dotcom.radio aflevering 246 van 14-02-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #335


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 246. Impeachment proces Donald J Trump. – Hoeveel mensen zouden dit in Nederland gevolgd hebben? – COVID nieuws, ja alweer! – Dit nieuws blijft op de agenda staan tot iedereen in verzet komt, 2021, 2022, en … en nog wat nieuwstjes. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Deze mensen houden nooit op. Dat zie je nu ook met dat COVID-gebeuren. Het stopt pas als wij het stoppen, We The People zijn 100% aan zet.

Het moet ook nog steeds veel erger worden voordat het beter wordt en de white hats gaan niet ingrijpen. Dit gaat nog vele onschuldige slachtoffers kosten: vermoorde bejaarden, getraumatiseerde kinderen, mensen met blijvend letsel door vaccins of door hardhandig politieoptreden.

Wij moeten dit om ons heen gaan zien om het ware gezicht van tirannie te zien. Pas als wij gaan beseffen wat de werkelijke waarde van vrijheid is en bereid zijn hiervoor te vechten zal er iets veranderen. Only at the precipice will people find the will to change. Mensen hebben nog steeds niet door WO3 geen fysieke oorlog is maar een mentale.

Maar het gaat goedkomen. Have faith in humanity. Geniet van deze overwinning, maar besef dat we slechts dit gevecht hebben gewonnen maar nog niet de oorlog. Besef ook dat het niet alleen voor ons alles of niets is maar voor [HEN] ook. PANIC!


Daarom moeten het bedrog en de leugens NOG DUIDELIJKER worden. Ik gun iedereen alle pijn, stress en leed die hen toekomt om wakker te worden en voel geen enkele behoefte meer om wie dan ook hiervoor te behoeden. Je medemens proberen te redden is zoooooo 2020 en we zijn hier allemaal op stukgelopen. De focus moet in 2021 liggen op geestelijke groei door zelfreflectie om sterk genoeg te worden mentaal om anderen op de juiste wijze op te kunnen vangen als ze hun breekpunt hebben bereikt. Zie ons maar als hospiks die gewonde soldaten op een slagveld zo goed mogelijk proberen op te lappen. En net als in een fysieke oorlog zal niet iedereen het redden, ook niet met onze hulp. Bereid je voor op slachtoffers in je eigen vrienden-, kennissen- en familiekring.

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

ZeroHedge: Italian Births Fall 22% In December – Exactly Nine Months After Lockdowns Began

Video The Great Reset by the SWARM oftewel “Wisdom of the Crowd”

[Marij] Twitter Hoe kan het dat schoolboeken uitgegeven in 2020 aan het begin van schooljaar 20/21 al in detail de avondklok beschrijven inclusief de rellen?

[Rogé] Wat er onder meer aan bod kwam vorige week was de Grondwet die men in de regering steeds maar wijzigt of aanpast. Nu heb ik al meerdere keren mensen horen zeggen dat de Nederlandse grondwet er in feite niet eens is of niet geldig is sinds 1840 of 1830?? Wat ikzelf vond was dit artikel, waarvan een link is bijgevoegd. Het gaat met name om artikel 50 die als gebod of stelling kan worden gezien. In beide gevallen zegt het dat de grondwet ongeldig is. Misschien een onderwerp om met Mike te bespreken? Lijkt me een eyeopener voor velen.

Kijk daar hebben we nu hulp bij nodig, ik heb de tijd niet en prioriteit

[Ongelezen bijdragen] Verder zijn er ongeveer 100 ongelezen berichten weggegooid in de digitale prullenbak. Uitsluitend een link naar een artikel zonder samenvatting.
– korte samenvatting bericht in liefst een enkele regel
– wat vindt jij daar persoonlijk van
– wat is je vraag of opmerking
– of wil je dat wij je mening gaan vormen?

TRUMP– & –Qanon

03-02-2021: Man Trump Hired To Lower Drug Prices FOUND DEAD

Eerst was er de video vorige week van vele bussen in het afgezette gebied van Washington DC, deze week de brandweer wagens. Wat gebeurd er allemaal ?

After de Superbowl – Israel Prime Minister, Benjamin Netanyahu, TRIAL starts at 9am Israel-time tomorrow (2am EST, 11pm PST tonight).

X22 Report Nu kunnen er Presidenten / politici ter verantwoording geroepen worden die niet meer in office zijn, zoals Obama, Bush, Clinton. Wordt hiermee een val opgezet, … ? “JA” !

MUST READ: Democrats Were ONLY Able to “Win” in 2020 By Breaking Chain of Custody Laws in EVERY SWING STATE

Er gaan veel mensen plotseling dood

Democrats were caught Wednesday using fake evidence during their impeachment clown show, and were forced to withdraw it, proving that they don’t care about the truth, and only about trying to punish President Trump.
(scherm toonde tweet van 2020 in plaats van 2021

Raheem Kassam (War Room) “The fact that MSNBC and CNN are having to air these Trump defence exhibits showing the violence and hypocrisy of the left is driving them NUTS.”

* The most important questions in the witness depositions will be—exactly what did Nancy Pelosi know & when?

19.50 uur there will be no debate en vervolgens ging iedereen staan te debateren in groepjes zonder microfoon

20.15 video wordt vertoont maar mag niet want het bevat nieuw ‘bewijs’ dat nog niet eerder vertoond is en dat mag niet voor beide zijden dus ook niet voor de Dems

20.20 weer debat over wel of niet vertonen van een andere video

Samenvatting verweer verdediging.

GEWELD AANMOEDIGING DEMS maakt dit hele proces een grote huichelaar show

Rede onderbroken op YouTube RSB network

Waar gaan jullie over stemmen als de regels van impeachment al tegenstrijdig zijn op 3 punten

Trump: Not guilty 57 schuldig en 43 niet schuldig
2/3 meerderheid was vereist

NU.nl Mitch McConnell zegt dat de voormalige Amerikaanse president Donald Trump “praktisch en moreel verantwoordelijk” was voor de dodelijke aanval op het Capitool van 6 januari. Hoewel McConnell tegen een veroordeling stemde en zijn partijgenoten opriep hetzelfde te doen, lijkt de Republikeinse partij te breken met de oud-president.

CORONA

Huisarts in gewetensnood: ‘Nu is het tijd om kleur te bekennen en me uit te spreken’ Noot Waarom zo weinig die zich uitspreken ?

07-02 Hundreds took to the streets of Copenhagen to protest against the anti-coronavirus measures enacted by the government, including a future “vaccine passport.”

Dom – Dommer – of Domst ?
– Zwangere vouw laat zich vaccineren met COVID rNMA

De Jonge doet niets met COVID medicijn

Dr Thomas Cowan, de Weston Price-arts: SARS groeit niet in menselijke cellen. En C19 is een variant hiervan!

08-02-2021 Artsen voor de Waarheid: tienduizenden medici spannen rechtszaak aan en eisen einde aan Covid-tirannie

Corona mutanten komen uit de injectienaald – verrassend!

[Marij] PCRtestNederland mag per direct geen PCR-testen meer uitvoeren. In het laboratorium waar PCR-testen voor COVID-19 worden uitgevoerd heeft de inspectie acute en ernstige risico’s voor de kwaliteit en veiligheid van de testen gezien. (noot: geen enkele test is betrouwbaar, sterker 100% onbetrouwbaar. Een nep nieuwsbericht voor mensen die geruchten hebben gehoord en zo geruststellen)

Italië: maskers verboden op school, oordeelt de Raad van State

Nogmaals: In beroepen waar men tijdens zware werkzaamheden een masker moet dragen, zelfs met onafhankelijke luchttoer krijgt de werknemer na twee uur een uur totale rust …. en beste toehoorders, dit uur wordt doorbetaald. Dat betekent -ZES- werkuren per dag met masker.

Zwitserland keurt AstraZenica vaccin af

Onderzoek naar de HORROR ingrediënten van de C@VID negentien vaccinatie (Dr. Carrie Madej: )

[Binc] BREAKING! Overheid wil avondklok laten doorlopen tot 1 september 2023! Zelfs al ondertekend door de Koning…
Noot – WELKE KONING, Ik Willen van Oranje ?

Onze rechtstaat biedt geen bescherming meer aan onze kinderen!
– Mondkapjes plicht gaat gewoon door

Bij het vaccin zal de studie afgerond zijn [video Dr Vernon Coleman] op 31 januari 2023 dat kun je opzoeken clinical trials . gov. Iedereen die nu het vaccin krijgt is een menselijk proefkonijn. Dus dokters en verpleegkundigen, stel een tekst op en laat die door elke patiënt tekenen voor het vaccineren anders verdien je de doodstraf voor het meewerken aan medische experimenten.

Vernon Coleman: ‘De coronatest kan dodelijk zijn en worden gebruikt om je te vaccineren’

Vragen uurtje: Vuurwerk wordt aangestoken. Trump verantwoordelijk omdat hij al maanden waarschuwde dat de verkiezingen gestolen zouden worden, dat was de eerste aanleiding en daarna volgde de “stop de steal”

Het grote zombie feest: GV Carnaval 2021, wanneer was dat ook al weer?

GV Berkeley’s draconische COVID-19-beperkingen lijken meer op een gevangenis dan op een universiteit

GV Als je gedachten een slaaf zijn van je verlangen
Zo gaan ze op de automatische piloot door het leven tot het bekende kruispunt. Je moet –NU– kiezen: Rechts of Links. Waarom weigeren mensen iets te onderzoeken als je wat verteld? Zo blijf je Dom Dommer Domst

Bericht bekijken

SOCIALE MEDIA

Twitter: De echte beelden van 911, vliegtuigen? waar? Ze zijn opgeblazen, …

Ik kom bijna nooit meer op Twitter en krijg ik een link dan denk is; Zal wel niet belangrijk zijn bij iemand die nog steeds niet van Twitter gegooid is”

GEDACHTENVOER

[Rob] Groentezaden zijn betaalbaar goud. Zorg dat je altijd een voorraadje hebt.

De hoogste kringen: High Court judge and the child sex ring: Adviser to Queen was founder of pedophile support group to keep offenders out of jail

Er zit een luchtje aan de sneeuw
Waarom is niet overal de sneeuw vervuild met zwart en zit er een chemisch luchtje aan. Ik denk dat de oplossing heel simpel is. -Luchtvervuiling- randstad totaal anders dan Zeeland, Groningen etc. Limburg, hoe staat de wind (Ruhrgebied)

4.000 jaar later en we zijn terug bij dezelfde vorm van communicatie van afbeeldingen uitgehouden in rotsten tot smilies

Windmolens getroffen door sneeuw en ijs
.. en dat allemaal voor schone energie, gif spuiten uit een helikopter om ijs te verwijderen …
… en dat allemaal om de leugens dat vrije energie niet zou bestaan
… en de leugens dat fossiele energie eindig is

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten