dotcom.radio aflevering 249 van 07-03-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #355


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 249 Aandacht voor de verkiezingen op 17 maart – Een jaar CO\/ID dictatuur – Vaccinatie paspoort – Tweederangsburgers net als met de Jodenster – Amerika, er gebeurd niets aan de oppervlakte – Negatieve rente is een feit in Duitsland – [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

[Hans]
Het volk zou niet bang moeten zijn voor de regering, 
maar de regering zou bang moeten zijn voor het volk.

(noot: En dat zijn ze ook. 60.000 euro boete in Spanje voor niet vaccineren, 45.000 euro boete voor het filmen van de politie in Frankrijk en na drie overtredingen van de avondklok 6 maanden gevangenis straf. Dat klinkt voor mij als; “Het loopt als dunnen stront uit de broekspijpen”.

medeplichtig

[Dennis]

FvD Thierry Baudet op toernee door Nederland, op GEHEIME toernee !!

Ellaster Men wil de Grondwet wijzigen en dat voorstel is aangenomen.
Men voorspelt dat er een permanente noodtoestand komt, ten koste van allerlei grondrechten en mensenrechten. Zo kan de nieuw aangenomen wet ‘vertoeven in de open lucht’ ons verbieden, op welk tijdstip dan ook, naar buiten te gaan. Door de noodtoestand is de bevoegdheid van de Nederlandse regering overgedragen aan internationale organisaties zoals de VN en de WHO. De afgelopen tijd is de regering bovendien ongrondwettelijk bezig en vindt er niet of nauwelijks grondwettelijke toetsing plaats.

GV 17 Maart exact 1 jaar DICTATUUR en wij stemmen voor dé DEMOCRATIE ?

MD – Ik volg alleen nog Dave X22 report, maar ik vind het spijtig dat hij er niet meer is. Qniversity Douglas Belmore

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

GV Is het mogelijk de elektrische installatie in je hersenen te verbeteren?

Wat kan je leren van andere landen?
Hongkong vervolgt tientallen prodemocratische activisten voor ‘ondermijning’ – Er brachten uiteindelijk ongeveer 600.000 mensen een stem uit in de 7,5 miljoen inwoners tellende metropool. noot: zonder actie eindegen wij exact hetzelfde

Energielabels gaan op de schop. Dus geen A+++ koelkast meer. De consument wil geen energievreters. Kan dat ook met de politiek want dat zijn de meest negatieve energievreters !!

Winkelen op afspraak: hoe werkt het en wie doen wel en niet mee?. Noot: echt op het lijf geschreven bij de dames, winkelen wordt zo van een middagje tot een halve week verheven !!

TRUMP– & –Qanon

[Geert] LIN WOOD CALLS FOR MILITARY TO DECLARE 2020 ELECTION NULL AND VOID!

Sidney Powell: ‘More than enough evidence’ to reverse election results in at least 5 states

Trump teases 2024 run: ‘I may even decide to beat them for a third time’ 

Activist Post: Radical New Bill Forces Cops to Carry Personal Liability Insurance, Ends Qualified Immunity

Activist Post: Americans fled the big cities “in droves” in 2020, and one recent survey discovered that even more Americans are planning to move in 2021.  The corporate media is attempting to frame this mass exodus as a temporary phenomenon, but there is nothing temporary about it.  Millions upon millions of people can see that our society is literally melting down all around us, and they want to get somewhere safe while they still can
Noot: Dat zelfde zie je hier op het platte land in Frankrijk, de makelaar klagen dat ze geen huizen meer kunnen aanbieden in de Morvan waar ik woon.

Komende weken gaat de ‘Biden’ administratie veel wetten veranderen, immigratie wetten, de wapenwet, politie wet, eigenlijk alle Trump wetten.

[Medusa] YouTube has deleted all copies of President Trump’s speech to CPAC given last Sunday in Orlando and has suspended the account of Right Side Broadcasting Network for two weeks as apparent punishment for live streaming the speech in which Trump reiterated his belief the 2020 presidential election was stolen from him.
YouTube Deletes All Copies of President Trump’s CPAC Speech, Suspends RSBN for Two Weeks

CORONA

[Hans] Toxische Inhaltsstoffe in einer Maske. Hier HCHO (Formaldehyd) und TVCO (Gesamte flüchtige organische Verbindungen). Beide überschreiten den Grenzwert.

GV Is corona besmettelijk of is er iets anders aan de hand?
Noot: Voor mij een heel aannemelijk verhaal maar bedenk dat iets noot zwart wit is. Bedenk dat ook hele volksstammen ondervoed zijn, vaak niet geaard zijn vanwege hun schoeisel. | Uitputting Landbouwgronden Medisch Dossier | dé noodzaak van aarden |

Propaganda Crash: World Economic Forum Tweets “Lockdowns Improving Cities”, Then Deletes Admitting It Was Wrong

Merkel: EU Leaders “Have All Agreed That We Need Vaccine Passports”

Global Airlines Set To “Go Live In March” With COVID ‘Passports’

US ‘Mysteriously’ Sees Lowest Flu Season On Record During COVID Pandemic“this is the lowest flu season we’ve had on record,” according to a surveillance system that is about 25 years old.

Na Rechtszaak Verwijdert Cdc Claim Dat ‘vaccines Geen Autisme Veroorzaken’ Van Haar Website – World Unity

In 2020 daalde het aantal huwelijkscontracten met -21% tegenover 2019. Dat blijkt uit de Familiebarometer van de Federatie van het Notariaat (Fednot).

[Marij] Waarom een vaccinatiepaspoort geen goed idee is
Zonder kan je steeds minder, niet meer reizen niet meer werken zijn allemaal mogelijkheden. Rutte zegt dat ze daar nog over na moeten denken, …. tot 17 maart. Volgende week worden de eerste 50 miljoen reeds uitgeleverd in de EU !!

“Slippery Slope” – Vaccine Passports Are A Technical & Ethical Minefield

[Medusa Factsforum] In Mexico-Stad krijgen coronapatiënten sinds 29 december ivermectine. Dit zijn de cijfers Dit leidde tot 2/3 minder COVID gevallen !!

XanderNieuws Infectieziekten expert Universiteit Marseille en ingenieur spreken op basis van officiële overheidscijfers Israël zelfs van ‘een nieuwe Holocaust’ – Bijna helft van alle officiële Israëlische coronadoden viel na het begin van de vaccinaties halverwege december 2020 – Meerderheid ernstige patiënten in ziekenhuizen blijkt al één of twee keer te zijn gevaccineerd

[Geert] Stichting Artsen voor Waarheid.
De overheid is gestart en heeft haast met haar vaccinatie campagne voor het experimentele corona vaccin.
Om iedereen in staat te stellen een afgewogen en volledig geïnformeerde keuze te kunnen maken hebben wij
een aantal documenten opgesteld. U kunt deze documentatie gebruiken om met uw familie, vrienden, collega’s,
werkgever en/of arts in gesprek te gaan. https://www.artsenvoorwaarheid.nl/informed-consent

KNMG Oproep #Artsenslaanalarm: help mee aan een rookvrije samenleving noot: ik dacht dat men in die groep wel wat anders aan de pet heeft hangen nu men zich begeeft op het pad van oorlogsmisdaden ?

Explosie beschadigt COVID-19 testcentrum in Nederland – World Unity Opzet – ongeluk ?

Te weinig patiënten door corona: ziekenhuis vraagt voor helft personeel werktijdverkorting aan – NineForNews

Rijksoverheid: Ik stroop mijn mauw op

SOCIALE MEDIA

Gab Hacked; Group Promises “Gold Mine” Of Info On “Militias, Neo-Nazis, QAnon”

* Alleen als je super actief je netwerk bouwt hebben berichten op sociale media nut als patriot red piller.

GEDACHTENVOER

Radioactive Dust Is Sweeping Over Parts Of Europe From The Sahara Frankrijk was hier voor verantwoordelijk 60 jaar geleden en kreeg zo een deel van de rotzooi terug aangewaaid !!

The Dangers Lurking Behind A Digital Euro

Former French President Nicolas Sarkozy Sentenced To Prison In Humiliating Corruption Conviction

GV Banken weigeren deposito’s van klanten vanwege negatieve rentetarieven in Duitsland In China zijn meer als 35.000 mensen werkzaam in deze “industrie”

GV Banken weigeren deposito’s van klanten vanwege negatieve rentetarieven in Duitsland

[Medusa] Microsoft, Intel, Adobe en Truepic zijn begonnen met het opzetten van een digitaal systeem waarmee definitief een einde wordt gemaakt aan alle privacy op het internet. ALLE content zal in de nabije toekomst naar de bron kunnen worden herleid. U zult niets meer op het internet kunnen plaatsen zonder dat Big Tech, en daarmee de overheid, weet dat het van u afkomstig is.
Microsoft, Intel en Adobe creëren systeem dat einde maakt aan alle privacy op internet

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten