Austin Tx, het NORMALE leven is terug


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #359


Net een bericht van dotcom.radio luisteraar Geert. Een video van David Wolfe uit de VS. Het normale leven is terug. De staat Texas negeert de BEVELEN uit Washington DC, parties met een dozijn, of meer mensen, geen maskers, knuffelen, handen geven, sportscholen, winkels, horeca, alles is open, terug naar normaal, …

Gaat er nu een derde golf komen, …. ? – NEE– Dombo’s, er bestaat geen levend virus, jullie zijn voor de gek gehouden –ZOMBIES-. Ja ik wil jullie pijn doen door je een zombie te noemen. Door jullie slaafs gedrag doen jullie ‘ons’ al een heel jaar pijn. Het is niet mijn bedoeling om je te beledigen maar om je op de –Rand Van De Afgrond– te behoeden voor het EXPERIMENTELE VERWOESTENDE mRNA VACCIN !! Zoals David Wolfe in de video ook bevestigd wat we hier al een jaar roepen, en langer vanaf 2009. HET VIRUS BESTAAT NIET, GEEN ENKEL WETENSCHAPPELIJK BEWIJS. De mensen waar je misschien nog op wilde gaan stemmen zullen onherroepelijk voor het gerecht gaan verschijnen de Code van Neurenberg 2.0.

>> DELEN – DELEN – DELEN <<
dit bericht allemaal voor de verkiezing

P.S. Heb het hart eens in je donder om voor het Kartel te gaan stemmen ZOMBIES, dat is de bezettingsmacht van de NIEUWE WERELD ORDE. terwijl ik liefdevol andere mensen zal knuffelen recht voor jullie neus, loop ik met een grote bocht om de besmette Kartel stemmers heen alsof het besmettelijke virus echt zou bestaan

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk