Waarom wordt de ene mens ziek en de andere niet ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #16


Dat is de grote vraag voor een ieder en dat is niet omdat je uit een sterk geslacht komt, dat zit niet in de genen want de genen zijn volgzaam aan de leefstijl. Je bent wel in het voordeel als je slimme ouders hebt gehad die zelf gezond leefden, je niet gevaccineerd hebben zodat je niet gelijk als een gifbom door het leven moest gaan op jonge leeftijd.

Ik was net bezig om een artikel te schrijven toen ook Mike in die richting aan het schrijven was, dus beiden samengevoegd. Mijn onderdeel is het simpele begrijpbare, Mike zijn bijdrage is voor de gevorderden hier onderaan.

Hadden je ouders een volkstuin dan is dat een extra plus, tenminste, als ze dat volgens biologische principes deden anders dan was dit voordeel nul, noppes, nada.

Kon jij al het bovenstaande doorstrepen met nee, nee, nee dan is er in de meeste gevallen nog geen man overboord als je zelf maar op tijd het licht ziet en bij klachten niet naar de dokter gaat, de medicijnman / vrouw maar zelf op zoek gaat naar de oorzaken, en dan moet je leefstijl als allereerste tegen het licht gehouden worden en de mate van gifstapeling inclusief giftige gedachten. In het geval van ernstige klachten kun je een natuurarts inschakelen of een van de disciplines in die richting, maar, … meten is altijd weten. Ik laat dus al 20 jaar met de regelmaat preventie gezondheid testen uitvoeren. Die zeggen ook nog niet alles maar in ieder geval dat ik op de goede weg ben.

Als je in Nederland woont dan weet je 100% zeker dat je in een van de vuilste gebieden ter wereld woont midden tussen de industrie gebieden in Nederland, België en Duitsland.

Bij ons in de straat woonde iemand die elk jaar naar Zwitserland werd gestuurd naar een sanatorium om een paar weken te leven in gezonde lucht. Nou in zo’n plaats woon ik nu het gehele jaar, aan de rand van de bergen (827 en 901 meter) op een hoogte van 293 meter. Als je dan weer eens in de Botlek komt dan ruik je dat, dan ruik je de vieze lucht.

In onze plaats zit ook een kuuroord waar men gebruik maakt van 5 bronnen die rijk zijn aan zwavel en een weldaad is voor mensen met ademhalingsproblemen en reumatische klachten. Vroeger zat die zwavel gewoon in de voeding maar met de intrede van kunstmest is dat langzaam aan verminderd de afgelopen 220 jaar sinds het jaar 1800.

En dat is nog maar een enkele grondstof die ernstig verminderd is in de grond die de planten dus ook niet kunnen opnemen.

Planten hebben pesticiden nodig om ze te beschermen tegen de natuur. De natuur ruimt namelijk onvolwaardig planten op, planten die dus niet geschikt zijn voor consumptie in feite.

Mensen moeten ook beschermt worden tegen ziektes en krijgen ook pesticiden, in dit geval noemt men het medicijnen. Mensen worden ook steeds minder vruchtbaar omdat de natuur in weze vele mensen niet meer geschikt acht om zich volwaardig te kunnen voorplanten.

Klinkt dit raar? Voor mij niet, daar zit veel logica in !!

Bij ons in de straat hier in de Morvan (Fr) woont Ferdinand, hij is of wordt dit jaar 90. Verleden jaar ging hij om zeven uur in de morgen met een vriendin in zijn auto op stap. Dat is leven. Maar vrijwel iedereen heeft hier een volkstuintje of deelt de overproductie met anderen. Vorig jaar was er in de buurt een begrafenis van iemand van 108 jaar oud. Ik moet nog uitzoeken of er cijfers zijn van de gemiddelde leeftijd hier in de streek.

Sinds ik de laatste dertig jaar stap voor stap kleine veranderingen heb gemaakt ervaar ik veel meer energie en gezondheid. Terugkijkend zijn al die stapjes bij elkaar geteld een giga verandering geworden. De “C” waanzin heeft mijn plannen wat vertraagd maar op mijn dertig jaar plan is dat ook slechts een kleine vertraging. Mijn permacultuur project is nu in aanleg, dat kost een paar jaar voordat je daar voldoende opbrengst hebt, een deel is dus nog traditioneel tuinieren maar wel met veel meer ruimte als voorheen en niet temidden van de hersenloze Round-up collega tuinders.

De bomen zijn vorig jaar oktober geplant, die gaan voor wat schaduw zorgen waardoor andere planten gedijen. Het weer hebben we mee hier in Frankrijk en nu ook de watervoorraad is opgebouwd in de winter en met de tijdige stro afscherming van de zon tegen snelle uitdroging. Daar waren we vorig jaar te laat mee vanwege het confinement, de lockdown.

Ik las deze week dat mensen het moeilijk vinden om vrienden en familie te overtuigen zich niet te laten vaccineren. Dat klopt, –OVERTUIGEN IS OOK ONMOGELIJK– maar –INFORMEREN– is wellicht nog mogelijk maar zeker niet bij een ieder.

Maar dan moet je ook eerst zelf alle kennis verwerven en begrijpelijk kunnen uitleggen, uitleg over de uitputting van de landbouwgronden, uitleg over hoe slecht de voedingsstatus is van iedereen is, uitleg hoeveel gifstapeling een ieder in zijn lichaam heeft als niet niet actief met ontgiften bezig bent.

Bedenk ook, dat iedereen bewust of onbewust keuzen maken, gaan maken of al hebben gemaakt aangaande vaccineren.

Ik ga er gewoon van uit dat mijn familie en kennissenkring te maken krijgt mat vaccinatie doden. Ik heb al een bericht gestuurd naar mijn gehele WhatsApp lijst, en bedenk nu wat ik nog meer kan doen.

Mike Donkers | Fa(c)tsforum | dotcom.radio – De “C” Crisis (?)

Hoe kan het dat Hydrocloroquine met zink wel werkt evenals ivermectine als het virus er niet is? Waarom had Rob Elens dan toch zoveel betere resultaten?

Dat is nog niet zo makkelijk te beantwoorden, aangezien de powers-that-be beschikken over kennis die ze ons hebben onthouden. De reden waarom medicatie als HCQ, Ivermectine, maar ook Panacur, zo effectief is, is omdat we wel degelijk te maken hebben met micro-organismes. Deze bestaan wel echt, dus je moet je afvragen waarom middelen tegen parasieten, schimmels en wormen niet alleen beschermen tegen COVID maar ook kanker kunnen genezen. Zijn de micro-organismes die succesvol worden bestreden met deze medicatie nu ziekteverwekkers of juist opruimers/aaseters? Hiervoor zijn volgens mij twee verschillende uitleggen mogelijk:

1. We zijn via diverse wegen geïnfecteerd geraakt met knutselvarianten van micro-organismes. Dergelijke medicatie is echter dermate effectief in het doden van deze ‘beestjes’ dat hier binnen enkele dagen – en soms zelfs enkele uren! – korte metten mee gemaakt wordt. De powers-that-be weten van deze medicatie en hebben deze bewust ingezet voor andere doeleinden om er toch aan te kunnen verdienen. Het is de verdienste van Trump geweest dat we nu weet hebben van dergelijke SPOTGOEDKOPE en NIET GEPATENTEERDE medicatie. De paniek was dan ook groot vorig jaar aan het begin van de COVID-‘crisis’ en in allerijl hebben ze een totaal onwetenschappelijk artikel gepubliceerd in The Lancet met het horrorverhaal dat HCQ littekenweefsel in het hart zou veroorzaken. Slechts twee weken naderhand moesten ze het artikel al intrekken, maar de media had zijn werk al gedaan en het werd huisartsen verboden om dit ‘levensgevaarlijke’ medicijn voor te schrijven.

2. Deze ‘beestjes’ zijn opruimers/aaseters die hun werk doen als er sprake is van een ernstig vervuild/vergiftigd systeem. Vandaar dat het protocol van Elens (eigenlijk het Zelenko-protocol) ook zink bevat, je doodt dan de micro-organismes maar vult bepaalde voedingstekorten (denk naast zink ook aan bijv. vit. C of D) aan om je lichaam zelf aan te laten sterken i.p.v. terug te vallen op micro-organismes als vuilnismannen.

Mogelijk gaat het om een combinatie van 1 en 2. Dit is natuurlijk allemaal veel te ingewikkeld om aan normies uit te leggen, dus stel de volgende vragen:

Hoe kan het dat een bewezen effectief geneesmiddel als HCQ in de eerste lijn onthouden is aan huisartsen? Welke belangen zijn hiermee gediend, die van patienten of de farmaceutische industrie? Mensen begrijpen corruptie en geld verdienen over andermans rug!

Waarom wordt er ingezet op een vaccin als er dus wel degelijk een eerstelijns medicijn is, met mogelijke andere veelbelovende kandidaten? Waarom wordt dit rigoreus afgewezen en niet onderzocht? Het ging toch om ‘wetenschap’? Voor een ziekte die genezen kan worden hoef je je niet in te laten enten!

Waarom zou je je laten vaccineren als het virus een sterftecijfer/percentage (vermijd dure termen als IFR, Infection Fatality Rate) heeft van 0,23% en de vaccins een werkzaamheid zouden hebben van ergens tussen de 70% en 90%? Kan ons lichaam het dan niet zelf aan?

Gaan de huidige maatregelen nog wel over het bestrijden van een virus of over macht? Zijn de inentingen bedoeld als gezondheidsmaatregel of om vrijheden en (grond)rechten die ons zijn afgenomen terug te krijgen?

Wie vragen stelt beheerst de conversatie!

Ik heb van mensen gehoord die bekenden hebben die het gehad hebben dat het herstel van covid veel langzamer gaat dan een gewone griep en dat ze er nog weken last van hebben. Wat is het beste antwoord als ik deze vraag voor de kiezen krijg?

Mensen lijden aan een uiterst subjectieve werkelijkheidsbeleving, ingegeven door emoties i.p.v. feiten. Op 28 december 2020 schreef ik hier het volgende over:

Ik heb een buurvrouw die werkt bij de horeca-afdeling van een uitvaartcentrum. Zij zei in maart-april, het begin van deze ‘crisis’, dat het aantal uitvaarten toch echt wel veel groter was dit jaar. Totdat later dit jaar dit bericht voorbij kwam:

https://www.ed.nl/eindhoven/dela-sterfte-corona-niet-erger-dan-bij-griepgolf-2018~a9a76730/

Het is allemaal perceptie. Toen we nog gewoon met de griep te maken hadden vermanden we ons en ziekten gewoon uit op basis van gezond verstand. Dat gezond verstand zijn we nu volledig kwijtgeraakt en nu is alles ineens ‘veel erger’.

Zo ook met zorgmedewerkers. Als je normaal op de IC werkt en het is gewoonlijk in het griepsseizoen heel erg druk, maar nu wordt diezelfde werkplek ineens opgetuigd met allerlei protocollen en toeters en bellen is het ineens allemaal ‘heel erg’. Als je getraumatiseerd wordt als IC-medewerker omdat je ineens mensen EENZAAM ziet sterven zonder familieleden is het ineens ‘heel erg’. Als je collega’s op basis van 1 snotneus ineens 10 dagen uit de running zijn en alles op jouw schouders neerkomt omdat je afdeling al aan onderbezetting lijdt (door structurele bezuinigingen) is het ineens ‘heel erg’. Als je normaal niet op de IC werkt maar daar nu wel wordt geplaatst en je nooit eerder iemand op de IC hebt zien doodgaan is het ineens ‘heel erg’. Als op basis van een PCR-test, die bedoeld is voor ONDERZOEK en GEEN DIAGNOSTIEK, mensen op de beademing zet en vervolgens hun longblaasjes kapot blaast en de patient hierdoor ernstige longproblematiek ontwikkelt of zelfs komt te overlijden is het ineens ‘heel erg’. Het is allemaal 1 grote self-fulfilling prophesy. Bedenk bovendien dat mensen in de zorg zo’n beetje de MEEST GEHERSENSPOELDE bevolkingsgroep is en dat weldenkende zorgmedewerkers heftige groepsdruk ervaren van HUN EIGEN COLLEGA’S, dan weet je dat men daar enkel ziet wat hij/zij wil zien.

Uiteraard zijn deze argumenten allemaal niet besteed aan normies die gewend zijn om de hapklare brokken van de media te slikken. Herinner ze aan heftige griepjaren als bijv. 2016 of 2018. Herinner ze aan LONGONTSTEKINGEN die toen veelvuldig voorkwamen en waarvoor mensen op de IC belandden. Herinner ze aan hun eigen hoest of kortademigheid die soms wel zes tot acht weken aanhield en maar niet over leek te gaan. Vertel ze dat er niet zoiets is als ‘maar een griepje’, dat dit ELK JAAR een DODELIJKE ZIEKTE is. Alles wat je onder een vergrootglas legt wordt groter. Vertel ze dat het sterftecijfer/percentage in 2020 niet veel anders was dan in voorgaande jaren en vraag ze waar de griep is gebleven (en als je toch bezig bent ook longontstekingen, diabetes, kanker, you name it).

Bij mijn vader in het dorp zijn 2 echtparen kort na elkaar overleden. 79 en 78 jaar. Man dement maar gezond, vrouw kwakkelend. 83 en 82 jaar. 2e echtpaar: Man nog heel fit, vrouw wat minder vitaal. Beiden naar het ziekenhuis gegaan en overleden, ook hun dochter en de Schilder (+/- 75) die  daar aan het werk was in het ziekenhuis beland maar weer hersteld. Nu kan dit ook de gewone griep zijn met een dosis angst erbij? Dit heeft voor emotie in het dorp gezorgd, vraag me af of in een gewoon griep jaar weinig tot geen aandacht kreeg.

Je geeft zelf al aan dat het te maken heeft met aandacht aan iets geven waar voorheen weinig of geen aandacht voor was. Dat is idd 1 onderdeel van het verhaal. Het andere onderdeel heb ik hierboven uitgebreid beschreven, het gaat allemaal om subjectieve werkelijkheid op basis van emoties, niet feiten.

Dan de vraag, is de gewone griep eigenlijk wel geïsoleerd? Wanneer dat niet zo is en virussen helemaal niet bestaan. Waarom hoor je dan toch dat gezinnen vaak in een kort tijdbestek allemaal verkoudheid of griep verschijnselen hebben?

GEEN ENKEL zogenaamd ‘virus’ is ooit geïsoleerd, dus ook het ‘griepvirus’ niet.

Het woord ‘virus’ betekent: gifstof. Ziekte in een wereld waarin we moeten zien te overleven met vergiftigde bodem, lucht en water is niets meer dan een vergiftigingscrisis waarbij het lichaam voortdurend achter de feiten aanloopt en de hulp inroept van bacteriën, schimmels en parasieten. Hier hebben ze fictieve virussen aan toegevoegd juist omdat deze niet te isoleren en fotograferen zijn. Er vindt dus omgekeerde bewijsvoering plaats, wat volkomen onwetenschappelijk is: niemand kan bewijzen dat virussen niet bestaan i.p.v. bewijzen dat ze wel bestaan. Met het woord ‘virus’ wordt stiekem dus de werkelijke oorzaak (vergiftiging) aangegeven, maar dit woord is op sluwe wijze vereenzelvigd met de ziektekiem theorie van Pasteur, weg van de omgevingstheorie van Béchamp. En nu zitten we al ruim 100 jaar met niet-bestaande, piepkleine micro-organismes die ‘bestreden’ dienen te worden met medicatie of vaccins, beiden dus gewoon gifbommen.

De moderne mens is dan ook een wandelend vuilnisvat en een doodsoorzaak dan ook worden weggeschreven aan ‘onderliggend lijden’ of juist aan het ‘virus’ zelf, net hoe het uitkomt. Dat VERGIFTIGING van de OMGEVING van de cellen het werkelijke onderliggend lijden is mag nooit uitkomen, want dan dondert de complete fundering van het medische establishment in elkaar.

Voor wat betreft de vraag hoe het kan dat meerdere mensen tegelijk aan soortgelijke ziekteverschijnselen kunnen lijden het volgende:

We kennen allemaal het placebo- en nocebo-effect. Hiermee kunnen we ziektes zowel veroorzaken als helen. Zo kan iemand genezen van kanker ONDANKS de chemo, simpelweg door te geloven in de helende kracht van gif, maar iemand kan ook razendsnel komen te overlijden aan kanker, simpelweg omdat hij/zij te horen heeft gekregen dat hij/zij nog maar x maanden te leven heeft. Zet een groep vrouwen bij elkaar in een woongroep en na verloop van tijd gaan ze allemaal op hetzelfde moment menstrueren. Het woord ‘menstruatie’ zelf verwijst weer naar de maan, waar vrouwen van nature ook op mee resoneren. Dit verschijnsel wordt ‘entrainment’ genoemd en is zelfs geobserveerd bij een verzameling klokken die na verloop van tijd op hetzelfde moment gaan slaan.

Dit zelf organiserende vermogen van de natuur zit ingesloten in de 98% ‘junk DNA’ van de mens, een nog grotendeels onbenut potentieel dat ons min of meer ONBEPERKTE CREATIEVE MOGELIJKHEDEN geeft. Als wij zulke complexe wezens zijn, is het dan ondenkbaar dat we elkaar ziek kunnen maken met de woorden dat ‘het heerst’? Is er niet gewoon sprake van gedachtevirussen? We weten allemaal van een goede of slechte sfeer. ‘Sfeer’ betekent: bol. Een krachtveld dus. We zijn allemaal energetisch met elkaar verbonden en zijn zowel zenders als ontvangers van energiefrequenties, een soort ‘internet of the mind/spirit’. Dit wordt ‘entanglement’ genoemd. De mens heeft behalve een fysiek lichaam ook een energetisch lichtlichaam, iets wat in de volksmond ‘uitstraling’ of ‘aura’ wordt genoemd. Onze onderlinge energetische uitwisseling en verbondenheid komt veel te weinig aan bod als het gaat om de ‘besmettelijkheid’ van ziektes.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook fysieke factoren van betekenis. In de decembermaand eten we relatief veel immuun ondermijnend suikergoed (sinterklaas/kerst), zitten we voornamelijk binnen in te droge lucht door centrale verwarming en is er buiten weinig zonlicht (gebrek aan immuun ondersteunde vit. D). Dit verhoogt eveneens de kans op gelijktijdige ziekteverschijnselen onder mensen.

Maar probeer het bovenstaande maar eens uit te leggen aan een normie, vooral de zogenaamd ‘hoogopgeleiden’ die zichzelf status (ego) verschaffen door hun ‘opleiding’, die hen in het materiele, lagere octaaf houdt. Hier heb ik eerlijk gezegd nog geen tips voor, behalve wachten tot men hier spiritueel gezien aan toe is. Menigeen ontdekt dit ware potentieel pas als hij/zij het fysieke lichaam verlaat en terugkeert tot de ware zielsessentie en weer pure energie wordt, net als voor de incarnatie. Het is tijd voor de mens om te evolueren en zichzelf te bevrijden van dit barbaarse medische systeem met al zijn onbewezen, op angst gebaseerde aannames en theorieen. 

Gezondheid, vrijheid en geluk/welzijn zijn ons GODDELIJKE GEBOORTERECHT. Het is tijd om ons ware menselijke potentieel te verwezenlijken en te leren LEVEN i.p.v. te over-leven!


Dr. Sherri Tenpenny verteld je wat er in de bijsluiter, … had moeten staan !!

Een hele duidelijke uitleg over het niet bestaan van besmettelijke virussen zoals men ons wil doen laten geloven (met dank aan Ron Fonteine voor de video)

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk