17 Maart exact 1 jaar DICTATUUR en wij stemmen voor dé DEMOCRATIE ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #353


Hoe tenenkrommend kan het zijn dat we precies een jaar na het ingaan van de ZICHTBARE DICTATUUR een oproep krijgen om te gaan stemmen in NAAM van de DEMOCRATIE. -Nogmaals tenenkrommend-. Een zichtbare dictatuur, want we leven allang in een dictatuur waar geregeerd wordt per toegevoegd kattebelletje bij het referendum over de Oekraïne van 2017, het NEE tegen het verdrag van Maastricht in 1991, en dat waren slechts enkele duidelijk zichtbare zaken.

Wat verwacht ik van deze dag?

GEEN ENE DONDER

Het zou een klein wonder zijn als we daar een allesoverheersende overwinning zouden gaan boeken, los van de te verwachten stemfraude !!

En onderstaande stemronde maakt dit alles meer als duidelijk. Zelfs als het FvD een vernietigende overwinning zou boeken op het politieke kartel, met wie moet men dan samen gaan werken ???

  • Nederland is te gehersenspoeld om voldoende momentum op de been te brengen !
  • Nederland is te laf om voor de eigen rechten op te komen (Horeca) !

Zelfs al krijgen we een economisch crisis die groter wordt als die van, 1930 bekend onder de naam ‘the Great Depression’, kijken dan zakenmensen nog steeds braaf naar de overheid; “Alstublieft, alstublieft, kom ons redden?

Of staan we dan op en komen we in verzet ?

Moet eerst de gehele werkgelegenheid gesloopt worden, de gehele middenstand failliet zijn voordat we gaan ontdekken dat het gehele Corona / COVID gebeuren de grooste, de allergrootste valse vlag was uit onze gehele geschiedenis ?

Moeten we eerst alle dokters de fout in laten gaan met het vermoorden van mensen met experimentele vaccinaties, met onze toestemming als we WEER gaan stemmen voor het Kartel?

  • Stemmen voor het Kartel is stemmen voor de totalitaire dictatuur
  • Stemmen voor het Kartel is stemmen voor je eigen ondergang
  • Stemmen voor het Kartel is stemmen voor je eigen werkeloosheid
  • Stemmen voor het Kartel is stemmen voor je eigen faillissement
  • Stemmen voor het Kartel is stemmen voor eugenetica
  • Stemmen voor het Kartel is stemmen voor je eigen slaven leven.
  • Stemmen voor het Kartel is stemmen voor lockdowns, voor de avondklok, voor het vaccinatiepaspoort, voor het creëren van tweederangs burgers die niet meer mogen deelnemen aan de maatschappij, wellicht dus een stem tegen je ouders, tegen je vrienden, tegen, …

Het wordt niet zomaar een stem waar je licht overheen kan stappen.

Je Stem Is Voor Of Tegen De NWO

De horeca uitbater die nu kiest om te wachten op het vaccinatiepaspoort beseft niet dat de tegenstanders van deze zwaar chemische experimentele vaccinaties nooit meer willen komen bij “de verraders”, en dat is natuurlijk van toepassing op elke winkel of ondernemer.

Families kunnen verscheurd worden door de domheid die je op 17 maart ten toon gaat spreiden.

Ik wens dan een ieder ook veel wijsheid toe over een paar dagen. 

De enige echte stemwijzer (5 seconde)

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk