Geen baby’s meer


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #346


Deskundigen waarschuwen dat we worden geconfronteerd met een vruchtbaarheidscrisis die grotendeels wordt veroorzaakt door hormoon ontregelende chemicaliën.

Bron artikel Alliance for Natural Health ANH: No more babies
FEBRUARY 25, 2021

De vruchtbaarheidscrisis treft zowel mannen als vrouwen. Onderzoek heeft aangetoond dat het aantal zaadcellen voor mannen tussen 1973 en 2011 met 59% is gedaald; meisjes maken een vroege puberteit door; volwassen vrouwen worden geconfronteerd met een afnemende eikwaliteit en meer miskramen. De rode draad tussen deze problemen lijkt de blootstelling aan hormoon ontregelende chemicaliën te zijn die alomtegenwoordig zijn in de moderne wereld, en als er niet snel iets wordt gedaan, is het niet overdreven om te zeggen dat we de toekomst van de mensheid in gevaar brengen.

Hormoonverstorende chemicaliën worden aangetroffen in voedselverpakkingen, kookgerei, plastic en vele andere consumentenproducten, en hun vermogen om de voortplanting te beïnvloeden is goed gedocumenteerd. Een onderzoeker zei botweg: “Niet iedereen die wil reproduceren, zal dat kunnen.” Er is veel bewijs dat erop wijst dat hormoonontregelaars een belangrijke oorzaak zijn van de vruchtbaarheidscrisis. Een studie vond een verband tussen hogere concentraties ftalaten (een chemische stof die in plastic wordt gebruikt) en verhoogde schade aan sperma-DNA. Een ander onderzoek door Canadese wetenschappers ontdekte dat het toevoegen van hormoonontregelaars aan Lake Ontario mannelijke dikkop-witvissen veranderde in inter-seksuele vissen (vissen met zowel mannelijke als vrouwelijke kenmerken), die zich niet kunnen voortplanten. Helaas zijn dit verre van de enige onderzoeken die een verband leggen tussen chemicaliën en onvruchtbaarheid.

Zes leden van het Congres hebben deze gevaren erkend en ondernemen positieve, zij het beperkte, stappen om dat aan te pakken. Ze hebben een brief naar de FDA gestuurd waarin ze eisen dat het bureau zijn richtlijnen bijwerkt om het gebruik van ftalaten en andere hormoonontregelaars in infuuszakken en andere medische apparatuur te verminderen.

Er is ook goede reden om aan te nemen dat hormoonontregelaars achter allerlei andere gezondheidsproblemen zitten. Het is aangetoond dat ze de immuunfunctie en de regulering van ontstekingen verstoren. Onderzoek brengt in toenemende mate veel COVID-comorbide ziekten in verband met omgevings- en genetische oorzaken; er zijn de afgelopen twee decennia duizenden wetenschappelijke artikelen gepubliceerd die de blootstelling aan hormoonontregelaars in verband brengen met de comorbiditeit die het risico op overlijden door COVID-19 verhoogt. We rapporteerden onlangs over onderzoek dat aantoont dat onze verhoogde blootstelling aan gifstoffen zoals BPA verantwoordelijk kan zijn voor maar liefst 90% van de gevallen van diabetes.

Volgens federale regels kunnen bedrijven hormoonontregelaars blijven gebruiken ondanks de gevaren die ze opleveren voor vruchtbaarheid en chronische ziekten; en vanwege overheidsregels kunnen we niet leren hoe we deze chronische aandoeningen kunnen behandelen of voorkomen met goedkope, veilige en effectieve natuurlijke medicijnen. Dit is onacceptabel.


Noot: Een wordt wakker oproep: Al sinds 2008 brengen we dergelijke problemen op gezondheidsradio / dotcom.radio aan de orde. Hele volksstammen zijn nu bang gemaakt voor een ‘virus’ dat nooit wetenschappelijk werd aangetoond en smeken bijna om het experimentele ‘vaccin’ dat meer mensen dood dan het ‘virus’ zelf. A.U.B. voeg mij snel toe aan dit experiment roepen velen dankzij de verderfelijke media en politieke campagnes. Hier nog meer verontrustend nieuws over vaccins.

Bron: Vaccinvrij: ‘Wanneer in een vaccin een antistof toegevoegd wordt tegen hCG, betekent dit dat het hCG hormoon wat door het lichaam van de vrouw wordt aangemaakt, aangevallen wordt. Als aangetoond wordt dat het corona-vaccin ‘anti-hCG’-antistoffen bevat, is dit direct bewijs dat het vrouwen onvruchtbaar kan maken(met een heel hoge graad van succes). Bij een man is luteïniserend hormoon(LH) ook belangrijk. Het stimuleert namelijk de Leydig-cellen in de teelballen om testosteron aan te maken. LH werkt samen met follikelstimulerend hormoon(FSH) en deze hormonen zijn belangrijk in de geslachtelijke ontwikkeling van de man.”

YouTube: Lethal Injection: The Story Of Vaccination (Dodelijke injectie: het verhaal van vaccinatie) De definitieve kijk op de geschiedenis van vaccinatie. Van kanker, tot autisme, tot de doelbewuste sterilisatie van onschuldige mensen over de hele wereld, ontdek waarom al deze dingen volkomen legaal zijn volgens de Amerikaanse CODE – waarom de regering u niet anders acht dan vee in hun eigen wet.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk