mRNA: moet ik die Rotzooi Nu Aannemen ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #0


Het meest afschuwelijke horror scenario denkbaar is nu aan het gebeuren, onvoorstelbaar voor de meerderheid van de mensen. We zitten in een oorlog, een stille oorlog tegen de mensheid! Ik weet dat ik de meeste mensen niet kan bereiken omdat ze te ver weg zijn, buiten bereik voor deze woorden, diep verzonken in de Matrix.

mRNA: moet ik die Rotzooi Nu Aannemen ?

Dit artikel is dus voor jou, de mensen die al bewust zijn wat er nu aan het gebeuren is. Ik weet ook niet wat ik moet schrijven en hoe confronterend ik, en jij, moeten zijn om nog te, …

.., redden wat er te redden valt ?

Een mailtje van een wakkere dotcom.radio podcast luisteraar gisteren; “Het uitroeien is begonnen!”

Sinds twee dagen weet ik van Dr. Sherri Tenpenny hoe gevaarlijk het mRNA vernietigingswapen samengesteld is en wat het kan doen. Een injectie wat men een “vaccin” noemt die miljoenen mensen hun gezondheid gaat kosten en veelal uiteindelijk hun leven. Tot in detail weet Dr. Sherri Tenpenny uit te leggen in begrijpelijke bewoordingen wat de gevolgen zijn.

Tot het moment dat er nog geen doden vallen overal om je heen en mensen zeer ernstig ziek worden zal de kudde het ‘vaccin’ nemen, zo bang zijn ze gemaakt.

Wat kan “JIJ” nog doen, zoals ik dat reeds gedaan heb zo’n 10 jaar geleden?

Ik heb mijn dochter de video laten zien “Lethal Injection, the story of vaccination” Bovendien ben ik 2,5 uur erbij gaan zitten om er zeker van te zijn dat de aandacht geen moment verslapte en de boodschap duidelijk is over gekomen. Maar voor je deze video gaat bekijken, kijk dan eerst naar de video van Dr. Sherri Tenpenny op de volgende pagina !! De onderstaande video is namelijk de ontwikkelingsgeschiedenis van het huidige Killer ‘vaccin’.

Als dokter bega je in mijn ogen een misdaad bij elke mRNA prik die je geeft, ook al geven de patiënten toestemming. Mag ik voor de wet iemand een kogel door de kop schieten als hij of zij daar om vraagt? Het antwoord is; “NEE”. Dus als dokter bega je elke keer een moord, bij elk mRNA ‘vaccin’ wat je toedient.

Ga met de familieleden rond de tafel zitten, vertel hun èèn op èèn het gevaar van deze stap die ze gaan maken, vertel hun ook wat je denkt dat de mogelijke gevolgen zijn. Zijn ze de Engelse taal niet machtig, zet dan na elke paar zinnen de video stil en leg uit wat er gezegd wordt. Maar voordat je die mensen zover krijgt dat ze willen luisteren naar je, …

Luister, ik weet dat je op het punt staat de meest domme stap van je leven te gaan maken. Begrijp dat ik daarna niets meer voor je kan beteken, alleen een paar nietszeggende troostende woorden en een arm om je schouders of een knuffel. Maar het zullen loze woorden van troost zijn als je het einde voelt naderen, geen dokter in de wereld kan je meer behulpzaam zijn omdat er een tijdbom in je lichaam zit en niemand weet hoe die klok zal reageren bij jouw afhankelijk van de gifstoffen die reeds aanwezig waren in je lichaam. De mensen die de gaskamers inliepen wisten niet wat er met hen ging gebeuren, ik wil je heel graag vertellen wat er gebeurd als je het mRNA ‘vaccin’ gaat nemen. Doe het niet !! Wil je luisteren dan gaan we nu samen de video bekijken?

Pas daarna is het tijd om op vragen in te gaan van het waarom? Waarom zijn mensen zo slecht dat ze ons dit aan willen doen?

Voor de mensen die het vaccin reeds genomen hebben tikt de klok, we kennen de harde cijfers niet maar in de VS zijn al meer als 1.000 mensen dood na de injectie, Engeland zag ik cijfers voorbij komen van 465 vorige week, deze cijfers probeert men nu krampachtig geheim te houden om het duivelse satanische werk voort te kunnen zetten. De zogenaamde ‘overbevolking’ van deze planeet, moeder aarde, op te gaan lossen. Bedenk dat het vaccin een tijdklok is die niet overal al gelijk afgaat !!

Terwijl de Neurenberg Code 2.0 nog moeten gaan aanvangen staan de dokters nog vrijwillig op om de moorden te begaan en de toekomstige slachtoffers nog gewillig met de mauw omhoog gestroopt om het dodelijke / ziekmakende shot te ontvangen. In de geschiedenisboeken zal men zich afvragen hoe het geweest moet zijn voor de mensen om in die tijd te leven?

Vandaag 17 Maart 2021 is dit het enigste thema waar je voor gaat stemmen, niet die vervelende mondkapjes, niet die vrijheid beperkende mondkapjes en avondklok maar of je nog mag blijven leven is het -ENIGE- thema. Als die waanzin niet heel snel gaat stoppen zullen veel mensen dan nog wel de wil hebben om te leven? Stem niet voor het Kartel, het is de ondergang !! Deze mensen zijn GEK !! Hoeveel partijen hebben de vrijheid op de agenda staan als speerpunt ? Dat is je enigste keuze dus voor deze waanzin.

ENORME HOEVEELHEID VACCINATIE DODEN IN EU


Dr. Sherri Tenpenny had voor mij de ‘gouden’ uitspraak;

Er zijn maar twee zaken die mensen ziek maken.
* Te veel van het een, …
– of –
* Te weinig van het ander, …
Te veel gif of te weinig essentiële voeding

Dit is een reactie die ik jullie niet wilde onthouden: ” HIER in de familie wordt niet gevaccineerd. Punt. Als jij denkt dat je dat wel moet doen, kan je de familie verlaten! ” Noot: Zelfbescherming tegen toekomstige teleurstelling, had ik toen maar krachtdadiger opgetreden !!

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk