Zelfregie door ongevaccineerden ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur plus dag #5


“Er gaat in de nabije toekomst een splitsing aankomen van mensen die vanuit zelfregie en verantwoordelijkheid willen gaan leven. Waar kies jij voor?”

Lang heb ik de afgelopen maanden nagedacht over onze missie ‘Nederland het gezondste land ter wereld maken’ en ik voel dat de missie voor deze tijd niet helemaal meer klopt. 

De missie voelt te klein voor hetgeen wat Nederland echt nodig heeft. Nederland heeft een ontwaken nodig, een collectief ontwaken van de droom waar we inzitten. Dat gaat verder dan ergens wel of niet mee eens zijn of voor / tegen de maatregelen zijn.

In essentie willen we allemaal hetzelfde. Ongeacht je voorkeur voor politieke partij, ongeacht je mening over het Corona beleid, ongeacht je geloof, kleur of overtuigingen willen we gelukkig zijn. 

Niemand staat achter maatregelen waarvan ze denken dat het hen ongelukkig zal gaan maken. Niemand kan dus in essentie een ‘verkeerde keuze’ maken of ‘verkeerde voorkeuren’ hebben. Alle keuzen maken we met het idee dat ze het beste zijn voor onze situatie.

Zo ook de vele duizenden mensen die vrijdag samen kwamen in Amsterdam. 

Veteranen die het volk beschermen als eerste linie. Daarachter een rij met zorgmedewerkers en artsen. Daarachter ‘het volk’. Zo mooi om hier getuige van te zijn. Vergeet nooit: Wij zijn de 99%. We hebben meer macht dan we denken!

Betekent dit dat iedereen handje in handje met elkaar vriendjes zal worden straks? Zeker niet! Polariteit zal er altijd in meer of mindere mate zijn. Zonder polariteit zou het leven niet eens bestaan. Denk hier maar eens over na…..

Veel mensen hopen op een wereld van ‘licht en liefde’. Maar als de hele wereld licht en liefde is, bestaat het niet meer. Licht en liefde kan namelijk alleen maar bestaan in contrast tot donker en haat. Het leven kan ook alleen maar bestaan in contrast tot dood. Wit kan alleen maar bestaan in contrast tot zwart.

Streven naar één kant van de medaille is mooi, maar niet realistisch en gaat tegen de wetten van de natuur in. Probeer maar eens een magneet te ontwikkelen die alleen een noordpool (+) of alleen een zuidpool (-) heeft. Onmogelijk! Waarom haal ik deze voorbeelden aan? Zodat we kunnen accepteren dat er altijd tegenpolen zullen zijn.

Maar hoe kun je dit accepteren? Door te realiseren dat je geen andere keuzen hebt dan het te accepteren.

In deze tijd is het enorm belangrijk om je huidige waarden, ideeën en geloofsovertuigingen onder de loep te nemen. Wat voelt nog passend en wat niet? Waar wil ik me wel en waar wil ik me niet mee verbinden? Omring jij je met mensen die je volledig accepteren voor wie je bent? Of pas jij je nog aan om passend te kunnen zijn binnen hun wereldbeeld?

Dit zijn essentiële vragen. Er zullen de komende jaren groepen gaan ontstaan van mensen met diverse overtuigingen en manieren van leven. Er is nu een nieuw paradigma aan het ontstaan van mensen die meer vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid willen leven. Een grote groep anderen is hier nog niet klaar voor en heeft een hogere hand nodig die ze daarin blijft leiden.

Waar wil jij graag bij horen? Er zijn geen ‘goede’ of ‘slechte’ groepen om uit te kiezen. Er is alleen maar de groep die het meest passend is bij jouw blauwdruk. De groep die jou ondersteunt in het ontvouwen van jouw unieke pad hier op aarde. Het maken van eerlijke keuze voor en naar jezelf zijn hierbij essentieel.

Wij geloven in de zelfredzaamheid van de mens. Met de juiste ‘tools’, vaardigheden en mensen om je heen, kun je prima zelfstandig leven zonder bemoeienis van autoriteiten. We worden nu behandeld als kleuters die geen enkel idee hebben hoe te leven.

Onze grote droom is een plek te creëren waar we grote groepen mensen kunnen ontvangen voor intensieve week retraites. Tijdens deze retraites zullen we diep inzoomen op fysieke, emotionele, spirituele en mentale gezondheid. Je kunt spreken van totale balans en gezondheid als deze vier hoekstenen met elkaar in balans zijn.

Er gaat dit jaar sowieso een groot Leef Bewust Event aankomen waarbij we de menselijkheid in onze harten willen activeren. Een event waarbij totale gezondheid van lichaam, geest en ziel centraal staan. Deze evolutie is niet meer te stoppen!

Ik wil jou heel erg bedanken en mijn waardering naar je uitspreken. Wellicht heb ik je nog niet persoonlijk mogen ontmoeten, maar ik voel wel de band met onze lezers en de mensen die ons volgen via Social Media. Jij bent een onderdeel van het team van Leef Bewust Nederland.

Jouw stem, jouw energie en jouw frequentie draagt bij aan onze missie. Door emotioneel en mentaal aan boord te komen van ons schip, zorg jij dat we ons schip kunnen uitbreiden. Hoe groter het schip, hoe meer mensen we hierop kunnen meenemen.

Ik ben dan ook enorm dankbaar voor (de inmiddels) 60.000 nieuwsbrief lezers en vele honderden zeer gedreven members binnen ons besloten Leef Bewust Academy. Elke dag kiezen zij ervoor om stap voor stap meer te leren en te integreren over gezondheid van lichaam, geest en ziel.

Deze filosofie dragen wij overal in mee. In onze reizen, relaties en retraites. Onze staat van zijn is altijd prioriteit nummer één. Als we namelijk goed voor onszelf zorgen kunnen we pas echt goed in service van een ander staan.

Weet dat je niet alleen bent Pi. Er is een grote groep mensen aan het ontstaan die allemaal bereid zijn vanuit een positie van zelfregie en autonomie dit leven verder vorm te geven. Mooie initiatieven zullen geboorte krijgen. Voor alle ‘problemen’ zijn er oplossingen.

Zoals de Griekse Filosoof Plato zei: “Noodzaak is de moeder van de uitvinding”. De noodzaak van deze tijd zal veel nieuwe uitvindingen, concepten en ideeën voortbrengen die helpen op ons pad van zelfrealisatie. 

Blijf niet in de wachtstand hangen, maar kies nu je dit leest voor jouw moment van geluk. Je emoties en gedachten staan los van wat jij wil.  Jij bent de creator van je leven! 

Warme en bewuste groet, Mike & Gretta – Leef Bewust Nederland
“Nederland het gezondste land ter wereld maken”

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel
Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk