Is het mogelijk de elektrische installatie in je hersenen te verbeteren?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #353


Hoe is jouw ‘bovenkamer’ bedraad? Hoe is de elektrische installatie aangelegd en door wie, en volgens welke standaard? Zou dat zelfs software matig al tot een algehele verbetering kunnen zorgen?

We kennen allemaal de uitdrukking; “Bij die persoon is volgens mij een draadje los”. Maar wat als er geen draadje los is maar je bent gewoon voorzien van software die niet meer up-to-date is. Niet meer past in deze tijd?

Al heel lang vragen wij ons bij dotcom.radio af welke wonderlijke krachten er nu plaatsvinden waardoor de foute machthebbers een groot deel van de bevolking zo gemakkelijk met een waas voor hun ogen kunnen beïnvloeden?

Ik mailde die vraag naar een NLP organisatie of iemand die vraag voor mij kan beantwoorden, maar ik denk het antwoord al gevonden te hebben aan de hand van het onderstaande plaatje. Het is zo simpel en voor de hand liggend.

Gedachten + Stem = Realiteit

Als ik de film voor mijzelf terug draai, waarom doe ik de dingen die ik doe? Ik doe dingen waarvan ikzelf nooit gedacht had dat ik ze ooit zou doen, zou kunnen doen!!

Heb ik geluk gehad de juiste personen tegen te komen die de software in mijn bovenkamer konden herprogrammeren / aanpassen, bijstellen, updaten aan de huidige standaard ???

Ik denk dat ik anders bedraad was waardoor dit mogelijk was.

Zouden er mogelijkheden zijn die een andere bedrading mogelijk maken met de klik van een schakelaar?

Ik denk het wel, maar dat is voor een ieder weer totaal anders.

Weet je het nog die spreuk van Barack Obama; “Yes We Can”, geniale spreuk maar helaas uit de mond van een totaal fout figuur.

“Een uitstekend geheugen is nog geen stel hersenen, evenmin als een woordenboek een brok literatuur is”.

Auteur onbekend

Hoe je in het begin van je leven wordt geprogrammeerd maakt veel zo niet alles uit in het te volgen levenspad. Denk maar eens aan het boek; “Rijke Papa, Arme Papa” (Rich Dad Poor Dad – Robert  Kiyosaki). Welke schoolrichting je gaat volgen is zo als het ware al erfelijk bepaald en hoe je dient te gaan denken!

“De sterkste muren worden gebouwd in de hersenen van mensen”.

(Jawaharlal Nehru India)

Muren waarop je kan gaan bouwen maar eveneens onneembare vestingen van vooroordelen.

Ken je de mensen die altijd roepen, “Ik kan het niet, Ik doe het niet, Het is moeilijk, Ik geloof het niet, Ik hou daar niet van, Ik ben sceptisch etc, …

Dat zijn ook de mensen die zeggen over privacy; “Ik heb niets te verbergen”. Ja dat klopt 100 procent, men weet al hoe deze facebook generatie denkt, elk facet van hun denkpatroon ligt open en bloot voor de wereld om te worden misbruikt.

ELKE zin die het woorden; “Het kan niet, moeilijk te geloven, mensen houden daar niet van etc bevatten en lieft beginnen met een van deze woordcombinaties maken dat de groep al gelijk in de “Ja knik” modus zit. Kat in het zakje/ Zo simpel kunnen volgens mij mensen al geprogrammeerd worden.

“De mensen die doden en martelen en leugens vertellen in de naam van hun heilige doelen, dit zijn nooit de kroegeigenaren en de zondaars. Nee, het zijn de deugdzame, respectabele mensen, die de fijnste gevoelens, de beste hersenen en de edelste idealen hebben. ”

(Aldous Huxley Engelse schrijver)

Voor de groep”Ja knikkers” gaat het er dan ook niet in dat er een Corona / COVID hoax plaatsvindt op dit moment. Pas als iedereen de andere kant in loopt is deze groep in beweging te krijgen. Ze volgen immers altijd de al massa.

“Om in te slapen hoeft men alleen maar zijn hersenen te ledigen. En dat is de reden waarom zoveel mensen zo gemakkelijk inslapen.”

(Pol Vanhaverbeke België dichter / onderwijzer)

De groep in het gele gebied; “Ik probeer het, ik heb het geprobeerd, Ik zal eens een poging wagen”, dat is wellicht de lastige groep om uit de hersenspoel modus te krijgen. Ze leven tussen hoop en vrees waardoor de hersenen in een constante staat van stress verkeren. Ze worden vaak gedwongen na te denken maar doen het liever niet.

“De leer die op papier staat, is niet de ware leer. Een geschreven leer is slechts voedsel voor je hersenen. In de juiste houding zitten en staan is de ware leer”.

(Shunryu Suzuki Japans/Amerikaanse zen meester)

En dan kom je onderaan in het groene gebied, dat is de groep waar nu alle censuur op gericht is om geen mogelijke medestanders te infecteren met het kennis virus. De groep die zoekende is maar vaak ook nog niet precies weet waar Abraham de mosterd haalt. De mensen die hun hersenen nog niet bevrijd hebben van de jarenlange ballast aan beïnvloeding.

“Het is niet iemands belediging die je pijn doet. Het is dat deel van je hersenen dat het eens is met de belediging. Wees alleen eens met de waarheid over jezelf, en je bent vrij”.

(Alan Cohen Zakenman VS)

En zo zijn we aangekomen in het Corona / COVID uur van de waarheid.

Een tijdstip waar de een met ongeloof kijkt naar het gedrag van de ander.

Een groep rolt achteloos de mauw op voor het experimentele vaccin en de ander moet toezien dat de weigering hen van alle vrijheden gaat beroven.

Het tegengif van Trump; de “Fake News” campagne heeft wel mensen wakker geschud maar de grote macht van de massa media zal eerst totaal gebroken moeten worden zodat deze zich niet meer kunnen bedienen van woorden als; “Ik kan het niet, en Ik zou het maar niet proberen”, om de totalitaire programmering te doorbreken.

“De evolutie van de hersenen overtrof niet alleen de behoeftes van de prehistorische mens, het is ook het enige voorbeeld van evolutie waarbij een soort wordt voorzien van een orgaan waarvan het niet weet hoe hij het moet gebruiken”.

(Arthur Koestler Hongaarse / Britse schrijver)

Deze laatste spreuk is wel weer hoopgevend, de mensen opnieuw iets nieuws aanleren, voorzien van een data dump om hun hersenen op de juiste manier te voeden.

Podcast: Een zaal vol naakte mensen

Ik denk dan ook dat het ten gronde richten van de fake news media de enigste weg is, de laatste horde die genomen dient te worden voor onze bevrijding, onze wederopstand van mens zijn, het doorbreken van de slavenketens.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk