Hoe “The Biden Show” Amerika redt (en de wereld)

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #349


Dit artikel is niet bedoeld voor gevaarlijke idioten. Als u een gevaarlijke idioot bent die gelooft dat kleurenrevoluties en communistische opstanden niet kunnen worden geprobeerd in Amerika, stop dan nu met lezen. Dit artikel zal je alleen maar van streek maken en irriteren, en dat zou onaardig voor jezelf zijn.

Dank je.

Bron Martin Geddes (eMail) How “The Bidan (sic) Show”
is saving America (and the world)


OK, nu hebben we het gevaarlijke idiote publiek segment beledigd en verdreven, dat laat de rest van ons over – die een volwassen gesprek kunnen voeren over wat er echt gaande is in Amerika, en de cruciale rol van de media en propaganda bij het draaien van een valse realiteit.

Velen van ons leven in frustratie dat de overduidelijke overwinning van Donald Trump in november – probeer iemand te vinden die naar een Biden-bijeenkomst ging – niet leidde tot onmiddellijke waarheid en gerechtigheid. Ons geduld wordt verward tot een verharde vastberadenheid om dit tot het einde te doorstaan.

Hier is mijn idee van wat er aan de hand is; Houd er rekening mee dat ik maar één man ben met een laptop en een mening, en dat u uw eigen even functionele laptop en geldige mening kunt hebben. Er zit een perverse en paradoxale logica in wat er gebeurt, hoe bizar het ook klinkt. Zoals Mark Twain zei: “Waarheid is vreemder dan fictie, maar het is omdat fictie verplicht is zich aan mogelijkheden te houden; De waarheid is het niet. “

MAGA is het eindspel van de originele 18e eeuwse Amerikaanse Revolutie. De Europese bankaristocratie en monopoliserende monarchieën pakten niet alleen hun koffers en gingen naar huis toen er op hen werd geschoten en het werd over de hele wereld gehoord. Ze wisselden gewoon van tactiek en speelden een lang spel om heimelijk Amerika te heroveren. De invasieoorlog werd een infiltratieoorlog; de onafhankelijkheidsoorlog is in werkelijkheid nooit geëindigd.

Na verschillende pogingen om een ​​centrale bank op te leggen, stortte de 19e-eeuwse burgeroorlog Amerika in de schulden en schiep de voorwaarden voor een “bankocratie” om de macht over te nemen. Amerika werd omgevormd tot een bedrijf dat werd geregeerd door een vrijmetselaarsstadstaat – Washington DC – die in feite een verlengstuk was van de alliantie van de Britse kroon (dwz vrijmetselaars uit de City of London) en het Vaticaan (dwz vrijmetselaars in Rome) plus de bloedlijnfamilies (dwz occultistische bank- en handelsmaffia).

Hierdoor konden de maritieme en contractuele wetgeving de soevereine rechten van het volk volgens het gewoonterecht verdringen en werd de weg geopend voor de ongrondwettelijke Federal Reserve om schuldslavernij aan Amerikanen op te leggen. De geschiedenis van Amerika is een non-stop strijd tussen individuele en staatssoevereiniteit versus federale en banksteroligarchie. Het goede nieuws is dat de eerste hebben gewonnen, en we bevinden ons in de laatste fase van herstel van de vrijheid.

De Chinese Communistische Partij is het front waarlangs de globalistische totalitaire bankaristocratie haar plan heeft uitgevoerd om de volledige controle over deze planeet te krijgen. November 2020 was een poging van de CCP om Amerika te kapen – het laatste bolwerk van ware vrijheid dankzij een gewapende bevolking – via een klassieke kleurenrevolutie. Demoraliseer het publiek via een oplichterij, leg economische problemen op door kleine bedrijfjes te sluiten, dood enkele oude mensen in verpleeghuizen om angst en terreur te verspreiden, en bespuit alomtegenwoordige leugens in de media over elke tegenstander. Gebruik vervolgens verkiezingsfraude om de controle over te nemen zonder een enkele soldaat te hoeven sturen of een schot te hoeven afvuren.

Ik was onlangs stomverbaasd toen een verder lucide professionele medewerker – wiens werk ik bewonder – zei dat er geen verkiezingsfraude was. Het ziljoenste bewijsstuk is de handvertelling in New Hampshire, waar de Dominion-stemmachines alleen Republikeinse kandidaten verwisselden. Als je het bewijs niet kunt vinden, ga dan terug naar het begin van dit artikel en bedenk opnieuw of je misschien een gevaarlijke idioot bent. Omdat weigering om de mogelijkheid te overwegen en naar de gegevens te kijken, u zeker in aanmerking zou komen voor die titel.

Deze verkiezingsfraude is al decennia aan de gang – een eeuw en zelfs meer. De kwestie Bush vs Gore in 2000 bracht veel van de problemen aan het licht. Onze ‘liberale’ (d.w.z. autoritaire) linkse vrienden klaagden altijd over het gebrek aan transparantie en betrouwbaarheid van stemmachines, totdat het de gehate Donald Trump was die het slachtoffer was. Toen zwegen ze en besloten dat het niet van belang was. Ach, gevaarlijke idioten zijn tenslotte iets. We komen er allemaal overheen als de waarheid aan het licht komt.

Als je geen gevaarlijke idioot bent, is het duidelijk dat er geen “Joe Biden” -presidium is. Een neppe en ongrondwettelijke vooraf opgenomen “inauguratie” (waarbij het weer op magische wijze veranderde met de camerahoek) werd bijgewoond door militairen die geen insignes droegen. Er was geen overdracht van de nucleaire code “voetbal”, geen aankomst op Air Force One, geen buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders en geen saluutschoten.

Het Witte Huis is momenteel leeg en donker, en er zijn geen mariniers. De foto’s van het Oval Office zijn zichtbaar van een filmset; ze hebben zelfs een deel van de kunst uit een eerdere show gerecycled. Trump liet in 2019 doorschemeren dat het niet echt Joe Biden zelf was door hem ‘Joe Bidan’ te noemen, en je kunt goed kijken en zien dat hij het niet is. De oren en vorm van het hoofd zijn verschillend. Of het nu een dubbelganger, kloon, CGI, acteur in een latexmasker, hologram, spookachtige verschijning uit een andere dimensie of al het bovenstaande is – het kan me niet schelen en het maakt niet uit.

Het is niet alleen een nep-voorzitterschap, het lijkt erop dat de hele verkiezing nep was – een prikkeloperatie om elke sluwe clown die dacht dat ze weg konden komen met een communistische overname in Amerika. Onthoud dat deze dingen niet van tevoren worden aangekondigd. Je merkt pas dat je een echte communist aan de macht hebt als potentiële oppositie wordt uitgeroeid (zonder media-aandacht). Je komt er ook pas achter dat het een steekoperatie is als het voorbij is (en de officiële staatsmedia in diskrediet gebracht worden).

President Trump heeft een lange geschiedenis van tweets op het gebied van verkiezingsfraude. Deze operatie om Amerika voor zijn volk te heroveren is al decennia lang gepland. Hij heeft uitvoerende bevelen inzake verkiezingsfraude en mensenrechten, waardoor hij beslag kan leggen op de bezittingen van degenen die tegen het publiek samenzweren en hun ambtseed breken. De Stafford Act, 2019 Presidential Handover Act en Insurrection Act geven hem de benodigde bevoegdheden en stellen FEMA en het leger in staat de controle over te nemen. PEADs – Presidential Emergency Action Documents – werden opgericht onder Eisenhower en zijn de “nucleaire optie” van continuïteit van de regering voor precies dit soort eisen.

Onthoud dat als je dit tot nu toe hebt gelezen, je geen gevaarlijke idioot bent, dus dit zijn allemaal objectieve dingen waarin we kunnen geloven. Rationele empirische mensen worden gedreven door bewijs, niet door eerdere overtuigingen of beperkingen van onze verbeelding.

Washington DC is nu een gevangeniscomplex onder de controle van generaal Walker, niet de burgemeester, noch “president Bidan”. Hierdoor kunnen militaire tribunalen zich inzetten voor verkiezingsfraude: verraders mogen geen jarenlange gevechten voor corrupte civiele rechtbanken als je voor de CCP werkt. Kindersmokkel is de basis van macht via chantage, en de ondergrondse infrastructuur kan worden weggespoeld van de nachtmerrieachtige ellende die al lang aan de gang is. De verantwoordelijken zullen niet meer worden gezien, en terecht.

Het leiderschap veroveren van een ter ziele gegane bedrijfsregering die de mensen niet vertegenwoordigt, is een politieke boobyprijs. De macht teruggeven aan de mensen betekent het wegnemen van deze onverklaarbare hoofdstad van de kanker van corruptie. Met andere woorden, Washington DC is OVER en KLAAR: het staat op het punt een museum en een alligator moeras reservaat te worden. De hele plaats is een bedrieglijke occulte hel van conceptie tot sloop. Het kan niet staan ​​als een totem van het soevereine Amerikaanse volk.

De oprichting van een nieuwe vrije Amerikaanse Republiek houdt een tussenstop in van de oude en failliete bedrijfsentiteit die het filmpersonage “Joe Bidan” leidt. Het kan niet onmiddellijk worden gedaan, en degenen die de macht verliezen, zouden graag chaos creëren en het publiek hun rechten en erfenis ontzeggen. Het veroveren en verwijderen van de Deep State is niet genoeg; je moet ook achteraf zorgen voor een functionerende samenleving.

Er zijn zeer specifieke voordelen aan het feit dat Donald Trump tijdens deze overgangsperiode “buiten het podium” is:

  • De corrupte massamedia die onder controle van de CCP staan, kunnen Trump er niet van beschuldigen een militaire dictator te zijn wanneer het Amerikaanse leger openlijk de controle krijgt.
  • Het behoudt de wettigheid van de wijziging en voorkomt verwarring bij het publiek waarvan zij het voorzitterschap onderschrijven (bedrijfsentiteit versus federatie van soevereine staten).
  • Het zorgt voor de veiligheid van zowel president Trump als zijn familie, aangezien ze het doelwit zijn van moord. Het vermijdt ook de noodzaak van bijeenkomsten of andere evenementen waarbij het publiek het risico loopt op terrorisme.
  • “Joe Bidan” kan steeds absurdere dingen doen in de “show” – zoals idiote “regel door uitvoerend bevel (Executive Orders)” – om meer “normies” wakker te schudden en het aantal “gevaarlijke idioten” te verminderen.
  • U kunt militaire operaties uitvoeren die anders politiek onaanvaardbaar zouden zijn (denk aan Iran, Syrië).
  • Elke chaos is verbonden met de Deep State en zijn Democratische en RINO-agenten.
  • Het geeft tijd voor de wereldwijde verwijdering, aangezien dit allemaal moet worden gesynchroniseerd. Zelfs als Amerika er klaar voor is, verwijdert succes alle machtsbases waaruit deze criminaliteit zou kunnen terugkeren.

Ten slotte, en vooral, zorgt het voor de totale vernietiging van de Mockingbird Media. Ze worden volledig bezig gehouden en geïnvesteerd in het promoten van “The Bidan Show” als objectieve realiteit. Maar net als bij de Truman Show is er een moment waarop het “glitcht” en het podium zichtbaar is. De acteur van president Bidan hoeft alleen zijn latex masker op tv af te doen, en het is voorbij, want de illusie machine is verbrijzeld.

Frank Zappa, geen onbekende in het militair-industrieel-entertainmentcomplex, zei ooit: “De illusie van vrijheid zal voortduren zolang het winstgevend is om de illusie voort te zetten. Op het punt waar de illusie te duur wordt om te onderhouden, zullen ze het landschap gewoon neerhalen, de gordijnen naar achteren trekken, de tafels en stoelen opzij schuiven en je ziet de bakstenen muur aan de achterkant van de theater.”

Hij had bijna gelijk. Het misleide element van het publiek (inclusief een grote subgroep van gevaarlijke idioten die een burgeroorlog risico vormen voor ons allemaal) zal zien hoe het gordijn wordt teruggetrokken, maar in plaats van een bakstenen muur zullen ze ontdekken dat het hele theater is ontmanteld. om hen heen. Ze zijn vrij; hun “Plato’s Cave” is opgegraven en geopend voor de frisse lucht.

Dus het “grote plaatje” is dat we naar een totale herstart van Amerika kijken, en bijgevolg de wereld. Wanneer een computer opnieuw opstart, gaat het besturingssysteem een ​​reeks “run-niveaus” omlaag en vervolgens weer omhoog. We ervaren hetzelfde in Amerika: “The Bidan Show” is slechts een “wachtscherm” en afleiding om het publiek te onderwijzen terwijl het leger de opruimoperatie voor verkiezingsfraude uitvoert. Dit gebeurt op het laagste constitutionele “run-level” waar de normale burgerregering (stilletjes) wordt opgeschort. De onvermijdelijke rellen en chaos van de wakeup-fase – wanneer dit allemaal officieel en in de open lucht is – moeten wachten tot het opruimen is voltooid. Eén probleem tegelijk.

Als deze corrupte bankocratie uit de macht wordt gehaald, zullen we waarschijnlijk een financiële reset meemaken, deze oorlogsmisdaden blootleggen en de verborgen technologie onthullen die in het geheim door een minderheid is opgepot (maar betaald door het publiek). Het gebeurt al – en lijkt iets uit een sciencefictionfilm. Maar je kunt de legitieme anti-zwaartekracht- en energieapparaten van de Amerikaanse marine bekijken op de officiële patent site.

Als Donald Trump in november onmiddellijk werd herkozen, zou een strategische mislukking zijn geweest, ook al bood het een tijdelijke emotionele ontlading. Het zou de nep-bedrijfsregering hebben bestendigd en de illusie van haar legitimiteit in stand hebben gehouden. De twee echte taken zijn om te voorkomen dat we op korte termijn in een burgeroorlog terechtkomt, en om een ​​herhaling van deze horror show op lange termijn te voorkomen. “The Bidan Show” is een noodzakelijke “liminale passage” in het verhaal van de wedergeboorte van Amerika. Het slingert slim rond de vallen die zouden leiden tot een ramp en de prijs van vrede die op het laatste moment werd weggerukt.

De kanker van corruptie is agressief en keert gemakkelijk terug. De genezing ervan vereist de totale eliminatie als de massamedia hersenspoelmachine. Het is je misschien opgevallen hoe stil Hollywood de laatste tijd is; het is net zo afgewerkt als Washington DC. Door verkiezingsfraude te laten plaatsvinden, pleit voor een sterke kiezer-ID en robuuste verkiezingstechnologie. Veranderingen die voorheen ondenkbaar waren, zullen door iedereen worden geëist als ze begrijpen hoe dicht ze bij het verlies van hun Republiek en vrijheid kwamen.

Amerika redden is niet het moeilijkste; haar behouden houden is de echte strijd. Alleen een enorme culturele verschuiving kan dit bereiken. “The Bidan Show” zet aan tot zelfidentificatie van de “gevaarlijke idioten” en autoritaire colluders in onze samenleving. Hun verlies van geloofwaardigheid dwingt op zijn beurt tot een herschikking van de macht onder het volk richting patriotten. Veel arrogante en trotse gevaarlijke idioten staan ​​op het punt de moeilijkste les van hun leven te leren als hun verwaandheid en onzorgvuldigheid aan het licht komen. Academia is klaar voor opstand en revolutie, massamedia voor implosie, ‘ziekenzorg’-medicijn voor vervanging. Het is een “apocalyps van autoriteit”.

De militaire inlichtingenoperatie Q heeft patriotten voorbereid op deze tijd van opschudding – The Great Awakening. We krijgen objectieve redenen om aan te nemen dat dit een zorgvuldig gepland proces is met een welwillende uitkomst, dus we gaan niet zelf in opstand tegen een onwettige entiteit in Washington DC. De geniale combinatie van plausibele ontkenning en strategische ambiguïteit levert precies de juiste informatie op het juiste moment aan degenen met de ogen om te zien. Er zullen schappen met boeken worden geschreven over hoe dit sensationele geheime militaire plan werd uitgevoerd.

Het komt erop neer dat we ons in een epische overgang bevinden van slavernij naar soevereiniteit, van armoede naar welvaart en oorlog naar vrede. We hebben misschien een aantal moeilijke worstelingen in het verschiet – voedseltekorten, de natuur die verwoesting veroorzaakt, genocidale farmaceutische “vaccins” – maar we zullen ze overwinnen. Maar we hoeven de leugens van de Mockingbird Media tenminste niet veel langer te verdragen.

Evenmin zullen we de spot met gevaarlijke idioten hoeven te lijden. “The Bidan Show” zegt dat de wek tijd voor iedereen nabij is. De meerjarige schoonmaakbeurt is bijna klaar. Amerika is gered door zijn leger en patriotten. De hele wereld is aan de beurt.

Geniet van de voorstelling!

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk