Seig Heil


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #351


Na 75 jaar te hebben besteed aan het maken van Hitler en nazi-Duitsland tot een visioen van puur kwaad, het ergste die ooit de mensheid heeft gekend, bevinden we ons weer in de armen van het fascisme. Op deze plek heeft vrijheid geen naam. Friedrich Karl Hermann Entress was een Duitse kamparts die de procedure introduceerde om dodelijke doses fenol rechtstreeks in de harten van gevangenen te injecteren. Hij werd in 1945 door de geallieerden gevangengenomen, ter dood veroordeeld en in 1947 geëxecuteerd.

Bron artikel: Fascist Doctors Return With Cruel Treatment
01-03-2021 Door Dr. Marc Sircus

Dat was toen. Nu hebben we Dr. Anthony Fauci klaar om vaccinexperimenten op kinderen uit te voeren, terwijl we de schade negeren die de vaccins al aanrichten aan de oudere populaties. “Hopelijk zullen we tegen de tijd dat we in de late lente, vroege zomer komen, kinderen hebben die kunnen worden ingeënt volgens de richtlijnen van de FDA”, zei Dr. Fauci. De wereld lijdt aan een massale waanpsychose en Fauci is grotendeels de schuldige. Wanneer wordt hij gevangengenomen? Zal hij ooit stoppen met liegen of proberen massa’s mensen te misleiden?

We hebben psychopaten en sociopaten verkleed als politici, volksgezondheid functionarissen en miljardairs, met ego’s ter grootte van Jupiter, die de mensheid zo hard mogelijk de grond in stampen (massagraven). Ze noemen zichzelf geen nazi’s, maar ze beloven niet minder slecht te zijn, zoals hoge functionarissen van de katholieke kerk aangeven. (zie hieronder) Waarom hebben we toegestaan ​​dat gestoorde gekken de wereld overnemen? Iedereen kan het raden, maar dat hebben we gedaan, en de mensheid lijdt er enorm onder

Dr. Fauci is buitengewoon gevaarlijk, en hij kwetst / doodt veel mensen en doet daarbij zijn best om een ​​land met meer dan 300 miljoen zielen te vernietigen. Het ergste is dat politici, andere gezondheidsfunctionarissen en doktoren en verpleegsters die beter zouden moeten weten, hem verdragen en hem toestaan ​​deze schade aan te richten. Het niveau van medische onwetendheid dat hij onderwijst, gaat boven de schaal van Richter uit, maar hij had wel momenten van gezond verstand toen hij het dragen van maskers adviseerde. Nu wil hij dat je er twee draagt.

Wanneer veel mensen geloven in duidelijk valse en potentieel verontrustende dingen die puur op geruchten zijn gebaseerd, worden deze overtuigingen door de psychiatrische beroepsgroep niet als klinische wanen beschouwd, maar in plaats daarvan als massahysterie bestempeld. Tegenwoordig is het publiek op grote schaal misleid over een reeks kwesties, van klimaatverandering tot verstikkende maskers en de noodzaak van lockdown en sociale afstandelijkheid.

Andere prominente wanen gaan over de veiligheid van vaccins en de gezondheid van ons financiële systeem. De meest fundamentele misvatting is echter de overtuiging dat de goeden goed zijn. En daarna kunnen we vertrouwen op wat de media tegen ons zeggen.

Een enorme misvatting gaat over Pfizer en andere farmaceutische bedrijven. Pfizer is een terroristische organisatie geworden zoals de Duitse farmaceutische bedrijven (IG Farben) die het concentratiekamp Auschwitz hebben gebouwd. Het Amerikaanse farmaceutische bedrijf vraagt naar verluidt om militaire bases en soevereine activa van armere landen om vaccins te garanderen. Ik woon in Brazilië, een van de landen die weigerden zich over te geven aan de fascistische eisen van Pfizer, en het was in het lokale nieuws.

Het hedendaagse fascisme heeft vele gezichten die de vermelding van de nazi passend maken in dit titel essay.

In Engeland hebben mensen met leermoeilijkheden het bevel gekregen om tijdens de tweede golf van de pandemie geen reanimatie opdracht te geven, ondanks de wijdverbreide veroordeling van de praktijk vorig jaar en een dringend onderzoek door de toezichthouder. ‘Mencap’ zei dat het in januari rapporten had ontvangen van mensen met leerstoornissen dat hun was verteld dat ze niet zouden worden gereanimeerd als ze ziek werden met Covid-19.

De COVID-pandemie heeft bij veel van onze leiders en vooraanstaande bedrijven het ergste in de mens naar voren gebracht, wat ons weer in de schoot van het fascisme brengt. De gouverneur van New York is een goed voorbeeld, en het lijkt erop dat de wet hem zal inhalen. Hij zal geluk hebben als hij uiteindelijk niet wordt beschuldigd van de doodslag van verpleeghuisbewoners voor alle overtollige sterfgevallen die zich hebben voorgedaan.

Maar weet je nog dat het allemaal begon met een hoopvolle vrouwelijke president die minstens 70 miljoen mensen als betreurenswaardig bestempelde? Hitlers echte haat was voor de communisten, maar wat heeft het nieuwe medische fascisme gedaan met oud en jong? The Automatic Earth zegt:

‘Voor ouderen betekent het dat ze hun laatste jaren en dagen in bijna absolute eenzaamheid moeten doorbrengen. Als je het ze zou vragen, zouden velen zeggen: geef me gewoon het virus, zolang ik mijn kinderen en kleinkinderen en vrienden kan zien terwijl ik Ik nog leef. Maar niemand vraagt het ze. Ze hebben hun hele leven alleen maar het zwijgen opgelegd. Om een virus uit te roeien, roeien we de mensen uit die de wereld hebben gebouwd die we van hen hebben geërfd. ‘

“Voor de allerjongsten betekent het een achterblijvende ontwikkeling. Er is een hoop literatuur over hoe de eerste 5 of 10 jaar een kind voor het leven vormen. Nou, we hebben gewoon een heel jaar genomen en hebben van die vorm afgetrokken. We hebben geen manier om dat te doen. Weten in welke mate dat hen zal beïnvloeden, maar het zal niet nul zijn. Mensen zijn natuurlijk adaptief, maar dat kan net zo goed negatief zijn als positief. Gekooide dieren passen zich ook aan; met neurose. Kinderen hebben interactie nodig. met elkaar en met volwassenen om hun plek in de wereld te vinden Hoe gaan ze die plek nu vinden?

Zero Hedge schrijft: “Nee, de vriend of vriendin van je tiener kan niet langskomen tijdens de pandemie”, luidt de kop van CNN. Het is gewoon de zoveelste in een lange, eenzame reeks van voortdurende herinneringen aan de onderworpen lessen dat niets ooit zal terugkeren naar de manier waarop het was vóór maart 2020. Een bezoek aan je vriend of vriendin is wat walgelijke MAGA-mondspuwers doen. Het is letterlijk geweld, in het refrein van de beweging voor sociale rechtvaardigheid. “Het is een moeilijke tijd om jong en verliefd te zijn”, zegt Jessica England, therapeut uit San Francisco. Het is een moeilijke tijd om iets te zijn, nu we de rol op ons hebben genomen van Pavlov’s kwijlende honden, die om voedsel bedelen onder het toeziend oog van de heersende klasse. “

In Canada heeft Peel Health richtlijnen uitgevaardigd aan ouders die hen instrueren om alle kinderen die naar huis zijn gestuurd omdat een klasgenoot positief is getest op COVID-19, gedurende 14 dagen geïsoleerd te houden in een aparte kamer van alle andere gezinsleden. “Dit is een wrede straf voor een kind, vooral voor jongere kinderen van 4-10 jaar oud”, schreef dr. Susan Richardson, een microbioloog en arts voor infectieziekten die ook emeritus hoogleraar is aan de Universiteit van Toronto.

“Een kind op deze manier maximaal 14 dagen van zijn ouders en broers en zussen afsluiten, kan aanzienlijke en langdurige emotionele en psychologische effecten hebben.”

Seig Heil

De heersende klasse is niet vriendelijk; het dient niet de beste belangen van de mensen. De moderne instrumenten van het fascisme zijn lockdowns, maskers (verstikkende muilkorven) en vaccins. Deze worden ondersteund door censuur- en propagandacampagnes in de reguliere pers en door de digitale reuzen, door Google, Facebook, Twitter en YouTube. Wat zegt mijn favoriete nazi-type persoon over vaccins? Pandemie zal pas eindigen als de wereld is ingeënt, zegt Merkel. In het tijdperk van het COVID-fascisme is de waarheid wat ze zeggen dat het is.

Een artikel in de New York Times citeert artsen die zeggen dat de mRNA-technologie die wordt gebruikt in COVID-vaccins immuuntrombocytopenie kan veroorzaken, een dodelijke bloedziekte. Het Witte Huis, dat niet eens probeert zijn fascistische activiteiten te verbergen, smeekt de meest prominente digitale sociale mediabedrijven om alles en nog wat te censureren dat de verkoop van COVID-vaccins zou verminderen.

We lazen uit Spanje: tweede injecties van Pfizer werden stopgezet nadat 46 verpleeghuisbewoners na de eerste injectie stierven. Tandartsen melden dat maskers uitgebreide schade aan de mond van hun patiënt veroorzaken en tandvleesaandoeningen veroorzaken, en we lezen op Fox News dat COVID-19-patiënten met tandvleesaandoeningen negen keer meer kans hebben om te overlijden, zegt een onderzoek! Degenen met tandvleesaandoeningen hadden 3,5 keer meer kans op opname op de intensive care en 4,5 keer meer kans op beademing.

Wat zegt de kerk over wat er gebeurt?

Begin november lanceerde een Italiaanse aartsbisschop en vijand van paus Franciscus, Carlo Maria Vigano, een aanval op degenen achter pandemische lockdowns over de hele wereld, waarbij hij president Trump waarschuwde in een brief van de komende ‘Grote Reset’, wiens architecten ‘een wereldwijde elite zijn die de hele mensheid wil onderwerpen door dwangmaatregelen op te leggen om de individuele vrijheden en die van de hele bevolking drastisch te beperken. “

“Het doel van de Grote Reset is het opleggen van een gezondheidsdictatuur die gericht is op het opleggen van vrijheidsmoordmaatregelen, verborgen achter verleidelijke beloften om een ​​universeel inkomen te verzekeren en individuele schulden kwijt te schelden”, vervolgt Vigano’s brief.

Zes weken later heeft een van de meest invloedrijke katholieken in de Verenigde Staten, kardinaal Raymond Burke, het nog duidelijker gesteld – slaande ‘seculiere krachten’ die ‘ons tot slaven willen maken van hun goddeloze en moorddadige agenda’. Het klinkt alsof beide mannen het hebben over de opkomst van het Vierde Rijk.

Bottom Line. Ze zijn op onze ziel gericht, niet alleen op ons lichaam.

Jacob Appel, die voor de Baltimore Sun schrijft, presenteert het slonzige fascistische manifest over wat te doen met de 42% van de Amerikanen die niet zouden instemmen met het nemen van een vaccin. We kunnen net zo goed Heil Hitler gaan schreeuwen als de medische laarzen de grond raken en ons dwingen onze mouwen op te stropen om onze genetische samenstelling te laten veranderen.

Het British Medical Journal overweegt dat de verspreiding van valse gezondheidsinformatie over vaccins strafbaar moet worden gesteld. Ze zouden snel meer gevangenissen of concentratiekampen moeten bouwen om alle mensen over de hele wereld vast te houden die ernstige twijfels hebben over vaccins, en velen van hen zijn niet bang om dat te zeggen. Niet iedereen is het erover eens dat vaccinatie een medicijnwonder is en de beste uitweg uit COVID-19. Bijna de helft van de bevolking in eerstewereldlanden rolt de mouw niet uit de mouwen, maar de media hebben alle anderen gehypnotiseerd tot angst en hysterie.

Een man die in Israël woont, is in het openbaar gegaan met een korte video, waarin hij een deel van een lokaal talk-radioprogramma speelt, geproduceerd door Mordechai Sones op IsraelNewsTalkRadio.com. Mordechai begint zijn uitzending met het voorlezen van de namen van 28 mensen die zijn overleden na de experimentele COVID-mRNA-injecties van Pfizer. De lijst begint met enkele oudere rabbijnen, maar omvat ook jonge mensen die naar verluidt geen bestaande gezondheidsproblemen hadden en plotseling stierven, waaronder een 25-jarige vrouw.

In Nevada is het Clark County School District voor gedeeltelijk naar
scholen heropenen als reactie op een golf van zelfmoorden onder studenten,
De New York Times meldt. Achttien studenten in de provincie
hebben in de laatste negen maanden van 2020 een einde aan hun leven gemaakt, meldt de Times.

Frankrijk gedwongen om gezondheidsdictatuur uit te stellen Vaccin wetgeving

Medisch fascisme kruipt overal op. Een radicaal wetsvoorstel van de Franse regering dat ervoor zou zorgen dat niet-gevaccineerde mensen basisdiensten zoals openbaar vervoer zouden weigeren, is op ijs gezet na een enorme terugslag. De voorgestelde wet schrijft voor dat burgers een bewijs moeten hebben van een negatieve COVID-test of “preventieve behandeling, inclusief de toediening van een vaccin” om “toegang te krijgen tot vervoer of naar sommige locaties, evenals bepaalde activiteiten.” De regering is echter gedwongen de wetgeving uit te stellen na woedende protesten.

Conclusie

Robert Gore schrijft: ‘Totalitarisme heeft nooit iets anders voortgebracht dan vernietiging, armoede en dood en zal dat ook nooit doen, ongeacht de verheven retoriek van de totalitariërs. meest geavanceerde beschaving. ” Wie deze meest recente vooruitgang leidt, zijn gezondheidsfunctionarissen en volksgezondheidsorganisaties zoals de WHO. En de meeste politici over de hele wereld zijn erbij betrokken.

Dr. Mark SircusAC., OMD, DM (P)

Professor of Natural Oncology, Da Vinci Institute of Holistic Medicine Doctor of Oriental and Pastoral Medicine Founder of Natural Allopathic Medicine

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk