Waar komen die besmettingen vandaan?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur plus dag #3


Waarom de ene mens wel, en de ander niet?

Ben al langere tijd bezig uit te zoeken waar de besmetting van het “virus “ vandaan komt. Maar ik kom er steeds meer achter dat virussen zoals ze beschreven worden, niet bestaan.

Er bestaan wel exosomen! Dat zijn bacteriën, schimmels en eiwitstructuren die in de natuur voorkomen en er zijn eiwitstructuren die in laboratoria gemaakt worden. O.a. door Bill Gates.

Omdat veel mensen vervuilt eten tot zich nemen en er op andere manieren ook veel vervuiling is, moet dat opgeruimd worden. Dat gebeurt door natuurlijke exosomen. Wanneer het lichaam te veel vervuilt is, en de vervuiling uit de cellen komt, is dat bij mensen met een zwak immuunsysteem desastreus en zullen overlijden.

We zijn er inmiddels achter dat de besmettingen gevolgen heeft die er voor zorgen dat er een gebrek ontstaat aan zuurstof in de cellen van het lichaam. Artsen denken dan dat dit een probleem is van de longen en baseren hun behandeling daarop. De patiënt wordt dan aangesloten op de luchtpomp. Met desastreuse gevolgen omdat de longblaasjes al verzwakt zijn en stuk gaan door de druk die de luchtpomp geeft. De patiënt heeft grote kans hierdoor te overlijden! Hierover heb ik al eerder geschreven! De behandelingen zijn inmiddels enigszins aangepast!

En nu ga ik even heel ver! Vanuit de geschiedenis heeft de mensheid drie chronische hoofdziekten opgelopen.

  • Psoriasis, 
  • Gonorroe 
  • en Syfilis. 

De Miasmata. In de Homeopathie wel bekend en behandelbaar!                                                                                           

De reguliere geneeskunde denkt dat Miasma uit de grond komt. Maar Psoriasis komt uit een verdediging mechanisme van het lichaam dat gifstoffen uit het lichaam naar buiten drukt door de huid. 

Gonorroe komt door een besmetting via seks. Zeer waarschijnlijk met dode personen! 

Syfilis komt uit de tijd van Columbus die deze ziekte uit Amerika mee bracht. De bemanning die afmonsterden verhuurden zich als soldaten en brachten op deze manier deze ziekten in snel tempo door heel Europa en later naar andere werelddelen.. 

Nu denk ik dat mensen met een Syfilis achtergrond en een slecht immuunsysteem en een zwakke weerstand of andere onderliggende kwaal, heel gevoelig zijn voor deze eiwitstructuren en dat het bloed kan gaan klonteren en er een zuurstoftekort in de lichaamscellen wordt veroorzaakt.

Nu denk ik ook dat mensen met een Syfilitische achtergrond die gevaccineerd worden met het Astra Zenica vaccin gevoelig zijn voor dit vaccin en bloedstolling het gevolg is.

Een bijkomende verergering kan worden veroorzaakt door de hoog frequente straling van 5G. En volgens sommige geleerden veroorzaakt deze straling dezelfde symptomen als de exosomen die in laboratoria gemaakt worden!

Natuurlijke exosomen muteren slechts wanneer de omstandigheden dit toelaten. 

De exosomen ( eiwitstructuren ) die gemaakt worden in laboratoria muteren alleen wanneer er aan gesleuteld wordt. Maar ook daarover heb ik al een artikel geplaatst!         

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel
Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk