twitter: Well look there, Jennifer Psaki is not only the Press Secretary, she is the Founder of Evergreen Consulting, LLC.

[Medusa]

Waarheidsgehalte vooralsnog onbekend….

Over a thousand trafficked children and dead bodies have been rescued out of shipping containers in the Suez Canal by US Navy Seals. Sources say that as of this writing, children were still being rescued and bodies discovered in Evergreen’s 18,000+ containers. The containers were on an Evergreen Corporation ship that blocked the Canal from Tues. 23 March to Mon 29 March, causing billions in lost revenue to shipping companies internationally.

Trafficked Children, Bodies, Weapons Found on Evergreen Ship Blocking Suez Canal* x22 report, test media op zwart ?

* Weet je nog Trump die Groenland wilde kopen? Zo ook de Chinezen voor grondstoffen en meer in de IPOD video, onderzoek naar alternatieve Suez kanaal en Panama kanaal routes met wellicht geld van China en Rusland. Containers die met ballistische wapens uitgerust overal ter wereld kunnen opduiken en overal duikt de Evergreen naam op

* Why was Leonardo DiCaprio awarded by the Clinton Foundation?
For 2 million to “Oceans 5”? https://t.co/nBMgJOvZfL

* Project veritas on the border

[Rob] Mike Lindell says that he HAS the IP ADDRESSES responsible for the November 3rd cyber attacks on our election! (Twitter)

* America’s Cities Are Being Turned Into Crime-Ridden War-Zones; Murder Rates Are Way Up Again In 2021

* Rusland https://www.zerohedge.com/geopolitical/russian-tanks-move-toward-ukraine-globe-braces-world-war-3 (Q geen derde wereldoorlog)

* nu.nl Biden lijkt bezorgd over chiptekort en organiseert top in Witte Huis
Noot: Hoezo heeft hij de sleutel gehad ?

CORONA

* NineForNews: Verpleegster neemt ontslag wegens coronaleugens: ‘Wie zwijgt, stemt toe’
-ziekenhuizen leeg, zijn nog nooit vol geweest tijdens de gehele crisis

* Het Amerikaanse Instituut voor Economisch Onderzoek laat zien dat in de leeftijdsgroep 15-24 jaar het aantal doden per 100.000 inwoners met 23 is gestegen in 2020. Ter vergelijking, in 2018 en 2019 bedroeg het aantal doden per 100.000 inwoners in deze leeftijdsgroep 70,  in 2020 plotseling 93. In 2020 hadden de Verenigde Staten een bevolking van 331.002.651. Dit betekent dus een toename van zo’n 76.000 jonge mensen. [Bron nooit.nl]

* WantToKnow: Wat gebeurt er energetisch bij vaccinaties tegen Covid 19?
Wat mij bij deze gevaccineerden opviel, was dat hun kruinchakra dichtgeknepen werd. (Je kruinchakra is de verbinding met je hogere zelf, je ziel of je essentie. Hoe spiritueler je bent, hoe duidelijker je deze verbinding zult ervaren.) “ik ben mezelf kwijt” en “ik voel me ontheemd”. Iemand die zeer bewust is, zei zelfs “ik ben de connectie met het licht kwijt.” , … waren de reacties

* NineFornews: Tot 13 maart zijn na toediening van de vaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca in Europa 3964 sterfgevallen en 162.610 gevallen van aandoeningen gemeld, schrijft website The Gateway Pundit. Het aantal sterfgevallen per vaccin: AstraZeneca 451, Pfizer 2540 en Moderna 973.

[Rob / Geert] In 3 maanden al 5361 doden en 135.520 niet herstelde zieken door vaccinaties – Nederland trieste koploper in Europa met aantal vaccinatie slachtoffers

[PA Triot] WHO Memos 1972 Explains How To Turn Vaccines Into A Means Of Killing
— For every crime, there needs to be motive, an indication that it was deliberate, a planned event. The WHO memorandums provide the evidence of just such a deliberate long-term planning to kill people by weakening their immune system by use of the first vaccine, injecting a live virus into the body by a second, and creating a cytokine storm using squalene and nagalase in a third.

–[Medusa] “biological weapons in the form of vaccines that :

1) Totally disable the Immune System.
2) Load every cell of the Victim’s body with Infection.
3) Switch the Immune System on causing the host to kill themselves in a Cytokine Storm.
One, Two, Three, Dead.”

[Medusa] AD Even winkelen in Duitsland? Vanaf vandaag alleen na negatieve sneltest

Activist Post: Teachers Sue School District Over COVID Vaccine Mandate

[Medusa] Canadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas – gevaccineerden worden geweigerd

[Medusa] Berlijn stopt met gebruik AstraZeneca-vaccin na sterfgevallen: ‘En Hugo noemt ons gevaarlijke wappies’

* AstraZeneca wordt Vaxzevria:

* Groeten uit Moskou. Geen maskers, geen afstand, geen inentingsbewijs, NIETS

[Spoud] Artikel van Sciencemag uit 2015, God weet wat er nu mogelijk is.
DNA ‘vaccine’ sterilizes mice, could lead to one-shot birth control
Noot: Video lethal injection the story of vacciantion, het zelfde nieuws maar dan 10 jaar geleden

* Miskramen schieten met 366% omhoog in zes weken als gevolg van Covid-vaccins – World Unity

* de beurs staat in de plus en leest verder als de COVID RIVM koppen, geen derde golf, de percentage daalt in het artikel maar stijgt in de krantenkop

* AD Rechter eist dat België alle coronamaatregelen binnen dertig dagen schrapt
– De uitspraak volgt op een kort geding dat de Liga voor de Mensenrechten had aangespannen

* US Nearly half of healthcare workers have declined coronavirus shots

[Medusa] Israël een proeftuin voor heel de wereld? en gaat meerdere keren per jaar de gehele bevolking vaccineren

[Sprout] Canada Overheid kamp als je positief getest bent

[Medusa] ‘Sensationele uitspraak’ in Oostenrijk: PCR-test ongeschikt om besmetting aan te tonen
Ninefornews: Dus het is een sensatie als er tegenwoordig -ERGENS- een land is waar men zich aan de wet houdt ? Waar men de mensen niet voor de gek houdt.

[Medusa] Koning: ‘Coronapandemie mag niet worden gebruikt om vrijheden en rechten te beknotten’

* Types of engagements Local Police has to be totally replaced because they do not exist or the existing structure is not organised, able or reliable to perform its functions. It will be necessary to re-establish from scratch a new Local Police system.

* NU.nl Bijna helft Nederlanders blijft ook in de zomervakantie in eigen land
– noot zou dat kunnen betekenen dat ook minimaal de helft zich niet wil laten vaccineren ?

[Tim] Schrikbarende toename aantal doden na vaccinatie in de VS

SOCIALE MEDIA

Google Is Testing Its Controversial New Ad Targeting Tech in Millions of Browsers. Here’s What We Know.
– A switch has silently been flipped in millions of instances of Google Chrome: those browsers will begin sorting their users into groups based on behavior, then sharing group labels with third-party trackers and advertisers around the web.

YouTube like and dislike moet verwijderd worden van grote spelers !!

“Huge Breach” – Personal Data Of 533 Million Facebook Users Leaked Online

GEDACHTENVOER

uitputting landbouwgronden (2005) opnieuw online gezet op mijn Morvan blog

GV Waarom wordt de ene mens ziek en de andere niet ?

GV mRNA vaccin: Jij bent hét experiment !

GV De ene na de andere beerput gaat open

GV Dé “C” ‘ziekte’, ik ben niet bang en lekker “Eigen-Wijs” ?

GV De -niet zo verborgen- zwarte magie. (lang verhaal)

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten