Wist je dat -LEF- het enkelvoud is van -LEVEN- ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #335


Lef hebben, durf opbouwen, moed vertonen, het zijn eigenschappen die onder dezelfde noemer vallen als –leven-. Soms zelfs letterlijk in tijden van crisis. Hoeveel mensen hebben bij gebrek aan lef heel hun hele leven spijt?

Spijt dat ze een kans niet hebben aangegrepen.
Spijt dat ze iets niet hebben durven doen.

Zo zijn spijt en lef ook als familie van elkaar. Ken je deze uitspraak; “Als je nu niet het lef in je donder hebt dan krijg je daar spijt als haar op je hoofd.

Nog zo’n familielid “Spijt achteraf” & – Wijsheid – Had ik het toen maar geweten?

Dan zijn allen zaken die nu als nooit te voor meespelen in je welzijn van morgen of … het welzijn van vandaag.

Spijt is de wens voor verbetering.

Zullen we gelijk maar even de knuppel in het hoenderhok gooien?

Spijt hebben van iets door een gebrek aan lef, . daar zijn al vele mensen aan dood gegaan, letterlijk, elke dag, overal, en in elk land.

We leven door de fake news media in een surreële wereld genaamd de Matrix waar voor velen het onderscheid niet meer te maken is tussen de echte wereld en de nepwereld die jij voor echt aanziet.

Leef je gezond totaal in balans met de natuur met biologische voeding, geen stress, schone lucht en water dan is ziek worden een hoge uitzondering. Dat is normaal zo !!

De echte wereld is vuile lucht, vervuild water, chemische voeding, chemische gebruiksartikelen en bergen stress. De voeding wordt met pesticiden gekweekt en als je dan ziek wordt wordt je lichaam ook nog eens met pesticiden bewerkt, en dat noemen ze dan geneesmiddelen, medicijnen, chemotherapie, bestraling of men snijdt de hele handel eruit alsof je het niet nodig hebt.

Mensen die eenmaal ontdekt hebben hoe het zit zullen het -lef- moeten hebben om een zeer sterke NEE te zeggen tegen de dokter. En als de dokter blijft aandringen dan zul je moeten zeggen dat je niet mee doet met zijn of haar kwakzalverij, want dat is het gewoon. “Kwakzalverij”. Het beestje bij de naam noemen.

Als je dan niet het lef hebt om voor jezelf op te komen dan ga je gewoon dood.

Nu naar het heden.

17 Maart 2020 kwam de eerste lockdown vanwege de ‘gevaarlijke’ crisis.

Tsjonge jonge, wat ben jij voor de gek gehouden, ja jij ja !!

Een waarschijnlijk kunstmatig losgelaten kunstmatige gifstof die men een virus noemt.

Een kunstmatig virus want, levende virussen bestaan niet, hebben nog nooit bestaan en daarmee zijn vaccins overbodig en pure kwakzalverij. Chemicaliën die je lichaam al in staat van ziekte brengen.

Het maakt mij ook geen ene moer uit of je mij geloofd of niet.

Ik heb duizenden uren onderzoek gedaan al meer als 20 jaar. Ter vergelijking, een dokter mag na 7 jaar zich medicijnman noemen en je leven vergiftigen. Met snoepreisjes en cadeau’s wordt het geweten in toom gehouden om dit mooie beroep te kunnen uitoefenen.

Ik heb het lef om dat zo te benoemen omdat, … omdat ik dat uit de eerste hand vernomen heb van een dokter die deze snoepreisjes mocht organiseren onder het mom van een korte bijscholing.

En ja, dit heeft in de krant gestaan ergens weggestopt en het is op TV geweest, maar jij bleef die ‘snoepjes’ gewoon innemen. Dat was immers gemakkelijker dan de moeite te nemen om je leefstijl om te gooien. Daar had je de moed niet voor, daar had je het lef niet voor en uiteindelijk had je ook niet meer het zo graag gewenste leven. Het leven in totale gezondheid. En, … gezonde mensen gebruiken geen enkel medicijn, niet èèn !!

Nu komen we bij lef 2021

Door het nep virus zitten gezonde mensen opgesloten, mogen niet bij elkaar komen, uitgaan, uit eten alles wat het LEVEN aangenaam maakte is verboden omdat al die mensen in de Matrix leven, de overheid braaf geloven, de onderdrukkers, de marionetten dictators en …

  • Het lef niet hebben om zelfstandig na te denken,
  • Het lef niet hebben om iets zelfstandig te onderzoeken,
  • Het lef niet hebben om voor hun eigen recht op te komen,
  • Het lef niet hadden om hun ouders te beschermen in een bejaardenhuis,
  • Het lef niet hebben hun kinderen thuis te houden van school indien nodig vanwege bedreiging, mondkapjes ‘plicht’ en PCR testen.
  • Het lef niet hebben de werkgever aan te spreken met mondkapjes ‘plicht’.
  • Het lef niet hebben ‘n agent aan te spreken op zijn afgelegde eed
  • Het lef niet hebben om in te zien dat we sinds 17 Maart 2020 in een dictatuur leven.

Bereid je voor dat je vanaf vandaag uit je eigen familie overlijdens berichten kan gaan ontvangen van mensen overleden door het rNMA vaccin wat eigenlijk geen vaccin is maar celtherapie, een middel dat officieel in 2023 de testface zal hebben afgerond, tot die tijd zijn de gebruikers de menselijke testers. Geen dierproeven maar mens-proeven dus !!

En al die PCR testen, Joost mag weten hoe veilig die zijn?

Als planten, bomen, groenten etc dood gaan dan worden ze opgeruimd door bacteriën, zo is dat bedoeld in de natuur. Dat is de normale cyclus. Je ziet dan ook al lang tevoren dat bijvoorbeeld een boom aan het sterven is.

Als mensen ook niet goed voor zichzelf zorgen dan worden ze ook opgeruimd door de natuur en er zijn streken waar bevolkingsgroepen dit spel der natuur nog begrijpen en zich aan de geldende regels houden. Met gemak 100 + jaar worden in goede gezondheid. In onze ‘moderne’ maatschappij zijn er mensen die zich niet meer voort kunnen planten omdat de natuur het nageslacht wil beschermen tegen onvolwaardig leven. Nu zijn er echter ook al mensen die in deze tijden vrijwillig beperken om kinderen te krijgen vanwege de ‘economie’.

Ik vraag mij echter af waar de opstand blijft om wel een volwaardig leven af te dwingen.

Waar wachten jullie nog op, … lef zakken (man & vrouw) ?

Of je leven enige waarde heeft zal nu afhangen van de lef die jij vertoond.

Carnaval ging niet door omdat niemand het lef had om het toch te vieren Horeca en kleine ondernemers gingen failliet omdat niemand het lef had voor zijn eigen rechten op te komen. Het grondrecht om een mogelijkheid te bezitten een inkomen te verwerven. Wettelijk geregeld dus! Waarom nam men dat recht niet, terwijl er niet meer mensen overleden dan in een normaal jaar !!

Het leven is beperkt en wordt nog verder beperkt omdat je het lef niet hebt een nep PCR test te weigeren, omdat je het lef niet hebt een gevaarlijk vaccin te weigeren.

Ik wens dan ook iedereen een prettig leven toe en daarbij veel lef, moed, wijsheid en hopelijk geen spijt.

De komende tijd zullen veel mensen pijn gaan lijden door hun gebrek aan ‘LEF’.

16-02-2021 Een GIGA overwinning voor Viruswaarheid!

Rechtbank: avondklok moet per direct worden opgeheven

De rest van dit artikel is verhuist naar een apart artikel om zo meer aandacht te krijgen, …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk