dotcom.radio aflevering 252 van 28-03-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #11


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 252 De verkiezingssprookjes uit democratie fantasieland – Staat er iets te gebeuren is het Suezkanaal? – De mRNA gezombieficeerden nieuwtjes en meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

We zaten wat te klessebesse
Het verhaal ging over “jeunesse”
Het Franse woord voor jeugdigheid
Die de wakkeren ervaren in eenzaamheid
Want als er in al de jaren nu echt iets gaat wegen
Dan zijn het de mensen die al die tijd zwegen

-HM
medeplichtig

DE VERKIEZINGEN SOAP

Verkenners Ollongren en Jorritsma stappen op na blunder met gelekte formatiegeheimen o.a. over Omtzicht

10 april is de eerste mars georganiseerd door de Nederlandse Police for Freedom.

Politie, militairen, militaire politie, brandweer en anderen die zich aan willen sluiten (zoals veteranen), staan op tegen schendingen van grondrechten.
Het initiatief is ook bedoeld om in de parallelle samenleving, die steeds zichtbaarder tot stand komt (zie ook eerdere posts), de relatie te herstellen tussen deze ambtsdragers en de bevolking.
De initiatiefnemer is Dennis Spaanstra, voormalig ME en rechercheur bij de politie (je kunt hem vinden op LinkedIn).

Steeds meer dienders hebben moeite met de wijze waarop rechten van de bevolking langdurig worden ingeperkt en met de wijze waarop het politie-apparaat wordt ingezet bij het handhaven daarvan. Dat valt onder meer af te lezen aan het groeiend aantal politiemensen en ME’ers dat op dit moment een getuigenis aflegt bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (http://bpoc2020.nl).
Maar ook, zo zegt Police for Freedom initiatiefnemer Dennis Spaanstra, aan het feit dat agenten in burger bijvoorbeeld meehelpen om gestrande demonstranten op te pikken, nadat zij door de ME naar afgelegen plekken zijn weggevoerd.

Als de staat haar machtsmonopolie misbruikt, dan is het zaak dat de handhavers daarvan zich daartegen verzetten. Dank gewaardeerde dienders!


EEN REACTIE VAN EEN VETERAAN:⚠️❗ OPGELET….MIJN BRIEF AAN HET VETERANEN PLATFORM. JE MAG DIT GEBRUIKEN OM DE MEDIA TE DEBUNKEN Geacht VP , Mag ik jullie om te beginnen eens vriendelijk vragen waar jullie de buitengewone arrogantie vandaan halen om jullie inbreng te doen in wat onze zaken zijn aangaande het museum plein? Dat klinkt cru, maar hebben we jullie wat gevraagd? Om goedkeuring gevraagd? Om dan ook nog s te claimen dat jullie “onze belangen behartigen” dat doen jullie al decennia niet. Waarschijnlijk te druk met politieke belangen, en dito reet likkerij. En waar haal je het lef weg te betwijfelen of dit wel veteranen waren? Dan ben ik alsnog bereid om jullie de persverklaring te sturen die we gisteren hebben doen uitgaan.

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

Afgelopen zondag sprak ik wat landgenoten, niemand maakte een woord vuil aan de verkiezingen, laat staan over de uitslag en mogelijke fraude. Ik ben er maar niet over begonnen, daar heb je hem (alweer). Maar of ik elke week in dat gezelschap wil verkeren weet ik nog niet. Wellicht ga ik vrijwillig afstand nemen en 1,5 meter is wel erg weinig, gehoor afstand, nee want dan zie ik nog de lichaamshouding. Ik hoop dat er snel iets gebeurd waardoor ze gedwongen worden bij de les. Oh wacht, dat is al aan het gebeuren, de naam is mRNA. Hoe eerder het aantal dodelijke slachtoffers groot nieuws gaat worden hoe beter het is om nog te redden wat er te redden is. Lees hieronder intussen over de stemfraude, …

STEMFRAUDE NEDERLAND BANANENREPUBLIEK

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Last week, Utah  Gov. Spencer Cox signed a bill that creates a process to review state and local surveillance technology and to halt the use of surveillance tech that doesn’t meet acceptable standards. The law will create an important layer of transparency and oversight for surveillance programs in Utah and push back against the growing federal surveillance state.

* Ninefornews: Advocaat klaagt Nederlandse staat aan wegens kinderhandel
Jaarlijks worden ruim 50.000 Nederlandse kinderen van hun ouders gescheiden, vaak op basis van leugens en valse dossiers, schrijft advocaat Henriette Nakad-Weststrate in een persbericht.  Op 19 maart heeft ze aangifte gedaan tegen de Nederlandse staat wegens valsheid in geschrifte, kinderhandel en ‘andere strafbare feiten’. Dit is de start van een collectieve actie, laat ze weten. Vanwege ‘illegale medische experimenten’ in de jeugdzorgindustrie – een schending van het Neurenbergprotocol – zal door haar bovendien een zaak worden aangebracht bij het Internationaal Strafhof.

* YouTube censureert omroep Ongehoord Nederland: ‘Dit is de waanzin ten top’

* Ninefornews ‘Ik ben veranderd van een hulpvaardige politieagent in een repressieve dictator’

GV Politie: #RememberYourOath

* BlueTruth “ De hele politieorganisatie is een schizofrene organisatie geworden. En neem van mij aan dat dit niet begonnen is met de coronacrisis. Het is al jaren aan de gang. Ik heb het sterke gevoel dat hier door de overheid en daarmee door de leiding van de politie langzaam naar zeker naartoe is gewerkt.”

[Medusa] Rutte ontkent dat agenten en ME’ers over de schreef gaan: ‘Baseer je nou niet op die filmpjes’

* Activist Post UK It’s officially now an offense to LEAVE England – Ironically, the British government insists they can legally impose these new rules because of authority that was granted to them under a law called the Public Health Act… which just happened to be passed in… 1984.

* Activist Post Judges Impose New Type Of Censorship: “Banned From The Internet”

* 4 Maart vond er een flash mob plaats in Parijs, een korte vreedzame muzikale actie met een tekst die mensen aan het denken zet en die voorbij is voordat er politie kan optreden. Een video van James Corbet over het flash mob gebeuren en een stukje geschiedenis

[KefirKev] Boeren protest in Frankrijk, bosjes worden in brand gestoken

TRUMP– & –Qanon

* Project Veritas is at the Border Mexicaanse drugskartels gebruiken kinderen als lokaas om criminelen de VS binnen te smokkelen, zegt Texas Sheriff

* Nu.nl over Sidney Powel en het Dominion stemsysteem: Sidney Powell vertegenwoordigde Trump niet maar spande elke zaak aan namens We The People. Daarnaast heb ik nergens meegekregen dat uitgerekend zij nu deze uitspraak zou hebben gedaan. Dit is een regelrechte leugen verpakt als ‘nieuws’!

[Joie] Nuburu, de wereld is gehersenspoeld maar er is mogelijk nog een oplossing. noot: dit is de eerste keer dat ik Nuburu kan betrappen op buiten doom en gloom zaaien een mogelijke oplossing bieden. Dit soort video’s zie ik echter al 15 jaar voorbij komen dus ze zijn er redelijk laat mee. Bovendien is hun website net als die van WorldUnity verdwenen achter een beveiligingswal. Ze zijn gewoon te laat met dit nieuws nu al miljoenen mensen besmet zijn met het mRNA vaccin, die hadden allen al een stel sterk aangetaste hersenen.

* Volgens Dave (X22) is hier iets anders aan de hand. Hij spreekt over een ‘operation’ en hint hiermee naar een militaire operatie in Duitsland. Bedenk dat de Amerikanen dat land nog steeds officieel bezetten! En ik weet niet hoe het in jullie kant van NL is, maar hier in Nijmegen hoor ik zo goed als dagelijks nog steeds helicopters en gevechtsvliegtuigen overvliegen. Nu al een jaar lang! Ik denk dat we voor een ontknoping staan, dus wanhoop niet!

* Dave x22 report de “Evergreen” een schip in het Suezkanaal op weg naar Rotterdam de zusterstad van Baltimore wat heeft the evergreen te doen met HRC? {meer info} Peter B Meyer The Final Wakeup Call [Marij]

In 2017 werd op het schip the Chelsea ook containers gevonden met mensen in de haven van Baltimore, het schip was ook eigendom van the Clinton Foundation

* Deja Vu? Evergreen Truck Halts Traffic In China Similar To The Suez Canal’s Situation

* Biden 100 dagen record voor het geven van zijn eerste speech

* Q
Passover BEGINS》Mar 27
Jesus CRUCIFIED》April 2
Jesus RESURRECTED》April 4
Red Sea PARTED》April 4

Qbert posted: “It’s going to be BIBLICAL”
What’s on that ship?!!! Or WHO?
Freeing the SLAVES?
Just something to think about.

[Rogé]

Hallo Henk.  
Mooie artikelen in Gedachtenvoer over de ziekmakende praktijken van de Rockenfellers. Dat hele verhaal was mij al bekent en ze hebben destijds rond de WO11 Royal Raymond Rife uitgeschakeld door hem verder te negeren. Hij had al alle kennis om micro-organismes te elimineren doormiddel van resonancy. Ikzelf gebruik deze methode om dergelijk m-o eruit te halen bij mij. Velen zijn ook na vaccinaties in het lichaam gekomen. dat werkt zo bij iedereen en ja, van sommige krijg je dan een negatieve vermeerdering en dat noemt met dan kanker.

Nu even wat anders Henk. De plotwending zit er aan te komen en wanneer precies is natuurlijk de vraag. Conecting the dots zoals jullie het altijd mooi omschrijven. Deze kan wel eens de doorbraak zijn. Prymeminister, een van de best bekeken podcast in de VS, bracht via zijn telefoon in beeld wat J.F.K. jr heeft gezegd. Hij zit nu frequent op Telegram.  Al eerder bracht J.F.K. naar voren dat er nog slechts twee echte wereldleiders of volksvertegenwoordigers bestaan, de rest is fake. Dat waren Putin en Netanyahu. Nu poste hij dat hij op 1 april de functie van vice-president van Amerika gaat aanvangen en zich settelen in het Witte Huis (Mar-a-Lago?) Daaraan link ik ook een q-post die zegt ‘watch the water’. Momenteel zit de “Evergreen” vast in het Suezkanaal. Al dat niet in scene gezet? Maar waar het om lijkt te gaan op dit grote containerschip is childtrafficking. Er wordt gezegd dat via dergelijk transport kinderen uit Afrika worden weggehaald en in de ondergrondse netwerken belanden. Als J.F.K. dit nieuw nu eens onthuld samen met zijn jarenlange undercover operatie Q, dan is dat een plotwending van heb ik jouw daar. De wereldwijde ondergrondse tunnelstelsel worden massaal opgeblazen door de whiteheats. Boven Nieuw-Zeeland, de Caraïben en IJsland veel explosies die men als aardbevingen probeert weg te zetten. Dat is onmogelijk in deze gebieden en te meer daar alles op dezelfde diepte en sterkte is. Dit zijn belangrijke ondergrondse verbindingen, zeg maar kruispunten. IK heb de presentatie van klokkenluider Phil Schneider gezien, die werkzaam was voor de Amerikaanse overheid en op dergelijke Deep State tunnels stuitte tijdens zijn werk als tunnelboorder. Hij heeft tal van lezingen gegeven om de waarheid aan het licht te brengen. Je raad het al Henk, hij werd vermoord met een plastic zak over het hoofd gevonden en t-rips eromheen.

We zijn er bijna, Trump heeft altijd gezegd begin april is het virus plotseling verdwenen.
Bommelding Binnenhof van de week. Jaja, alles is daar beveiligd tot en met, daar komt echt niemand zomaar meer binnen. De militairen zullen de boel wel verder leeg hebben getrokken. De operatie ‘Sound Of Freedom’ schijnt ook dezelfde naam als de docu over humanchildtrafficing te hebben.

CORONA

GV Verplichte Vaccinatie van de baan: Resolutie 2361/2021

GV Wanneer zingt een vogel? Breekt in Maart de Gekte los?
Tweedeling maatschappij een voldongen feit met de gezombificeerde mRNA – Lezing veeboer / kaasproducent Weston Price dag – De boer zag echter nog iets anders, de dieren die geen hoorns hadden begaven zich niet onder de andere dieren en zonderden zich af alsof ze voelden dat ze tweederangs waren.

[Geert] 16 VS-staten: ‘Mondkapje WEG! Wetenschappelijk bewijs fout’..!!! Maar in de VS is inmiddels een grote omwenteling aan de gang. Want daarover kun je toch wel spreken, wanneer 16 van de ‘verenigde staten’ zich uitspreken tegen een wettelijke maatregel om een mondkapje te dragen, als bescherming tegen de verspreiding van het COVID-virus. Bijna één derde van het land, dat nu juist onder Joe Biden te horen kreeg, dat iedereen in openbare gebouwen verplicht een kapje op zou moeten..!

* Een deug klant van de AH belaagd een niet masker drager

* Chili: van ‘wereldkampioen vaccineren’ tot besmettingshaard

* Begrafenisondernemer: geen oversterfte door corona, wel een liegende regering

* Merkel schrapt ‘paaslockdown’ na storm van kritiek

[Rob] Overheid Noorwegen aangeklaagd wegens misdaden tegen de menselijkheid – Een kopie van het rapport wordt op het moment verzonden aan het Internationale strafhof en vervolgens vrijgegeven op internet.

[Rob] Leven zonder risico een illusie

[Medusa] Florida: minder doden zónder lockdown. ‘Ik had gelijk!’

[Medusa] verplichte dagelijkse sneltesten op scholen vanaf half april

[Medusa] THREAD: Kijken en begrijpen #EthyleneOxide #Covidtests
https://threadreaderapp.com/thread/1374905302643044358.html

Met alle bla bla zag / hoorde ik -ergens- cijfers voorbij komen dat slechts 4% van de wereldbevolking gevaccineerd is ?

[Medusa] Tot 150.000 euro boete voor artsen die ‘effectief geneesmiddel’ tegen corona voorschrijven

Vaccinatie dwang werkgever / opdrachtgever: Het enige wat nodig is is 1 moedige werknemer die hier tegen bestand is en naar de rechter stapt. Volgens de arbeidsdeskundige is die er nog niet geweest, want er is nog geen jurisprudentie hieromtrent. NOG NIET EEN PERSOON IN NEDERLAND DUS !!

SOCIALE MEDIA

Blckbx Nieuwskanaal na herhaalde censuur op YouTube en een aanklacht tegen dit Google bedrijf

GEDACHTENVOER

[Rinus] Is het Nederlandse koningshuis en de regering schuldig aan ritueel misbruik en moord? V anuit de hele wereld komen steeds meer getuigen naar voren met een verbijsterende onthulling: ze zijn ooggetuige of slachtoffer van satanisch ritueel misbruik en moord. De daders blijken niemand minder te zijn dan leden van het koningshuis, en hooggeplaatsten uit politiek, justitie, politie en het leger. Ook vanuit Nederland en België neemt het aantal getuigenissen toe. www.stopworldcontrol.com LET OP: ook Wilders was getuige van deze moorden zo melden diverse bronnen in video’s die nu waarschijnlijk gecensureerd zijn. WantToKnow melden jaren geleden al zijn Mossad connectie.

* Foodwatch: €28 miljoen frauduleus voedsel – Voedselfraude is overal: in de supermarkt, in de horeca, in de buurtwinkel op de hoek en in voedsel webshops. De verkoop van nagemaakte, verontreinigde, vervalste en illegale levensmiddelen is een duister handeltje. Fraude met voedsel kan zeer lucratief zijn. De winsten kunnen groot zijn en de pakkans is daarentegen gering. Daarbij zijn de straffen relatief laag.

* Waterotor Energy Technologies Development Summary kleine tot 20 kw stroom opwekking in langzaam bewegend water

[Rob] stuurde me een 5G verhaal over satellieten (pdf) en mensen die daar ziek van werden
– Mijn prioriteiten lijstje is:
— Vrijheid terug veroveren
—- Doden die -NU- plaatsvinden door mRNA vaccins
—— De kinderhandel netwerken
——- De misdadigers voor het gerecht
—– en daarna kijken we wel verder en lost het gehele 5G verhaal waarschijnlijk vanzelf op

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten