dotcom.radio aflevering 251 van 21-03-2021

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #4


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 251 – het verkiezing debakel en de fraude – Je krijgt wat je verdient – De laatste waarschuwing voor de onherstelbare schade na het COVID vaccin – Er is geen weg terug !! De wereld stsst nu echt in brand de geschiedenisboeken van morgen worden vandaag geschreven. Het huis staat in brand, blussen is niet meer mogelijk, redden wie zichzelf nog redden kan. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

Voor de wakkeren een dankgebed
Want de harde landing is ingezet
Onze vaccin dataset
Waarschuwt voor een inslag van een kernraket

– HM

21 jaar complotdenken, ben ik nu een volwassen complotdenker, een die op eigen benen kan staan.

medeplichtig

-VERKIEZING-

  • Actie borden FvD werden in een aantal gemeenten al dag voor de verkiezing verwijderd
  • Eerste exit poll VVD winnaar D66 en de uitslag al gevierd bij de eerste poll en uitslag van 2 gemeentes. Doen ze dit bij valse vlag aanslagen ook niet zo, het resultaat bij een ieder in het geheugen branden?
  • Wildervack voorgestempeld biljet met CDA en afgekeurd
  • Haarlem stemmentellers onvindtbaar
  • Raalte 3.000 briefstemmers niet meegeteld
  • Kampen, mijn vader is teller, is nog aan het tellen, NOS meldt de uitslag al
  • Vereniging Nederlandse Gemeenten, broncode website was al voorzien van de uitslag

Thierry Baudet wordt gesteund vanuit Amerika. video Rumble, zelf opzoeken bij …. ik weet het ook niet

[Geert] Korte podcast van Ard Pisa: De Glazen Bol van Rutte en Kaag Verkiezingen 2021
Iets klopt er niet. Kijk zelf naar de feiten, gebruik je gezonde verstand.
https://www.youtube.com/watch?v=mZjwttnZIZ8&t=325s

GV Verkiezing 2017, … ongeloof !!

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* 14 maart Mailieveld Den Haag wederom hard politie op treden met inzet beurger politie. Video, man aangevallen door hond ligt op de grond en wordt door twee politieagenten in uniform met wapenstokken geslagen o.a op het hoofd. SCHANDE !! Politie staat !!

* De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 doet sinds eind oktober vorig jaar onderzoek naar het door de overheid gevoerde coronabeleid. Onder hen 47 politieagenten naar wat men noemt “wappierammen” sommige agenten verkeren in gewetensnood metdde Ninefornews

* Er begint een tegen stroming op gang te komen www.bluetruth.nl
Welkom op de site van burgerinitiatief BlueTruth!

* Tevens een gelijkwaardige stroming binnen het zorg personeel
Welkom op de website van Zorgmedewerkers Verenigd
https://zorgmedewerkersverenigd.nl/

* Politieagent biecht op: ‘Ik heb gelachen met collega’s om ‘wappies’ die gelanceerd werden door het waterkanon’

[Geert] Doodgezwegen: politiegeweld tegen de eigen burger Waar de Daily Mail een heel artikel, inclusief foto’s en video’s, besteed aan het buitensporige Nederlandse politiegeweld, blijft de NPO zwijgzaam. Ssssst, gewoon doen alsof het er niet is, dan gaat het vast snel weg.
https://thehangingtree.nl/doodgezwegen-politiegeweld-tegen-de-eigen-burger/

TRUMP– & –Qanon

* x22 report: ‘White House for sale.’ (post 4820)

* A new app lets users become a witness to police brutality. The app intelligently titled “BEAR Witness” allows users to instantly record any cases of police brutality in real-time.

* Georgia Judge May Unseal Fulton County Absentee Ballots For Fraud Investigation

* Regime Myanmar legt beslag op bankrekeningen van stichting George Soros

Harry Vox besprak het Rockefeller document dat ik pas gevonden had in 2020 al in 2014

CORONA

* Het nieuwe woord voor 2021: Medische apartheid
Voor de zomervakantie moet van Brussel het COVID paspoort er zijn. Dat betekend dus keihard dat vrij reizen voor bewuste burgers niet mee mogelijk is naar het buitenland. En de vraag reist dan. Mogen gevaccineerde model burgers dan mij nog wel komen bezoeken want een gevacineerde mag dan wel beschermt zijn maar de slaven handler kan daar wel andere gedachten over hebben om mij alsnog te dwingen in het gareel te lopen?

* [President Elect of Fryslan] Johns Hopkins Bloomberg school of Public hell heeft in 2017 het script geschreven van een spars-pandemie, gepland voor 2025-2028.

* Maandag: Nederland stopt uit voorzorg twee weken met inenten met AstraZeneca-vaccin | NOS
– Ook Ierland meldt problemen en stopt met dit vaccin

* Wyben van Hagen: Kunnen we dan meteen gaan registreren hoeveel mensen er zijn overleden, kort na de vaccinatie, die geen onderliggend lijden hadden? Dan krijgen we een compleet beeld van de risico’s van dit kabinetsbeleid.

[PA Triot] Hej Henk, Heb net laatste aflevering geluisterd. Top. Helemaal mee eens: natuurlijke selectie. Merendeel van de oudere familieleden (NL, USA) hebben de eerste gehaald. Een enkeling afgelopen week de tweede. Ze wilden met klem mijn waarschuwingen niet horen en zelfs actief geweerd (niet meer sturen, ik wil het niet hebben)…. familie.. natuurlijke selectie.

1. Theologische vraag: wie de prik overleeft … is die persoon nog wel biologisch je familielid? De originele genen zijn niet meer 100% aanwezig….. de familielijn stopt bij de genetisch gemanipuleerde tak?

2. Wie heeft bijbelkennis? Wat staat waar in de Bijbel over het genetisch aanpassen van je door God gegeven in principe (voordat het door allerlei invloeden vervuld werd al dan niet met medeweten van de ‘eigenaar’) perfecte lichaam?

3. Weet niet of deze link / info al eerder de revue is gepasseerd.

Zeer interessante begrijpelijke wetenschappijke uiteenzetting van arts met vleug (niet opdringerig). Bijbelse invalshoek. Ik beluister dit kanaal. Behandelt normaliter dagelijkse USA (met wereld effect) aspecten. Duidelijke DJT fan. Bouwt aan informatie voor patriotten om te verbinden, moestuinen te starten en zich los te maken van het systeem.

https://www.bards.fm/e/bardsfm-dr-sherri-tenpenny-and-vaccination-agenda-20210311/
Aanrader dus: https://www.bards.fm

Heeft doordeweeks 5x per dag een uitzending, waarvan er 1 (SD), de dispatches, de constitutie van USA behandelt zoals anoniem beschreven door iemand uit de tijd van de ‘founding fathers’. In het weekend 2-3.

In God we trust.
Pa Triot

Noot: in deze podcast + 2 uur wordt in deel 2 verteld dat het “mRNA” “vaccin” de bloed hersen bariëre doordringt reactie A kan leiden tot ALS spierziekte die uiteindelijk dodelijk is. Mutatie B tot FTLD het tast het deel van de hersen wat je intuïtie aanstuurt. De arts die dit presenteert zegt voorzichtig; “Ik denk niet dat dit per ongeluk zo gebeurd”. Noot: men beroofd je dus van een deel van je verstandelijke vermogen. Het deel wat er nog over is, want dat je zo’n experimenteel medicijn neemt maakt dat je al niet te snugger bent. Keihard? Nee we vertellen al meer als een jaar dat het een harde landing gaat worden voor velen. De arts denkt dat die reacties kunnen gaan plaatsvinden binnen een jaar maar wellicht ook n og na 18 jaar. Er zijn 10 mogelijke nadelige schadelijke reacties bij de celtherapie “vaccin”. 1, Allergische reactie die zelfs dodelijk kan zijn. 2. Longziekte en niet kunnen ademen en bloed ophoesten. 3. Bij nieuwe blootstelling een extreme reactie. 4. Interactie met eerdere vaccin resten 5. etc, etc. Natuurlijke type 2 ontstekingsremmers zijn uitgeschakeld. De antolichamen kunnen met 28 verschillende proteïnen reageren waardoor er geen voorspelling gedaan kan worden waar jij getroffen gaat worden waaronder kanker, hartfalen. EN DAT VOOR EEN 0.23 % KANS OM TE OVERLIJDEN AAN COVID Angst verlamt mensen is hiermee weer eens bewezen.

GV. mRNA: moet ik die Rotzooi Nu Aannemen ?

In 2011 is er een patern herkenningsmechanisme in het lichaam ontdekt hoe slim het immuunsyteem werkzaam is. De big farma industrie heeft nu met het mRNA een chemische tegenstof geïnjecteerd die dit systeem ontregeld. MISDADIG !! Er zijn 560 medicijnen in ontwikkeling blijkt uit de FDA website voor de griep, …. of voor levenslange behandelijk voor de schadelijke bijwerkingen van het mRNA ‘vaccin”

Arts, ik denk dat dit een reeds langdurig ontwikkeld vaccin is met een killer mechanisme op vele gebieden.

[Rob] Wij hebben het strengste COVID regime van geheel Europa (Niburu) Lockdown + Avondklok

* Farmaceut Moderna gaat vaccin op kinderen testen, de meest kwetsbare groep die ook nog niet eens zelfbeschikkingsrecht hebben en veroordeeld de kennis van de ouders te vertrouwen !!

* Zerohedge Italy Launches Manslaughter Investigation As Teacher Dies Hours After Getting AstraZeneca Jab

[Bastian] Hij blijft maar door lullen over die vaccins, hoe goed het werkt, dat ze ze hebben gemaakt voordat ze eigenlijk waren goedgekeurd, hoe geweldig dat was…. I don’t like it.

* Zorgmedewerkers: Een witte ketting langs de rand van het plein. Met gezichten naar politie. Hulpverleners die hulpverleners gaan slaan? Dat zullen we wel eens zien?

[Medusa 20-03] Verdomme, ze zetten de waterkanonnen nu in tegen de veteranen en zorgmedewerkers!!

* Werkgever dreigt met non-vaccinatie ontslag? Kan niet! (handleiding)

* Factsforum Mag, kan, moet ik anderen informeren als die persoon slechts de helft van het vaccinatie verhaal kent. Bemoei ik mij dan met andermans zijn zaken of is het wellicht mijn burgerplicht ? | Kom ik mogelijk met het eigen geweten in de knoop als ik voor mijzelf niet het gevoel heb er alles aan gedaan te hebben?

* In onze mondkapjes wereld doen onze regeerders alles wat wij niet mogen als de camera’s uit staan !!

* Latijns Astra ze neca betekenis: dood sterren

* Ziekenhuizen weigeren coronasterfte openbaar te maken: ‘We mogen niet van de overheid’

* Israël’s inentingen: rolmodel of vaccin-laboratorium voor menselijke experimenten?

* Inspectie maakt jacht op huisartsen die coronamedicijnen voorschrijven: ‘Volledig gericht op vaccins!’

* Tens-of-thousands of protesters across Europe marched on Saturday against continued government lockdowns and other pandemic restrictions based on questionable science (The Activist Post)

SOCIALE MEDIA

Antitrust probes into Facebook appear to be increasing on both sides of the Atlantic.Earlier this week, Rep. Ken Buck, the top Republican on the House Judiciary antitrust subcommittee, said during an antitrust hearing that “Apple, Google, Facebook, and Amazon have reached monopoly status, and their behavior won’t change until Congress acts, the enforcement agencies do their job, 

Tinder Will Soon Allow Users To Run Background Checks On Would-Be Dates

GEDACHTENVOER

Waarom is de verkiezing wereldwijd van belang om de Deep State bloot te stellen? Antwoord: “Satanische netwerken”

Is het Nederlandse koningshuis en de regering schuldig aan ritueel misbruik en moord?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten