Dé “C” ‘ziekte’, ik ben niet bang en lekker “Eigen-Wijs” ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #13


Ben ik slimmer als de de meeste dokters? Echt wel !!

Zo even de knuppel in het hoenderhok gegooid anders ga je mijn betoog (weer) niet lezen, … en dat zou wel erg -stom- zijn.

Hoe dom kun je zijn om bang te zijn voor ‘iets’ waar niet meer mensen aan dood gaan als elk gemiddeld jaar ? Dat vertellen tenminste de keiharde cijfers of je moet de televisie geloven met al die volle ziekenhuizen (?) Vraag het eens aan de begrafenisondernemers of ze al miljonair zijn geworden met al die lijken ?

Ben je de’r nog, lees je nog mee ?

Eigen-Wijsheid dat is eigenlijk het beste om op te bouwen, … en om op te vertrouwen. Ik ben dan ook nog geen seconde bang geweest om ziek te worden. Ik geloofde geen barst van al die ‘virus’ onzin omdat ik meer wist, meer solide kennis had verworven dan al die bang stinkers.

Waarom ik dat zo onaardig vertel?

Mensen die bang zijn kunnen niet meer logisch nadenken. Ik en meerdere mensen vertellen nu al meer als 12 jaar dat levende besmettelijke virale ‘virussen’ niet bestaan, dat ze nog nooit hebben bestaan en dat de -niet zo- ‘weten-schap’ daar nog nooit dubbelblind bewijs voor kon leveren.

Dat schrijven we al die jaren al, we vertelden dit op de radio / podcast en niemand stuurt dit door zodat die info viraal gaat omdat ze zich niet voor kunnen stellen dat dokters, wetenschappers, politici al die tijd hebben gelogen, 200 + jaren al !!

Na de ontdekking van citroen eten (Vitamine C), dat dit scheurbuik kan voorkomen en daarmee een grote doodsoorzaak kon oplossen in de middeleeuwen duurde het ook 200 jaar voordat men dit op grote schaal ging toepassen.

In al die jaren dat we de ‘virus’ leugen vertelden was er ook niemand die ons voor het gerecht heeft gedaagd omdat we misinformatie zouden verspreiden, ze wisten immers wel dat ‘ze’ geen poot hadden om op te staan. De vereniging tegen kwakzalverij is het enigste wat ze in de strijd gooiden in 2009 door mij te ridderen in de orde van kwakzalvers. Maar zoek de definitie van kwakzalver maar eens op, ‘iemand die niet opgeleid geneeskunde beoefend’ / ‘onbevoegde geneesheer. Dus zelfs dat klopt niet, ik vertel alleen wat ik te weten kwam en zei / zeg tegen iedereen; “Hé kijk daar eens”

Hoe kom ik aan die ‘Eigen-Wijsheid’, nou dat zal ik je vertellen.

Vanaf 2008 deden we een podcast / radioprogramma over gezondheid, of liever gezegd over ziektes want gezonde mensen zijn zwaar in de minderheid. Gebruik je èèn of meerdere medicijnen dan ben je al niet gezond meer !! Laat dat even inzinken.

In 2009 lazen we van een viroloog in Duitsland, Stefan Lanka die een premie uitloofde in 2011 van 100.000 euro – zegge honderdduizend euro- als de wetenschap solide bewijs kon leveren voor een rechtbank dat een levend virus bestond. Die uitspraak kwam uiteindelijk in 2016 bij het Duitse Hoge gerechtshof. Daar hebben wij niet op gewacht met de boodschap wereldkundig maken, we zaten immers in alarmfase 6 van de Mexicaanse griep, indertijd in 2009 de hoogste alarmfase.

Wij waren indertijd ook benaderd door een voedingssupplementen fabrikant om eens na te denken over het opzetten van een supplementen lijn. Ik was reeds enkele malen in Amerika geweest en zag de grote vlucht die smoothie mixen daar maakte. Een ingrediënten lijn met allerlei smaken leek ons een beter idee. Dat idee werd echter al snel weer afgeblazen door Mike, om de dood eenvoudige reden dat we niet aan gegarandeerde biologische ingrediënten konden komen, … wereldwijd !! (Denk eens aan al die biologische producten in de winkels)

Denk eens na hoeveel vergif je eet elke dag met supermarkt voedsel, of zal ik het maagvulling noemen? Dat laatste dus.

Wat je ook moet weten is dat 150 jaar geleden begonnen werd met de introductie van kunstmest, langzaam maar zeker werd de voeding steeds minder voedzamer (Lees: uitputting landbouwgronden, een report uit 1936)

P.S. van de eerste 588 bezoekers hadden er 7 doorgeklikt naar uitputting landbouwgronden. Geen wonder dat zoveel mensen dom zijn en dom blijven !

In 2004 was ik bezig met supplementen voor een mlm bedrijf. Ik wist toen al dat we tekorten in de voeding hadden en had mijzelf al een keer laten testen middels een uitgebreid bloedonderzoek van fl. 1.000 gulden in 2001, uit eigen zak betaald natuurlijk.

Ik kwam op het spoor van een Laboratorium die dat dit nog grondiger konden onderzoeken in Houston, Texas. [webarchief] Een intracellulaire test van de witte bloedcellen die een kijkje gaf na de stofwisseling en ook inzicht verschafte in het onderlinge teamwerk van diverse vitamines en mineralen. Op mijn verzoek kwam ik in contact met de juiste personen en na een intake gesprek van 5 uur kreeg ik nadien te horen dat ik ze mocht gaan vertegenwoordigen in Nederland (op eigen kosten).

Met het inlezen van allerlei zaken kreeg ik ook een studie rapport van 89.000 geteste mensen onder ogen, oeps !!

Van al deze geteste mensen had 76,5% een functioneel vitamine gebrek en 99,5% een functioneel mineralen gebrek. Een drietal artsen hier in Nederland die allen met gezondheid preventie bezig waren kregen allen een krappe onvoldoende tot een dikke onvoldoende voor hun eigen gezondheid. Op te weinig brandstof kom je nooit bij je einddoel, in dit geval, een goede gezondheid tot op hoge leeftijd. Als je dan ook weet dat deze test gedaan wordt door mensen met wat meer poen dat is de gemiddelde situatie nog erger !

Dat was een goede -levensles- voor mij !

Dus we leven in een in-en-in giftige wereld, van chemtrails, e nummers, chemische stoffen, pesticiden en giftige medicijnen en je lichaam heeft te weinig, veel te weinig bouwmaterialen in de vorm van vitaminen en mineralen om die giftige rommel op te ruimen ?

Vindt jij het dan niet gek dat er mensen ziek worden, en vaak allemaal in dezelfde omgeving en tijdsbestek? In de herfst krijgt een ieder minder vitamine D binnen en hele volksstammen zelfs in de zomer niet eens.

Ze eten allemaal dezelfde maagvulling, vinden biologisch maar duur en onnodig, doen vaak hetzelfde werk in dezelfde chemische omgeving en meer als 50% vreet zich ziek aan die chemische tijdbommen die de dokter medicijnen noemt of zelfs soms geneesmiddelen.

Ben je de’r nog?

Sinds mijn eerste test in 2001 heb ik al zeker 15 verschillende preventieve gezondheid testen gedaan en nog nooit kwam ik 100% uit de bus. Altijd waren er wel enkele tekorten. Logisch, want ook ik leef in een chemische wereld en ondanks extra aandacht een eigen biologisch volkstuintje (200 m2) indertijd en wekelijks in de sauna om te detoxen. Kan je na gaan hoe het is gesteld met mensen die dat allemaal niet doen.

Ze lopen een ziekte als het ware hard hollend achterna. En zo komen we aan al die mensen die elk jaar weer opnieuw ziek worden, en aan al die ouderen die dood gaan van een overdosis vergif dat zich al die jaren opstapelde en die oude boom velde. Die oude mensen die veelal ook minder aten en buiten in de zon vertoefden, niet ontgiften en weinig beweging genoten.

Hoe moeilijk moet het zijn om dit verhaal te snappen?

Voor mij gewoon eigen-wijsheid, opgedaan indertijd voornamelijk via het onderzoekwerk dat we deden voor onze podcast / radioprogramma, en, … omdat we bij een gezondheidsklacht eerst opzoek gingen naar een mogelijke oorzaak voordat we naar een dokter gingen om even snel een pilletje te scoren.

Twee spreuken die ik indertijd lang op mijn website had staan;

“Leg je gezondheid in de beste handen, je eigen handen”
– en –
“Graven mensen hun graf met een vork?”.

+ 25 jaar nu al geen uurtje ziek geweest, o ja niet liegen, ik ben al jarenlang ziek van al die klagers die niet verder kijken als de neus lang is. Geloof je nu nog in een ‘virus’, trek dan de dekens ’s nachts over je oren dan wordt je niet opgegeten door de boze wolf

Ik hou er de gek maar mee want al die mondkapjes mensen kan ik ook niet serieus nemen, net als vele van die geneesheren, wetenschappers en al zeker de politiek niet.

P.S. En hoe is het afgelopen met dat laboratorium uit Houston Tx. Nou na ruim 4 jaar waren er nog steeds geen dokters te vinden die er ZELF actief mee aan de slag gingen. Bloed afnemen net voordat Fedex het komt ophalen, want het moest binnen 24 uur in het lab zijn en douane papieren invullen, nee allemaal teveel werk. Bovendien moest ik zelf ook nog voor klanten zorgen want de test was best duur met $290 dollar en dat kunnen mijn patiënten niet betalen. Einde avontuur maar wel heel veel geleerd waar ik nog dagelijks de vruchten van pluk. Bang, echt niet, meer inside kennis als de dokter, echt wel.

Dan hoor ik dokters over een virus praten en denk; “Die heeft bij Big Pharma in de klas gezeten”.

Lees ook: The Myth of a viral disease

ENORME HOEVEELHEID VACCINATIE DODEN IN EU

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk