Verkiezing 2017, … ongeloof !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #1


Dit artikel gaat voorlopig heel kort worden en zal zeker gaan groeien de komende dagen. The day After kan ik alleen maar omschrijven als -ONGELOOF-, zoveel ontevreden mensen die dan allemaal weer gaan stemmen op de grote voorstander van lockdowns, avondklok, mondkapjes en het komende vaccinatiepaspoort, …

UPDATE 19-03-2021

Nog nooit meegemaakt, -the day after- een voorlopige uitslag, de heren en dames op het stembureau zijn moe van de gehele dag met die mondkapjes op, twee ploegen is geen optie. Eens kijken waar we dit al eens eerder gezien hebben? de verkiezingen in de VS op 3 November, fraude? We gaan hier vast nog meer over horen, dit boek is nog niet dicht.

Gisteren een druk dagje gehad, al mijn WhatsApp contacten op de hoogte gebracht van de horror vaccinatie video van Dr. Sherri Tenpenny. De stand van zaken, 2 contacten willen me nooit meer spreken, 4 contacten reageerden positief waarvan een mij gelijk belden met een bedankje. Vanmorgen een vaccin negatieve video van dodelijke bijwerking in Duitsland, het artikel was al verdwenen !!

De grote polarisatie is begonnen,
de tweedeling van onze maatschappij.

Vandaag een transporteur twee daagjes op visite, we gaan vandaag wat leuks bezichtigen, het zou immers zomaar kunnen dat dit de laatste visite gaat worden dit jaar uit Nederland, wellicht mogen straks de gevaccineerden ook geen ongevaccineerden meer ontvangen? Wie zal het zeggen, … de dictatuur gaat nu in een nog hogere versnelling.

Verkiezing 2017, … ongeloof !!

Maar we blijven moed houden want er zijn nog steeds krachten aan het werk, de snelkkookpan begint langzaam op druk te komen, … wordt vervolgd !!

Update 19-03-2021

  • Wildervack voorgestempeld biljet met CDA en afgekeurd
  • Haarlem stemmentellers onvindtbaar
  • Raalte 3.000 briefstemmers niet meegeteld
  • Kampen, mijn vader is teller, is nog aan het tellen, NOS meldt de uitslag al
  • Vereniging Nederlandse Gemeenten, broncode website was al voorzien van de uitslag

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk