dotcom.radio aflevering 247 van 21-02-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #341


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 247. Daar gaan we weer, onze kijk op de wereld, COVID, Trump, Rutte, de Jonge, het bekende rijtje wordt weer van stal gehaald, Intussen zakken de luistercijfers van de podcast, delen iemand ? – We schijnen al gewend te zijn aan de dictatuur, vakantie? Nou dat wordt dan een jaartje overslaan maar? De avondklok, niets geen demonstraties want Mark vroeg of we toch maar binnen wilden blijven. Wordt je hier ook niet moedeloos van. Kun jij jezelf nog wel aankijken in de spiegel; “Ik heb er alles aan gedaan”. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

De dood is niet het grootste verlies op aarde, het is wat van binnen sterft als we nog leven.

Bericht voor al mijn vrienden, familie en relaties. Ik kom waarschijnlijk niet op jullie begrafenis in Nederland als je dood gaat na vaccinatie, mij te link want wellicht moet ik dan onderweg een verplichte test doen. Ik stuur wel een kaartje waar ik mij zal onthouden van enig commentaar uit respect ondanks zoveel domheid kennisgebrek en desinteresse om deze kennis te verwerven.

-HM

[Marianne] En als dat zo is mail ik naar Henk Mutsaers,

Ik lees al tijden je berichten en, geniet er enorm van. En zeker dat je in Frankrijk bent neergestreken. Ik heb het ook 2 jaar geprobeerd, maar dat liep spaak. Dus nu verbouw ik weer in Nederland mijn bio groente.

Over LEF, afgeleid van Leven. Voor leven in deze tijd heb je zeker lef nodig. Maar dan heb ik een vraag aan jou: hoe ga je om met winkels waar je niet zonder mondkapje binnen wordt gelaten? Ik keer me dan om, maar er is soms geen alternatief. De meeste winkels zitten nu trouwens dicht. De markt is een goede plek .

Ik kom geregeld met een kleine groep bij elkaar in de zogenaamde “huiskamer bijeenkomsten” We zitten dan met zo’n 6 man bijeen, terwijl er maar 1 binnen zou mogen.

Wat ik nu in deze tijd het meest belangrijk vind is dat we leren goed met elkaar om te gaan. Dat ontbreekt in de “grote ” wereld, maar ook tussen mensen onderling. Wij lopen zo tegen verschillende wensen aan in de omgang met elkaar. De een wil zijn belangrijke ervaring delen over waar hij mee bezig is, de ander vindt dat te veel “uit het hoofd” gepraat en probeert diegene de mond te snoeren. Nou, let op, 6 mensen. Aha, wij hebben dus te LEREN en accepteren dat we verschillend zijn, maar, allemaal mensen!! Dat we niemand buiten sluiten. Het wijzen naar elkaar, het afkatten en verraden…. Zo komen we er nooit. En dit probeer ik over te brengen vanuit mijn diepe overtuiging dat ik Mens ben en dat onze wereld anders kan.

Het is ONZE wereld, onze Aarde waar ik van houd en voor zorg en allen moeten mee, anders…..geen wereld. -Een wereld of geen wereld-.  Dat is al een heel oude kreet die ik nog van mijn moeder heb gehoord. Dictatuur hoort daar niet bij.

Ik blijf je met plezier volgen en voel een zekere verwantschap.

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

GROENE ENERGIE

The Green New deal is in Texas nu in elkaar GEDONDERD, groen bleek als een plumpudding in elkaar te zakken.

Kernenergie bleek niet winter bestendig in Tx ten opzichte Van Rusland
– Gasproductie kon de vraag niet aan,
– kolen centrales draaiden normaal
– wind en zon was NUL.

The Green New Deal is hiermee een vroege dood gestorven

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Toenemende zorg bij politie dat criminelen wapens ombouwen
– Er blijkt dus vraag te zijn ontstaan naar bewapenen tegen deze criminele regering, ….

fraudedossier: Staat der Nederlanden

rechtspraak binnen de Postzone genaamd: “Nederland”, voldoet niet aan artikel 6 van het EVRM
Rechtsspraak van Nederland is niet onafhankelijk

Van Kooten wil avondklok-spoedwet controversieel laten verklaren: ‘Rechtsstaat wordt in het hart geraakt!’

Ella Ster: Het complot dat de koning steunt
Noot: Armand had een liedje “En een van hen ben ik”

Huge protest (now riots) in Barcelona against the imprisonment of Pablo Hasel, a rapper jailed for his lyrics against the Spanish monarchy.

ZWIJG praat niet tegen de politie, >>>
… dit gaat weer recht in tegen het advies van burgerfront

Boetes, 1,5 mtr, mondkapjes, avondklok staopvoorvrijheid.nl

[Willem] Als aanvulling is dit misschien wel goed om te weten,

De grondwet had een geldigheidsduur tot en met juni van het vorig jaar 2020, daarom al dat politiegeweld en verboden en lockdowns, We zitten midden in een staatsgreep https://jdreport.com/grondwet-geldigheidsdatum-t-m-6-juni-2020-wetswijzigingen-heimelijk-doorgevoerd-is-dit-een-staatsgreep/

Dus het verdrag van Lissabon vervangt deze grondwet, maar lees en huiver,

In een voetnoot van het Verdrag van Lissabon staat vermeld dat het Handvest van de EU, (waarin staat dat er geen doodstraf in de EU is), zal worden nageleefd, behalve in het geval van oorlog, rellen en sociale onrust (lett: ‘ontreddering’ of ‘omwenteling’). Dus dat is ook in het geval van demonstraties en wanneer “zij” vinden dat het nodig is.

De gestadige verandering van de Europese Unie in een fascistische superstaat is niet langer slechts een dreigende mogelijkheid, maar harde realiteit, die te vinden is in de voetnoten van het Verdrag van Lissabon. Al eerder bleek dat via het Verdrag allerlei afgewezen zaken, zoals het door Nederland verworpen Europese volkslied en officiële invoering van de algemene Europese vlag, tóch zijn ingevoerd. Net als de mogelijkheid voor een permanente Europese president.

TRUMP– & –Qanon

Republicans Who Voted To Convict Trump Face Backlash From Within Party

Opmerking op het forum; “Maar we hadden toch een plan
Opmerking van mij: “Ik heb nergens gelezen, ga achterover hangen en wacht tot wij jullie komen redden”

What The Q Is Going On In Our World?
Goed stuk over Qanon en de wereld van Satanisme

Biden Initiates Process To Close Guantanamo Bay Prison Permanently. Mijn vraag; “Is daar dan ook een begraafplaats?”

70% van de Republikeinen zou overstappen als Trump een nieuwe partij oprichtte:

De reden waarom de Democraten koste wat kost wilden voorkomen dat Pelosi zou getuigen is omdat zij voorkennis had van de aanval op het Capitool op 6-1

Disclose TV House GOP looking at role Speaker Pelosi had in U.S. Capitol security before the riot.

New York Times Retracts Story Claiming Capitol Officer Brian Sicknick Was Killed in Riot

Trump Attorney Michael Van Der Veen Says He Sent His Children to Secretive Location, Has Hired Armed Guards at Home and Work due to Threats

Biden spreekt zich uit dat dictatuur in China gewoon normaal is (noot: Zoals dat nu bij ons ook gewoon normaal is, al ziet nog niet iedereen dat.

Here’s what the media says:
“Vice President” Kamala Harris has begun taking calls on behalf of” President ” Biden, raising questions about his ability to do the job.”

6 januari Capitool 35 agenten onder verdenking 6 geschorst
– Telegram we the media 19-02

CORONA

New Study Finds Masks Hurt Schoolchildren Physically, Psychologically, and Behaviorally

4 tot 14 maanden voordat we de volledige ravage zien van wat er gebeurt met mensen die zijn gevaccineerd – Noot: Ik denk dat we nu al genoeg gezien hebben om verstandig NEE te zeggen!

[Medusa] Volgens de klokkenluider verliep het vaccinatieproces allesbehalve humaan: een bewoner die zich tegen de vaccinatie verzette, werd vastgehouden door verpleegsters en gedwongen gevaccineerd. Er waren bovendien soldaten aanwezig die de ouderen – die de oorlog hebben meegemaakt – intimideerden.

Video: Neuroloog verliest baan vanwege mondkapje!

[Medusa] Het verhaal van Ivermectine : geschiedenis, werking en tegenwerking bij COVID-19 (Rob Ellens)

[Medusa] ‘Marion Koopmans heeft banden met Chinese overheid’

Quinine Iron Zink – Eli Lilly 100 jaar geleden was het al op de markt, …

Johns Hopkins University bevestigt: Vaccin weigeraars kunnen gevaccineerd worden met behulp van PCR test.

Een GIGA overwinning voor Viruswaarheid! Rechtbank: avondklok moet per direct worden opgeheven

Hoger beroep regering al binnen een week? en dezelfde dag voorlopige schorsing besluit met … “Deze beslissing is gegeven door: mr. M.A.F. Tan-de Sonnaville…, prof. dr. J.T. van Dissel…, leden-artsen, bijgestaan door mr. J.P. Hoogland, september 2008.”

Dus een demissionair kabinet kan nu ineens hocus pocus piltatus pas nieuwe wetten maken die niemand hoeft goed te keuren wellicht ???

[Edwin factsforum ] Gedwongen vaccinaties. Dat is waarschijnlijk nodig om de schapen wakker te maken, maar hoe gaan wij als wakkeren die geen spuit willen voorkomen dat wij dit krijgen?

Jolete Blind basisarts doet aangifte tegen de Jonge die zijn excuses dient aan te bieden ten aanzien van angst verspreiden onder kinderen

Elke 48 uur een test dan maar, winkeliers juichen het idee toe !!

Een derde vaccin dan maar voor de varianten, zegt mijnheer Bill

Grappenhaus: Als een bezoeker er na 21.00 uur nog is mag hij niet op balkon of terras bij je buiten staan roken, dan blaast hij maar de rook de de deuropening.

[Rob] Welingelichte kringen.nl Ik vertrouw die hele Willem Engel kliek niet. Nooit gedaan ook. Willens en wetens ontkent Willem Engel dat virussen niet besmettelijk zijn en tegenwoordig exosomen zijn. Houdt hij de status Quo zo dat de regering zijn machtsgreep over Nederland kan verstevigen zodat de overdracht van macht mogelijk wordt tegen de wens van het volk. / Jeroen Pols crimineel verleden
– oeps- ! Noot: waren er maar meer van deze mensen

Gedwongen vaccinaties? In Israël gebeurt het al. appeared first on Ellaster.

GV Wist je dat -LEF- het enkelvoud is van -LEVEN- ?

GV Dokters & Verpleegkundigen overtreden de Code van Neurenberg

GV De Beste President Ooit

GV Vrijheid? druppel, Druppel, DICTATUUR !

German State Forbids Drivers From Wearing Masks, Sunglasses & Hats At Same Time

UK Lockdown Policy Forced 70,000 Households Into Homelessness

[Marijan Factsorum] Geen levend virus uitleg geschiedkundig
en hoe met vaccins mannen en vrouwen onvruchtbaarheid worden.


Mooie metafoor. De kapper mag wel naar de fysio maar de fusio niet naar de kapper

SOCIALE MEDIA

Facebooks Marc Zuckerberg weert alle anti vaccin berichten maar neemt zelf het vaccin niet omdat het het te risicovol vindt

GEDACHTENVOER

Juglen op AhealthyLife over bamboe servies en gifstoffen in huis

[Emmie] Hallo mannen. Ik luister net naar dotcomradio.   Zelf doen! We wilden het als kind al …of wél…..! En gelijk hebben jullie. ‘Anderen’  doe ook eens wat.

Ik betrap me er ook steeds weer op dat gehoorzamen, het aan anderen overlaten, de verantwoording niet nemen….nog steeds in mijn systeem zit. Zoals bij de massa. Grrrr.

Ik heb gisteren wat gepeuterd aan ons geld-systeem door het indienen van papieren omtrent aanvaarden geboorte trust. ….en mijn diplomatiek paspoort lag op de mat. Misschien zijn jullie veel beter op de hoogte dan ik maar voor het geval dat…. 

Ik wil als vrij mens te boek staan en niet als een ‘persoon’  die je allerlei kunt opleggen, (hier dan vooral financieel), en iemand waar heel veel geld aan wordt verdient.  Ook dit systeem deugt voor geen meter.

 Tja….je moet ergens beginnen. 
De/alle info en formulieren over het ‘ beneficiair aanvaarden van je geboortetrust nalatenschap’ is te vinden op de site van de Hoge raad voor de kinderen (HRK/Vincent Zegel)….en type aldaar in het zoekvenster  ‘activeer de afwikkeling van de geboorte trust nalatenschap’ in.

Daarmee kun je melden dat je (nog) leeft (en niet zoals je bij de staat geregistreerd staat: dood bent) en ‘een vrij én levend mens bent’  en hebt daarmee meer mogelijkheden   om vreedzaam doch nadrukkelijk, officieel en volgens de regels …   niet meer mee te gaan in allerlei dwangmaatregelen. 

P/s makkelijk introductie filmpje is  te vinden bij ‘Bossmaker’. JASnieuws  Video van 18 minuten. 
stichting-jas.nl/2020/11/bossmaker-uw-echte-vermogen-en-vrijheid.html

[Rob] Vodafone aktiviert heute tausende 5G-Antennen

Deutschlandweit haben ab heute mehr als 20 Millionen Menschen Zugriff auf das schnelle Vodafone-5G-Netz – fast ein Jahr früher als geplant.

Rund 800 weitere Standorten bundesweit sind jetzt mit über 2200 Antennen an das schnelle Mobilfunknetz angeschlossen. Dazu gehören sowohl die Ruhrgebiets-Großstädte Duisburg, Essen und Mülheim an der Ruhr als auch Städte wie Göttingen und Glauchau, wie der Netzanbieter heute meldet.

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten