dotcom.radio aflevering 250 van 14-03-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #362


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering aflevering 250 precies een jaar dictatuur in de gehele wereld, nooit vertoond in de geschiedenis, verkiezingen 2021, welke politieke partij grijpt, … naast de overwinning. Ik verwacht fraude, fraude en nog eens fraude. Het COVID sprookje raakt over verhit nu meer landen de knuppel in het hoenderhok gooien. Nu de vaccin doden zichtbaar worden en de officiële lijst bijwerkingen de 100.000 is gepasseerd. En de VS wat staat daar te gebeuren, een update van Mike. Het media vertrouwen zakt onder de 50% en bij de sociale media 27% [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

[Hans] “De burgers zullen op een dag niet alleen spijt hebben van de woorden en daden van de politici, maar ook van het vreselijke zwijgen van de meerderheid.”

medeplichtig

Even een Nederlandstalige update n.a.v. de X22 Reports van Dave:

Verwacht op redelijk korte termijn de langverwachte plotwending. Trump heeft gedurende zijn eerste 4-jarige termijn alles in werking gezet voor wat gaat komen. Eerder (18 februari) schreef ik hier al iets over:

En wat wordt de rol van het leger precies? Uit de X22 Report van vannacht begrijp ik dat Trump voor zijn vertrek zogeheten ‘contingency plans’ heeft getekend voor ‘continuity of government’. In gewoon Nederlands houdt dit in dat als er sprake is van een overheid die in een noodsituatie niet meer kan regeren (bijv. omdat er binnenlandse onrust is en de veiligheid van de president, vice-president en parlementariers in het geding is, zoals het geval was op 6 januari, maar ook als blijkt dat deze spelers zich allemaal aantoonbaar schuldig hebben gemaakt aan hoogverraad en landverraad) het leger de orde moet herstellen, onafhankelijk van de politiek en rechterlijke macht. Dit is de enige logische handelswijze die door de massa geaccepteerd zal worden en we zien nu een opbouw naar deze situatie.

Inmiddels is Merrick Garland bevestigd als AG (Attorney General, MinJus van Biden) en hij wil van Durham af. Is dit het moment waarop Durham zijn eerste indictments (aanklachten) openbaar gaat maken? Onthoud, first indictment will trigger mass awakening. Garland zelf? Biden? Obama? Hillary? Gates? Fauci?

De recente filmpjes van Dan Scavino spreken ook boekdelen. Eerder had hij een filmpje van een bergbeklinmmer die op de top van een berg neerkeek op een afgrond. The precipice… En dan had hij nog een filmpje van een eland die op het water lijkt te lopen (is gewoon ondiep water, maar lijkt vanuit dat camerastandpunt zo). Dan laat de eland eerst vooruit lopen en draait de film dan terug, waardoor de eland achteruit loopt. Daarna weer vooruit. Move back to move forward… We moeten dus terug naar de eerste Q-posts en die geven het eind van deze operatie weer. En dan is er nog dat filmpje van Biden in het Witte Huis die op een rode knop drukt, waarna hij verdwijnt en Trump dansend verschijnt. Button pushed… Alles correspondeert met Q-posts, er staat iets aan te komen, mensen!

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

Verkiezingen

Dit is de langverwachte brief van Rutte over Build Back Better

[Wim] Jullie uitzending gehoord, ik woon in Heerlen. De mensen waren in grote getallen gekomen en moesten plaatsnemen op witte stippen. Een stip per persoon wat niet helemaal lukte ondanks de verzoeken van Thierry. En toen hij dacht te kunnen beginnen werd er opeens een verbod ingesteld door de uitvoerend ambtenaar van de gemeente Heerlen die wordt geregeerd door een VVD BURGEMEESTER 🤬 Dus zo is het gegaan. Echte dictatoriale streek.

[Joris] België gemeente krijgt vaccinatie subsidie: Het toont aan dat Vlaamse gemeenten tot 3 miljoen € ontvangen naargelang de vaccinatiegraad. Maar nu komt het: Om de volle pot te ontvangen moeten ze een vaccinatiegraad halen van 100%. HONDERD PROCENT!

[PA. Triot] typefout bij het kartel: … de juiste benaming is hel kartel

[Rob H] Open brief aan Mark Rutte, schrijfster her beleefd Iraanse transitie naar dictatuur

LET OP Stemfraude
Viruswaarheid:
* Nederland stiekem een districten kieskring in gebouwd
* Zonder mondkapje moet je per brief stemmen
* Tellen stemmen andere locatie (fraude gevoelig) – (controle?)
* Software fraudegevoelig (waar kennen wij dit van?)
* Oproep controleurs ineens veranderd vanwege politieke voorkeur (Kartel vorming eerste klas)
* VSN lijst / 30 naam onduidelijkheid

WAT STEM JE ? poll

Geen fraude want: De CEO van het bedrijf Hackdefence dat de stemcomputers controleert is lid van D66. noot: louter toeval !!

Nationale Bond Tegen Overheidszaken – Stemmen onder voorwaarden (EllaSter)

GV 17 Maart, dé misdaden vol in de spotlights

Nieuw stimulerend middel op de markt voor de overheid: HOPIUM

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Media trust hits new low in US
Trust in social media has hit an all-time low of 27%.
Percentage of Americans who trust traditional media 46%
Alternatief nieuws is gecensureerd dus de propaganda blijft over, dit is het resultaat !!

World Unity: Woke wetenschappers: om de twee jaar lockdowns nodig om klimaatverandering te bestrijden

World Unity: Lyon brandt voor de derde nacht op rij, terwijl onrust en geweld voortduren uit protest tegen de voortdurende corona virus beperkingen

Gorden schrijft een brief aan kabinet over hate speach en vindt dat iedereen op internet een ID moet hebben. Noot: wat een slimmerik die Gorden !!

GV Media Propaganda: Professionele leugenaars !!

TRUMP– & –Qanon

X22 report van Biden >> to >> Harris

Georgia Senate Passes Election Reform Bill That Would End No-Excuse Absentee Voting Het wetsvoorstel, SB 241, bevat ingrijpende wijzigingen in de Georgia Code met betrekking tot verkiezingen en stemmen. Volgens de voorgestelde wetgeving zijn degenen die in aanmerking komen om per post te stemmen beperkt tot mensen die lichamelijk gehandicapt zijn; of ouder zijn dan 65 jaar; in aanmerking komen als kiezer in het leger of in het buitenland; een religieuze feestdag hebben rond de verkiezingsdag; werken bij verkiezingen; of op de een of andere manier buiten hun stemlokaal moeten zijn tijdens de vroege stemperiode en verkiezingsdag.

Na Qanon, is het internet nu in de ban van Blue Anon

CORONA

De gele Jodenster heeft zijn intrede weer gedaan in een nieuwe vorm: “Tijdelijke wet testbewijzen covid-19

Het wetsvoorstel expliciteert de grondslag om bij ministeriële regeling testbewijzen te kunnen verplichten voor toegang tot sport- en jeugdactiviteiten, culturele instellingen, evenementen, restaurants en overige horeca, een en ander met inbegrip van doorstroomlocaties. Daarnaast kan het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en het hoger onderwijs (ho) bij algemene maatregel van bestuur worden aangewezen. Op andere terreinen kan het testbewijs niet van overheidswege worden voorgeschreven.

Hoe dom kun je zijn: De zelfde man die een paar jaar eerder riep dat via vaccinatie wel een uitdunning van de wereldbevolking mogelijk moest zijn van 15% heeft nu een vaccin belang en zegt iedereen beter te kunnen maken. Velen kunnen niet wachten om hun vrijheid terug te krijgen met het vaccin. HOE DOM KUN JE ZIJN !!

World Unity Frankrijk vertraagt de introductie van het COVID-vaccin voor ziekenhuispersoneel vanwege ‘bijwerkingen’

AstraZeneca leverde nog geen 10 procent van beloofde vaccins aan EU – Noot een geluk voorlopig voor de ja knikkers zo blijven ze langer gezond

[Medusa] Australische gezondheidsminister laat zich vol trots vaccineren, en belandt in het ziekenhuis

5 manieren waarop je gemanipuleerd wordt om jezelf te laten prikken

World Unity: FDA laat geïnformeerde toestemming vallen na goedkeuring voor gebruik in noodgevallen van het J&J coronavirus vaccin, dat grootschalige veiligheidstests heeft overgeslagen noot: Code van Neurenberg !!

Radio: Ondernemers moeten niet gevacineerde klanten kunnen weigeren? Rutte ” Nee, … ehh dat kan NU nog niet”

KENNIS over bestrijding virussen met BESTAANDE medicatie is UIT de medische studie gehaald al 40 jaar. Waarom zou dat nou zijn? Vaccins zijn alleen mogelijk als er geen medicijnen voor een ziekte bestaan. FRAUDE!

Lareb, om de twee weken een melding voor bijwerkingen

Bedrijven verwachten gijzel software golf

Definitie vaccin gewijzigd en groeps-immuniteit nu alleen nog te bereiken via vaccinatie
Noot: Politici soliciteren naar een ere plaats bij de Neurenberg Code rechtszaken

Denemarken: Moedige advocaten na overlijden: ‘Goedkeuring vaccin onmiddellijk intrekken!’ Zwitserland en Oostenrijk gingen al voor Norway, Estonia, Lithuania, Luxembourg, Latvia, and Italy – melde ZeroHedge

[Rob H] Nine governors have refused to issue statewide mandates that people stay at home, but local leaders have taken action in some of those states. North Dakota, Nebraska, Iowa and Arkansas are the only states where no one is under a stay-at-home order.
GV Austin Tx, het NORMALE leven is terug

[Rob H] Texas no longer has a statewide mask mandate. But face coverings are still required in some businesses and public places. (X22 report Dave, terwijl de staat het vrijgeeft zijn er locale politici dit nog steeds masker plicht handhaven, noot laat me raden DEMS ?

GV Factsforum team Verzekerd van de wieg tot het graf, maar nu met COVID even niet, ….

GV Komende tijd gaan veel mensen Pijn & Woede ervaren, wellicht is dat hoop gevend?

GV Het besmettingssprookje de wetenschap uitgeplozen op detail + Elektrificatie + welke 5G frequenties zijn er nu actief – GOEDE UITLEG sommige telecom bedrijven raden 5G nu af, minder bereik en snelheid als 4G

-CODE VAN NEURENBERG- commonsencetv

Vorig week werd ook door advocaten Ruth Makhacholovsky en Aryeh Suchowolski een klacht ingediend bij het Tribunaal in Den Haag vanwege de schendingen van de code van Neurenberg door de Israëlische regering en anderen die in de vorige alinea vermeld werden.(bron) (bron) Advocaat Ruth Makhchowolski vertelde Israel News op 5 maart dat “tegelijkertijd het beroep ook zal worden ingediend bij het Tribunaal van Neurenberg  samen met de Duitse advocaat Reiner Fuellmich.” (bron)

SOCIALE MEDIA

Mail van Google Domeineigendom verifiëren via DNS-record

GEDACHTENVOER

Zerohedge: Venezuela’s currency has lost 99.999% of its value during the six years of hyperinflation, forcing the country to issue larger banknotes. 

Burger King’s ‘Woke’ Viral Tweet Backfires Horrendously
*** Woman belong in the kitchen ***
The fast food giant followed up the tweet with a second that read: “If they want to, of course. Yet only 20% of chefs are women. We’re on a mission to change the gender ratio in the restaurant industry by empowering female employees with the opportunity to pursue a culinary career.”

[Marij ] Waarom krijgt straks iedereen de ziekte van Parkinson? Bestrijdingsmiddelen stapeling

Nigel Farage stopt als partijleider maar blijft wel actief met als speerpunt in de invloed van CCP in de Britse politiek

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten