gedachtenvoer -Alert- pagina


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #301


Alle zaken die je dient te weten ga ik verzamelen op deze pagina. Elke keer als er nieuws op komt van belang ververs ik de datum zodat er een RSS feed wordt uitgestuurd. Zoek een tutorial op internet hoe je een RSS feed lees programma kan installeren of hoe je RSS feeds kan laten binnenkomen in jouw eMail programma. Mijn RSS feed vind je rechts boven op dit symbool.

Januari 2021 de maand dat de vrije meningsuiting om zeep geholpen wordt / werd door Google, Apple, Amazon, Twitter, Facebook en alle andere big tech bedrijven

P.S. En zoals altijd, onderzoek, onderzoek alles zelf. Geloof mij niet, kom met je luie kont uit de bank. Het is ook jouw toekomst en zet verdomme die fake TV uit en zeg je NEP NIEUWS krant op.

P.P.S. En zeg niet dat je Trump een domme man vind, dan hoor ‘jij’ bij de domste mensen van Nederland in mijn ogen. Je verraad dat je een TV journaal zombie bent. Iets niet weten is niet erg maar die TV domheid herhalen zonder zelfstandig na te kunnen denken, …

PS. Het is niet de bedoeling om je wakker te maken, daar ben je al veel te laat voor. Alle belangrijke items zijn al van YouTube af, vele websites verdwenen, Twitter accounts verwijderd, je was te laat, inhalen in een week tijd is totaal onmogelijk.


Jeroen drijft de zaak niet op de spits met de ontkenning van het virus maar wel alle onrecht. Conclusie we leven in een dictatuur !!


22-02-2021

21-02-2021

Mijn verantwoording zegt: Gedeeld !!

Na ‘Out of Shadows’ en ‘Pedogate 2020’ is ‘Enter the Pizza Gate’ de gedurfde nieuwe, allesomvattende documentaire over #Pizzagate en #Pedogate.

Oorspronkelijk gepost op YouTube op 28 mei 2020. Het is sindsdien verwijderd …


In dit verband is het interessant wat Nepal heeft gedaan. Na het einde van de eerste lockdown in juli besloot men Covid-19 gewoon te vergeten, en terug te keren naar normaal. En wat blijkt? Het gaat er weer prima, en er is NIETS gebeurd. Geen oplopende zogenaamde ‘besmettingen’, geen extra zieken en doden. Nepal heeft daarom DE oplossing voor het coronavirus, namelijk door te accepteren dat dit gewoon een van de vele tientallen luchtwegvirussen is die iedere winter rondwaren, waartegen ieder zich prima op eigen initiatief kan wapenen.

Dit land vergat Covid-19 vanaf de zomer compleet en deed niets

ehhh komen jullie dan de REST VAN MIJN LEVEN alles thuis brengen ?

17-02-2021 Een DEMISSIONAIR kabinet dat een NIEUWE wet maakt? Een nieuw parlementair dieptepunt! … of een nog duidelijker zichtbaar geworden DICTATUUR, … maar mensen krijgen de dictator die ze verdienen.

De nieuwe spoedwet is dinsdagavond al ondertekend door de koning en direct naar de Raad van State gezonden, meldt een woordvoerder van het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) dinsdagavond.

Een nieuwe wet in #1 Dag ?

16-02-2021 Een GIGA overwinning voor Viruswaarheid! Rechtbank: avondklok moet per direct worden opgeheven

Vanavond 21:00 gaat Nederland massaal de straten op met de auto, fiets, scootmobiel, te voet, wat dan ook. HEEL NEDERLAND gaat TOETEREN voor de vrijheid!

Elke stad, elk dorp, overal!

Laat je horen vanavond! Want vrijheid is ons grootste goed!

DEEL dit met iedereen en elke groep! Vanavond vieren wij ONZE VRIJHEID! Laat je horen voor vrijheid!

16-02-2021 – Q post van december 2019

What The Q Is Going On In Our World?
Goed stuk over Qanon en de wereld van Satanisme

Top entertainment, presentatrice krijgt de volle laag en terecht !!
14-02-2021

Vandaag weer de gehele avond zitten kijken naar de Trump Impeachment. Een ijzersterke verdediging en een aanklacht gebaseerd op emotie en pure haat. Uitslag 57 stemmen schuldig tegen 43 stemmen onschuldig. Tweederde meerderheid was vereist dus ook de tweede Impeachment van Trump liep weer met een sisser af. Opnieuw zijn al zijn tegenstanders met naam en toenaam bekend, morgen meer bij dotcom.radio

-HM 13-02-2021

DE MEDIA MOETEN DIT NU WEL UITZENDEN

The president’s lawyers blew the House managers’ case out of the water,” said Sen. Ron Johnson, Wisconsin Republican. “They just eviscerated their case. Quite honestly, if I were the president’s lawyers, I’d just rest the case right now.”

Mike Donkers: Het goede is, deze advocaten hoefden helemaal niet met hard bewijs te komen van bijv. verkiezingsfraude, alleen al de zwakke, manipulatieve en suggestieve ‘bewijsvoering’ van de tegenpartij onderuit halen is al meer dan voldoende. Ook hun 4 zeer krachtige uren tegenover het eindeloze gejank en al dat drama en theater, het is allemaal geniaal gespeeld!


12-02-2021 Op dit moment zijn er onwetende mensen die hun kinderen blootstellen aan geestelijke marteling dat er een gevaar bestaat op een dodelijk virus (waarvan bewezen minder als 98% niet dood gaat) en moeten die kinderen ongezonde maskers dragen en PCR testen ondergaan VOOR EEN VIRUS DAT WETENSCHAPPELIJK NOG NOOIT AANGETOOND IS.

In bejaarden tehuizen die slechts beperkt toegankelijk zijn worden mensen -VERMOORD- door dokters en verpleegkundigen met experimentele vaccins in strijd met de Code van Neurenberg. De toekomstige rechtszaken dienen dat zwaar te bestraffen. Als ik als leek weet dat vaccins niet veilig zijn dienen verpleegkundigen en dokters dat zeker te weten. Dr. Vernon Coleman In de vaccinatie industrie behoord men de mensen te veroordelen als oorlogsmisdadigers, dokters, verpleegkundigen, … “DOCTORS AND NURSES GIVING THE COVID-19 VACCINE WILL BE TRIED AS WAR CRIMINALS BY DR VERNON COLEMAN


EN JIJ DACHT DAT DE REGERING HET VOOR HET ZEGGEN HAD ?

08-02-2021

08-02-2020: In het voorjaar van 2020 was dit feit reeds bekend maar de YouTube video verdween natuurlijk, … Censuur. Voor Dr. Fauci is dit natuurlijk een hete aardappel; Moord met voorbedachte rade.

Mike Donkers update 07-02-1021

Trump volgt een tweesporenbeleid. De eerste stap is niet focusen op de ongrondwettelijkheid van de impeachment, maar op de inhoudelijke weerlegging van de aanklacht. Deze bestaat uit twee delen:

– Trump zou een menigte hebben aangespoord om het Capitool te bestormen op 6 januari. Dit is bijzonder makkelijk te weerleggen. Er zijn beelden van politiemensen en bewakers die de hekken opzij zetten en de deur openden en de Trump-supporters liepen keurig tussen de touwen en maakten selfies met beveiligers en agenten (ze dachten dat het gebouw geopend werd voor een rondleiding). Daar waar binnen en buiten vernielingen waren aangericht (door antifa/BLM) spraken Trump-supporters er schande van en riepen ze om versterking van de ordediensten. Trump zelf had wel opgeroepen dat patriots massaal naar Washington DC moesten komen die dag (waar ook door meer dan een miljoen gehoor aan is gegeven). Hij zou die dag om 18 u onze tijd de menigte toespreken maar arriveerde minimaal drie kwartier later om vervolgens een voor zijn doen saaie toespraak af te steken waarin hij talloze voorbeelden gaf van aantoonbaar verkiezingsbedrog, voorbeelden die we ook al kenden van een aantal rally’s die hij kort daarvoor had gehouden. Het leek wel of hij bewust zijn aanhangers aan het lijntje hield. Dat blijkt achteraf ook het geval geweest, want de ‘bestorming’ vond plaats toen het merendeel van de Trump-supporters nog naar hem aan het luisteren waren. Op beelden is te zien dat Trump hen aanspoort om zich ‘peacefully’ (vredig) naar het Caputool te begeven. Nergens heeft hij dus aangespoord tot geweld. Er zijn ook beelden van antifa-leider John Sullivan, die voor een CNN-camera verrukt uitroept dat hij niet kan geloven dat het gelukt was.

– De tweede aantijging is echter nog veel interessanter. Trump zou dit allemaal hebben ontketend omdat hij de verkiezingsuitslag niet zou hebben geaccepteerd. Hij hoeft deze frauduleuze uitslag ook niet te accepteren, aangezien hij en zijn team beschikken over foto’s, filmbeelden, getuigenissen, onderzoeken en nog veel meer concreet bewijsmateriaal dat er daadwerkelijk op grote schaal gefraudeerd is. Met deze aantijging zetten zijn tegenstanders de deur wagenwijd open voor de introductie van dit bewijs voor een wereldwijd televisiekijkend publiek. Wat gaan de MSM doen als ze merken dat zijn verdediging dit grootscheepse bedrog haarfijn uiteen gaat zetten? Wat gaan de social media doen als de patriots deze beelden viraal willen maken op het internet? Blackout, alles op zwart? Dan zal de medeplichtigheid van de media en Big Tech dus onweerlegbaar worden.

Zoals je ziet is dit al meer dan genoeg om te zorgen voor een vrijspraak van Trump voor deze aanklachten.

Daarna komt de tweede fase. De grondwettelijke fase zal volop worden uitgemeten na de impeachment, aangemoedigd als Trump en zijn advocaten zullen zijn door deze overwinning. En ook deze slag zal Trump winnen. Done in 30. Daarom benadrukt Trump nu alvast dat hij niet meer in functie zou zijn en hebben zijn advocaten dit punt ook al gemaakt.04-02-2021
03-02-2021

02-02-2021 OffGardian Zelfs het Robert Koch Institute en andere gezondheidsautoriteiten kunnen geen doorslaggevend bewijs leveren dat een nieuw virus genaamd SARS-CoV-2 ons achtervolgt. Dit alleen al verandert het gepraat over gevaarlijke virale mutaties in onverantwoord angstgevoel en de zogenaamde SARS-CoV-2 PCR-tests worden beslist een waardeloze onderneming.

31-01-2021

29-01-2021

Is Biden Commander In Chief ? Evidence SAYS NO!!

15 feiten op een rij, jij mag zeggen hoe het nu zit? Nederlandse vertaling

bekijk het snel, het is op YouTube en wellicht is het zo weg

28-01-2021

Een dame reageert op Twitter, “Is dit geen vals account”. Nee mevrouw lees de agenda 21 en Great Reset documenten en nog wat meer van die zeer enge plannen.

27-01-2021


25-01-2021
…pssst, mag ik, … een beetje Hoop Porno zoals het nu genoemd wordt …

Net voordat Trump het vliegtuig in ging was dit een van de laatste opmerkingen in zijn laatste speech als President: “WE WILL BE BACK IN SOME FORM” – DJT.

As the clouds of hatred recede and time lets the light of reason prevail. History will record Trump as one of our greatest Presidents. Great achievements foreign and domestic, despite unprecedented opposition. Thank God for the grace He bestows on the United States of America.
Lin Wood

Ps t’s not over yet. America is no longer a corporation so Biden sworn in isn’t even legit. Know the facts.

BIG NEWS, net binnen om 10.57 een collectie van 90 geopenbaarde documenten / onderzoeken

 • DECLAS DNI Ratcliffe ICA Foreign Threats to 2020 Election
 • State Department – Activity at the Wuhan Institute of Virology
 • Publishes Evidence COVID-19 Created In Lab
 • Obama Admin Knowingly Funded al-Qaeda Affiliate
 • FBI DECLAS E-Mails Hunter Biden Burma
 • DECLAS Russia Hoax
 • DECLAS State Dept Emails Top Officials – Christopher Steele
 • DECLAS Formal CIA Referral To FBI To Investigate Clinton Campaign
 • Ghislaine Maxwell Unsealed 47 Attachments
 • Epstein Flight Logs
 • Human Trafficking State Dept Report
 • Planned Parenthood officials admit under oath to selling aborted body parts
 • Soros Ran American Organizations
 • Uranium One Scandal
 • FBI Declassified 9/11
 • Completed Weather Experiments
 • Weather Modification Patents
 • … en meer

20-01-2021

Mike Donkers: (Fac(s)forum) In navolging van wat Dave (X22) zegt het volgende over wat er vandaag te gebeuren staat:

Er kunnen nu volgens mij 3 dingen gebeuren:

1. Biden wordt op het podium gearresteerd.

2. Biden is al gearresteerd en geeft voor het oog van de wereld toe dat de verkiezing frauduleus was en hij daarom geen president kan worden.

3. Er gaat plotseling uitstel plaatsvinden van de ceremonie om de een of andere nepreden.

Er zijn mogelijk nog andere scenario’s. We zullen zien.

Ellaster: Inauguratie of militaire operatie?

Vandaag is de inauguratie van Biden, althans dat is de officiële versie. Het gebied rond het Witte Huis en het Capitool is veranderd in een militaire vesting. Gaat Biden de nieuwe president worden of gaan de militairen ingrijpen?

Een voorbode voor later vandaag in elke stad van de VS ? Tot het leger ingrijpt, … ?

https://twitter.com/MichiganZoomer/status/1351609431952400386
https://twitter.com/BrandonStraka/status/1351770931832741888
20-01-2021
https://youtu.be/q6SNM1F3LGs
19-01-2021 22.00 uur

19-01-2021 20.20 uur

19-01-2021 President Donald Trump zal niet aanwezig zijn bij de inauguratie van Joe Biden, op 20 januari in Washington DC. [nu.nl]

Op Woensdag 11.30 plaatselijke tijd in Washington DC gaat de “machtsoverdracht” plaatsvinden in de VS dat is 6 uur tijdverschil met de Amsterdamse tijd om 17.30 uur. Popcorn tijd voor alle Qanon volgers. Kijk en geniet, ….

18-01-2021 Mike Adams: “Vanwege de toenemende populariteit van de Situation Update-podcast, kwam er informatie op mijn pad die een pad uitzet voor gerechtvaardigd optimisme over wat er de komende dagen gaat komen.”

Noot: Een jaar geleden besloot ik Mike Adams niet meer te volgen met een te negatieve kijk op de wereldontwikkelingen, hij is weer terug aan boord Lees dit artikel en bekijk zijn podcast

gepost 18-01 21.57
18-01-2021

18-01-2021 Hunter Biden, Burisma, and Corruption: The Impact on U.S. Government Policy and Related Concerns

Op 16 april 2014 had vice-president Biden een ontmoeting met de zakenpartner van zijn zoon, Devon Archer, in het Witte Huis. Vijf dagen later bezocht vicepresident Biden Oekraïne, en kort daarna werd hij in de pers beschreven als het ‘publieke gezicht van de manier waarop de regering Oekraïne behandelt’. De dag na zijn bezoek, op 22 april, trad Archer toe tot het bestuur van Burisma. Zes dagen later, op 28 april, namen Britse functionarissen $ 23 miljoen in beslag van de Londense bankrekeningen van de eigenaar van Burisma, Mykola Zlochevsky. Veertien dagen later, op 12 mei, trad Hunter Biden toe tot het bestuur van Burisma en in de loop van de volgende jaren kregen Hunter Biden en Devon Archer miljoenen dollars van een corrupte Oekraïense oligarch voor hun deelname aan het bestuur.

U.S. Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs

U.S. Senate Committee on Finance Majority Staff Report open pdf

https://youtu.be/0TVoLVrDIH8
18-01-2021
18-01-2021
17-01-2021

17-01-2021 9/11 dé schuldigen

9/11 dropbox documenten (geen bron wel namen)

15-01-2021 Kabinet Rutte gevallen. Belangrijk nieuws? Nee ik denk het niet, op de wereldschaal is dit totaal onbelangrijk. Rutte heeft zich slechts gemanifesteerd als de volmaakte marionetten pop voor de NWO. Het grote nieuws moet nog komen uit Amerika, daar wil ik witte rook zien. Zijn we blij dat Rutte gevallen is, ja maar ook die valartij moet nog een vervolg krijgen en liefst voor een internationaal militair tribunaal. We wachten geduldig af.

17-01-2021 Wie motiveert de motivators, het is vaak simpel het uitwisselen van puzzelstukjes

15-01-2021 Bron de Navarro report

14-01-2021 Putin heeft een wet getekend die het mogelijk maakt Facebook, Twitter en YouTube te blokkeren in het geval ze de vrije meningsuiting tegenwerken of mensen discrimineren voor hun ideeën. De man die in het ‘vrije’ westen een dictator genoemd wordt geeft een les in democratie aan de gehele wereld. Bron fr.sputniknews.com [de exacte link komt nog als mijn internet verbinding goed werkt]

14-01-2021 x22 report

13-01-2021 War Room vandaag met Rudy Guiliani over de Impeachement van Donald Trump. Rudy; “Het is een schande, ik heb het bewijs al vanaf 2 dagen na de aanslag op het Capitool op video. ‘Antifa’. Je vind het op mijn website en bekijk de podcast. We moeten eens stoppen met de gedachte dat de FBI dat signaleert, ik ben zelf ook naar de Oekraïne geweest om de ‘Harddrive to Hell’ op te halen”.

13-01-2021 War Room Steve Bannon heeft als gast Andrew Torba de Ceo van Gab.com. “We hebben deze week 52 miljoen nieuwe gebruikers” Een andere ‘service’ die in zwaar weer is WhatsApp die alle gegevens gaat delen met Facebook zag een grote leegloop naar Telegram waar de afgelopen week 25 miljoen gebruikers bij kwamen. Lees ook mijn artikel; Hollanders zijn al snel ‘Tweederangs’ burgers !

13-01-2021 x22 report meldt dat er een anonieme poster circuleert met een oproep tot protesten op 17 januari. “Kom gewapend”. (valse vlag ?) Antifa rellen verkleed als MAGA supporters? LET OP: geen bron van enige organisatie

12-01-2021 Deze afbeelding kreeg ik net als icoon bij een nieuw MeWe lid. Het geeft prachtig weer wat de stemming is in de VS. Zit net de War Room te luisteren van Steve Bannon met de laatste ontwikkelingen en dat wordt morgen de tweede impeachment van Trump door Nancy Pelosi wat morgenmiddag NL tijd gaat plaatsvinden. Verwacht geen insurrection act een opstand van Trump, hij volgt gewoon de mogelijkheden van de wet. Vergeet echter niet de Executive Orders die hij uitvaardigde in 2017 en 2018. Wait and see, it ain’t over till it’s over !!

12-01-2021 Wat gebeurde er in het Capitool op 6 januari en daarna, een BitChute video van Amazing Polly. Polly zit zelf momenteel al een paar weken in een crisis met de vraag; “of ze nog wel voldoende vertrouwen kan putten uit het plan van “Q”. Toch heeft ze een uitstekende video gemaakt door te kijken naar de feiten. Wijzelf het dotcom.radio team hebben wel vertrouwen “in het plan”. Mocht dit niet uitkomen zoals wij denken dan stop de podcast en deze website met onmiddellijke ingang


12-01-2021 De Britse regering heeft naar verluidt gesproken over het verder verhogen van de COVID-beperkingen door mensen slechts één keer per week hun huis te laten verlaten. Bron artikel

12-01-2021 x22 report


12-01-2020 vandaag maakte ZeroHedge bekend dat binnen een week 70.000 Twitter accounts verwijderd zijn. Een vraag aan een iedere; “Als de big tech bedrijven zo snel alle Qanon en Pro Tump verkiezingen accounts kan uitroeien waarom hebben we dan nog steeds porno op internet dat gewoon door kleine kinderen bekeken kan worden? Je weet vast het antwoord zelf !!

11-01-2021 Jij mag binnenkort nergens meer komen waar een vaccinatie paspoort vereist is. Een dat met een experimenteel vaccin voor een NIET bestaand virus en mogelijk gewoon het inademen van de brandstof dampen bij fracking olie / brandstof

11-01-2021 Zerohedge: “Don’t Panic”: Entire Nation Of Pakistan Loses Power In Massive Blackout – De hele natie van Pakistan is getroffen door stroom uitval, dit treft 200 miljoen mensen. Dit kan toeval zijn maar ik ben op dit moment allergisch voor grote ongebruikelijke gebeurtenissen – HM

11-01-2021 Als je niet voor de allerhoogste urgentie op reis moet blijf dan thuis de komende dagen tot minimaal 20 januari is mijn gedachte.

11-01-2021 ZeroHedge: Ongeveer 6000 troepen van de Nationale Garde zijn geactiveerd vanuit meerdere staten. Ze zullen naar verwachting binnen de komende 48 uur aankomen in de Washington Metropolitan Area om de veiligheid rond het US Capitol-complex te verbeteren, aldus AP. Noot: Denk niet dat dit de ver van mijn bed show is. De informatie oorlog is wereldwijd en overal tot in de kleinste uithoeken van de wereld zal met de schokken voelen. Deze troepen zijn er niet om het Capitool te beschermen maar om een burgeroorlog de kop in te drukken en zorgen dat de vrede gewaarborgd is en de bevolking veilig is. Bedenk dat het Amerikaanse volk meer wapens heeft dan het leger. HM

11-01-2021 Nadat vorige week Trump van Twitter en alle andere (a)sociale media werd verwijderd kwamen de big shots aan de beurd. Mensen die vele volgers hadden werden geblokkeerd. Deze week zijn de kleintjes al aan de beurt, met amper 500 + volgers werd ook mijn account van Twitter verwijderd. Parler is geheel verwijdert van de Amazon servers en GAB lijkt overspannen door de grote toeloop. Grote groei zie ik al twee maanden bij MeWe.

11-01-2021 Zet alle updates uit op je smartphone, ga naar de Play store / App store en bij de streepjes kies instellingen > apps automatisch updaten en schakel alles uit. Ook in alle Apps zal men nu censuur mogelijkheden activeren.

Bij de dotcom.radio podcast houden wij je elke week op de hoogte van de laatste gebeurtenissen en onze kijk daarop aflevering 10 januari

Mochten er nog mensen zijn die denken dat dit alles te maken heeft met een “virus”, kruip in bed en trek de dekens stevig over je hoofd en vergeet niet een nachtlampje aan te laten !! Het lot van de gehele wereld ligt nu in de handen van Donald J Trump, de laatste populist die de mogelijkheid heeft de wereld op te schudden en het nieuwe wereldwijde dictatoriale regime te stoppen, de NWO met hun Great Reset en daarvoor een nep virus gebruiken om de wereld totaal naar hun hand te zetten ! – Maar, maar, … dat gaat niet gebeuren, heb vertrouwen !! – HM


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk