mRNA vaccin: Jij bent hét experiment !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #17


Jij bent het proefdier, velen zijn je al voorgegaan en hebben de verkeerde afslag genomen. Er was in de gehele geschiedenis nog nooit een veilig vaccin geweest, bijwerkingen, ja en de dood is er daar een van. Bekijk onderstaande video van Sherri Tenpenny; “Dit vaccin is nog nooit getest, jij bent de test persoon. Dit vaccin is niet goedgekeurd door o.a. de FDA”. De Neurenberg Code processen worden al voorbereid, zorg dat JOUW naam niet op de lijst van de slachtoffers staat !!

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk