COVID: Pandemie wonderen in de supermarkt!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #348


Gisteren kreeg ik dit wonderlijke verhaal toegestuurd van een dotcom.radio luisteraar, het werd gepubliceerd in een Duitse krant. Het maakt het COVID sprookje steeds ongeloofwaardiger, lees mee, …

De SUPERMARKT – een pandemisch WONDER!

Een van de weinige plaatsen, die sinds maart STEEDS OPEN waren, zijn de supermarkten.

Het is de plaats waar ik als koper elk apart artikel oppak,

de plaats waar ik het KARRETJE BEET PAK, dat tig andere klanten voor mij moesten aanraken,

de plaats, waarop de caissière m/v ELK artikel dat alle klanten tevoren beetgepakt hebben, moet vastpakken om dit over de scanner te halen,

de plaats, waar vele mensen NIET VERPAKTE KOOP WAAR ( Fruit, groente …) aangeraakt hebben, die ik naderhand ook wel eens rauw eet.

Ik heb GEEN enkele keer daarover gehoord, dat een supermarkt moest SLUITEN, omdat al het personeel ziek werd. Ik heb er nog NOOIT van gehoord, dat daar een HOTSPOT vastgesteld was.

En, ik denk, dat wanneer een willekeurige plaats een groot aantal aan passerende mensen heeft, dan – is het – deze.

Misschien zou men daar eens moeten informeren, welke WONDERMIDDELEN zij daar toepassen, om veilig door de crisis te komen?!

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk