Senaat ontmoet AG-kandidaat; en behandelt haar als dodelijk gif


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #14


Op 29 januari 2027 kondigde de nieuwe president zijn keuze aan voor procureur-generaal, Claire Washington. Vijf dagen later verscheen ze op haar bevestigingshoorzitting. Senator Grove Fatheringill III opende zijn map en raadpleegde zijn lijst met vragen –

Bron artikel NoMoreFakeNews: Senate meets AG nominee; treats her like lethal poison
Door: Jon Rappoport

Allereerst, mevrouw Washington, wil ik mijn felicitaties aanbieden met uw nominatie. Het wordt tijd dat we nog een vrouw van kleur krijgen, zoals …

Senator, ik vind dat een belediging. Ik ben hier niet omdat ik zwart ben. Ik ben hier omdat de president denkt dat ik geschikt ben om te dienen. Mijn huid is zwart. Ik ben opgegroeid in wat je ‘zwarte cultuur’ zou kunnen noemen. Maar ik ben mijn eigen persoon, dat wil zeggen, ik ben een individu. Mijn gedachten en acties zijn niet zwart en ze zijn niet wit. En eerlijk gezegd kan het me niet schelen wat mensen van die opmerking denken. Ik ben niet frontman van een bepaalde cultuur. Ik geloof toevallig in de Amerikaanse grondwet. En als ik nog een paar hackles mag opsteken onder die mensen die met hun spandoeken van politieke correctheid zwaaien, ik ben een zus van twee broers in mijn familie, maar ik ben geen ‘zus’ voor iemand anders.

Mevrouw Washington, ik bedoelde niet te suggereren dat u als Afro-Amerikaan …

Ik ben geen Afro-Amerikaan. Mijn voorouders wonen al vier generaties in de Verenigde Staten. Bent u Brits-Amerikaan, senator?

Nee. Ik was gewoon … Mevrouw. Washington, waarom vertel je ons niet wat je achtergrond … hoe je achtergrond en opleiding je toerusten voor de functie van procureur-generaal?

Ik weet niet zeker of ze dat wel doen. Maar ik zal dit zeggen. Mijn eerste daad bij het verkrijgen van bevestiging zou zijn om uitgebreide RICO-zaken tegen grote bendes in de binnensteden van Amerika te voeren.

Excuseer me wat?

Beëindiging. Einde. Afschaffing. Annulering. Ontbinden. Vervolging. Opsluiting. Van bendes. Als voortdurende criminele ondernemingen. Bendes blijven de kwaliteit van leven vernietigen, waar ze ook geld verdienen.

Wat zijn de sociaaleconomische oorzaken die hebben geleid tot de vorming van bendes?

Ik ben geïnteresseerd in wat de bendes veroorzaken, aangezien ze giftige drugs verkopen, mensen neerschieten en doden, onschuldige kinderen rekruteren, gezinnen vernietigen en straten dodelijk onveilig maken.

Maar-

Decennialang heeft het ministerie van Justitie geen RICO-zaken tegen bendes opgezet. Weet u waarom? Omdat de bendes drugs verkopen voor kartels, en de kartels hun geld witwassen in banken. De kartels en de banken worden beschermd, omdat BELANGRIJKE MENSEN enorme winsten maken met de drugshandel. Als je me bevestigt, zal dat allemaal eindigen zoals de sneeuw eindigt als de lente komt.

Beschuldig je …

Ja, senator, dat ben ik. Over wie je me ook wilde vragen, ik beschuldig ze.

Ik kreeg niet eens de kans om …

U begrijpt echter zeker dat moderne landbouw op industriële schaal –

Mijn tweede aanval is gericht tegen de CEO’s van grote bedrijven die het milieu vervuilen – niet met CO2 – dat niemand doodt – maar met zeer gevaarlijke chemicaliën. Bijvoorbeeld bepaalde belangrijke pesticiden.

En ten derde, ik zal ervoor zorgen dat farmaceutische bedrijven die zeer giftige medicijnen verkopen, worden vervolgd in de ruimste zin van de wet, wat betekent dat hun CEO’s voor een zeer lange termijn de gevangenis in zullen gaan.

Opioïden bijvoorbeeld? Omdat we al …

Senator, dit gaat veel verder dan opioïden. Elk jaar doden in de VS door de FDA goedgekeurde medicijnen minstens 100.000 mensen. Dat zijn een miljoen doden per decennium. Sinds het jaar 2000, toen die cijfers werden gepubliceerd, heeft de federale regering NIETS gedaan om iets te doen aan wat neerkomt op een voortdurende holocaust. Onder mijn bewind zal er een einde komen aan de zelfgenoegzaamheid en nalatigheid. Ik verzeker je.

Maar zeer gerenommeerde medische tijdschriften publiceren studies van die medicijnen en –

De meest prestigieuze tijdschriften zijn medeplichtig aan de voortdurende criminaliteit. Ze publiceren willens en wetens studies die misleidend zijn. Ik zal hun redacteuren en recensenten meedogenloos vervolgen.

Vasthouden. Heb je het over-

Ik heb het over de New England Journal of Medicine, de Journal of the American Medical Association en andere publicaties. Ik heb het ook over FDA-leidinggevenden, die de belangrijkste doelwitten zullen worden voor DOJ-vervolgingen.

Strafrechtelijke vervolging tegen-

Ja, senator. Zeer ernstige strafrechtelijke vervolging.

Mevrouw Washington, hoe zit het met de wapens? We moeten de wapens van mensen afnemen.

Na elke massaschietpartij schreeuwen de gebruikelijke politici over het afpakken van wapens van de mensen die de misdaad niet hebben gepleegd. Dat gaat niet gebeuren onder mijn hoede. Ik kijk naar een kaart – zoals elke burger dat kan – en ik zie waar in dit land mensen in groten getale andere mensen neerschieten. We gaan naar die gebieden en ruimen de moordenaars op. De bendes.

Dat slaat nergens op.

Het is volkomen logisch. Als Amerika werd aangevallen door China, zou u dan willen dat wij reageren door Groenland aan te vallen?

China? Mijn God, waar heb je het over?

Zoals iedereen met een paar hersencellen zou begrijpen, maakte ik een vergelijking om een punt te illustreren. Ik zie geen aanval op de VS vanuit China.

De pers en sociale media zullen overal over die opmerking in China praten.

Dus? De pers en sociale media vinden het pervers heerlijk om de uitspraken van mensen te verdraaien. Ik leid mijn leven niet door angst voor wat anderen zullen zeggen. Doe je?

Natuurlijk niet. Maar-

Senator, ik heb zojuist de belangrijkste kwesties op mijn agenda geschetst. Als u mij bevestigt als de volgende procureur-generaal van de Verenigde Staten, kunt u vanaf de eerste dag actie tegen die misdaden verwachten. En elke aanklager bij het ministerie van Justitie die mijn opdrachten niet serieus en eerlijk en met grote ijver neemt, zal op staande voet worden ontslagen. Ik wil tijgers, geen huiskatten.

Er zijn zoveel andere misdaden die nodig zijn:

Ja er zijn. En ik ga achter de daders aan. Het kan me niet schelen welke kleur hun huid heeft. Het kan me niet schelen waar ze wonen. Ik geef niet om hun positie in het leven of om hun reputatie.

Als het gaat om protesten in de straten van Amerika –

Als er tijdens deze protesten en rellen misdaden worden gepleegd, zoals plundering, verbranding en aanranding, moeten de staten de criminelen arresteren en vervolgen. Als ze dat niet doen, zullen we de staten voor de rechter dagen. Als we rechters vinden die weigeren onze ernstige zaken te behandelen, zullen we er alles aan doen om die rechters voor het gerecht te brengen.

Rechters ?? Maar er zijn veel vreedzame protesten die:

Vreedzame protesten zijn niet van belang, behalve wanneer de lokale wetshandhavers ze om voor de hand liggende politieke redenen trachten de kop in te drukken. Dan zouden we erbij betrokken raken. En ik bedoel BETROKKEN.

Mevrouw Washington, ik wil terugkomen op het onderwerp opioïden –

Ik ook, senator. Omdat in 2016 beide House of Congress een wetsvoorstel goedkeurden dat president Obama ondertekende – en ik weet zeker dat de unanieme stemming over dat wetsvoorstel in zowel het Huis als de Senaat een schijnvertoning was, en vrijwel niemand las het wetsvoorstel –

Hoe kan je dat zeggen?

Omdat het waar is. Het wetsvoorstel, dat een wet werd, heeft het voor de DEA bijna onmogelijk gemaakt om de gebouwen van farmaceutische bedrijven te betreden die duidelijk opioïden verhandelen en een einde te maken aan het misdrijf van moord. Het is een verfoeilijke wet. Het heet de Ensuring Patient Access and Effective Drug Enforcement Act van 2016 en werd op 9-4-2016 ondertekend door president Obama. Misschien herinnert u zich dat de Washington Post een artikel publiceerde over dat opioïde schandaal.

Ik meen me te herinneren –

In het artikel stond dat er een poging was gedaan om president Obama te bereiken voor commentaar. Hij weigerde.

Mevrouw Washington, ik weet niets van de andere senatoren die hier vandaag bijeen zijn gekomen, maar ik zou u nooit kunnen bevestigen als de volgende procureur-generaal van de Verenigde Staten.

Ik ging ervan uit dat mijn bevestiging op wegversperringen zou stuiten. Het komt me echter voor dat het Amerikaanse volk – velen van hen – een andere mening zouden hebben dan de uwe. Wie weet? Als dat het geval is, stel ik voor dat ze contact opnemen met uw kantoor.

Wacht nu even –

Op dit moment publiceren verschillende collega’s van mij op mijn persoonlijke site een lijst met alle wetsvoorstellen die u hebt goedgekeurd tijdens uw lange en indrukwekkende carrière in de Senaat; en van wie specifiek die stemmen hebben geprofiteerd, en hoeveel geld aan campagnedonaties u heeft geaccepteerd van degenen die hiervan hebben geprofiteerd. Ik verzeker u, de kaart is interessant om te lezen.

ER WAS EEN OPROEP IN DE KAMER.

De netwerken snijden de live feed af.

Later die dag haalde een groep verslaggevers die honger hadden naar meer rood vlees Claire Washington in op haar kantoor. Voor live televisiecamera’s zei ze:

‘Hier is het, dames en heren. Ik woon of werk niet op een plantage. Niet in de velden, niet in huis. Ik ben niet zwart of wit of rood of geel of paars of blauw. Ik ben een vrije Amerikaan. Mijn enige norm is de grondwet. Decennialang heeft het ministerie van Justitie bijzondere belangen gediend. Onder mijn toezicht zou dat allemaal eindigen. Ik ben niet bang voor de grootste CEO’s van bedrijven in het land, of de laagste bendemoordenaars in Chicago, of Amerikaanse senatoren. Als je een procureur-generaal wilt pakken en misdaad wilt aanpakken, hier ben ik. Mijn bloedhonden rechtspartners bereiden al een zaak voor tegen Pfizer en Moderna omdat ze tegen het publiek liegen over de veiligheid en werkzaamheid van hun COVID-vaccins: “

De televisienetwerken snijden de live feed weer af.

Maar ze hadden een beetje een probleem, zoals ze in de komende dagen zouden ontdekken. Telkens wanneer het gezicht van Claire Washington op schermen verscheen, schoten de kijkcijfers tot ongekende hoogten …

Twitter, Facebook, YouTube en andere sociale media verwijderden razend berichten die de AG-genomineerde steunden, maar het leek er niet toe te doen.

Zoals Chris Wallace van FOX opmerkte: “Er is iets in de ziel van de Amerikaanse cultuur losgelaten. We weten niet wat het is, maar het beweegt op en neer als een orkaan. We zouden waarschijnlijk willen zeggen dat het een herhaling is van het Trump-effect, maar het is groter dan dat … “

Twee weken later, toen de hoorzittingen van de Senaat nog op mysterieuze wijze waren uitgesteld, ging Claire Washington zitten voor een interview met 60 Minutes ‘Tom Dooley. Ze sprong met beide voeten in:

‘De censuur heeft Amerika ingehaald, Tommy. Als ik een benoeming win als de volgende procureur-generaal – en uit opiniepeilingen blijkt dat het Amerikaanse volk me in dat kantoor wil – ga ik met wraak achter de reuzen van sociale media aan. Ze zijn het openbare plein en het stadhuis, of ze het nu leuk vinden of niet, en ze hebben niet het recht om midden in het eerste amendement een bom te laten ontploffen. Eerlijk gezegd zijn deze CEO’s enkele van de slechtste aristocraten die ik ooit ben tegengekomen. Ik zal je een klein geheimpje vertellen. Het beëindigen van de censuur zou uiteindelijk de activiteiten van sociale media in een gat storten. Met een voldoende spreiding van de mening over het hele culturele en politieke spectrum, zouden spanning en drama als een oude zak leeglopen. Eindelijk zou het niemand iets kunnen schelen. Het is de censuur die de populariteit van deze smerige social media-outfits feitelijk drijft … “

Mark Zuckerberg en zijn vrouw verlieten prompt het land voor een bezoek aan China.


Jon Rappoport

The author of three explosive collections, THE MATRIX REVEALEDEXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon was a candidate for a US Congressional seat in the 29th District of California. He maintains a consulting practice for private clients, the purpose of which is the expansion of personal creative power. Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world. You can sign up for his free NoMoreFakeNews emails here or his free OutsideTheRealityMachine emails here.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk