COVID: Wanneer stopt de fraude?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #347


Tijdens deze reeks artikelen, waarin ik de COVID PCR-test heb blootgelegd als een bedrog en een hoax en een oplichter, heb ik voor discussiedoeleinden aangenomen dat het virus – SARS-CoV-2 – echt is en is geïsoleerd. [1]

Ik heb die aanname gemaakt om te laten zien dat de PCR binnen de officiële wereld van COVID een schijnvertoning is.

Maar zoals mijn lezers weten, pleit ik al maanden voor het feit dat niemand heeft bewezen dat SARS-CoV-2 bestaat. [2]

Daarom is de PCR-test gebouwd om een fragment van een virus te detecteren waarvan het bestaan niet voldoet aan een rationele bewijsstandaard.

COVID: het virus is nooit bewezen; een verklaring van Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan en Sally Fallon Morell

NoMoreFakeNews: COVID: the virus was never proven to exist; a statement from Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan, and Sally Fallon Morell
Jon Rappoport

Dit tilt de absurditeit van de PCR-test naar een heel nieuw niveau.

Onderzoekers gaan ervan uit dat het stukje RNA waar de test naar op zoek is, deel uitmaakt van SARS-CoV-2. Maar zonder het feitelijke geïsoleerde virus in de hand te hebben, is er geen manier om te weten dat dit RNA-fragment relevanter is dan een stofdeeltje op de maan.

Onlangs hebben Dr. Tom Cowan, Dr. Andrew Kaufman en Sally Fallon Morell een verklaring gepubliceerd over het bestaan van SARS-CoV-2. Ik druk het hier volledig af. Het moet door elke denkend persoon worden gelezen en begrepen:


Verklaring over virusisolatie (SOVI)

“Isolatie: de actie van isoleren; het feit of de toestand van geïsoleerd zijn of alleen staan; scheiding van andere dingen of personen; eenzaamheid. ” – Oxford Engels woordenboek

De controverse over de vraag of het SARS-CoV-2-virus ooit is geïsoleerd of gezuiverd, gaat door. Door echter de bovenstaande definitie, gezond verstand, de wetten van de logica en de dictaten van de wetenschap te gebruiken, moet elke onbevooroordeelde persoon tot de conclusie komen dat het SARS-CoV-2-virus nooit is geïsoleerd of gezuiverd. Als gevolg hiervan kan er geen bevestiging van het bestaan ​​van het virus worden gevonden. De logische, gezond verstand en wetenschappelijke gevolgen van dit feit zijn:

  • de structuur en samenstelling van iets waarvan niet is aangetoond dat het bestaat, kan niet bekend zijn, inclusief de aanwezigheid, structuur en functie van een hypothetische piek of andere eiwitten;
  • de genetische volgorde van iets dat nooit is gevonden, kan niet bekend zijn;
  • “Varianten” van iets waarvan niet is aangetoond dat het bestaat, kunnen niet bekend zijn;
  • het is onmogelijk om aan te tonen dat SARS-CoV-2 de ziekte Covid-19 veroorzaakt.

Dit is, zo beknopt mogelijk, de juiste manier om een ​​nieuw virus te isoleren, te karakteriseren en te demonstreren. Ten eerste neemt men monsters (bloed, sputum, afscheidingen) van veel mensen (bv. 500) met symptomen die uniek en specifiek genoeg zijn om een ​​ziekte te karakteriseren. Zonder deze monsters te mengen met ENIG weefsel of producten die ook genetisch materiaal bevatten, zuivert de viroloog, macereert, filtert en ultracentrifuges, d.w.z. zuivert het monster. Deze algemene virologie techniek, die al tientallen jaren wordt gebruikt om bacteriofagen en zogenaamde gigantische virussen te isoleren in elk virologie laboratorium, stelt de viroloog in staat om met elektronenmicroscopie duizenden deeltjes van identieke grootte en vorm te demonstreren. Deze deeltjes zijn het geïsoleerde en gezuiverde virus.

Deze identieke deeltjes worden vervolgens gecontroleerd op uniformiteit door middel van fysische en / of microscopische technieken. Zodra de zuiverheid is bepaald, kunnen de deeltjes verder worden gekarakteriseerd. Dit omvat het onderzoeken van de structuur, morfologie en chemische samenstelling van de deeltjes. Vervolgens wordt hun genetische samenstelling gekenmerkt door het rechtstreeks uit de gezuiverde deeltjes halen van het genetische materiaal en het gebruik van technieken voor genetische sequencing, zoals Sanger-sequencing, die ook al tientallen jaren bestaan. Vervolgens voert men een analyse uit om te bevestigen dat deze uniforme deeltjes exogeen (van buitenaf) van oorsprong zijn zoals een virus wordt geconceptualiseerd, en niet de normale afbraakproducten van dode en stervende weefsels. (Sinds mei 2020 weten we dat virologen niet kunnen bepalen of de deeltjes die ze zien virussen zijn of gewoon normale afbraakproducten van dode en stervende weefsels.)

Als we zover zijn gekomen, hebben we een exogeen virusdeeltje volledig geïsoleerd, gekarakteriseerd en genetisch gesequenced. We moeten echter nog steeds aantonen dat het oorzakelijk verband houdt met een ziekte. Dit wordt gedaan door een groep gezonde proefpersonen (meestal worden dieren gebruikt) bloot te stellen aan dit geïsoleerde, gezuiverde virus op de manier waarop de ziekte wordt overgedragen. Als de dieren ziek worden met dezelfde ziekte, zoals bevestigd door klinische bevindingen en autopsie, heeft men nu aangetoond dat het virus daadwerkelijk een ziekte veroorzaakt. Dit toont besmettelijkheid en overdracht van een infectieus agens aan.

Geen van deze stappen is zelfs geprobeerd met het SARS-CoV-2-virus, noch zijn al deze stappen met succes uitgevoerd voor een zogenaamd pathogeen virus. Ons onderzoek geeft aan dat een enkele studie die deze stappen aantoont niet bestaat in de medische literatuur.

In plaats daarvan hebben virologen sinds 1954 ongezuiverde monsters genomen van relatief weinig mensen, vaak minder dan tien, met een gelijkaardige ziekte. Ze verwerken dit monster vervolgens minimaal en inoculeren dit ongezuiverde monster op weefselkweek die gewoonlijk vier tot zes andere soorten materiaal bevat – die allemaal identiek genetisch materiaal bevatten als wat een ‘virus’ wordt genoemd. De weefselkweek is uitgehongerd en vergiftigd en valt van nature uiteen in vele soorten deeltjes, waarvan sommige genetisch materiaal bevatten. Tegen alle gezond verstand, logica, gebruik van de Engelse taal en wetenschappelijke integriteit in, wordt dit proces “virusisolatie” genoemd. Dit brouwsel dat fragmenten van genetisch materiaal uit vele bronnen bevat, wordt vervolgens onderworpen aan genetische analyse, die vervolgens in een computer simulatieproces de vermeende sequentie van het vermeende virus creëert, een zogenaamd in silico-genoom. Op geen enkel moment wordt een daadwerkelijk virus bevestigd door elektronenmicroscopie. Op geen enkel moment wordt een genoom geëxtraheerd en gesequenced uit een echt virus. Dit is wetenschappelijke fraude.

De waarneming dat het ongezuiverde specimen – geïnoculeerd op weefselkweek samen met giftige antibiotica, runderfoetaal weefsel, vruchtwater en andere weefsels – het nierweefsel vernietigt waarop het is geïnoculeerd, wordt gegeven als bewijs van het bestaan ​​en de pathogeniteit van het virus. Dit is wetenschappelijke fraude.

Als iemand u vanaf nu een artikel geeft waarin wordt gesuggereerd dat het SARS-CoV-2-virus is geïsoleerd, controleer dan de secties over methoden. Als de onderzoekers Vero-cellen of een andere kweekmethode gebruikten, weet je dat hun proces geen isolatie was. Je zult de volgende excuses horen waarom er geen daadwerkelijke isolatie plaatsvindt:

  1. Er werden niet genoeg virusdeeltjes gevonden in monsters van patiënten om te analyseren.
  2. Virussen zijn intracellulaire parasieten; ze zijn op deze manier niet buiten de cel te vinden.

Als nr. 1 correct is en we het virus niet kunnen vinden in het sputum van zieke mensen, op basis van welk bewijs denken we dan dat het virus gevaarlijk of zelfs dodelijk is? Als nr. 2 correct is, hoe wordt het virus dan van persoon tot persoon verspreid? Er wordt ons verteld dat het uit de cel komt om anderen te infecteren. Waarom is het dan niet mogelijk om het te vinden?

Ten slotte is het in twijfel trekken van deze virologischetechnieken en conclusies niet een kwestie van afleiding of verdeeldheid. Het licht schijnen op deze waarheid is essentieel om deze vreselijke fraude waarmee de mensheid wordt geconfronteerd, te stoppen. Want, zoals we nu weten, als het virus nooit is geïsoleerd, gesequenced of is aangetoond dat het ziekte veroorzaakt, als het virus denkbeeldig is, waarom dragen we dan maskers, houden we sociaal afstandelijk en zetten we de hele wereld in de gevangenis?

Ten slotte, als pathogene virussen niet bestaan, wat gaat er dan in die injecteerbare apparaten die ten onrechte ‘vaccins’ worden genoemd, en wat is hun doel? Deze wetenschappelijke vraag is de meest urgente en relevante van onze tijd.

We hebben gelijk. Het SARS-CoV2-virus bestaat niet.

Sally Fallon Morell, MA

Dr. Thomas Cowan, MD

Dr. Andrew Kaufman, MD


SOURCES:

[1] https://blog.nomorefakenews.com/tag/pcr/

[2] https://blog.nomorefakenews.com/tag/virus/

[3] https://www.andrewkaufmanmd.com/sovi/

[4a] Isolation, characterization and analysis of bacteriophages from the haloalkaline lake Elmenteita, KenyaJuliah Khayeli Akhwale et al, PLOS One, Published: April 25, 2019. https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0215734 — accessed 2/15/21

[4b] “Extracellular Vesicles Derived From Apoptotic Cells: An Essential Link Between Death and Regeneration,” Maojiao Li1 et al, Frontiers in Cell and Developmental Biology, 2020 October 2. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fcell.2020.573511/full — accessed 2/15/21

[4c] “The Role of Extraellular Vesicles as Allies of HIV, HCV and SARS Viruses,” Flavia Giannessi, et al, Viruses, 2020 May

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk