17 Maart, dé misdaden vol in de spotlights


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #364


UPDATE 16-03-2021 bijdrage Mike Donkers

De verkiezingsshow wordt er volgens mij een die doet gaat denken aan 3 November 2020 in de VS tussen Trump & Biden. Alle trucjes worden van stal gehaald om de gedoodverfde winnaar FvD -NIET- van de overwinningsglorie te laten proeven ter glorie van wat we kennen als ‘het kartel’. Rutte zijn houdbaarheidsdatum is verlopen en een dame mag het stokje over nemen, mevrouw Kaag die wil dat graag “Si(e)g-NWO Heil”. Fraude dus, en zo moet het zijn.

Verkiezingsfraude past precies in het plan !!

Want als je denkt dat het alleen in het moderne America een frauduleus Deep State schouwspel opgevoerd kan worden dan heb je het mis. Ook in het oh-zo criminele kikkerlandje is het podium klaar gezet om de marionetten zich in het volle licht te laten tonen. Laten zien wie hun bazen zijn, hoe de lijntjes lopen, via het World Economic Forum, het Building Back Better plan, Bilderberg, en noem ze verder maar op de clubjes die tezamen dit duistere plan gesmeed hebben.

Voor de gehele wereld mag ook onze verkiezing het donker versus licht toneelspel ontvouwen. Deze Dark to Light verkiezingen vallen immers samen met het èènjarig jubileum van de dictatuur. Dat is te zeggen dat Nederland evenals vele andere landen onder de EU dictatuur valt, de EU die op zich weer onderdeel is van de Nieuwe Wereld Orde. En op 17 Maart 2020 werd het allemaal in het volle licht getoond de dictatuur door een ieder zijn vrijheid te ontnemen, lockdowns, werkeloosheid, faillissementen en dan nu medische terreur met verplichte vaccinaties, … eeh vrijwillig verplicht want er is nog een klein probleempje met de Code van Neurenberg.

These People Are Stupid

Deze mensen zijn stom, dat konden we vele malen lezen in de Q posts. Ze dachten onoverwinnelijk te zijn en moeten nu wel doorpakken, ze hadden al lang in de gaten dat de leugens nooit meer stand kunnen houden en de verkiezingen verloren gaan worden. Dus het draaiboek van de VS verkiezingen werd ook hier in stelling gebracht aangepast op het locale gebruiken en systeem. Stemmen per post, stemmen tellen op een andere locatie, populisten weren als controleurs op de stemlocaties en dan natuurlijk de computer software goedgekeurd door de eigen marionetten.

Niets is meer overtuigend voor de slapers dan opzichtige fraude voor je ogen te zien ontvouwen om zo in ongeloof te ontwaken. Dat podium krijgen ze, betrapt op heterdaad. Of Sigrid Kaag ook net zo lang mag genieten van de nep rol als Joe Biden valt te betwijfelen, immers met 9 staten in de VS terug naar normaal gaat het COVID verhaal snel in duigen vallen en de volkswoede zal gigantisch zijn en een beter script dan Thierry Baudet simpelweg te laten winnen zoals verwacht.

Want ja, het is duidelijk men vreest het FvD dat moge wel duidelijk zijn aan de opgeworpen hindernissen tijdens de campagne en de de aanval op allerlei randzaken behalve de feiten want daar had het Kartel de strijd al lang geleden verloren.

Mijn stem is al afgekeurd hoorde ik. Stemmen vanuit het buitenland is de eerste keer een heel gedoe, en dan moet je allemaal lezen hoe je de stem moet uitbrengen. Om dat vervolgens in een envelop te stoppen, dat dacht ik wel zelfstandig te kunnen uitvoeren na 68 jaar. Fout, fout, fout. Het verkeerde formulier in de verkeerde envelop en je stem wordt afgekeurd hoorde ik. Check, plan geslaagd, de eerste stemmen zijn al afgekeurd voor de verkiezingen begonnen zijn.

Maar daar heb ik vrede mee want de stommeriken moeten de kans krijgen te frauderen zodat een ieder nog een laatste kans krijgt wakker te worden. Vanuit dit standpunt wordt het een mooie show om te zien hoe de dag zich gaat ontvouwen, de teleurstelling is al verwerkt dus. Let’s go !!

Na 3 november weer eens een dagje TV, lang geleden, top entertainment, daar kan geen Hollywood productie tegen aan. 

Update 15-03-2021 RTL nieuws

Verkeerde envelop
De 70-plussers die per post mogen stemmen, krijgen namelijk twee enveloppen: een envelop voor het stembiljet, waarop ‘Deze envelop is alleen voor het briefstembiljet’ staat, en een retourenvelop. Op de retourenvelop staat het adres en antwoordnummer. De dichtgeplakte envelop met daarin het stembiljet gaat samen met de ondertekende stempas in de retourenvelop. Door het stembiljet in een aparte, gesloten envelop te stoppen en bij de stempas weg te houden, blijft het geheim wat de kiezer heeft gestemd.

Maar volgens de wet mag men op het briefstembureau geen enveloppen zonder adres openen. Daarom zijn ze ongeldig. Mensen die een fout hebben gemaakt, kunnen dat nog herstellen. Wie per post wil stemmen, kan zich tot vrijdagmiddag 17.00 melden bij de gemeente voor een nieuwe stempas en enveloppen.

Als je het bovenstaande snel leest dan is een fout zo gemaakt, (als meer als 10.000 mensen die fout kunnen maken is de communicatie fout), ik zou dus naar Den Haag moeten rijden want ik heb geen gemeente meer in NL. En dat met gesloten covid grenzen, 200 brandstofkosten, nee. Het is gewoon een smoesje om zo stemmen af te vangen en zo hebben ze speling om te frauderen en onze adressen/gegevens te gebruiken.

Mike Donkers

Zojuist ook gestemd via socialpeiling.nl. FvD nog altijd ruim aan kop. Ook ik wil blijven geloven in een monsterzege voor FvD. De vergelijking met Trump en Brexit in 2016 gaat mogelijk ook hier op. Als we massaal gaan stemmen op FvD wordt het nl. wel heel lastig om te frauderen!

Bovendien heeft dit internationale consequenties voor de complete C19/Build Back Better-agenda. Als FvD Nederland opengooit en een eind maakt aan de klimaatnonsens, als de grondwet in ere wordt hersteld en de rechterlijke macht wordt aangepakt (toeval dat Hiddema ineens weer in beeld is?), dan zal dit een voorbeeldfunctie hebben voor alle Europese landen.

Geen wonder dat ze zo in paniek zijn en op alle mogelijke manieren FvD proberen te framen en dwarsbomen in het land. Het heeft echter allemaal een averechts effect. Dit is exact hetzelfde als wat Trump deed: hij was de bliksemafleider en ving alle klappen op.

Vallen ze Van Haga aan? Nee, ondertussen deelt Van Haga ongehinderd dodelijke klappen uit in de kamer naar die leugenachtige Hugo en neemt zijn populariteit met de dag toe. Hij kan dan ook rekenen op talloze voorkeurstemnen. Je wil niet weten hoeveel mensen mij hebben verteld te zullen stemmen op Van Haga, Thierry wordt gezien als een beetje een korpsbal.  Maar dat is nu juist het briljante aan het spel dat Baudet en Van Haga spelen en er is niets wat de Deep State hier nu nog aan kan doen!

Daarom gaat mijn stem juist naar Thierry. Hij is het brein achter dit meesterlijke schaakspel. Bovendien wil ik iets goedmaken. In de vorige verkiezing ging mijn stem weliswaar naar FvD, maar ik had meer vertrouwen in Hiddena dan in Thierry, net zoals mensen nu in grote mate opnieuw de nr. 2 meer zien zitten. Je ziet dus dat Thierry hetzelfde spel opnieuw speelt. Alle pijlen zijn op Baudet gericht, terwijl Van Haga doelpunt na doelpunt scoort in de kamer. Hiddema heeft mij teleurgesteld en dat wil ik rechtzetten. Tegelijkertijd zegt iets in mij dat de teleurstelling rondom Hiddema ook onderdeel van het plan is geweest, de Deep State moet geloven dat ze niets te vrezen hebben van deze oude man en zijn tijd komt nog wel als Minister van Justitie.

Dit is irregular warfare, zoals Q dit beschrijft. Ik ga ook morgen stemmen, op de 17e (Q Day). Ik heb begrepen dat i.v.m. ‘cojona’ de potloden meegenomen mogen worden. Dat wordt mijn tastbare herinnering aan wat hopelijk een historische dag gaat worden, niet alleen in NL maar wereldwijd. Begint March Madness hier en is dit The Shot Heard Around The World?

En is het interview dat Hiddema gaf aan die sneuneus van Jinek over ‘spielerei’ en ‘racistische drek’ ook een meesterzet geweest? Ogenschijnlijk lijkt de Hiddemeister mee te zijn gegaan in het narratief van Baudet als ‘racist’. Ik heb afgelopen zondag die ‘hit job’ gezien. Maar is het niet Jinek die hier in de val is gelokt omdat de mediatactieken veel te voorspelbaar en eendimensionaal zijn en Baudet ze intellectueel op alle fronten te slim af is? Irregular warfare.

Er is nog meer aan de hand in dit kleine land. Nergens anders ter wereld hebben we aanvullende troepen in de vorm van Jensen via de media (toeval dat juist nu Baudet te gast is bij Jensen?) en Viruswaarheid. Baudet mag bij Jensen vertellen dat hij het in het begin ook fout had ingeschat. Ik had vorig jaar al door dat dit een 1-2’tje was tussen Baudet en Jensen: de voltallige politiek, incl. FvD, moest teleurstellen, zodat Jensen een jaar lang de waarheid kon vertellen. Nu is Baudet zogenaamd bijgedraaid en vertegenwoordigt hij het voortschrijdende inzicht dat menige FvD-stemmer een jaar later heeft gekregen. Sometimes you can’t tell people, you must show them.

En dan zijn er nog de rechtszaken van Viruswaarheid. Het rechtssysteem moest worden ontmaskerd voor de corrupte bende die het is. VW wisten dat ze kansloos waren, er moest een andere winst worden behaald en ook dit heeft bijgedragen aan voortschrijdend inzicht. Sometimes you can’t tell people, you must show them.

Ogenschijnlijk opereren FvD, Jensen en VW onafhankelijk van elkaar, maar wat nou als dit een GECOORDINEERDE AANVAL is VAN MEERDERE FLANKEN? Je ziet nu al Baudet en Jensen de rijen sluiten en ondanks dat ze zeiden geen politieke ambities te hebben zijn Willem Engel en Morry Krispijn nu ook actief in de politiek. Sluiten zij zich straks aan bij FvD? Het zal voor het grote publiek er uitzien als een organische en logische ontwikkeling, want het is nu al duidelijk dat Lijst 30 geen schijn van kans heeft. Irregular warfare.

Daarom mensen, ga morgen stemmen. Doe niet moeilijk en draag je slavenmasker en ontsmet je handen. Binnen 5 minuten sta je weer buiten en je mag het potlood nog meenemen ook als souvenir! Jouw strijd is niet met de mensen die het beleid uitvoeren, maar met diegenen die het beleid uitzetten, #StemZeWeg.

o.a verkiezingsfraude
Stemmen voor vrijheid geeft weinig keuzes FvD

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk