Een natuurlijk middel tegen covid 19 !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #343


Of het nu een virus is of een eiwitstructuur, feit is dat er ieder jaar mensen goed ziek worden van iets dat vroeger griep genoemd werd, maar tegenwoordig covid-19 heet.

We weten dat er talloze chemische medicijnen de revue zijn gepasseerd als mogelijk middel tegen covid-19, maar bestaat er ook zoiets op natuurlijke basis? En wanneer het aanbevolen middel goed werkt, is dan vaccinatie nog wel en relevant alternatief?

Eigenlijk maakt het niet uit hoe je het noemt, maar feit is natuurlijk toch dat er ieder jaar kwetsbare en vaak oudere mensen doodgaan aan de complicaties die worden veroorzaakt door iets dat vroeger griep heette en tegenwoordig covid-19 wordt genoemd.

Als je het krijgt, dan kan je ook als jongere met een verzwakt immuunsysteem goed ziek worden en als er iets is dat de symptomen zou kunnen verminderen, dan zou dat toch geweldig zijn!

Het afgelopen jaar zijn er diverse keren bepaalde chemische / farmaceutische medicijnen de revue gepasseerd, omdat deze goed zouden werken bij de behandeling van covid-19 patiënten.

Zo bleek dat vooral in een vroeg stadium van de ziekte het middel HCQ (hydrochlorquine) goede resultaten biedt, alhoewel dit middel ook gevaarlijk kan zijn omdat het hart problemen kan veroorzaken. Dit is natuurlijk inherent aan farmaceutische medicijnen waar de bijwerkingen vaak nog gevaarlijker zijn dan de kwaal die men probeert te bestrijden.

Kortom het is een volkomen onnatuurlijke manier om een ziekte te benaderen. Het is precies het omgekeerde van wat het lichaam zelf wil doen. Als het lichaam onder aanval staat van wat dan ook, dan zal het ontstekingen genereren als een verdedigingsmechanisme. In een normaal lichaam is dit meestal heel effectief en is de patiënt na korte tijd weer genezen.

Wanneer het lichaam permanent ontstekingen genereert omdat het wordt aangevallen of het denkt dat het wordt aangevallen, dan krijgen we de bekende overreacties (auto-immuunziektes). Op het moment dat dit gebeurt zit er al iets goed fout en dat heeft niets met een virus ( eiwitstructuur ) te maken, maar alles met bijvoorbeeld medicijngebruik of ontvangen vaccinaties. 

En de cijfers liegen er niet om! 1 op de 2 mensen krijgt tegenwoordig een ziekte. Daarvan wordt 1 op de 2 mensen bezocht door kanker. Alleen al in Nederland gebruiken meer dan 10.000.000 mensen chemische medicatie. We kunnen dus stellen dat vaccinaties en chemische medicatie per definitie ongezond zijn voor de volksgezondheid! 

Tellen we daarbij de chemische gebruiksmiddelen in land, tuinbouw en veeteelt op, de lucht en bodem verontreiniging, dan weten we wat we kunnen doen om de Nederlandse bevolking weer gezond te maken!   

De oplossing die nu wordt bejubeld als de heilige graal tegen Covid 19 (vaccinaties)  doet precies dat wat niet gezond is! Het zet het eigen immuunsysteem grotendeels buitenspel.

Het kan misschien op korte termijn even werken, maar de meeste patiënten in kwestie zijn al doodziek door allerlei andere oorzaken zoals hierboven beschreven.

Nu is dat allemaal leuk en aardig, maar is er een natuurlijk middel zonder bijwerkingen dat ongeveer hetzelfde doet als bijvoorbeeld HCQ, los van een combinatie van natuurlijke kinine en zink?

En het antwoord daarop is ja! Dan kom je uit bij iets weinig mensen van hebben gehoord en dat is Quercetine.

Wat is Quercetine?

Quercetine, een vet oplosbaar (citroen) geel pigment, is een plantaardige stof die behoort tot de flavonolen, een subgroep van bioflavonoïden. Quercetine is een van de belangrijkste en best onderzochte bioflavonoïden en een veelbelovende, veelzijdige fyto nutriënt voor de preventie en behandeling van uiteenlopende aandoeningen, waaronder hypertensie, atherosclerose, infectieziekten, diabetes(complicaties), astma, PCOS (polycysteus-ovariumsyndroom), kanker, inflammatoire darmziekten en de ziekte van Alzheimer. De hoeveelheid quercetine die nodig is voor significante gezondheidseffecten is naar schatting 10 tot 60 keer hoger dan de hoeveelheid die in voeding aanwezig is. Bij het streven naar een bepaald gezondheidseffect van quercetine is aanvullende suppletie meestal onvermijdelijk.

Maar, quercetine speelt ook een belangrijke rol bij het onschadelijk maken van wat men noemt virussen ( eiwitstructuren ). Vooral is combinatie met zink.

Een artikel over verkoudheids- en griepvirussen vermeldt dat quercetine cel infectie en virale replicatie remt (in vitro) en zorgt voor afname van virale belasting, longontsteking en hyperreactiviteit van de luchtwegen (in vivo). In een diermodel voor COPD remde quercetine ziekteprogressie door rhinovirusinfectie. Tot slot is quercetine een zinkionofoor. Dit betekent dat cellen zink beter opnemen, dat een brede antivirale werking heeft,.

Onder meer de volgende virussen zijn gevoelig voor quercetine:

(Bij mijn weten zijn virussen eiwitstructuren die in laboratoria veranderd worden, wat Bill Gates in een video interview heeft toegegeven deze zelf te laten maken)

  • Verkoudheids- en griepvirussen zoals rhinovirus, influenza A-virus, para influenzavirus, RSV
  • (respiratoir syncytieel virus) en adenovirus;
  • Coronavirussen SARS-CoV, MERS-CoV, mogelijk SARS-CoV-2;
  • Hepatitis C-virus, hepatitis B-virus;
  • Denguevirus type 2; ebolavirus;
  • Epstein-Barr virus;
  • Herpes-simplexvirus type 1 en 2;
  • Chikungunya virus, zikavirus, poliovirus.

In Nederland heeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) HCQ in de eerstelijnszorg niet toegestaan. Off-labelgebruik in de tweede lijn wordt ontraden. Alleen in een onderzoek setting kan het gebruik worden overwogen. HCQ is gelukkig niet de enige zinkionofoor: uit één preklinische studie blijkt quercetine beter als zinkionofoor te fungeren. Quercetine heeft daarnaast op zichzelf al antivirale eigenschappen. Het remt cel infectie met en virale replicatie van griepvirussen.  Een in-vitrostudie liet zien dat de combinatie van zink en quercetine een snelle toename van detecteerbaar intracellulair zink teweegbrengt.

Momenteel loopt een aantal studies naar het effect van behandeling van COVID-19-patiënten met quercetine en zijn er plannen voor een grote studie in China. Helaas wordt niet in alle onderzoeken zink meegenomen. Wat wel zou moeten voor een beter resultaat!

Dosering en veiligheid

Aangezien er nog geen gerandomiseerd klinisch onderzoek met controlegroep is gedaan, zijn er nog geen objectieve aanwijzingen voor een optimale dosering bij COVID-19. Uit de studies die al gedaan zijn bij andere indicaties is gebleken dat bij doses vanaf 150 mg quercetine per dag de quercetine plasmaspiegel significant stijgt en biologische effecten waarneembaar zijn. In de meeste klinische studies is quercetine gesuppleerd in doses tot 1000 mg/dag. Deze doses zijn veilig, ook bij langdurig gebruik, en hebben geen significante bijwerkingen. Doses van 1500 mg/dag (gedurende 84 dagen) en 5000 mg/dag (gedurende 4 weken) hadden ook geen negatieve bijwerkingen en werden goed verdragen.

Met andere woorden, als je de combinatie neemt van zink met quercetine, dan bereik je een beter effect dan wordt verkregen bij de behandeling met HCQ en zink.

Groot verschil is echter dat je met quercetine praat over een honderd procent natuurlijk product zonder enige bijwerkingen waar je ook geen recept voor nodig hebt.

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk