Ingehouden woede, totaal lamgeslagen, -of- komt je geweten in opstand?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #345


In welk stadium ben jij nu? Koken van woede is nog niet aan de orde zie ik aan de opkomst bij de demonstraties. Totaal lamgeslagen is een groot deel van de bevolking wel zeker, wellicht willen ze wel ‘iets’, wellicht denken ze wel ergens over na, maar in actie komen, NEE, de meerderheid van de gehele wereld zit nog in de lamgeslagen modus.

Donald Trump vertelde het al, “Ze zitten niet achter mij aan maar komen voor jou, ik ben alleen een ‘sta in de weg’”. Nu de ‘Sta in de weg” geen President meer is ben ‘JIJ’ aan zet !!

Ik zal je eens wat vertellen over mij, vroeger was ik ook niet haantje de voorste, alles waar ik het niet mee eens was werd opgeslagen, een binnenvetter. Dan opeens kwam het tot een uitbarsting, mensen kregen dingen naar hun hoofd geslingerd die ze al vergeten waren. Ik had alles beter gelijk voor hun voeten kunnen werpen op het moment dat het actueel was. Zo was ik, … was. Want nu maak ik van mijn hart geen moordkuil meer, ik overdenk wat er gaande is elke dag en bij vrijwel elke gebeurtenis heb ik mijn wel overdacht woordje klaar. Boom !!

Hier heb je het en zie maar wat je ermee doet !!

Vanuit dat standpunt schrijf ik ook over politici, rechtspraak, dokters, het kan mij echt geen bal schelen wat ze denken over mij. Sterker nog, van mij mogen ze woedend reageren dan kunnen we na de woede in gesprek gaan.

In 20 jaar actie voeren heb ik dat pas drie keer meegemaakt, ‘drie’ keer, in alle gevallen ging dat gepaard met bedreigingen. In twee gevallen was dit met een enkel mailtje / telefoontje tot een goede wending gekomen in een geval zei de bedreiger dat hij mij zou komen opzoeken, … hij is nog onderweg

Van mij hoef je niet in actie te komen en laat je maar volspuiten met giftige vaccins, èèn, twee of drie keer zelfs als Bill Gates zegt dat dit moet, dat kan mij echt geen éne donder schelen. Als jij je daar bij goed voelt en veilig, maar laat het een weloverwogen beslissing zijn!

De passieve houding van de bevolking is een doorn in mijn oog en, … geregeerd door angst en misinformatie.

Deze oproep is dan ook rechtstreeks gericht aan je geweten, ….

Een geweten dat later in actie komt als alles al lang achter de rug is, of die zelfde nacht nog, die slapeloze nacht als je de zaken van die dag overdenkt.

Je GEWETEN kan meedogenloos in actie komen,

Had ik maar, …
Walgend van jezelf omdat, …

Politieagenten krijgen of hebben er al mee te maken door vreedzame protesten in opdracht van de baas in elkaar te slaan, de baas, het bezettingsleger van de NWO onder lokale leiding van marionetten pop Mark Rutte, wat een gewetenszaak dat agenten zich voor dat karretje laten spannen, walgelijk in een enkel woord. En dan nog de talloze handhaving zaken “Ausweis Bitte!”, nee dit is niet overtrokken, ik kijk sinds maart 2020 al heel anders aan tegen de politie, het feit alleen al dat ze blijven werken voor dé vijand. In Frankrijk zijn er al minimaal 100 agenten die niet meer in het reine kwamen met hun geweten, zij pleegden zelfmoord. Een tussenweg schijnt er niet te zijn, ontslag nemen en iets anders gaan doen?

Wat beweegt mensen om toch het pad te kiezen en te gehoorzamen aan duistere machten is de vraag?

Terug naar de basis van de gezondheid

Louis Pasteur December 27, 1822 – September 28, 1895) was de “uitvinder” van het virus, in theorie want solide wetenschappelijk bewijs was er niet voor zijn stelling en dat bewijs is tot op dit moment nooit wetenschappelijk aangetoond. “NOOIT”

Antoine Béchamp (October 16, 1816 – April 15, 1908) was de tegenpool van Pasteur, hij stelde dat niet een virus maar een goed functionerend immuunsysteem ervoor zorg draagt dat een lichaam niet besmet kan worden met externe gifstoffen.

Dus al die Hocus Pocus van het afgelopen jaar is en blijft gebaseerd op aannames in plaats van grondig wetenschappelijk bewijs.

En de gehele wereld laat zich meesleuren door dit media gedreven event dat de aanleiding was om de gehele wereld in een dictatoriale houtgreep te nemen en te houden.

Het zijn de dokters die als eerstelijnswerkers de grootste criminele misdaden aan het begaan zijn, het overtreden van de Neurenberg Code (Tweede Neurenberg tribunaal is in voorbereiding) en zich daarmee op het het pad begeven van oorlogsmisdaden, laat dat duidelijk zijn. Spreek je dokter daar op aan of hij/zij dat leuk vindt of niet.

Je kan echter niet met de gehele wereld ruzie lopen te maken, dat is een persoonlijke afweging, … maar al dat onrecht opkroppen is slecht voor je eigen gezondheid, gooi het eruit als dat goed voelt !!

Maar dit wordt de dagelijkse werkelijkheid.

Iemand laat zich vaccineren en wordt daar doodziek van en loopt blijvend letsel op, … of gaat dood, … kan jij jezelf dan nog in de spiegel kijken?

Had ik toch maar een indringend gesprek gehad, los van “ze geloven me niet”, maar dan had ik het in ieder geval gezegd en was ik in het reine met mijn geweten.

Buiten de gezondheid hoax komen er vrijwel dagelijks nieuwsberichten naar buiten over kindermishandeling, kindersmokkel, pedofilie, satanisme, adrenochrome, en de daarbij horende gruwel stories.

Eenmaal wetend van deze gruwelen, kan jij dan blijven zwijgen en de andere kant in blijven kijken alsof je het niet weet / wist.

Ik onderzoek alle ziekmakende zaken, draag die uit en vertel erover, en geef het daarmee een plaatsje in mijn leven zodat alle zooi straks niet ineens tegelijk over mij uitgestort wordt als de bekende beerput.

En jij, kan jij straks het leven nog wel aan, kan jij het een plaatsje geven, is alle lust je ontnomen, … om nog verder te willen leven?

Veel mensen staan op een kruispunt, nemen nu bewust of onbewust een afslag, goed of fout, behulpzaam of komt er een duivelse persoonlijkheid bovendrijven, rechtvaardigheid of duivels eigenbelang socialisme, met jezelf in het reine of gewetensnood?

De stappen die je nu neemt, de acties of de lamgeslagen houding, je geweten slaapt nooit.

Ook voor diegene die geen geweten schijnen te bezitten in hun narcistische bestaan heeft de wereld wel een een passend antwoord.

Dé Grote Reset komt eraan, ….
… maar niet zoals velen uit de duistere wereld het voorzien hadden.

… en jij, wordt je meegesleurd in al dit geweld of was je al een beetje voorbereidt, …. ? Al meer als 8 jaar staat onderstaande artikel op mijn site, het maakt veel duidelijk over je eigen gevoelend en emoties, …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk