COVID, hoe krijg je het als een virus niet bestaat?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #0


Even een korte update gezondheidsradio / dotcom.radio basis kennis. gewoon logisch nadenken en vooral niet zwart / wit denken. Want iets heeft vaak geen enkele oorzaak maar een opeenstapeling van oorzaken. Ons COVID sprookje is gewoon een ‘valse vlag ‘ om de wereldwijde Nieuwe Wereld Orde uit te rollen. PUNT ! …. maar er worden wel mensen ziek zeggen velen. Ja dat klopt helemaal, maar er gaan niet meer mensen dood dan in een gemiddeld jaar wereldwijd dus het woord -Pandemie- is al een dikke leugen. Ken de feiten!

Als een virus nog nooit wetenschappelijk aangetoond kon worden dan bestaan er ook GEEN testen die kunnen meten of je besmet bent met een … ehh “virus”. We leven dus al 200 + jaar in een grote vaccinatie leugen. Maar een goede vraag zou zijn, hoe komt het dan dat mensen ziek worden aan een griep? Het antwoord; O.A. ondervoeding en stress, overdosis chemische stoffen en het winter seizoen (Vit. D gebrek) Want alles is nooit zwart wit. Daarmee is het goed om alles te onderzoeken. Ik hoor ook wel eens; “Ja maar wij komen uit een sterk geslacht”. Een Rolls Royce komt echter ook geen meter vooruit zonder brandstof. Ik weet uit onderzoek onder 89.000 mensen die hun vitamine / mineralen status intracellulair lieten meten, dus na de stofwisseling dat 99,5% een mineralen gebrek had en 76,5 procent een -functioneel- vitamine gebrek. En een gebrek betekend dat je lichaam veel gifstoffen gaat opslaan omdat de gereedschappen om die te verwerken op -dat moment- niet aanwezig zijn. Ziek worden is dus gewoon Russische Roulette, wanneer ben ik weer aan de beurt. Dat werd mij persoonlijk meer dan duidelijk toen het optimaliseren van de voedingsstatus op mijn agenda kwam te staan 25 jaar geleden en dit ook bijna jaarlijks laat meten. Sindsdien geen uurtje meer ziek geweest. Maar om gezond oud te worden moet er nog meer gebeuren, daar wordt nu aan gewerkt.

Ziek worden, is een opeenstapeling van problemen.

Het lichaam bestaat o.a. uit organen en cellen, die weer deel uit maken van complexe regelsystemen. De bekendste hiervan zijn het immuunsysteem en het hormonale systeem. Onderlinge cel-communicatie en de regulatie van lichaamsprocessen gebeurt deels door elektrische signalen met een breed trillingsspectrum (frequentiegebied).

Dit kan verstoord raken door de elektrische signalen die worden uitgezonden door allerlei alledaagse voorwerpen zoals telefoons (DECT en mobiel), (digitale) televisie, pc, ADSL modem, spelcomputers, lampen (en dimmers), radiowekkers, elektrische dekens, keukenapparatuur e.d.. Deze veroorzaken zoals dat heet ‘elektrosmog’. Buitenshuis vindt u deze smog in auto, trein, bus, trolley en vliegtuig.

Bron: natuur diëtisten

Bij zowel vaccinaties als deodorant worden aluminium ingrediënten toegepast, en werden ontvangstantennes ook niet van aluminium gemaakt? Zou het kunnen zijn dat sommige mensen hierdoor een ingebouwde antenne hebben waardoor ze gevoelige zijn voor elektrosmog ? Ook in Chemtrails wordt aluminium toegepast wat zo over ons uitgestrooid wordt al sinds jaren. Het belang van regelmatig detoxen is daarmee essentieel !!

Rob Hundscheidt vertaalde voor Gedachtenvoer onderstaande gedachten

WISE TRADITIONS PODCAST AFLEVERING 274
Is het Coronavirus besmettelijk?
Sally Fallon Morell
26 OKTOBER 2020 DOOR HILDA LABRADA GORE
Nederlandse vertaling Rob Hundscheidt

Neem je deze ziekte niet serieus ?
Denk je dat dit eerder een ziekte is zoals een zware griep ?We moeten dit echt wel serieus nemen. Sommige mensen zeggen: “Het is een erge vorm van griep.” Maar nee ! Mensen die aan deze corona-ziekte lijden zijn ook echt flink ziek. Het resulteert in hypoxie waarbij je geen zuurstof naar de organen krijgt, en wat er dan gebeurt, is dat het ijzer uit de rode bloedcel komt. Het is een soort van giftig ijzer in je lichaam en dan stromen de bloedcellen rond in je bloedbaan terwijl ze geen ijzer bevatten zodat ze geen zuurstof naar de cellen kunnen brengen. Dit is echt ernstig. De autopsies tonen bloedstolsels over het hele lichaam aan, en de longen zien er niet eens meer uit als longen. Dit is dus nog al wat meer dan gewoon maar een aandoening van de luchtwegen.

Dit is een ziekte van het hele lichaam, maar die wordt NIET veroorzaakt door een virus, en is dus ook niet besmettelijk. Het wordt veroorzaakt door de uitrol van 5G, en dan vooral bij elektrisch gevoelige mensen. We weten dit omdat er al in de jaren ’70 onderzoek is gedaan naar 5G op deze millimetergolven. Deze onderzoeken werden gedaan door de marine, door de Sovjets, en dit is wat ze vonden, namelijk ernstige symptomen van blootstelling aan millimeter golftechnologie. Dat is wat 5G ook is, want wat is millimeter golftechnologie? Het is een soort röntgenstraling die door je kleding heen kan kijken. Dit is ook wat ze gebruiken in luchthavens.

Wanneer je door dat ronddraaiende ding gaat, word je twee seconden lang blootgesteld aan millimeter golftechnologie en er is veel bezorgdheid geweest over de veiligheid hiervan. Zwangere vrouwen en kinderen mogen niet door die machines gaan, omdat men daar een gezondheidsproblemen heeft erkend, de bedreiging voor de gezondheid door millimeter golftechnologie. 5G is echter heel wat meer dan maar twee seconden blootstelling aan deze straling, het is 24/7. Je baadt non-stop 24 uur per dag in deze technologie, vooral als die vlak bij je huis is.

Ik wil hier graag meteen bij zeggen dat het niet klopt wat er in de reguliere media beweerd wordt dat dit verkeerde informatie zou zijn en dat sommige platforms zelfs gewoon alles verwijderen waar op staat dat er een verband is tussen 5G en het coronavirus.

We hebben bijna zoiets als een regerings-overname in dit land, en die wordt gedaan met de verkeerde informatie dat dit een virus is. Terwijl iedereen in quarantaine is geplaatst, zetten ze de 5G overal in, gaan ze naar middelbare scholen en zetten ze daar de 5G in, waarbij ze zeggen dat ze desinfecterende teams zijn. Terwijl de infecties overal omhoog gaan. De eerste uitbraak van deze ziekte was in Wuhan, China. Wuhan, China, alwaar 5G voor het eerst op grote schaal werd geïmplementeerd. Ze plaatsten het aantal van maar liefst 10.000 basisstations allemaal samen op de oppervlakte van één stad. Men kan inschatten hoe veel dat is als men weet dat dit grote aantal normaal in een gebied van de hele Verenigde Staten staat en wat dan nu in maar een stad staat. Dat was het moment waarop mensen ziek begonnen te worden. Er kwam toen een grote piek toen ze de 5G op een grote snelweg in Wuhan in werking stelden. Toen kwam het naar New York en Los Angeles, de grote steden, en verspreidde zich toen naar de kleinere steden. Dat is dan wat ze de verspreiding van dit virus noemen. Mensen worden nu ziek in Florida, zuidoosten en zuidwesten -nadat- ze deze technologie in werking zetten.

Ik wil hier graag meteen bij zeggen dat het niet klopt wat er in de reguliere media beweerd wordt dat dit verkeerde informatie zou zijn en dat sommige platforms zelfs gewoon alles verwijderen waar op staat dat er een verband is tussen 5G en het coronavirus.

Noot: Dezelfde effecten die optraden bij radar, 1G, 2G, 3G, en 4G, bij de hoogspanningsmasten etc.

Als deze radiografische golven bijvoorbeeld altijd om ons heen zijn en er in veel steden 5G is, waarom zijn we dan niet allemaal ziek?

Ik ga terug naar dit prachtige boek, Invisible Rainbow, hier kreeg ik het voorbeeld van de griep van 1918. In de vroege dagen dat ze elektriciteit begonnen te bestuderen, waren de eerste elektriciens deze genezers die stroom op je zetten en zo, het waren geen elektriciens in je huis. Wat ze opmerkten, was dat ze mensen probeerden te genezen met elektrische stroom, Leidse potten en dergelijke. Ze merkten dat sommige mensen extreem gevoelig waren voor elektriciteit en dat anderen draden konden vasthouden met ladingen die er doorheen gingen, en dat had helemaal geen invloed op hen. Er zijn mensen die extreem elektrisch gevoelig zijn en mensen zoals ik die maar een beetje elektrisch gevoelig zijn. Er is hier iemand op kantoor die geen mobiele telefoon kan gebruiken. Ze is elektrisch gevoelig of ze kan niet eens in de buurt van een mobiele telefoon zijn. Er is een groot bereik in gevoeligheid. We hebben geen antwoorden er over waarom sommige mensen gevoeliger zijn dan anderen.

Sommige mensen zijn waarschijnlijk beter bestand er tegen vanuit een betere constitutie. Wat u zegt, heeft grote gevolgen voor onze omgang met deze gezondheidscrisis.

Als we echter niet er achter komen wat de oorzaak is, als we niet beginnen met de waarheid van wat dit veroorzaakt, zullen we het nooit kunnen oplossen. Het is tenslotte ondanks alle maatregelen tot nu toe niet beter er op geworden omdat mensen in quarantaine zijn geweest, op sociale afstand zijn geweest, maskers hebben gedragen en alles is nog erger geworden. We hebben ongeveer 50.000 tot 55.000 mensen die de ziekte hebben opgelopen en duizenden doden. We minimaliseren deze sterfgevallen niet. Dit is een ernstige zaak. Het kan alleen maar erger worden omdat we het niet op de juiste manier benaderen.

Het lijkt er eerder op alsof we de symptomen aanpakken in plaats van de oorzaak van onze hoofdpijn.

Niet eens dat. Het is alsof we zeggen dat uw hoofdpijn een besmettelijke ziekte is. Kom niet bij mij in de buurt met je hoofdpijn, anders krijg ik ook hoofdpijn. Er is zoveel ellende omdat mensen geen maskers willen dragen en ik maak me vooral zorgen over kinderen en jongeren die weer naar school gaan, omdat veel van de middelbare scholen nu 5G op de scholen hebben geïnstalleerd. Ik maak me ook zorgen over sportstadions, omdat Verizon een programma heeft om 5G in de voetbalstadions te plaatsen, zodat mensen deze geweldige ervaring op hun mobiele telefoons in de voetbalstadions kunnen beleven. Hier op kantoor gaan we naar de Nationale-spellen en je merkt daar dan dat je je mobiele telefoon niet kunt gebruiken in het stadion omdat er niet genoeg bandbreedte is en iedereen probeert zijn telefoon te gebruiken. Dat is alles waar het om gaat, want zo kun je jouw mobiele telefoon niet gebruiken in het stadion. Wat ze willen, is dat je je mobiele telefoon in het stadion wel kunt gebruiken. Daarom zijn overal in het hele stadion 5G-zenders.

Als mensen dan ziek worden, zullen ze zeggen: “We hadden niet moeten toestaan dat al deze mensen bij elkaar kwamen”, omdat ze ervan overtuigd zijn dat het een soort besmetting is.

Het lijkt besmettelijk, maar het is niet besmettelijk. Er zullen hotspots zijn omdat er hotspots van elektromagnetische activiteit zijn en 5G daar bovenop plaatsen en het is te veel voor de meeste mensen.

Wat u zegt betekent ook dat we economisch gezien weer de vrijheid kunnen geven om te denken dat we weer aan het werk kunnen. We kunnen weer aan het werk gaan zonder bang te zijn dat we ziek worden.

Ja, in zekere zin. We gaan het niet aan elkaar geven en we hoeven de mensen niet te schamen. Ik maak me zorgen over bepaalde soorten werkplekken. Bijvoorbeeld vleesverwerkende bedrijven. Er zijn veel gevallen geweest in vleesverwerkende fabrieken. Wat is er in vleesverwerkende fabrieken? Er is een overweldigende elektrische activiteit. Er zijn transportbanden waar veel statische elektriciteit van af komt, mensen werken dag en nacht vlak langs deze transportbanden. Als ze 5G in de fabrieken hebben geïnstalleerd, wat heel goed mogelijk is, zullen mensen ziek worden en plastic barrières gebruiken waardoor en waaronder ze maskers dragen, maakt dit het alleen maar erger omdat ze in die maskers niet kunnen ademen. Het maakt ze kwetsbaarder.

Er zijn studies die dat bevestigen.

Een interessante man uit Spanje deed een statistische analyse van het aantal 5G-basisstations en de ziekte-incidenten in Europa en wanneer ze werden uitgerold. Het is een bijna perfecte overeenkomst in te vinden. Het land dat het eerst 5G heeft gehad, is het kleine landje genaamd San Marino in Italië, maar het is wel een apart land. Ze hadden het als eerste en ze hebben de meeste gevallen per populatie gehad. Het is goed om daar eens naar te kijken.

Ik vraag me ook af waarom dit verhaal waarschijnlijk wordt gecensureerd? Waarom komt dit niet naar de mensen? Waarom is er dit samenhangende verhaal dat we maskers moeten dragen om levens te redden en thuis te blijven tot het vaccin er is ?

Ik ga altijd terug naar wat Rhett Butler tegen Scarlett O’Hara zei in Gone with The Wind. Ze vroeg hem hoe hij tijdens de oorlog al zijn geld had verdiend. Hij zei: “Mijn liefste, er is meer geld te verdienen met de vernietiging van de beschaving dan met het opbouwen ervan.” De ziekenhuizen kunnen er veel geld mee verdienen. Als iemand in het ziekenhuis aan de beademing wordt gezet en de ventilatoren je vermoorden, dan is dat de kus des doods en krijgen ze $ 39.000 van Medicare. Als mensen worden opgenomen voor longontsteking, krijgen ze $ 4.000 van Medicare. Er is dus één ding dat meer winst oplevert, en dat is als ze het zo doen op basis van wat hen is opgedragen. Dan zijn al deze bedrijven aan het kwijlen om dit vaccin uit te brengen.

Het geld dat ermee gemoeid is, is enorm en het maakt mensen blind voor wat wel of niet juist is. Veel praten over het vaccineren van iedereen. De vroege onderzoeken naar deze vaccins hebben al aangetoond dat er veel problemen mee zijn en dit is een nieuw type vaccin. Het is gemaakt door genetische modificatie. Het idee is dat het wordt gegeven als een naald met drie pennen en dat twee van de uitsteeksels je een kleine elektrische schok geven die de celmembranen opent en dat genetisch materiaal in je cellen duwt. We hebben niet voor niets een ondoordringbaar celmembraan en dat is om vreemde stoffen buiten te houden, maar het vaccin zal worden ontworpen om het allemaal door het celmembraan te duwen.

Gebruiken ze dit vaccin of werken ze omdat het sneller is om sommige stappen te omzeilen?

De stappen voor het maken van de “ouderwetse vaccins” zijn veel langer. Het kost veel tijd om ze te doen. Ze moeten ontwikkeld worden, ze moeten in deze culturen groeien en dan heb de naalden en flesjes nodig. Ze hebben de droom om in één keer zeven miljard mensen te vaccineren. Het kan niet gebeuren en het zal worden overhaast. Ik denk niet dat ze op deze manier zelfs een vaccin kunnen maken dat veilig is en zelfs niet wetenschappelijk. Iedereen vraagt: “Hoe zit het met dit virus? Hoe zit het met dit kleine ding dat je ziet met al deze stekels die eruit steken niet kunt zien? ” Logisch, want dat is een computertekening. Het is geen virus.

Dat is een tekening, want ze hebben het virus niet kunnen isoleren om er zelfs maar een mooiere foto van te maken dan dit stekelig ding.

Het “virus”

Ze hebben dit zogenaamde virus nooit kunnen isoleren. Alle studies hierover tot nu toe zeggen dat we het virus niet hebben geïsoleerd. Hoe weet je dan of het ook werkelijk een virus is? Wat gebeurt er in uw cellen als ze vergiftigd worden, inclusief ook zo bij een door elektromagnetische straling vergiftigde cel?  Nou, dan produceren deze kleine lichaampjes die exosomen worden genoemd, en exosomen zien eruit als een coronavirus. Ze hebben deze kleine kussentjes die eruit steken. Wat de exosomen doen, is dat ze deze gifstoffen opslokken. Ze halen ze uit de cel, ze doen het opruimen van je cel. Ze gaan ook naar andere cellen en hechten zich vast met die kleine dingen die eruit steken en die we op de tekening hebben gezien. Die dingen zeggen: “Wees voorzichtig, er komt vergif aan en je moet je voorbereiden.” Ze zijn een communicatiesysteem met alle cellen in het lichaam en exosomen zijn niet slecht.

Ze zijn precies even groot als dat wat ze virussen noemen. Ze werken op dezelfde receptoren. Ze zien er hetzelfde uit. Ze zijn niet slecht voor ons. Het is net als 100 jaar geleden, we dachten toen ook dat alle bacteriën slecht waren. We gaan er daarbij van uit dat deze dingen slecht zijn, ze zijn vijandig en daarom hebben we gepasteuriseerde melk, antibiotica en al dat spul. Plots realiseren we ons dat bacteriën niet levensbedreigend zijn. Ze zijn essentieel voor het leven. Zonder al deze goede bacteriën in onze ingewanden, op onze huid, in ons lichaam, zijn we dood. Toen ze eindelijk deze kleine virussen in 1931 met de uitvinding van de elektronenmicroscoop vonden, en ze deze kleine dingen in de cellen zagen, gingen ze er meteen van uit dat deze slecht waren.

De natuur is ruw, en met tand en klauw. Dit is de hele houding van de materialistische wetenschap. ‘Dat is allemaal slecht. Het is vijandig. We hebben wetenschap nodig om ons te beschermen. ” De meer spiritueel ingestelde wetenschappers zijn vervuld van ontzag en bewondering voor de natuur en kijken naar deze kleine dingen in de cellen en zeggen: “Waar zijn deze voor?” Dan gaan we er niet vanuit dat ze slecht zijn, in plaats van bij voorbaat er van uit te gaan. Het zal nog 20 of 30 jaar duren voordat zich een paradigma verschuiving voordoet om ons te realiseren dat we een viroom hebben net zoals we een bioom hebben. Deze exosomen – deze zogenaamde virussen – helpen ons waarschijnlijk om ons aan te passen aan de elektrosmog waarmee we zijn omgeven.

Je bent niet de enige met wie we in deze show hebben gesproken die hierover heeft gesproken. Dr. Andrew Kaufman gaf ook aan dat we het virus de schuld geven, en dat het is alsof we de brandweerman de schuld geven van de brand. Het zijn helpers die dan ter plaatse zijn als er brand is, maar wij zien ze dan zonder enigerlei reden er voor als de vijand.

We hebben een geheel nieuwe houding ten opzichte van ziekten nodig. Er zijn maar twee dingen die ziekte veroorzaken. De ene is ondervoeding en de andere zijn toxines, waaronder toxines voor elektromagnetische straling. Het medicijn daarvoor is veel moeilijker. Het kost tijd. Je moet geduld hebben. Er is geen magische pil. Er zijn geen enorme winsten voor de farmaceutische bedrijven. We moeten de planeet opruimen en dat is niet sexy vergeleken met het uitbrengen van een vaccin en het levert zeker niet veel geld op. Je kunt zien wat de aantrekkingskracht is van de vaccins en de magische pillen.

Wat gifstoffen betreft, laten we naar het artikel van Stephanie Seneff gaan over glyfosaat en luchtverontreiniging.

Ze heeft over COVID geschreven en ze laat zien dat de hotspots juist daar zijn waar de hoogste luchtverontreiniging is en vooral het gebruik van biodiesel, niet van gewone oude benzine. Het is het nieuwste om de planeet te redden en je gaat recyclen, fossiele brandstoffen gebruiken en zo. De biodiesel is vervuild met Roundup. Ze maken de biodiesel van sojabonen en maïs en het is zeker niet biologisch. Er zit veel Roundup in deze diesel en blijkbaar is de combinatie van de dieselbrandstof en de Roundup behoorlijk dodelijk. Een van de dingen waar ze op wijst, is dat sommige van de oppervlakteactieve stoffen in de longen die ons beschermen een collageencomponent hebben en als het glyfosaat in deze oppervlakteactieve stoffen wordt ingebouwd, werken ze niet en beschermen ze je longen niet.

Noot: we plaatsten een eerder artikel dat ook al de gevaren van diesel noemde maar dan van schaliegas

Wat ik ontdekte is dat de effecten van millimetergolven worden vergroot als er veel luchtvervuiling is. Dit is een dubbele klap. Als je denkt aan Noord-Italië, waar er veel gevallen zijn geweest, hebben ze de ergste luchtvervuiling ter wereld. Ze gebruiken daar de meeste biodiesel ter wereld en dat is ook de plaats waar ze 5G in Europa hebben uitgerold. Het was in Noord-Italië. Het is net als een aanval vanuit meerdere kanten, en toen werden de mensen ziek. Er is geen virus voor nodig om te verklaren dat mensen vergiftigd raken.

Besmettelijk Coronavirus:   de bedrijven kwijlen om een vaccin op de markt te brengen. Het geld dat ermee gemoeid is, is enorm en het maakt mensen blind voor wat wel of niet juist is.

Als mensen dit allemaal met eigen ogen willen zien, kunnen ze lid worden en dan krijgen ze dit driemaandelijkse tijdschrift omdat het anders is dan het reguliere paradigma, het zal mensen een pauze geven.

Mensen zeiden: “Waarom dwaal je af van Weston Price?” Ik denk niet dat we dat doen. Allereerst is er een sectie in dit tijdschrift over voeding en hoe u uzelf kunt beschermen met een dieet. Je wilt veel verzadigd vet in je voeding zodat je goede, sterke en gezonde celmembranen hebt. Ze worden niet gestoord door de elektrosmog. Ik ga terug naar wat Dr. Price zei toen hij in Afrika was. Hij was een van de eerste Amerikanen die naar het binnenland van Afrika trok. De blanken moesten oppassen. Ze moesten altijd schoenen aan hebben en netten gebruiken, enzovoort. Hij was verbaasd dat de Afrikanen die hun traditionele dieet volgden, geen spoor van deze zogenaamde infectieziekten hadden. Ze hadden geen malaria. Ze hadden geen knokkelkoorts. Ze hadden geen elefantiasis. Ze hadden deze ziekten niet.

Het wijkt niet af wat Dr. Price heeft beschreven hoe ze worden beschermd door hun voedingswijze. Hetzelfde met TB. Hij heeft het meerdere keren over tuberculose in zijn boek dat mensen die traditionele diëten volgen met de brede gezichtsstructuur en hij theoretiseert dat een goede longstructuur geen tuberculose kreeg. Ze woonden in rokerige huizen en ze hadden allerlei soorten vervuiling in hun huizen, maar ze kregen geen tbc. Wat we zeggen is dat je gifstoffen moet vermijden, een goed dieet moet hebben en dat dit gezond is.

Dat is wat we de hele tijd hebben gezegd.

Het zijn niet de ziektekiemen die u doden. De ziektekiemen zijn er. Zij zijn de opruimploeg. De bacteriën ruimen het dode weefsel op en de ‘virussen’ / exsosomen ruimen de gifstoffen in uw cellen op.

Had Dr. Tom Cowan hier ook een artikel over?

Hij had het derde artikel in zijn gedachten over de gezondheidscrisis. Het enige waar ik op wil wijzen over wat Tom zei, is over het testen. We hebben giechel-aanvallen gehad over deze test omdat deze test geen virussen opspoort. Het geeft niet aan dat je een Coronavirus hebt. Het vindt alleen wat kleine stukjes genetisch materiaal. Als de test zich vervolgens vermenigvuldigt met genetisch materiaal, of als ze het een bepaald aantal keren vermenigvuldigen, krijgen ze een positief resultaat, maar ze kunnen het ook in een andere iteratie doen en krijgen dan een negatief resultaat. Ze kunnen de test instellen om de gewenste resultaten te krijgen. Deze test is volkomen waardeloos en met deze Coronavirus-tests mag dan eigenlijk ook geen diagnose worden gesteld.

Zijn dit de PCR-tests waarnaar u verwijst of de antilichaam test?

Meestal gebruiken ze de PCR-test, die nooit bedoeld was voor diagnose. Ik hoorde een verhaal dat ze een aantal tests naar een laboratorium stuurden en 100% kwam positief terug en de verslaggever onderzocht dit en ze zeiden: “We hebben een fout gemaakt. Het was slechts 9% positief. ” Ondertussen stuur je al deze mensen naar ziekenhuizen en ze zetten ventilatoren op en ze gaan dood. Ik hoorde een verhaal van een vrouw die naar de dokter ging om zich te laten testen en ze zeiden: “De tests zijn op. We laten het je weten wanneer er tests zijn. ” Drie dagen later krijgt ze per post de uitslag van een test. Er staat dat ze positief is. Dit is wat mensen ertoe brengt te zeggen dat er geen ziekte is. Het is de milde griep of wat dan ook. Daar ben ik het ook niet mee eens. Het is een ernstige ziekte, maar we moeten niet afgaan op de resultaten van deze tests.

Ze zijn zinloos, ze zijn nutteloos. Ze worden gebruikt om mensen te overrompelen en ze in situaties te brengen die voor hen eng zijn. Wat we zouden moeten diagnosticeren bij deze symptomen, zoals bij elke goede dokter. Een laatste ding hier, zoals al vele malen is opgemerkt, zijn de ouderen, het immuunsysteem en de mensen met reeds bestaande gezondheidsproblemen die hier het meest kwetsbaar voor zijn. Waarom hebben ze reeds bestaande gezondheidsproblemen? Het is omdat ze al een slecht dieet hebben gevolgd, zijn blootgesteld aan veel gifstoffen, plantaardige oliën hebben gegeten, veel glyfosaat in hun dieet hebben gekregen en op veel manieren ondervoed zijn. Ze zijn kwetsbaarder

Dit was veel stof tot nadenken. Sommige mensen zeggen dat dit allemaal politiek is en dat er verdeeldheid is over de perceptie van testresultaten of dit of dat te maken heeft met welke partij je hebt aangesloten. Hoe denkt de Weston A. Price Foundation daar over?

We proberen buiten de politiek te blijven, maar het is moeilijk omdat we bijvoorbeeld iets hebben gepost over de maskers en hoe ze nutteloos zijn, de poriën in het masker zijn tien keer groter dan welk virus dan ook. Zelfs als dit wordt veroorzaakt door een virus en iemand me een e-mail heeft gestuurd en me ervan beschuldigt een Trump-supporter te zijn. Ik zeg niet dat dit goed of slecht is, ik zeg dat mensen hierin een ingebouwde politiek hebben. Ik zal voorspellen dat veel politici en gevestigde exploitanten in november 2020 zullen worden verslagen. Mensen zijn hierover boos, of ze nu Republikeinen of Democraten zijn. Ze zijn ingegaan op deze onzin, deze onwaarheden en hebben deze dictatoriale maatregelen aan de bevolking opgelegd. Ik denk dat we veel veranderingen zullen zien in de politieke functies, wat waarschijnlijk een goede zaak is.

De stichting ondersteunt geen bepaalde partij of kandidaat.

Helemaal niet, maar we zijn hiervan beschuldigd omdat we hebben gezegd dat de maskers dom en nutteloos zijn. Ik woon in Maryland en ik wil zeggen dat onze gouverneur heel redelijk is geweest, het is hier niet al te ernstig geweest.

Wat zou je doen als je op een plek was waar ze zeiden: “Je kunt hier alleen winkelen als je een masker draagt?” Zou je meedoen of in opstand komen?

Besmettelijk Coronavirus: de kiemtheorie van de geneeskunde is tot het uiterste doorgevoerd. Het is tijd om hiervan af te komen en terug te gaan naar iets dat meer op feiten en wetenschap is gebaseerd.

We vragen mensen niet om de wet te overtreden, maar we vragen mensen om hun politici, hun vertegenwoordigers, hun buren voor te lichten. Toen dit allemaal begon, besloten Tom en ik een boek te schrijven genaamd The Contagion Myth. (vertaald NL) We hebben een geweldige uitgever die boeken snel op de markt kan brengen. Het is een leesbaar boek, niet te technisch. Ik hou er niet van om op dit programma te blazen. We deden het zodat mensen konden onderwijzen. Dit is absoluut een leermoment hier voor de hele wereld. Het is een manier om van deze kiemtheorie van de geneeskunde af te komen, want dat is wat er is gebeurd. De kiemtheorie van de geneeskunde is tot het uiterste doorgevoerd en heeft van iedereen onze vijanden gemaakt. Iedereen zou ons ziektekiemen kunnen geven. We zijn bang, mensen zijn bang, ze zijn achterdochtig, ze zijn boos. Het is tijd om van deze medicijnfilosofie af te komen en terug te gaan naar iets dat meer op feiten en wetenschap is gebaseerd.

De kiemtheorie heerst en wat ze nu doen is, dat ze klaslokalen proberen hygienisch schoon te maken. In de bioscoop willen ze de circulerende lucht wat antibacterieel spul naar binnen brengen. Dit zal ook schadelijk zijn voor onze gezondheid.

De kiemtheorie is verkeerd. Het is altijd verkeerd geweest. Een van de dingen waar we het in het boek over hebben, is hoe Louis Pasteur een vals spel speelde. Hij was een plagiaat en een bedrieger. Ik weet dat dit een revolutionaire bewering is, maar niemand heeft ooit bewezen dat ziektekiemen ziektes hebben veroorzaakt of dat het virus ziektes heeft veroorzaakt. Dit is een bijgeloof, een mythe. Ons boek heet The Contagion Myth, want dat is het. Het is een irrationele overtuiging als het niet op wetenschap is gebaseerd.

Ik zou jou en Tom graag over dat onderwerp willen interviewen als het boek uitkomt. Bedankt voor je tijd, Sally. Bedankt, Hilda.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk