Wanneer zingt een vogel? Breekt in Maart de Gekte los?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #6


Hoe krijg je mensen bij de les, je trekt ze stevig aan de oren zodat ze de pijn voelen en je dwingt ze te kijken, te zien, te voelen aan den lijve.

Het spreekwoord zegt; Je kan een paard naar het water geleiden maar je kan het niet dwingen om te drinken”. `

Dat is wat we tot nu gedaan hebben maar dat kan niet zo blijven duren, genoeg is genoeg, zeker nu het slavenvolkje gewillig gaan kiezen voor het vaccinatiepaspoort, maar om nadenkende burgers vervolgens -mede- gaan dwingen om ‘ons’ dan maar net als de overheid als tweederangsburgers te behandelen. Dit zal niet gepikt worden door een ieder, een parallel samenleving waar de slapers en wakkeren nog in dezelfde richting bewogen beweegt zich nu in tegenovergestelde richting waar groepen rechtstreeks tegenover elkaar staan.

Beide groepen worden nu gedwongen om hun richting en standpunt te verdedigen en bekrachtigen.

Als jij je leven op het spel wil zetten met een zombie experimenteel mRNA vaccin dat is jouw keuze, maar ga ons niet proberen te dwingen het pad van de hazen te kiezen, de angsthazen, de mRNA hazen, de proefdieren, de onnadenkenden, de gezombieficeerden !

Het is tijd om afscheid te gaan nemen van mensen die niet meer in je parallel groep zitten, die uit de pas lopen. Als je dat wenst is het tijd om uit te zoeken aan welke kant iemand staat zodat je met je geweten in het reine bent. Als straks het “noodlot” gaat toeslaan, dan heb jij voor jezelf het gevoel al het mogelijke gedaan te hebben.

Ik voel ook de spanning stijgen, hoe lang gaat deze waanzin nog duren?

Ik voel ook dat het moeilijker en moeilijker wordt met gezombieficeerden een onschuldig gesprek te hebben omdat ze zelf hun domheid etaleren in elk gesprek en je dwingen een reactie te geven.

In vele van de Q postings hadden ze het over March Madness, maar welke maart, in 2021 of nog verder verwijderd ?

Ik ben al minder gaan schrijven, het wordt steeds meer en meer een nutteloze onderneming de mRNA gezombieficeerden hebben de afslag reeds genomen, daar hoef ik geen energie meer in te steken, afgeschreven, niet meer te redden. De twijfelaars die er nu nog rondlopen, wegsleuren voor de rand van de afgrond ?

Dit jaar vier ik mijn 21 ste jaar als complotdenker, ik zie nu de tegenstellingen met de snelheid van een komeet groeien.

Politieagenten die gaan staken omdat ze voelen dat ze moeten optreden in opdracht van een overheid die de grondwet niet meer respecteert. Maar in feite moeten ze ook protesteren tegen hun eigen collega’s die de orders blindelings opvolgen en daarmee de haat voeden tegen het gehele politiekorps.

In de verpleging, de dokters, verpleegkundigen die nu mensen tegen hun eed in vermoorden omdat iemand tegen hen zegt dat ze dit moeten doen. Zij die nog geen ontslag hebben genomen, ziek gemeld met een burn-out zullen met hun geweten in conflict komen, de gevolgen laten zich raden, net als eerder bij de Franse politie tijdens de gele hesjes opstand zullen er zijn die zelfmoord plegen, meer als 100 waren het er in 2019, en mogelijk nog een stuk hoger !!

Wanneer zingt een vogel?

Een ieder zingt zoals hij of zij gebekt is. Maar nu wordt je gedwongen om te zingen. Ik zal niet gauw meer een vriendelijk gesprek aanknopen met een mondkapjes zombie, wetende dat wij niet meer door èèn deur kunnen en gesprekken altijd zullen botsen, in het eerste gesprek al.

Tijdens een van de lezingen die ik door de jaren bijwoonde was er een boer die vertelde afgestapt te zijn van het gebruik bij koeien de hoorns te verwijderen omdat ze anders andere dieren verwonden als ze zo dicht op elkaar leefden in de stal. Toen ze meer leefruimte kregen was het gedrag veranderd waardoor deze maatregel niet meer nodig was. De dieren bleken gezonder, niet alleen vanwege de grotere levensruimte maar omdat die hoorns ook een mineralen opslag was.

De boer zag echter nog iets anders, de dieren die geen hoorns hadden begaven zich niet onder de andere dieren en zonderden zich af alsof ze voelden dat ze tweederangs waren.

Gaan we straks het zelfde zien met de mRNA gezombieficeerden, een natuurlijke selectie?

Gisteren zaten we als ‘barbaren’ bij elkaar, gezellig en natuurlijk zonder zo’n verdomd masker, de mondkapjes mensen kwamen ondanks dat zij ‘beschermd’ waren niet in onze buurt, een natuurlijke selectie. De mensen die dat wel deden gaven daarmee al aan hoe ze dachten door hun gedrag.

Ondanks dat we in de Q postings leren om de dwalende liefdevol op te nemen na de openbaring gaan ze waarschijnlijk zelf de confrontatie uit de weg, de komende tijd, jaren, een generatie?

Afgelopen zondag sprak ik wat landgenoten, niemand maakte een woord vuil aan de verkiezingen, laat staan over de uitslag en mogelijke fraude. Ik ben er maar niet over begonnen, daar heb je hem (alweer). Maar of ik elke week in dat gezelschap wil verkeren weet ik nog niet. Wellicht ga ik vrijwillig afstand nemen en 1,5 meter is wel erg weinig, gehoor afstand, nee want dan zie ik nog de lichaamshouding. Ik hoop dat er snel iets gebeurd waardoor ze gedwongen worden bij de les. Oh wacht, dat is al aan het gebeuren, de naam is mRNA. Hoe eerder het aantal dodelijke slachtoffers groot nieuws gaat worden hoe beter het is om nog te redden wat er te redden is. Lees hieronder intussen over de stemfraude, …

STEMFRAUDE NEDERLAND BANANENREPUBLIEK

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk