Komende tijd gaan veel mensen Pijn & Woede ervaren, wellicht is dat hoop gevend? Update


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #357


BELANGRIJKE UPDATE 15-03-2021 onderaan het artikel

Kort samengevat, met het niet bestaande Corona / COVID virus werd de wereld bevolking de vrees aangepraat dat je dood zou gaan door de verschrikkelijke pandemie. Deze angst werd gebruikt om in de gehele wereld de dictatuur uit te rollen op 17 Maart 2020 met de eerste lockdown. Alleen die Grote Pandemie hebben we nooit gezien, die bestaat niet konden we zien aan de sterftecijfers !!

Drie woorden die met elkaar verbonden zijn”

Pijn,
Woede
en Hoop.


Als je nu met de verkiezingen in zicht het spel nog niet door hebt is de combinatie van deze drie woorden de laatste redding.

Zoveel mogelijk ouderen werden tot COVID doden omgekat – met volledige medewerking van medici- in bejaardencentra en ziekenhuizen, onder goedkeuring van de politiek en met medewerking van de media.

De politie werd al snel omgevormd tot de bezettingsmacht.

Niemand in deze drie groepen maakten bezwaar in den beginnen door luid te roepen en toeteren of door ontslag te nemen en een daad te stellen. Pas na lange tijd kwamen de protesten op gang maar deze zijn nog steeds ver onder de maat.

Shame on you !!

En nu de vaccinatie ronde is begonnen met een EXPERIMENTEEL vaccin dat eigenlijk niet eens een vaccin is in naam. De eerste doden worden overal opgetekend ter wereld.

Het gaat niet lang meer duren voordat de getroffenen, de zieken vanwege nare bijwerkingen of de dode in de relatie, vrienden of familiekring worden zichtbaar.

Woede zal het gevolg zijn, het klinkt raar maar, …
hoe eerder er DODEN gaan vallen -binnen je netwerk- hoe beter.

Hierdoor zal de massa na gaan denken en zich afvragen of het wel zo’n goed idee is om het vaccin te nemen. Als de doden pas in een later stadium gaan vallen is er al een hele massa gevaccineerd met de experimentele mRNA celtherapie.

Net als met GMO gewassen ben je dan chemisch veranderd als mens voor het eerst in de geschiedenis.

Voor de dokters en verpleegkundigen is er geen ontkomen meer aan, zij zijn de nieuwe oorlogsmisdadigers en de voorbereiding op de Neurenberg Code 2.0 is al in volle gang sinds maart 2020.

mRNA Doden dus, en jij kent ze persoonlijk !!

WOEDE en PIJN

Deze twee tezamen woede en pijn zullen er voor kunnen zorgen dat je uit je diepe coma toestand kan gaan ontwaken, … kan gaan, … sommigen zijn echt totaal verloren en niet meer te redden.

Na de pijn en woede is er weer plaats voor hoop, hoop dat het nog ten goede keert voor deze mensen om nog te ontsnappen aan deze medische holocaust. Ben je immers eenmaal gevaccineerd dan is de schade onomkeerbaar. De gevolgen zijn onbekend !!

Ongelofelijk dat er medici zijn die zo onnadenkend voor de gevolgen deze daden plegen, onbegrijpelijk !!

Van de politiek kun je niets verwachten, die zijn in grote mate speciaal geselecteerd op karakter en hanteerbaarheid en chanteer – baar – heid !!

De media idem dito, slechte mensen, in en in slechte mensen, crimineel nu na een jaar dictatuur. Dat is wel duidelijk !!

Ik hoop van ganser harte dat er mensen zijn die zich nu proberen te verplaatsen in de huid van hen die reeds nu een dode betreuren door het vaccin, zich trachten voor te stellen welke woede en pijn daar nu plaatsvind om daarmee nu al wakker te schrikken.

Waar ben IK in hemelsnaam mee bezig dat ik zo volgzaam mij dit allemaal heb laten wijsmaken, verlamt van angst, ongegronde angst want waar is de pandemie?

De pandemie die moet nog beginnen, door het mRNA vaccin, net als in 1918 met de “Spaanse griep”. Ook toen werd het ‘virus’ verspreid via het vaccin.

Ik ben mij bewust dat mensen waar dit bericht voor bestemd is geen alternatieve media lezen, daar zijn ze al lang bang voor gemaakt in de media met woorden als complottheorieën en nep nieuws.

Deze mensen bij de les brengen is dus een ieder zijn taak, vrijblijvend is het niet meer zoals de afgelopen jaren. “Hoe moet ik dit nu vertellen” -“Ik bemoei mij er liever niet mee” – “Wat zullen de mensen wel niet van mij denken”.

Nou, … dan laat je ze toch het vaccin nemen en blijf je de rest van je leven met je geweten in gevecht, “Had ik maar iets gezegd”.


UPDATE Vanmiddag kreeg ik van een dotcom.radio luisteraar een podcast toe gestuurd met een interview van Dr. Sherry Tenpenny een goed geïnformeerde arts op wetenschappelijk niveau van het mRNA vaccin / celtherapie, luister en huiver (Engelstalig) korte samenvatting:

Noot: in deze podcast + 2 uur wordt in deel 2 verteld dat het “mRNA” “vaccin” de bloed hersen bariëre doordringt. Reactie A kan leiden tot ALS spierziekte die uiteindelijk dodelijk is. Mutatie B tot FTLD het tast het deel van de hersen wat je intuïtie aanstuurt. De arts die dit presenteert zegt voorzichtig; “Ik denk niet dat dit per ongeluk zo gebeurd”. Noot: men beroofd je dus van een deel van je verstandelijke vermogen. We vertellen al meer als een jaar dat het een harde landing gaat worden voor velen. De arts denkt dat die reacties kunnen gaan plaatsvinden binnen een jaar maar wellicht ook nog na 18 jaar.

Er zijn 10 mogelijke nadelige schadelijke reacties bij de celtherapie “vaccin”. 1. Allergische reactie die zelfs dodelijk kan zijn. 2. Longziekte en niet kunnen ademen en bloed ophoesten. 3. Bij nieuwe blootstelling een extreme reactie. 4. Interactie met eerdere vaccin resten 5. etc, etc. Natuurlijke type 2 ontstekingsremmers zijn uitgeschakeld. De antilichamen kunnen met 28 verschillende proteïnen reageren waardoor er geen voorspelling gedaan kan worden waar jij getroffen gaat worden waaronder kanker, hartfalen. EN DAT VOOR EEN 0.23 % KANS OM TE OVERLIJDEN AAN COVID. Angst verlamt mensen is hiermee weer eens bewezen.

In 2011 is er een patern herkenningsmechanisme in het lichaam ontdekt hoe slim het immuunsyteem werkzaam is. De big farma industrie heeft nu met het mRNA een chemische tegenstof geïnjecteerd die dit systeem ontregeld. MISDADIG !! Er zijn 560 medicijnen in ontwikkeling blijkt uit de FDA website voor de griep, …. of voor levenslange behandelijk voor de schadelijke bijwerkingen van het mRNA ‘vaccin”

Arts, ik denk dat dit een reeds langdurig ontwikkeld vaccin is met een killer mechanisme op vele gebieden.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk