Vrijheid? druppel, Druppel, DICTATUUR !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #340


Waarom duurt het allemaal zo lang voordat er iets gebeurd, voordat we weer “een beetje’ normaal kunnen doen? Zit jij op de overheid te wachten tot er wat gebeurd, … ? Of, … ben jij aan zet? Een artikel van Mike, …

– HM

Mike Donkers factsforum | dotcom.radio

De X22 Reports van de afgelopen week hebben mij iets duidelijk gemaakt wat ook slaat op de recente sarcastische opmerkingen die ik maak over voor de maatregelen zijn als les voor iedereen die nog slaapt en op het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. Hier een samenvatting van wat Dave ons nu al de hele week probeert te vertellen:

Het plan van de Patriots is een ORGANISCHE Great Awakening. Deze had allereerst nooit plaats kunnen vinden onder Trump, want menigeen is wijsgemaakt dat Trump een grote dictator is. Maar ook nu, onder Biden, is simpelweg alle bewijs op tafel gooien en het hele zootje opbossen nog steeds geen optie. De massa zou het niet begrijpen en nu zou het leger de schuld krijgen.

Er is maar 1 oplossing: drip-drip-drip-FLOOD. Uit de Q-posts maken we op dat de start van deze operatie na de Super Bowl van 7  februari was. Het begon met de hopeloos mislukte tweede impeachment van Trump. De focus ligt nu heel erg op Nancy Pelosi. Wat wist zij van de op handen staande ‘opstand’ op 6 januari en welke actieve rol heeft zij hierin gespeeld? Bedenk dat haar laptop is ‘kwijtgeraakt’ in de chaos van die dag. Denk je dat hier bewijs op staat van haar medeplichtigheid? Absoluut!

Maar er gaat nog meer, veel meer uitkomen op redelijk korte termijn, over diverse spelers. March madness. April showers. Durham is nog steeds actief op de achtergrond en dit maakt de Deep State uiterst nerveus. En wat wordt de rol van het leger precies? Uit de X22 Report van vannacht begrijp ik dat Trump voor zijn vertrek zogeheten ‘contingency plans’ heeft getekend voor ‘continuity of government’. In gewoon Nederlands houdt dit in dat als er sprake is van een overheid die in een noodsituatie niet meer kan regeren (bijv. omdat er binnenlandse onrust is en de veiligheid van de president, vice-president en parlementariers in het geding is, zoals het geval was op 6 januari, maar ook als blijkt dat deze spelers zich allemaal aantoonbaar schuldig hebben gemaakt aan hoogverraad en landverraad) het leger de orde moet herstellen, onafhankelijk van de politiek en rechterlijke macht. Dit is de enige logische handelswijze die door de massa geaccepteerd zal worden en we zien nu een opbouw naar deze situatie.

Alle verliezen van onschuldige burgerslachtoffers die in de tussentijd ontstaan door vaccinatieschade, eenzaamheid, depressie, faillissementen en anderszins zijn ondergeschikt aan dit hogere doel. In elke oorlog vallen onschuldige slachtoffers en deze oorlog gaat om onze geest, het is een informatieoorlog. Het spirituele principe is dat er niet mag worden ingegrepen in de vrije wil, ook niet met de beste bedoelingen, want dan krijg je een dictatuur van liefde.

Elke dode, elke gewonde, dient als les voor anderen om nu eindelijk de waarheid onder ogen te zien. Avondklok? ‘Ach, ik kom normaal ook bijna nooit na 21 u buiten’. Vliegmaatschappijen failliet? ‘Ach, zo vaak neem ik toch niet het vliegtuig’. Je favoriete cafe of restaurant over de kop? ‘Ach, ik wilde toch al minderen met alcohol of afvallen’. Zo lang mensen problemen met de voltallige samenleving OP WERELDSCHAAL uitsluitend blijven relateren aan zichzelf en wegredeneren, omdat ze anders de pijnlijke realiteit moeten doorvoelen en dat niet aan kunnen/willen, zullen er slachtoffers moeten vallen om deze mensen heen. En reken maar dat ze het diep van binnen weten, anders zouden ze niet zo agressief reageren als je ze klem zet met onweerlegbare feiten. Zo lang dit overlevingsmechanisme nog speelt zal het veel, heel veel erger moeten worden voordat het beter wordt, de hypnose is simpelweg te sterk.

Dus ik ben voor, voor alle repressieve maatregelen en alle ellende die dit met zich meebrengt, zowel voor het collectief als voor het individu. De leraar in mij zegt dat uiteindelijk de les belangrijker is dan de leerling.

Reactie van een dotcom.radio luisteraar (Marianne] “Het is ONZE wereld, onze Aarde waar ik van houd en voor zorg en allen moeten mee, anders…..geen wereld. -Eén wereld of geen wereld-.  Dat is al een heel oude kreet die ik nog van mijn moeder heb gehoord. Dictatuur hoort daar niet bij’.

Deze week in een notendop: Rechter wijst avondklok af. Overheid krijgt diezelfde dag nog toegang tot de rechter om het hoger beroep af te wachten. – Demissionair kabinet kan nu ineens hocus pocus piltatus pas toch een nieuwe wet maken die de koning al tekent voordat hij aan de tweede kamer is voorgelegd. – Reken maar dat Rutten zijn zin krijgt. – Vaccin geeft toegang tot alle instellingen, winkels etc. Niet gevaccineerden worden tweederangsburgers omdat ze niet willen deelnemen aan het grootste medische experiment uit de geschiedenis en worden beschermd door de Code van Neurenberg – Ondanks het vaccin moet er elke 48 uur getest worden. Bill Gates stelt voor om drie vaccins te geven in verband met de nieuwe virusstammen.

…. en maak er nog een leuke dag van verder, …

Vrijheid, druppel Druppel, DRUPPEL, … DICTATUUR !!

– HM

Update Mike Donkers

Eerst sloten ze de evenementen
En ik zei niets, want ik kan wel even zonder.
(Dat de evenementen branche een langzame dood sterft doet even niet terzake.)

Toen sloten ze de kantoren
En ik zei niets, want thuiswerken kan in mijn functie prima.
(Dat een bedrijf een leegstaand pand op een gegeven moment wel zal moeten afstoten, waardoor vanuit huis werken alleen nog maar de toekomst wordt, doet even niet ter zake)

Toen mocht ik mijn broer, met het syndroom van down, alleen nog maar buiten bezoeken en/of afgezonderd van de rest van de groep.
Maar ik zei niets, want ik kon mijn broer in elk geval nog zien.
(Dat mijn broer, waarvoor routine heel belangrijk is, uit zijn vertrouwde situatie/ritme wordt gehaald doet even niet ter zake)

Toen sloten ze de horeca
En ik zei niets, want ik heb toch een groot huis.
(Dat ondernemers in deze branche hierdoor enorme inkomens mislopen, hun levenswerk naar de klote zien gaan, de wanhoop nabij zijn en zelfs depressief worden doet even niet ter zake)

Toen sloten ze de winkels
En ik zei niets, want online kan ik ook alles kopen.
(Dat ondernemers ook in deze branche enorme inkomens mislopen, hun levenswerk naar de klote zien gaan, de wanhoop nabij zijn en zelfs depressief worden doet ook even niet ter zake)

Toen sloten ze de Universiteiten, de HBO’s en de MBO’s
En ik zei niets, want mijn dochter redde zich prima
(Dat er leerlingen zijn die nu steeds meer in hun schulp kruipen, door vereenzaming depressief worden en pogingen tot zelfmoord doen, doet even niet ter zake.)

Toen sloten ze alle andere scholen
En ik zei niets, want ik heb geen kinderen die daar naar toe gaan.
(Dat ouders die thuiswerken nu een dubbele functie hebben, waardoor ze overwerkt en overspannen raken, doet nu even niet ter zake)

Toen sloten ze de grenzen voor plezier verkeer
En ik zei niets, ik zie mijn familie in het buitenland soms een paar jaar niet dus kan ik nu ook wel even zonder.
(Dat er mensen zijn die al jaren niet meer op vakantie zijn geweest en hierdoor ook nu niet kunnen genieten van een welverdiende en misschien wel hoognodige vakantie, dat doet nu even niet ter zake)

Toen sloten ze de reguliere zorg en gaven voorrang aan corona
En ik zei niets, want ik mankeer niets.
(Dat er patiënten zijn met levensbedreigende ziektes waarvan de zorg wordt uitgesteld waardoor hun leven misschien verkort wordt, doet nu even niet ter zake)

Toen sloten ze de contactberoepen
En ik zei niets, want ik kan wel even zonder kapster of pedicure.
(Dat er mensen zijn die hoog nodig een pedicure behandeling nodig zijn of blinde geleidehonden die nu niet naar een trimmer mogen waardoor ze hun baasjes buiten niet meer goed kunnen begeleiden, doet nu even niet ter zake)

Toen gingen er vele bedrijven om ons heen failliet
En ik zei niets, want ik ben zeker van mijn baan en inkomen.
(Dat andere mensen door schulden in een depressie raken en hartfalen krijgen en/of zelfmoord pogingen ondernemen doet even niet ter zake)

Toen sloten ze mij ‘s avonds, op vooraf bepaalde tijden, op in mijn huis
En ik zei niets, want ik kan daar wel even tegen en ik ben toch geen avondmens. (Dat er mensen zijn die nu nog meer in eenzaamheid wegkwijnen, doet nu even niet ter zake)

En toen………. ging het steeds een stapje verder
En ik….…..Ik herinner mijzelf er nog maar eens aan dat we dit voor de ander doen, dat we dit voor onze gezondheid doen.

En vooral blijven herhalen…..

We doen het voor de ouderen
We doen het voor de zwakkeren
We doen het voor de zorg
We doen het voor je Opa en/of Oma
We doen het voor je Vader en/of Moeder
We doen het voor je eigen gezondheid
We doen het voor je eigen veiligheid

Dan ga je er vanzelf in geloven!!

Het is maar voor even
Het duurt maar twee weken
Het duurt maar twee maanden
Het duurt maar een half jaar
HET DUURT ALLEMAAL AL BIJNA EEN JAAR!!
En het gaat nog veel langer duren.

Hoe langer het duurt, hoe minder kans we hebben op ons ouderwetse VRIJE normaal.

Het houdt niet op, niet vanzelf!!
Wanneer is het voor jou genoeg?
Wanneer sta jij op?

Je ziet op TV alleen wat je mag zien
– of – wat jij denkt dat je ziet !!

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk