STOP Dé PERSEN


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #334


Ziekenauto’s rijden af en aan, dag en nacht hoort men de sirene’s van ziekenwagens, lijkenwagens maken overuren, …. Dat zou het straatbeeld zijn bij een alles verwoestende pandemie.

Kerkdiensten worden in groepsverband verzorgt, … gek hé dat we dit alles niet waarnemen terwijl de wereld al bijna een jaar op slot zit !!

Hoogtijd voor BURGER ONGEHOORZAAMHEID, de bange mensen blijven de rest van hun leven binnen zitten, diegene met nog een (heel) klein restje gezond verstand, denkvermogen, logica gaan vandaag nog open, MASSAAL.

Luister met verbazing (behalve goed geïnformeerd mensen) naar het betoog van deze viruswaarheid jurist (chapeau)

Alert: Tweede Neurenberg tribunaal is in voorbereiding
Reiner Fuellmich krijgt hier ondersteuning van de duizenden advocaten wereldwijd om het in Davos opgezette Covid19-schandaal voor het tribunaal te krijgen.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk