Zuiver colloïdaal zilver is nog steeds het meest uitgebreide en krachtige antibioticum


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #350


… dat bekend staat als veilig voor menselijke consumptie, en het is absoluut veilig voor iedereen in elke toestand. Het is natuurlijk, heeft geen bijwerkingen, en het doodde de ergste virale ziekten voor mens, dier en plant al 100 jaar geleden.

Colloïdaal zilver.

Bijwerking en veilig gebruik.

Zelden komen er klachten door het gebruik van dit middel. Het kan voorkomen dat mensen darmklachten krijgen. Dit is mogelijk als er al problemen zijn met de darmen. 

Over het algemeen verdwijnen deze klachten en kan de werking van de darmen verbeteren.

Er is wetenschappelijk onderzocht en aangetoond dat de beste verdunning ligt tussen de 3-5 PPM, zonder dat er metaal in het lichaam wordt opgestapeld.

Als men in plaats van Colloïdaal zilver verdunde Zilvernitraat inneemt kan de huid een donkerzilverachtige kleur aannemen. Officieel heet dit Argyria. 

In Amerika was een vrouw die Argyria kreeg. Ze beweerde dat dit kwam door inname van Colloïdaal zilver. In de wetenschap is echter nooit bewezen dat Colloïdaal zilver Argyria teweeg kan brengen. Daar dit wel kan door Zilvernitraat bestaat het vermoeden dat ze verdunde zilvernitraat heeft gekocht in plaats van Colloïdaal zilver. 

Men moet erop staan Colloïde zilver te krijgen met een verdunning tussen de 3 en 5 PPM en een grootte van 0.004 en 0.006 micron in diameter. 

Het kan voorkomen dat er veel bacteriën, virussen of schimmels worden gedood tijdens het gebruik van Colloïdaal zilver. Deze moeten worden afgevoerd door het lichaam. Moet er erg veel vervuiling worden afgevoerd dan kan het lichaam er moeite mee hebben en hoofdpijn of misselijkheid het gevolg zijn. Het is goed om tijdens de inname over de dag verdeeld veel ( 1,5 tot 2 liter) lauw water te drinken om het lichaam te helpen met de afvoer van deze kwalijke stoffen.

Colloïde zilver kan via de mond worden ingenomen. Enige minuten in de mond houden voordat u het inslikt om zodoende de mond ook te vrijwaren van schadelijke bacteriën. 

Voor inname moet u colloïdaal zilver verdunnen met water.

Volwassenen kunnen 1 tot 3 theelepels per dag innemen met een beetje water.

Kinderen 5 druppels drie maal per dag met een beetje water.

Dieren tussen de 5 en 10 druppels per 10 kg lichaamsgewicht twee maal daags in schoon drinkwater.

U kunt Colloïdaal zilver gebruiken bij;

Water zuiveren. Doe 150 ml colloïdaal zilver in 4 liter water en schud dit goed door elkaar. Na een kwartier kunt u dit drinken omdat dan alle gevaarlijke ingrediënten geneutraliseerd zijn .

Voor een goede spijsvertering kunt u twee grote slokken water voor , tijdens en na de maaltijd nemen van het gezuiverd water.

Hierdoor ontstaan er minder boeren en winden die u en uw omgeving kwellen.   

Maag/darmproblemen. Doe een eetlepel in een glas water en drink dit op. Herhaal dit twee uur later.  

Infecties; Neem drie maal daags een eetlepel in. Kijk hoe het verloop is en neem meer of minder als dit nodig is.

Oorinfectie; druppel het oor 3 maal daags in tot de klachten zijn verdwenen.

Voorhoofd holte ontsteking; snuif 3 maal daags ongeveer een theelepel per neusgat op totdat de klachten zijn verdwenen.

Huidbeschadiging; maak een gaasje nat met Colloïdaal zilver en breng dit aan op de beschadiging. Maak dit steeds weer nat met de vloeistof tot er genezing is.

Griep; Meng een eetlepel Colloïdaal zilver in een glas water en drink dit slok voor slok op. Neem 4 maal daags een glas totdat de griep weg is. 

Ook voor dieren is Colloïdaal zilver een goed middel om infecties of andere aandoeningen te verbeteren. Neem per 10 kg lichaamsgewicht 3 maal daags 6 druppels en vermeng dit met schoon drinkwater, of spuit het direct in de keel van het dier.  

Planten in uw tuin kunnen ook worden aangevallen door schimmels, virussen en bacteriën. Meng een eetlepel in een kwart liter water en sproei dit over de planten en aarde. 

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk