dé Rockefeller Ziektekiem Theorie voor eens en voor altijd afwijzen


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #10


Opmerking: in een aantal artikelen heb ik overtuigend bewijs geleverd dat de sterfgevallen die aan COVID-19 worden toegeschreven, kunnen worden verklaard zonder te verwijzen naar een virus. Bovendien, wat voor verdiensten ‘alternatieve behandelingen’ ook mogen hebben, ik zie geen overtuigend bewijs dat hun actie iets te maken heeft met ‘het neutraliseren van een virus’.

Bron artikel NoMoreFakeNews.com Rejecting Rockefeller Germ Theory once and for all
Door: Jon Rappoport

De hele tragische, criminele, moorddadige, domme, kluchtige COVID-fraude is gebaseerd op honderd jaar Rockefeller-geneeskunde – een farmaceutische tirannie waarin de blijvende kop luidt:

EEN ZIEKTE, EEN KIEM.

Dat is het motto dat op de poort van het medische kartel is gegraveerd.

—Duizenden zogenaamde afzonderlijke ziekten, elk veroorzaakt door een individuele kiem.

“Dood elke kiem met een giftig medicijn, voorkom elke kiem met een giftig vaccin.”

Zonder die honderd jaar valse wetenschap en propaganda zou de promotie van COVID-19 als een slechte grap zijn overgegaan. Een paar zure lachjes, en dan niets, behalve mensen die doorgaan met hun leven.

De algehele gezondheid van een individueel mens heeft te maken met factoren die niets te maken hebben met ‘één ziekte, één kiem’.

Zoals ik bijvoorbeeld aan het einde van een recent artikel citeerde:

“Het gecombineerde sterftecijfer van roodvonk, difterie, kinkhoest en mazelen bij kinderen tot vijftien jaar toont aan dat bijna 90 procent van de totale daling van het sterftecijfer tussen 1860 en 1965 plaatsvond vóór de introductie van antibiotica en wijdverbreide immunisatie. Deels kan deze recessie worden toegeschreven aan verbeterde huisvesting en een afname van de virulentie van micro-organismen, maar verreweg de belangrijkste factor was een hogere gastheer resistentie door betere voeding. ” Ivan Illich, Medical Nemesis, Bantam Books, 1977

En Robert F. Kennedy, Jr .: “Na een eeuw aan vastgelegde gegevens uitgebreid te hebben bestudeerd, concludeerden de onderzoekers van de Centers for Disease Control and Prevention en Johns Hopkins: ‘Vaccinaties zijn dus geen verklaring voor de indrukwekkende afname van sterfte door infectieziekten de eerste de helft van de twintigste eeuw ‘. “

Op dezelfde manier publiceerden epidemiologen (en man en vrouw) John en Sonja McKinlay in 1977 hun baanbrekende werk in het Millbank Memorial Fund Quarterly over de rol die vaccins (en andere medische interventies) speelden bij de enorme daling van 74% in sterfte die werd gezien. in de twintigste eeuw: ‘De twijfelachtige bijdrage van medische maatregelen aan de achteruitgang van de sterfte in de Verenigde Staten in de twintigste eeuw’. “

“In dit artikel, dat voorheen moest worden gelezen op Amerikaanse medische scholen, wezen de McKinlays erop dat 92,3% van de daling van het sterftecijfer plaatsvond tussen 1900 en 1950, voordat de meeste vaccins bestonden, en dat alle medische maatregelen, inclusief antibiotica en operaties,” lijkt weinig te hebben bijgedragen aan de algehele daling van het sterftecijfer in de Verenigde Staten sinds ongeveer 1900 – in veel gevallen enkele decennia nadat er al een duidelijke daling was ingezet en in de meeste gevallen geen waarneembare invloed hebben gehad ‘. “

Hoe het immuunsysteem (als het een systeem is) werkelijk werkt, gaat de huidige medische hypothesen te boven.

“T-cellen, B-cellen, neutrofielen, monocyten, natuurlijke killercellen, eiwitten” worden samengevoegd tot een ademloos verhaal over een militaire machine die indringers van ziektekiemen aanvalt. Duwen trekken. Zoek en vernietig.

Het idee dat DIT gezondheid schept, is dwaas.

Positieve vitaliteit is wat ons gezond houdt.

Een paar factoren van positieve vitaliteit staan op de tirannieke COVID-lijst van wat-moet-verpletterd worden: financiële overleving; open vermenging van vrienden en familie; mensen kijken (ontmaskerd) naar mensen; open communicatie zonder angst voor censuur.

Voeding en elementaire sanitaire voorzieningen zijn natuurlijk belangrijke vitaliteitsfactoren.

En dan hebben we het doel van het leven: waar stromen mensen hun creatieve energieën?

Het is duidelijk dat het vrij zijn van schadelijke medische behandelingen nodig is om vitaliteit te laten gedijen.

Onderdrukking van LEVEN, om een vermeende kiem te stoppen, is geïnstitutionaliseerde dood.

De moderne geneeskunde wordt sensationeel belicht in een recensie die ik de afgelopen 10 jaar tientallen keren heb genoemd: Geschreven door de overleden beroemde volksgezondheidsarts van Johns Hopkins, Barbara Starfield, het is getiteld: ‘Is US Health Really the Best in the World ? ” Het werd op 26 juli 2000 gepubliceerd in de Journal of the American Medical Association.

Ze ontdekte dat het medische systeem in de VS elk jaar 225.000 mensen doodt.

Per decennium zou het dodental oplopen tot 2,25 miljoen mensen.

Dat vind je niet in CDC-rapporten.

In 2009 interviewde ik Dr. Starfield. Ik vroeg haar of de federale regering een grote inspanning had geleverd om de medisch veroorzaakte dood in Amerika te verhelpen, en of haar was gevraagd om bij een dergelijke poging de regering te raadplegen.

Ze antwoordde op beide vragen nee.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk