Corona | COVID Varianten


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #355


Het Corona ‘virus’ geeft politici en een aantal met hen medewerkende wetenschappers als virologische met de opleiding dierenarts als achtergrond, de gelegenheid tot maatregelen als Lockdown, mondkapjes plicht, 1,5 meter afstand en als klap op de vuurpijl de avondklok. 

Waardoor zeker is dat de economie van de middenklasse kapot gaat. Maar daarover heb ik al eerder een artikel geplaatst!

De ouderen onder ons weten nog dat er ooit een wereldoorlog was waar de Nederland bevolking werd geknecht door Duitse soldaten en NSB ers. Alleen nu is het erger! 

Ook omdat de politie nu de opdracht heeft streng en soms met geweld op te treden. Deze oorlog gedenken we nog steeds! Ook de doden! Dat nooit meer!

Iedereen die een klein beetje onderzoek doet ( en waarom zou je dat niet doen om jezelf en je kinderen te beschermen?) weet wat de gevolgen zijn voor de gezondheid. 

En dat, voordat ik het heb over vaccinatie. Want in de vaccins zitten Nano stoffen die het DNA kunnen aantasten, stoffen die onvruchtbaarheid kunnen veroorzaken en elementen die gedragsverandering teweeg kunnen brengen. 

Niet iets om naar uit te kijken dus. En vooral kinderen kunnen hier later de dupe van worden.

Geloof mij niet, maar doe zelf onderzoek in plaats van te geloven in politici en wetenschappers die eigenlijk zelf niet weten waarmee ze bezig zijn, of die geld belangrijker vinden dan uw gezondheid of de gezondheid van uw kinderen.

In een video verspreekt Bill Gates zich door te zeggen dat ze virussen maken. Dat Bill Gates niet precies weet wat een virus is neem ik hem niet kwalijk. Daar heeft hij zeker valse virologen voor in dienst!

Bill Gates heeft zeer veel verstand van slechte Windows programma’s met een zeer zwak immuunsysteem waardoor  virussen dat Window programma  binnen kunnen komen. Maar slim als Bill Gates is maakte hij antivirus programma’s en verkocht deze voor veel geld om zijn slechte Window programma’s te beschermen! 

Dus eigenlijk belazerd Bill Gates ons al sinds hij tiener was! 

Het gekke is dat mensen tegen hem opzien als een zeer gemotiveerd mens en omdat mensen denken dat hij zijn rijkdom gebruikt om de mensheid te helpen! Niets is minder waar! 

Bill Gates misbruikt de mensheid om zijn rijkdom te vergroten en zijn macht te misbruiken.

Bill Gates kocht zich via donaties van velen honderden miljoenen dollars in bij de WHO en nam daarmee plaats naast de directie om te bepleiten wat hij graag wil. 

Iedereen vaccineren! 

Hij kocht zich ook in in farmaceutische bedrijven en richtte er zelf verschillende op! 

Dit deed hij heel bewust! Wat hij doet met computerprogramma’s doet hij nu met mensen! Alleen omgekeerd!

Nu besmet hij mensen eerst en komt dan met de oplossing vaccineren!

Duivels? We zullen zien!

Bestaat een virus?

Eigenlijk is een virussen een niet levende eiwitstructuur!

( In Duitsland is voor het Hooggerechtshof een zaak verloren. De uitspraak was dat niemand kon bewijzen dat er levende virussen bestaan. Ondanks dat vele virologen met de modernste apparatuur dit wilde bewijzen, lukte dat niet! ) 

Deze eiwitstructuren kunnen in laboratoria worden veranderd! Ze kunnen zo worden aangepast dat ze mensen ziek kunnen maken. 

Omdat zeer veel mensen, vooral ouderen met onderliggend lijden, ziek zijn en een zeer zwak immuunsysteem hebben kunnen deze eiwitstructuren dit symptomen veroorzaken wanneer deze eiwitstructuren binnen dringen. Dit is waarneembaar bij jonge mensen die nog niet verzwakt zijn door vaccinaties en veel chemische medicaties! Die worden niet of slechts nauwelijks merkbaar ziek!

Op zich is het niet mogelijk ons te beschermen tegen deze eiwitstructuren. Ze kunnen, net als de natuurlijke eiwitstructuren die b.v. griep veroorzaken, met de wind worden meegenomen. Met de in laboratoria gemaakte eiwitstructuren is het niet anders.

Het grote nadeel van de in laboratoria gemaakte eiwitstructuren is dat je ze ergens mee naar toe kan nemen en ze op gekozen plaats verspreiden! Je kunt ze zelfs via vliegtuigen verspreiden, wat zeer waarschijnlijk ook gebeurt!

Daaruit komt de Engelse, Zuid Afrikaanse, Braziliaanse en nog te komen varianten.

Natuurlijke eiwitstructuren hebben langere tijd nodig om te kunnen muteren, soms jaren. Dit kan alleen maar als de omstandigheden ideaal zijn. Daarvoor is een bepaalde temperatuur en vochtigheid nodig!

In lichamen van mensen en dieren kunnen deze eiwitstructuren werkzaam worden. 

De eiwitstructuren die bij dieren gedijen, kunnen niet zomaar bij mensen binnen dringen! Daarvoor moeten de eiwitten aangepast worden. 

Natuurlijke en gemaakte eiwitstructuren kunnen inert gemaakt worden, of hun werkzaamheid geremd!

Buiten het lichaam, maar ook inwendig kan dit door chemische stoffen. Maar we moeten ons dan altijd afvragen of dat een goede oplossing is die misschien meer kwaad doet dan goed!

Voor inwendig gebruik kunnen we goede resultaten verkrijgen door het gebruik van Vit. D3, Waterstofperoxide, Coïdaalzilver en Quercetine!

Er is door NASA een lamp ontwikkeld die deze eiwitstructuren, bacteriën en schimmels onschadelijk kan maken. Deze lamp kan gebruikt worden in ruimtes waar veel mensen samen zijn! Schoollokalen, garages, kantoren, werkplaatsen en b.v. kantines en restaurants. 

Dat dit van regeringszijde nooit naar voren is gebracht zegt al zeer veel over het zoeken naar eventuele oplossingen om de economie draaiende te houden!

( Over het gebruik van deze lampen kan de geïnteresseerde contact opnemen via eMail )  

Zoals ik hierboven al schreef over het maken van eiwitstructuren in laboratoria, kan deze pandemie net zo lang duren als er nieuwe eiwitstructuren gemaakt blijven worden.

Het uiteindelijke doel is de mens zo afhankelijk te maken dat er nergens nog enig verzet is en we ons gedragen als dociele slaven. 

En het vaccin helpt hierbij!

Voor veel mensen is dat misschien een uitkomst omdat ze zich nu al alles laten aanleunen door overheden! 

Maar hoe zit dat met echte mensen die leven met hun emoties, die kinderen hebben die ze nu beschermen tegen allerlei zaken die hen kunnen bedreigen? Hoe zit dat met mensen die hebben gevochten voor de vrijheid van anderen. Hoe zit het met de doden die hun leven gaven voor onze vrijheid en die we jaarlijks herdenken.

En hoe zit het met de “mensen “die ons onze vrijheid willen ontnemen!

Laten we deze mensen als Bill Gates, en zijn clubje zeer rijke “mensen “ die deze plannen hebben gewoon hun gang gaan? 

Kunnen een kleine groep mensen met zeer veel geld en snode plannen een hele wereldbevolking in deze richting manipuleren?

7..4 miljard mensen die blindemannetje spelen? 

Wel buiten de mensen die zich dagelijks inspannen om u te waarschuwen. Want die worden weggezet als aluhoedjes of complotdenkers. Dagelijks zijn vele duizenden mensen bezig uit te zoeken wat de werkelijkheid is. Zijn dat complotdenkers of zijn dat complotonderzoekers die bezig zijn met onderzoek dat anderen niet doen!

Waarom 1.5 meter, mondkapjes, niet meer bij elkaar mogen komen, een economische lockdown, avondklok en vaccinaties als er nog jaren eiwitstructuren uit laboratoria kunnen komen?

Wordt het nu tijd om mensen hun rechten weer terug te laten nemen? Wordt het tijd dat ouders zich realiseren dat ze hun kinderen mogen verdedigen tegen maatregelen die ziekmakend zijn? Mag een wereldbevolking vechten voor haar vrijheid?

Zegt u tegen u zelf “leve de vrijheid”?

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel
Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk