De ene na de andere beerput gaat open


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #15


Maart 2021 op een prikbord ergens in Frankrijk; “Je gaat slapen in een democratie en wordt wakker in een dictatuur” Iemand die ik aansprak op deze leus en strijdkreet haalde zijn schouders op en antwoordde op mijn betoog dat de dictatuur al ‘zichtbaar” een jaar gaande is; “Het is maar een mening zoals er zoveel meningen zijn”.

Dat zijn niet de mensen die onze wereld gaan redden, die strijden voor een betere wereld. In een tijd dat de doden met bosjes vallen als << bijwerking >> en de << onderliggende ziektes >> van de mRNA vaccinaties is een klokkenluider eenvoudig weg te moffelen als een van de duizenden doden, een gevaarlijk “beroep” deze dagen. Klokkenluider een beroep? Ze doen een beroep op je waakzaamheid zoals de misdadigers een beroep doen op jouw zwijgen !! En, … wie zwijgt stemt toe !

Mijn Verhaal – Mama, zich overeind houdend ondanks onafgebroken terreur door de Maffia

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk