Proefdier -of- Proefmens? 17 Maart mocht jij je voorkeur uitspreken

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur op 17 Maart 2021


Veel mensen hebben in het verleden aangegeven fel gekant te zijn tegen het inzetten van proefdieren voor medisch onderzoek. Met 4 experimentele vaccin’s zijn -NU- de proefdieren ingeruild voor -MENSEN- !! De eerste doden vallen met bosjes in alle landen en de voorspellingen zijn een -horror scenario- Neem kennis van onderstaande informatie en kies wijs, kies voor vrijheid en het recht op zelfbeschikking !!

Gisteren kreeg ik van een dotcom.radio luisteraar een podcast toe gestuurd met een interview van Dr. Sherry Tenpenny een goed geïnformeerde arts op wetenschappelijk niveau van het mRNA vaccin / celtherapie, luister en huiver (Engelstalig) korte samenvatting:

Noot: in deze podcast + 2 uur wordt in deel 2 verteld dat het “mRNA” “vaccin” de bloed hersen bariëre doordringt. Reactie A kan leiden tot ALS spierziekte die uiteindelijk dodelijk is. Mutatie B tot FTLD het tast het deel van de hersen wat je intuïtie aanstuurt. De arts die dit presenteert zegt voorzichtig; “Ik denk niet dat dit per ongeluk zo gebeurd”. Noot: Uit haar stament blijkt dat men je beroofd van een deel van je verstandelijke vermogen. We vertellen al meer als een jaar dat het een harde landing gaat worden voor velen. De arts denkt dat die reacties kunnen gaan plaatsvinden binnen een jaar maar wellicht ook nog na 18 jaar.

Er zijn 10 mogelijke nadelige schadelijke reacties bij de celtherapie “vaccin”.

1. Allergische reactie die zelfs dodelijk kan zijn.
2. Longziekte en niet kunnen ademen en bloed ophoesten.
3. Bij nieuwe blootstelling een extreme reactie.
4. Interactie met eerdere vaccin resten
5. etc, etc.

Natuurlijke type 2 ontstekingsremmers zijn uitgeschakeld. De antilichamen kunnen met 28 verschillende proteïnen reageren waardoor er geen voorspelling gedaan kan worden waar jij getroffen gaat worden waaronder kanker en hartfalen. 

EN DAT VOOR EEN 0.23 % KANS OM TE OVERLIJDEN AAN COVID. 

Angst verlamt mensen is hiermee weer eens bewezen.

In 2011 is er een patern herkenningsmechanisme in het lichaam ontdekt waardoor blijkt hoe slim het immuunsysteem werkzaam is. De big farma industrie heeft nu met het mRNA een chemische tegenstof geïnjecteerd die dit systeem ontregeld. MISDADIG !!

Er zijn 560 medicijnen in ontwikkeling blijkt uit de FDA website voor, …. (?) … of voor levenslange behandelijk voor de schadelijke bijwerkingen van het mRNA ‘vaccin”

Arts; “Ik denk dat dit een reeds langdurig ontwikkeld “vaccin” is met een killer mechanisme op vele gebieden.

-CODE VAN NEURENBERG- commonsencetv

Vorig week werd ook door advocaten Ruth Makhacholovsky en Aryeh Suchowolski een klacht ingediend bij het Tribunaal in Den Haag vanwege de schendingen van de code van Neurenberg door de Israëlische regering en anderen die in de vorige alinea vermeld werden.(bron)(bron) Advocaat Ruth Makhchowolski vertelde Israel News op 5 maart dat “tegelijkertijd het beroep ook zal worden ingediend bij het Tribunaal van Neurenberg  samen met de Duitse advocaat Reiner Fuellmich.” (bron)

Voor miljoenen mensen zal dit als mosterd na de maaltijd zijn. COVID was een valse vlag aanslag. De vaccin’s zijn dat echter niet, die zijn echt en een horror scenario dat velen nu al dodelijk getroffen heeft. De veroorzakers dienen terechtgesteld te worden evenals het uitvoerende ‘leger’ !!

Rutte gaat je niet helpen, de Jonge gaat je niet helpen, Kaag gaat je niet helpen, het totale Kartel is tegen je en hebben zich het afgelopen jaar achter de dictatuur geschaard. Hoe slim ben jij, zie je wat er gebeurd?

Het “Spel” van Russische Roulette – TOP interview


Dit zijn verkiezingen als nooit te voor !!

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk