Het blijkt dat weermodificatie niet zomaar een gekke samenzweringstheorie was.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #352


Aanpassing en manipulatie van het weer bestaan niet.

Weermodificatie is een gekke complottheorie.

Weermodificatie is wetenschappelijk niet mogelijk.

Bron artikel Activist Post: It Turns Out Weather Modification Wasn’t Just Another Crazy Conspiracy Theory
Door: Robert Wheeler

Dit zijn allemaal zinnen die jarenlang tot vervelens toe zijn herhaald door de reguliere media. Maar nu kunnen reguliere mediakanalen opeens openlijk discussiëren over lopende weersveranderingsprogramma’s van zowel bedrijven als buitenlandse regeringen.

Het lijkt erop dat weersmodificatie een van die ‘gekke complottheorieën’ is die toch niet zo gek is.

Laten we het hebben over het Chinese weer veranderingsprogramma.

China’s programma klinkt verdacht veel als de ‘complottheorieën’ die de MSM ons vertelde dat ze vals waren.

Een recent verhaal van Business Insider over China’s weer veranderingsprojecten onthulde dat China zijn publiekelijk toegekende weer beheersingsprojecten “enorm uitbreidt”. China streeft ernaar tegen 2025 de helft van het land te kunnen bedekken met kunstmatige regen en sneeuw. Het project is een rudimentaire en nu mysterieuze methode van ‘cloud seeding’, waarvan General Electric beweerde dat deze in 1946 in de Verenigde Staten was ontdekt. China lanceerde zijn programma in de jaren zestig.

Tientallen andere landen hebben vergelijkbare programma’s. China heeft nu echter het grootste ter wereld en biedt werk aan ongeveer 35.000 mensen. Houd er rekening mee dat dit de publiekelijk erkende vleugel van het programma is, niet het geheime onderzoek of de geheime faciliteiten.

In een verklaring zei de Chinese Staatsraad dat het cloud seeding-project van het land vijf keer zou worden uitgebreid tot een oppervlakte van 2,1 miljoen vierkante mijl. China is 3,7 miljoen vierkante mijl groot, wat betekent dat het project 56% van het landoppervlak beslaat.

China’s weermanipulatie zal in 2034 wereldwijd plaatsvinden

De Staatsraad zei dat het project tegen 2034 op een “wereldwijd geavanceerd niveau” zou zijn en dat het zal helpen bij het verlichten van “rampen zoals droogte en hagel” en dat het noodmaatregelen “op bos- of graslandbranden” zal vergemakkelijken.

China’s huidige publiekelijk toegekende programma maakt gebruik van kunstmatige cloud seeding, waarbij chemicaliën zoals zilverjodide of vloeibare stikstof in wolken worden gespoten, waardoor waterdruppels kunnen condenseren en vervolgens als regen of sneeuw kunnen vallen.

In 2008 lanceerde China vlak voor de Olympische Spelen een cloud seeding-project in Beijing, dat ervoor zorgde dat er regen viel voordat het evenement begon. In 2016 besteedde China $ 30 miljoen aan cloud seeding en begon het kogels gevuld met zout en mineralen in de lucht af te vuren.

In 2017 heeft het $ 168 miljoen uitgegeven aan een enorme voorraad apparatuur om het project te faciliteren, waaronder vier vliegtuigen en “897 raketwerpers”. Business Insider meldde eerder dat het Chinese ministerie van Financiën cloud seeding wilde gebruiken om tegen 2020 elk jaar minstens 60 miljard kubieke meter extra regen te creëren.

Chinese media meldden in 2019 dat cloud seeding-tactieken in Xinjiang 70% van de gewassen hebben voorkomen van verwachte hagelschade.

Je moet je afvragen of een regering het wetenschappelijke vermogen heeft om het weer op zo’n grote schaal te manipuleren, hebben ze overwogen het weer te wapenen en het voor welwillende doeleinden te gebruiken? Sommige mensen vragen zich misschien af of de techniek zo is dat er een eens in de eeuw storm kan ontstaan, of een andere ecologische anomalie.

Nee, dat is gewoon gekke praat.

De Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten hebben ook publiekelijk erkende programma’s voor weermodificatie.

China is niet het enige land dat technologie voor weersmodificatie gebruikt.

In 2015 lanceerden de Verenigde Arabische Emiraten bijvoorbeeld een onderzoeksprogramma van $ 5 miljoen voor ‘regenverbeteringswetenschap’.

Vanaf het midden van de jaren zestig tot het begin van de jaren tachtig zette de NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) van de Verenigde Staten actief Project STORMFURY voort, een programma dat was ontworpen om orkanen te modificeren. De VS gebruikten ook cloud seeding in de Great Plains en de westelijke staten om ‘droogte te bestrijden’.

Wyoming heeft $ 15 miljoen gedumpt in een tienjarig onderzoek dat concludeerde dat cloud seeding 10 procent meer sneeuw zou kunnen toevoegen aan een bestaande storm.

Idaho financierde zelfs een onderzoeksproject van de National Science Foundation om cloud seeding te testen om sneeuwval te vergroten.

“Idaho Power is geïnteresseerd in het leggen van meer sneeuw op de grond in de bergen, wat leidt tot meer water in rivieren door gesmolten sneeuw”, zei atmosferische wetenschapper Jeff French van de Universiteit van Wyoming in een verklaring. “Dat leidt op zijn beurt tot meer capaciteit voor stroomopwekking gedurende het hele jaar.”

De New Feudal Overlords doen ook mee

Bill Gates financiert projecten voor weermodificatie. (Grote verrassing.) Een van die projecten klinkt griezelig als de “chemtrails” waar niemand over kan praten zonder spot of beschuldigingen van waanzin.

En geef vooral niet toe dat je in complottheorieën gelooft. De FBI beschouwt je misschien als een binnenlandse terrorist.

Het project van Gates heet Solar Geoengineering en is bedoeld om de effecten van een gigantische vulkaanuitbarsting na te bootsen. Duizenden vliegtuigen zouden op grote hoogte worden gevlogen en miljoenen tonnen deeltjes rond de planeet spuiten om een ​​enorme chemische wolk te creëren die het aardoppervlak zou koelen.

Een probleem met het nabootsen van een gigantische vulkaanuitbarsting is echter dat het niet alleen de aarde afkoelt. Het kan een ijstijd creëren die leidt tot hongersnood, wat leidt tot honger, chaos, oorlog en dood. Maar dat maakt Gates niet uit. Het lijkt ook niet van belang te zijn voor een van de nationale regeringen die dood zijn om het natuurlijke evenwicht van de aarde en het evenwicht dat de mens met de natuur moet hebben om te overleven, te verstoren.

Veel mensen zouden suggereren dat dit het hele punt is.

Maar die mensen moeten complottheoretici zijn.

Wat vind je van weersverandering?

Denk je dat we weersveranderingen al in actie hebben gezien? Maakt u zich zorgen over dit ontwikkelingspad?

Source: The Organic Prepper

Robert Wheeler has been quietly researching world events for two decades. After witnessing the global network of NGOs and several ‘Revolutions’ they engineered in a number of different countries, Wheeler began analyzing current events through these lenses.

Noot: Mijn eerste artikel over Chemtrails zoals dat toen genoemd werd in plaats van Geoengineering wat iets vriendelijker klinkt heb ik in 2007 geschreven. Een paar jaar later was Peter Vereecke , de ex burgermeester uit België in mijn gezondheidsradio programma, want het leek ons ook toen al niet gezond al dat zwaar vergif wat over onze hoofden wordt uitgestrooid.

– HM

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk